ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש לקבל עזרה בהרכבת מפרט למחשב אדריכל בעלות של 6000 ש"ח שיתאים לעבודה בתוכנות הבאות: אוטוקאד סקצ'אפ - לפעמים עבודה על מודלים כבדים וקצת עבודת רינדור. פוטושופ - לעיתים עבודה על קבצים גדולים של 300-500 מגה. אשמח למערכת מבוססת מעבד אינטל.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה צריך מפרט למחשב שיהיה בחנות ויהיה מיועד לאינטרנט ושימושים בסיסיים אבל שיעבוד בצורה נורמלית ולא יקח למחשב שעה לעשות כל פעולה. צריך לכלול הכל זאת אומרת גם מסך וציוד היקפי צורב מקלדת עכבר אם אפשר גם רמקולים אפילו רמקולים של 50 שקל העיקר שיצא סאונד כלשהו ולסיום רוצה גם שיהיה כרטיס מסך נפרד ולא אחד שכלול בלוח למקרה שאולי אני ארצה לשים לי איזה משחק שם כמובן לא מתכנן לשחק שם קרייסיס אז משהו בסיסי יספיק
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חזק שישמש אותי לצורך עריכה גראפית דו מימדית אני צלם ועיקר העבודה יהיה ב LIGHTROOM וגם PHOTOSHOP הקבצים הם קבצי RAW בגדלים של 30MB פחות או יותר אני ממש רוצה לקנות את המחשב השבוע אז אשמח לעזרה מהירה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 5500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית של תמונות ב LGIHTROOM ו PHOTOSHOP 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רוצה מחשב שקט, אבל לא חייב להיות סופר שדקט, ולא על חשבון ב…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בניתי לי את המפרט הבא Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN LG DVD-RW GH22 x20 DUAL LAYER (black) ATA - bulk G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case WD 750GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II Intel Core 2 QUAD Q9300 - 2.5 GHz - 6MB cache - LGA775 - BOX Arctic-Cooling (775) Freezer 7 LP optimized for Slim Cases Thermaltake Toughpower 750W ATX 12V 2.2 & EPS 12V Cable Manageme DELL 24" 2408WFP HC Ultrasharp Black Arctic-Cooling Accelero S1 Rev. 2 GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX GIGABYTE 4850 512MB GDDR3 - RETAIL
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
דרושה המלצה למפרט עפ"י הדרישות הנ"ל, ממש אבל ממש אין צורך לנצל את מלוא התקציב. דרוש מחשב שלא יצריך שדרוג כלשהו בשנתיים הקרובות. התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. האם בתקציב כזה עדיף ללכת כבר על מקינטוש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש לקנות מחשב לסטודנט לעיצוב גראפי בתקציב של עד-5000 ש"ח (בשאיפה לרדת קצת). אין צורך במסך ובציוד היקפי. בניתי 2 מפרטים מבוססי אינטל לפי חבר שקנה אבל אני ממש לא נעול עליהם ואשמח לשיפורים / הצעות. מה דעתכם על חלופת AMD באותה הרמה (אני מניח שתהיה זולה יותר)? מפרט I - מ-KSP Intel Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1280 Asus P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 560 1GB Kingston, DDR II 667 * 2 Asus 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1000 Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) 350 סה"כ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי בטיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, תכני hd, ואולי קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). led 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500שח. לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית עם כלים של Adobe - Photoshop, Premiere, InDesign 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אהיה נחמד אם אהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - Windows 10 …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - עיצוב עם התוכנה DILIX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל נחמד שיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מפרט למחשב, בתקציב של עד 2500 ש"ח, שייתמודד טוב עם תוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ ואילוסטריטור, וגם ידעו להריץ SOLIDWORKS ותוכנות עריכת תלת מיד אחרת. . מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית תלת מימדית- בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב 9. האם חשוב שקט? לא. 10. האם מתוכנן OC? לא למה עצלן? סתם חוזר הבייתה מאוחר... תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מכל הסוגים וציור עם לוח Cintiq של וואקום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אדובי ותוכנות איור למיניהן. (אני רוצה לפתוח אופציות לעריכת וידאו ותלת מימד. לדוג' פיסול בתוכנות כמו Zbrush [עם הוואקום]. ברור לי שזה לא התקציב האידאלי לתלת ואפטר אפקט אבל מה שנכנס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג בכלל. 3. האם …
-
- 67 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום חברה המחשב הוא למטרת עריכה גרפית של אנימציות עם תוכנות שיודעות לנצל את הQUAD כמו שצריך ואשר דורשות 4 ג'יגה זכרון. הרכבתי פה מפרט שגם מתוכנן לעשות לו אוברקלוק ל3.0-3.2 GHZ. האם יש לך הצעות שיפור, או משהו לשדנמך? תודה מראש, תומר עזרי מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤169 לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤360 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כונן אופ…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי? - 4500₪ א) האם לנצל את כל התקציב? - כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100-200₪ 2. שימושי המחשב - עריכה גרפית, בעיקר 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . - אילטסטרייטור.. פוטושופ.. אינדיזיין.. דרימוייבר. עריכת וידאו. כרגע שימוש כמעט יומיומי לצורך לימודים ותרגול, אחרי הלימודים השימוש תכוף יותר. 3. ללא צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? - 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני כל כך מבין בזה, בינוני: כל עוד לא יגרם נזק לחומרה כתוצאה מחום או שיתקצרו חיי הרכיבים. אם יש בכך סיכון אז אני מעדיף ללא. 7. ללא מערכת הפעלה. …
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
הי כולם, ביקשו ממני להרכיב מפרט לעריכה גרפית בתקציב של 5000 ש"ח (אם יש לכם משהו שנראה יותר משתלם אתם מוזמנים להראות אותו, גם אם זה עולה יותר או פחות) המפרט צריך לכלול גם כן מסך wide בגודל 20-24", אם תוכלו לנסות לכלול מקלדת/עכבר/רמקולים, לא משהו גרנדיוזי, מעבד I5 או I7, דיסק קשיח 500-1000 גיגה (ההבדל במחירים מצחיק כיום, אז כנראה טרה), מה שאני לא בטוח לגביו זה היחס מחירים בין הכרטיס מסך למעבד בשביל עריכה גרפית, צורב DVD, אם התקציב מאפשר אז ספק כוח לא ג'נרי ומארז לא רע (נגיד Antec 100/300/600 או אולי איזה דיל של מארז+ספק מcoolermaster וכו'). בקיצור כל התגובות יתקבלו בברכה, אני אישית עושה סקר שוק ומתייעץ בפורומים פה כשאני קונה לעצמי מחשב אבל זה לא המקרה הפעם, אז תודה מראש …
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תקציב בעיקרון עד 3500 ש"ח... טיפ טיפה גמיש. מטרה עריכה דו מימדית, פוטושופ וצילומים בעיקר. דגש חשוב:לאוו דווקא המערכת הכי חדשה וטובה שיש אבל חושב לי לעבור ל 64 ביט... עם 8MB זיכרון פנימי. כל המטרה היא תקשורת מהירה בין ההארד דיסק למעבד ולזיכרון פנימי.... מה שחשבתי לבסס על גביו: לוח אם -- Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB זכרונות- 2x2GB Kingston HyperX CL5 (שנ יים כאלו) הארדדיסקים 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II (שניים אחד למערכת הפעלה ודומיה- יכול להיות פחות בנפח אבל לא מצאתי כזה של SATA2 , ואחד לשאר.... אחסון וכדומה. רק אלו מגיעים ל2800 ש"ח בערך........ אין צורך בציוד היקפי מה שנותר לי לדעת אם המערכת סבירה (שאני לא קצת חי בסרט כי אני לא מבין) וצריך …
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי , מיועד בעיר לתלת מימד (רינדורים) פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו אשמח לשמוע הערות לשיפורים אם יש מפרט מחשב Intel Core 2 Duo E-6600 2.4GHz 4MB BOX + Thermaltake Big Typhoon (K8/775) Heatpipe 120mm Asus P5B E Deluxe Intel P965 Chipest Socket GXSATA2 FSB 1066MHz G.Skill DDR2 PC6400 800MHz 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 For RAID0 2XWD 250GB SATA 7200RPM 16MB Buffer RAID 24/7 WD2500YD + Cooler Master cooldrive 3 Asus EN7900GT TOP GeForce 256MB PCI-E Coolermaster CAC-T05 Centurion 5+ONE 120mm fan Front IEEE1394/USB NO PSU Enermax Liberty 500W כמו שאמרתי סה"כ כ-10K תודה לכל התייחסות
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד עם תוכנת מאסטרקאם ארט (למי שמכיר) הבוס נתן תקציב של עד 5 K השימוש יהיה בעיקר תיכנות גרפי מן המעלה הראשונה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב למשרד אדריכלות, מיועד לעריכה גרפית שעוסקת בהמון תלת מימד ומולטיטסקינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). google sketchup , chief architecture, archicad , autocad , vectorworks architecture, revit, vray, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע. ת…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת,עכבר אין העדפה לדגמים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 …
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב לעריכה גרפית 2D (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'). הרכבתי בזיגזג את מפרט בהתבסס על: http://hwzone.co.il/specslist/view/115/#; AMD Athlon 64 (5400+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 369.00 ש"ח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX 429.00 ש"ח G.SKILL DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI 409.00 ש"ח WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 630.16 ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 137.00 ש"ח ANTEC Mini Tower case NSK4480 - 380W - mATX 432.00 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.00 ש"ח סה"כ 2576 ש"ח. א. האם המפרט טוב, הרכיבים תואמים? ב. אם אני מוותר על דיסק קשיח אחד, האם שווה לשפר מש…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיבוד תמונה בפוטושופ ועוד תוכנות של אדובי (פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Sims 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 38 תגובות
- 4.4k צפיות
-