ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן. עכשיו כשהיציאות שלי בצבא כבר יותר נורמליות , אני מוצא יותר זמן חופשי והגעתי למסקנה שדי חסר לי משחקי מחשב בחיים - מה שפעם היה אולי התחביב הכי גדול שלי. על כל פנים , אני צריך מפרט מחשב עד 4500 שקל , עם כמה דגשים: בלי: מסך מקלדת עכבר רמקולים. מה שהכי חשוב לי שיהיה כרטיס מסך יחסית חזק (אחרי הכל משחקים זה היעוד העיקרי) , כמות זיכרון נכבדת וזהו נראה לי. האם כדאי לקנות מעבד AMD 64 ביט? זה באמת עוזר כיום? בקשר לשאר המפרט , אני לא צריך הארד דיסק ענקי , 80 ג'יגה זה כבר ממש הרבה , אבל אם המחירים בין 80 ג'יגה ל60 ג'יגה בקושי מורגשים אז אפשר לקנות 80. מארז וספק , אני מעדיף שלא יהיו יקרים מדי . ברור שאני לא רוצה גוש מתכת סתום שהמעבד שלי ישרף בתוכו אבל גם לא צריך מארז יותר מדי מא…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שוב לחבר, תודה. המחשב מיועד למשחקים. לא צריך ציוד הקפי.. רק ערכת שדרוג, כונן קשיח,מעבד,זכרונות, ספק ומארז, כרטיס מסך ולוח כמובן. תודה! דן.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בלי תוספות מסך או משהוא הנה המפרט דיסק קשיחWestern Digital : WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YD מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- Gigabyte 965P-DS3P - LGA775 Intel Core 2 Extreme/ Intel Core 2 Duo זיכרונות DDR2 דגם Kingston : Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך Power Color ATI Radeon X1950PRO ddr3 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארזי GIGABYTE : Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Silver ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 500W -
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה מחשב שהיה טוב למשחקים בלבד עד 3700 שקל אני מאוד רוצה שהכרטיס מסך יהיה x1950PRO משולב אם זה בבקשה מפרט כמה שיותר מהר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום ח'ברה אני חדש בפורום, התרשמתי לטובה מהמקצועיות שמפגינים פה חברי הפורום בכל הנוגע להרכבת מפרטי מחשב. הייתי רוצה לשמוע כמה חוות דעת על המפרט שאני אתן פה, אני מעוניין לרכוש מערכת מחשוב חדשה ואני דיי נעול על הרכיבים. המערכת מיועדת לאוברקלוק, ומשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות. אם למישהו יש עצה טובה יותר לגבי רכיב מסויים אני מעוניין לשמוע. תודה... מעבד : Intel Core I7 920 2.66ghz 8mb chache קירור למעבד : Thermalfight Ultra-120A 1366 לוח אם : DFI LANPARTY JR X58 T3eH6 זכרונות : OCZ Platinum Tri Channel Kit 3x2gb 1600MHZ CL7 כונן קשיח : Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SARA II 16MB Chach כ.מסך : BFG GeForce GTX 275 896MB ספק כח : Thetmaltake ToughPower 650W או SeaSonic Sil…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן אני מחפשת מחשב נייד, לשימוש פשוט כמו אינטרנט, הורדות, וסרטים.. מעדיפה כמה שיותר זול מפאת חוסר תקציב... {בדיוק במעבר דירה, וחייבת אותו לדירה החדשה...} הסתכלתי בזאפ קצת.. וכולם נראים לי אותו הדבר, יש המלצות? תודה ויומטוב.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הנה המפרט שהוא קנה מי Ipcq SATA SEAGATE : SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS ¤ מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- GIGABYTE : GIGABYTE GA-965PE-S3-RH זיכרונות DDR2 דגם TWINMOS : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך ATI Radeon X1950XT 512MB Saphire. צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE קירור למעבד THERMALTAKE BLUE ORB II FOR AMD&INTEL 754/775/939 : CL-P0257 מארזי GIGABYTE : GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 500W - מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בפורום שמעתי רק דברים טובים על הפורום ומקווה להשתלב פה אני עוד מעט קונה מחשב חדש (בלי מסך בלי רמקולים , בלי כרטיס קול , צורב - כי כבר יש לי טובים אז לא צריך) אז הנה 4 מפרטים לבחירה שתאמת אני לא יודע מה משתלם יותר אני רוצה מחשב חזק למשחקים ולתוכנות גראפיקה כבדות ודרך אגב אני לא מבין בלוח אם וקירורים למיניהם אז מי שיכול לייעץ לי בקשר לקנית לוח אם טוב וקירור אני אודה לו מאוד! מפרט מס' 1 : Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 1220 GIGABYTE GA-8I945PG-RH - 670 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL - 620 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII - 425 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 Sunbeam Samurai BLACK …
-
- 60 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קצת הקדמה אני הולך ללמוד בצפון שזה די רחוק מהבית שלי אני במרכז המחשב לא אמור להגיע איתי ללימודים אלא לחכות לי בבית כלומר בדירה שאשכיר בגלל זה אני מוכן להתפשר על כל נושא המשקל וזמן הסוללה כי רוב הניידות שלו תהיה בסופ"ש כשאני חוזר הביתה וכמובן ניידות בתוך הדירה עצמה.... מתלבט בין core i3 370 לבין core i5 520m וה core i5 430m מטרות המחשב? אז כמו שאמרתי בעיקר גלישה באינטרנט עריכת מסמכי אופיס ושימוש במדיה סרטים וכ'ו * גודל המסך בין 15 אינצ' * משקל רצוי 2.5 בערך(תמיד עדיף פחות) * האם נדרש זמן סוללה- כמובן שכמה שיותר ארוך אבל זה יהיה לכיוון 3-4 שעות אני מאמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? תמיד נחמד hdmi לא מחייב * בלוטות? לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי 3…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל הרשו לי להגיד תודה- כי זה על הכיפאק שיש מקומות כאלה שיכולים לעזור לפחות מביני עניין- אז ח"ח! אני די נברתי בחודש האחרון לחיפוש הלפטופ בשבילי כסטודנט לעתיד. אני לא גיימר ולא משחק בשום משחקים או אצטרך גרפיקה גבוהה. סה"כ אני צריך את המחשב לכתיבת עבודות, לגלוש באינטרנט ולראות מידי פעם סרטים. מכל החיפושים, מה שכתבתי בכותרת פחות או יותר זה מה שמצאתי אבל אני אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משהו יותר טוב או שאולי אני בכלל לא מבין מה אני צריך לקנות... בקיצור, אני אשמח אם תוסיפו גם דגמים משלכם... בגדול, אני חושב שאני לא צריך יותר מ 2-3 GB זיכרון ודיסק קשיח של לא יותר מ 160-250GB (הבנתי שגם ויסטה רץ בזה יפה...), מסך שבין 14 ל 15.4 אינץ'. יש לי חברים שמבלבלים לי ת'מוח על dual-core…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה חשוב שמשחקים יעלו שיהיה מהיר יחסית ושיתאים לאינטרנט... תודה .
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים, אני רוצה להתחדש ולעוף על מחשב חדש, מה אתם אומרים ? תקציב 6000-8000 ושוב לא, בKSP למניהם ... תודה חברים !
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מוכר כרגע את המחשב הנוכחי שלי בעיקר בעיקר בגלל הצג הלא איכותי שלו. מתלבט מאוד בין מק בוק פרו 2017 I58250 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23669 לבין hp spectre x360 i58250 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=25843&iszap=1 אני מוכן להשקיע עד 6 אלף, בדגש על איכות מסך גבוהה הבנתי שהמק בכלל לא מסתדר עם משחקים לכן אני מתלבט קצת לגביו כי אני כן משחק פורטנייט פה ושם. בנוסף אשמח לדעת אם כדאי להמזין מאמזון או מחול ואיך זה עובד עם המכס וכו' תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון ונאבדתי בשלל האופציות בשוק ולא להכל הצלחתי למצוא ביקורות או להתאים מחשב ספציפי מאחר לצרכיי... לפי הפרמטרים המתבקשים שלכם: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה הכללית של המחשב נכון לשנה הקרובה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות, ולערוך באופן לא מקצועי סרטים ממצלמות HD כגון GoPro וכדומה, בשנה הבאה הוא יאלץ לשמש אותי גם בלימודים באוניברסיטה. * גודל המסך? מינימום: 13.3 ומקסימום: 15.6 * משקל רצוי? לא משמעותי מידי מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לזמן סוללה ארוך אך לא חובה.. בכל …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הנ''ל: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1560 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 235 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 787 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R כמות: 1 - מחיר: ₪ 870 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 404 כונ…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כמה דרישות מהמחשב הנייד דבר ראשון שלא יהיה לו ציפוי מבריק אלה ציפוי מט דבר שני 4 גיג'ה זיכרון דבר שלישי מעבד כפול ליבה הארד דיסק גדול מסך 15 המחשב הולך להריץ שני מערכות הפעלה ( יוניקס ווינדוס , מכונות וירטואליות , מהדר של 5 שפות תיכנות שונות , מערכות הצפנת נתונים ובקיצור כל מה שקשור לאבטחת מידע ! שזה אומר עבודה עם הרבה טקסטים חשוב שהמסך יהיה איכותי אשר לא יעייף לי את העיינים ) אשמח למחשבים החל מ 4000 שקל עד 6000 שקל תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם אפשר תעבירו לפורום כמה המחשב שלי שווה כי לא שמתי לב שהוא קיים בכלל או שתשאירו פה איך שנוח כתבתי את זה אחרי שקראתי את החוקים ולא ראיתי את הפורום "כמה המחשב שלי שווה" כמו שרשום בכותרת AMD Redeon 6600 Series אני רוצה להתעדכן לכרטיס קול יותר עדיף לי כי שקניתי אותו הייתי עם המלצה של אח והוא המליץ לי על כ"מ עכשיו רציתי לדעת כמה הוא שווה ינסה למכור אותו מאמין שבמחיר מופחת כי באמת חוץ מזה שרואים חלק וברור וזה לא כל כך משנה לי כי במשחקים אני לא נוגע התחלתי להתקמד יותר במוזיקה וברצוני לעבור לכרטיס קול + קניית מסך לפיצול וזהו בקיצור אני מבקש בבקשה הערכה כמה שווה הכרטיס כמו שרשום לעיל תודה רבה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב ומבקש את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא לשים לב שאני לא גיימר מדי פעם אוהב לשחק משחקי מחשב .... מארז ATX מעבד INTEL I5 3450 זיכרון 4GB/DDR3 X2 דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך- GT610/2GB צורב DVD RW לוח אם - GIGABYT H67MA
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעונין להרכיב מחשב בעיקר למשחקים בתקציב של 6000 ש"ח אין לי צורך ב: צורב/דיוידי מסך/מקלדת/עכבר רמקולים כונן דיסקטים ועכשיו הדברים שכן צריך מעבד פנטים-נמאס לי מAMD RAM - נראה לי שג'יגה יהיה נחמד כרטיס קול שיתאים למערכת סראונד 5.1 בנתיים... בקשר לדיסק קשיח הבנתי ש SATA לא נותן כזו תמורה משמעותית למחיר הגבוה - לשיקולכם רצוי שיהיה 120 ג'יגה וכרטיס מסך מה שאפשר לדחוס עם התקציב הזה כמובן ספק חזק-למודים עתידים בקשר לאוברקלוק-אולי בעתיד... העינין לא הכרחי... נראה לי שזהו... אז תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני כבר חודשיים משתמש ב-New MacBook Pro 17'' המדהים עם מעבד 2.9 ו8ג"ב ראם. אבל !!!! אותו אני בטח שלא אקח איתי לתיכון, אני צריך איזה פיסי מעפן שיהיה לו מקלדת נוחה אבל אני לא רוצה להוציא עליו יותר מ1500-2500 שקל..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן, כולל ציוד הקפי והכי חשוב מסך LCD 17.. תודה
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מסך LCD חובה, טוב. עדיף 17 אינץ'. (8ms) אני לא מבין בזה כל כך, קיצר מסך שיהיה גםפ למחשב הבא שיהיה טוב. הרדדיסק מינימלי של היום מספיק... 80GB sata2 ספק איכותי, מארז... מעבד סביר.. תודה על התגובות
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שהבנתם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, הראשון שלי. תקציב זה לא הבעיה פה, אלה רק לבחור את המחשב המתאים. אני חושב ש ה Hp Dv 6515 יתאים לי, זה בעיקר למשחק אחד - Pro Evolution... ככה שהכרטיס מסך מספיק חזק בשבילו והשאר זה סרטים וכ'דומה מישהו מכיר את הדגם המסויים הזה ? תודה , איתי
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחר קריאה בכמה מקומות הרכבתי מחשב כולל הכל. המחשב ביתי, מיועד ל: 1. עבודה יומיומית כללית (אופיס אינטרנט וכו') 2. עיבוד גרפי - פוטושופ / עריכת סרטי וידאו 3. אוברקלוקינג בתור תחביב 4. משחקים פה ושם (אין לי זמן להיות גיימר רציני ולכן רצוי יכולת מסוימת למשחקים אבל לא יותר) התקציב: עד 8000 ש"ח (לא ציינתי מחיר לכל חלק - אבל המפרט הבא צריך +- בתקציב) המפרט: DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 Stepping E6 Thermaltake Sonic Tower 1G (512x2) EL DDR PC-4000 500MHz Gold Series Voltage eXtreme Compucase - Hec 6AR6 Enermax Liberty500W Thermaltake 120x120x25 m"m fan (X 4)Smart case fan Blue Led Series Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI …
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג מ-3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יום יומי, אין תוכנות כבדות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? חשבתי לרכוש בנפרד בקרוב LG E2240T, אם יש הצעות אחרות בטווח מחירים אני אשמח. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG למיניהם ומזדמנים (חדשים בעיקר) …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-