עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב קודם כל אני חדש פה אני יתחיל להגיב פה הרבה... טוב בקיצור אני צריך מחשב ב5K למשחקים כבדים אני צריך רמקולים סבירים לא צריך מסך לא צריך מקלדת ולא צריך עכבר אני צריך צורב שיוכל לצרוב גם רגיל וגם DVD וכמובן אני צריך מארז (לא יודע אם בכלל צריך לציין את זה) תודה רבה לעוזרים וזה דחוף...

2. Started by danken,

דרישות: בעיקר ניידות קל משקל איכותי ואמין תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by LAUSER,

שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. להלן מה שאני רוצה לקנות, משומש בעיקר לתכנות וכנראה פרויקט בווידיאו ומשחקים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1736 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪669 מארז: CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪295 קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1070 כרטיס מסך: Gigabyte 7850 2…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. היי אני מחפש לרכוש מחשב נייד, דבר ריאשון והכי חשוב חשוב לי שיוכל להריץ MATLAB בצורה מספקת, כמובן מעבר לזה עבודות משרדיות, וכמובן סרטים גודל מסך רצוי, 13.3 (בשביל להגיע למשקל נשיאה נמוך) משקל נשיאה פחות מ2 קילו זמן סוללה, אם זה זמן עבודה רציף, לפחות 4 לגבי כונן קשיח, אני מבין שלא אצליח להגיע למחשב ברמה כזאת שיתן לי בנפרד SSD וHDD, אז כונן MSATA או לפחות אפשרות להתקנת כונן MSATA יהיה מעולה עם ובסיס של HDD צורב יהיה מבורך מערכת הפעלה כלולה בתקציב אחריות עם עדיפות ל3 שנים לפחות 4GB זכרון פנימי (כמובן עם אפשרות לשדרוג ל8GB) מעבד אני מבין שבתקציב הזה אצטרך להתפשר על I5, אז שיהיה מהסדרה החדשה (3) כרטיס מסך, בשום אופן לא כרטיס של אינטל, יותר לכיוון Gefoce 610M/630M עם עדיפות ל2GB…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אוקי קניתי את המחשב בחברת KSP מחשבים באשדוד והמחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL שעליו אתן חוות דעת אישית שלי. המחשב מבחינת הגימור לדעתי האישית מצויין (צבע טיטניום כסוף) בלי כל משחקי הצבעים שיש בשאר החברות והעיצובים הפשוטים יותר. המקלדת היא מקלדת מלאה אני לא אוהב חלקית זה עניין של טעם המקשים בדיוק כמו שצריך שיהיו בסיגבנון של DELL ו-MSI. מבחינת נתונים המחשב לדעתי עם נתונים ממש טובים מפרט יש באתר של KSP הנה קישור:http://ksp.co.il/?uin=17160 ולא ראיתי צורך לפרט פה את כל המפרט שלו. חשוב לציין מדובר בכרטיס מסך עצמאי של 2GB מדגם AMD RADEION 7670HD לפי הנתונים הוא אוכל את הכרטיסי מסך של ג'יפורס אלא שמסופקים במחשבים הנייידים של המתחרים ולכן בחרתי במחשב הזה דווקא. שכחתי לציין הסולל…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by nov2005,

שלום, אני מעוניין במחשב נייד טווח מחירים 4000-4500,שימושים: סרטים,לימודים ומשחקים (לא ברמה מטורפת) המסך בגודל 14'', מעבד לפחות 2.0 ג'יגה, דיסק קשיח מעל 160 ג'יגה, כרטיס מסך ברמה טובה והכי חשוב אחריות!!!(לפחות שנתיים) הצעה שקיבלתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=24541 אני לא כל כך מבין במפרטים של מחשב נייד, אז כל עצה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. הי, יש לי מחשב נייד ישן מדגם Compaq Presario 2100US עם 256 MB זכרון DDR 266 מסוג PC2100 כמובן שהוא איטי להחריד, אז רכשתי עבורו 512 MB זכרון של OCZ מדגם PC2700 - כלומר תדר 333MHZ זאת לאחר שהנציג ב"נעה מחשבים" אמר לי בפירוש שהזכרון יתאים ופשוט התדר ירד לתדר הנמוך של 266MHZ דבר שנשמע לי הגיוני וידוע לי שבמחשבים נייחים כעובד. לצערי המחשב נדלק ולא ממשיך (מסך שחור) לעלות עם הזכרון החדש בפנים. כששני הזכרונות בפנים - החדש והישן - הוא כן עולה אבל מזהה רק את הישן 256MB. האם זו אינדיקציה שהזכרון תקול? או שהוא לא מתאים והנציג ב"נעה מחשבים" טעה והטעה אותי? (הערה- אין לי טענות (כרגע) כלפי השירות ב"נעה מחשבים", ונציגם היה אדיב בתהליך המכירה! נראה מה יהיה כשאצטרך מהם שירות על…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by jgrab,

מצאתי מחשב נייד שמתאים לי מבחינת הנתונים שלו http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Factory-Refurbished+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/2001049.p?id=1218305634741&skuId=2001049 אבל הוא REFURBISHED לקחת או להתפשר על משהו פחות טוב אבל חדש?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שישמש בעיקר לצפיה בסרטים HD ורגילים.סאונד 7.1. גלישה באינטרנט. ושיהיה אופציה בעתיד לשדרוג לכרטיס מסך יותר טוב. התקציב לא חייב להיות בדיוק עד 2000... תודה רבה, איתמר

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by m83b4,

האם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט של מחשב Barebone (של Shuttle) מבוסס על מערכת AMD. אני רוצה שהוא יכלול גם מסך LCD 17 (אם לא יכנס אז אפשר 15) וגם מקלדת ועכבר. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  13. 1 התקציב שלי הוא עד 1400$ - האם במחיר הזה ההבדל למחיר בארץ לאותו הנייד לדוגמא יהיה משמעותי (לאחר תשלום המע"מ כמובן.) 2 האם WLAN זה בעצם WIFI ? 3 האם כדאי לי ללכת על INTEL DUE CORE 2 ? או רק INTEL DUE CORE ? 4 האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים ? 5 האם תוכלו להמליץ לי על חנות שעושה משלוחים לארץ ? 6 אין תשלום מכס רק מע"מ נכון ? 7 תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. אני צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לי לוח בסוקט 939), כ. מסך (6600GT). לגבי זכרון אני לא בטוח אם צריך להוסיף או להחליף הכל. כרגע יש לי 512MB 400MHZ X 2...השאלה אם אפשר להוסיף עוד זכרון במהירות שונה (אם זה בכלל אפשרי טכנית) או שאולי להוסיף זכרון באותה מהירות. או בכלל להחליף הכל... אגב התקציב הזה סביר אני מקווה כדי להריץ עליו משחקים חדשים ללא בעיות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by dsadude,

אני מחפש לרכוש מחשב ובינתיים שמעתי רק ביקורות רעות על כל מיני חנויות מחשבים. האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות שהשירות בה מעולה (במחיר סביר ). גם אשמח לשמוע אזהרות מאילו חנויות להתרחק. אבקש המלצות ונאצות על חנויות באיזור השרון והמרכז. תודה אנ יודע שאסןר להזכיר חנויות אך אולי יש אתר ברשת עם ביקורות על חנויות וסקרים בנושא שירות.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. הוא רוצה להשתמש במפרט הזה ולעשות אוברקלוקינג למעבד יש לו מדריך לעשות אוברקלוק למעבד הזה מה אתם אומרים ? והאם יש לכם רעיון למפרט אחר יותר טוב בתקציב הזה הוא לא מעוניין במסך או ציוד הקפי כנ"ל הארדיסק צורב וכל השאר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?מחשב ב3,000 ומחשב ב2,500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, מעט משחקים, אבל אני רוצה מחשב איכותי שיחזיק לי לאורך זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא הכי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eitan sf,

אהלן אנשים צריך עזרה בבניית מחשב גיימינג למשחקים כמו: cod black ops4, league of legends,mmorpg ובעיקרון שיריץ משחקים טוב ללא שום תקיעות וללא שום בעיות לא כולל רמקולים ומסך בתקציב של: 6500

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ItayAm,

היי, בעיצומו של הליך בניית מחשב, ורציתי לדעת האם אתם מכירים בארץ מקום שמוכר PSU cables extension kit? או לחילופין אם אתם מכירים מקום שמוכר sleeved wires, ואני אכין מאריכים בעצמי. פשוט המחיר שלהם בחו״ל גם ככה מופרך, אז כולל משלוח לארץ זה יוצא מוגזם בצורה לא פרופורציונלית. תודה

20. Started by PqX,

אני צריך עזרה בהרכבת מחשב גיימינג עד 3500 שקל יש לי מסך mag דק של 17 אינץ' אין צורך באוברקלוקינג וציוד היקפי. תודה לעוזרים ושנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by WarNet,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות,צפייה בסרטים ,שימוש בתוכנות ארכיטקטורה. יריץ קבצי HD 1080p mkv * גודל המסך? 15" מינימום. * משקל רצוי? אין בעיה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מס' שעות,לפחות יותר משעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI,HDMIוכו) HDMI חובה. * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 500GB * צורבDVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים נתקלתי במחשב זה באינטרנט ב K.SP הציעו לי הגדלת RAM מ 4 ל-6. מה דעתכם , האם המחשב הנ"ל עומד בקטגוריה אשמח לביקורות וגם המלצות למחשבים אחרים תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מישהו יכול להמליץ

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הלנובו עדיין לא נבדק באתר של SW ואני חושש מבעיות עם כרטיס המסך שלו האם יש למישהו נסיון בעבודה על SW איתו ?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  25. שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות dvd מקליט עם הארד דיסק שזה עולה בערך איזה 2500-3000 שקל ואפילו יותר. אז חשבתי בעצם למה לא לקנות מחשב, משהו לא יקר,בערך באותו מחיר,שיעשה את אותם הפעולות ואפילו יותר. אז לסיכום אני צריך מפרט של מחשב שיהיה שקט(חשוב ,כי המחשב יהיה בסלון כל הזמן) שיהיה אפשר להקליט בו תוכניות טליוזיה לצרוב וכו המחשב יהיה מחובר כמובן לטליוזיה (בתור מסך) התקציב הוא 2500 עד 3000 . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.