עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Vaz,

היי , אני צריך מפרט למחשב בסיסי , לילד קטן - מחשב שיתאים לגלישה באינטרנט , עבודה משרדית ויפעיל משחקים פשוטים כמו פיפא וקאונטר סטרייק. לא חשוב לי המעבד - אינטל או amd. יש אפשרות למשהו ב1500 שקל ? כי פשוט אבא שלי רוצה להביא איזה מחשב במצע..ב1460 שקל מאייבורי לאחי הקטן - ובטח הם יביאו לו ספק חרא וכל מיני חלקים גרועים. ואולי יש משהו שאתם יכולים להציע לי ב1500 שקל ? ובעקרון , המחשב הזה רק צריך להתאים לגלישה באינטרנט , יש לי מחשב אחד בבית ואני רוצה לבנות רשת עם המחשב הזה , והמחשב הזה צריך להתאים ליישומים כמו אופיס וקאונטר סטרייק שזה המשחק היחיד שאחי הקטן משחק. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by KF1R,

AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1480 ¤ 1 EPOX 8KDA3J AMD64 670 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 2 WD 40/7200 JB 8MB 365 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG DVDX16 / X48 BOX 200 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 340 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC 330 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה 80 ¤ 1 LOGITECH MX 510 280 ¤ 1 ALTEC LANSING ATP3 460 ¤ 1 Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit 220 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7190 או PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1100 ¤ 1 ABIT IS7 610 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 2 WD 40/7200 JB 8MB 365 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG DVDX16 / X48 BOX 200 ¤ 1 …

3. Started by ymdv,

לדעתי רשימת המפרטים המוכנים של האתר מעולה, למרות אימרות שונות שנשמעות בפורום כי הינה מיותרת. ובהזדמנות זו, תודה על עדכונה לפני מספר ימים. כמי שעומד לרכוש מחשב בקרוב לדעתי אין תחליף לרשימה זו, שהינה ממצה, קלה, וחוסכת שיטוטים רבים בפורומים. בעיה קטנה: המפרטים כוללים מחירים אך לא רשום היכן ניתן להשיגם במחירים אלו, ביחוד למי שאינו מעוניין להתרוצץ מחנות אחת לשניה ולאסוף את הפריטים הזולים ביותר. הצעה ליעול : ניתן להציע את המפרטים לספקטים שונים ולבקש הצעה כוללת, מעין מכרז שיוגש כל חודש, נניח בראשון לחודש. ביום זה יוגשו הצעות שונות של חברות שונות, והגולש יוכל לרכוש מערכת מורכבת במקום אחד ובמחיר אטרקטיבי. מערכת האתר יכולה להפיץ לחנויות מיפרט מומלץ (לכל מחיר) ולבקש את ההצעה…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by omery000,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד שילווה אותי בטיול לחו"ל ושאוכל לערוך עליו סרטים ברמה בסיסית, לגלישה באינטרנט ולשאר הפנאי (סרטים, משחקים אולי) מצאתי את שני הדגמים הבאים שהתאימו לי מבחינת הדרישות שחיפשתי פחות או יותר: Huawei Matebook X Pro i7 Huawei Matebook עולה בערך 6k עם שילוח לארץ לבין - Asus UX433FA Asus UX433FA עולה בערך 5k עם שילוח לארץ גם הדגם UX433FN יכול להיות אופציה טובה פשוט לא מצאתי מי מוכר אותו בינתיים.. מה שחשוב לי במחשב זה שיהיה לו מסך איכותי, חיי סוללה טובים וחשוב שיהיה קל משקל.. מי לדעתכם מחשב יותר מומלץ? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני יודע שפתחתי נושא כבר, אבל לא ריצה אותי ויש לי כמה שינויים. 1. מה התקציב? 3000 צ'קים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כמה שיותר כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק אני מעדיף את אינטל שיהיה יותר מ2.8 GHZ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתכונן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. אינטרנט בקטנה, מסך גדול, מעין נייד שלא יתניידו איתו הרבה, מערכת הפעלה חוקית. סביר מאוד להניח שהוא יעלה הרבה פחות מהסכום שרשמתי למעלה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. טוב אז כבר פתחתי דיון לגבי לפטופ שאפשר יהיה לשחק בו סימס 4, אבל אנשים מסביב שיגעו אותי ואמרו לי שלפטופ זה לא רעיון טוב (בגלל הסוללה שתיטחן מהמשחק הממושך) ושכדאי מחשב נייח (גם בשביל הנוחות). אז אשמח לעזרה שוב לגבי התאמת מחשב, והפעם גם את המלצתכם אם כדאי נייח או נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול זה יהיה מחשב שישמש אותי לשחק סימס 4 וגם לצלם סרטונים ולערוך אותם (סרטוני הדרכה של המשחק עצמו), אבל גם משמש לאינטרנט, פייסבוק, יוטיוב. לא משהו מיוחד חוץ מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי ברצוני לקנות מחשב נייד אני מתחיל ללמוד עוד מעט הנדסת מכונות אין לי דרישות מיוחדות פשוט שהוא ישמש אותי ללימודים קצת לראות סרטים ושיריץ פיפא טוב יותר מזה אין שימוש בו על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי בקשר לתקציב עד 4000 וכמובן אם יש מחשב בפחות אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ulti8 il,

מה דעתכם על ההרכבה? לגבי זיכרון מערכת יש כונן קשיח חיצוני ומסודר על מערכת הפעלה יתאים לגיימינג ב4k לשנים הבאות?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  10. Started by Alon32,

ראיתי את המפרט הזה לגיימינג לפני כמה ימים באחד מהנושאים בפורום: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ¤687 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤284 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 HEC 450TE-2WX 450W ספק כוח, יחידות 1 ¤233 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=894 Rai…

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  11. אני מחפש מחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה משחקים ומעט בתור מדיה סנטר ביתי (יתחבר לטלויזיה 42") אין צורך במסך\מקלדת ועכבר וכד' - רק המארז. התקציב מעט גמיש וניתן למצוא 200-300שקלים נוספים במידת הצורך אם זה שווה את זה. יתכן אוברקלוק עתידי או שידרוג מעבד ולכן לא כדאי לחסום את האפשרות הזו. יש צורך בצורב וכונן פנימי של 1TB. כמו כן, יש צורך בכניסת USB3. אשמח לשמוע את המלצותיכם בנידון תודה מראש, ערן

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ללא מסך, עד 2,500 ש"ח. שימושי המחשב - תוכנות Office השונות (כולל Access ו- MS-Project), גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטי HD 1080. עניתי על השאלון המצורף - התשובות באדום. תודה מראש, יוסי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג -אילו משחקי…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  13. שלום אני קצת חדש כאן ואני זקוק לעזרה שלכם בבקשה יש לי מחשב נייד מסוג MSI MS-1674 עם WINDOWS XP אני כבר יותר משבוע מנסה לימצוא לו דריברים ולא מוצא בכל מקום ניכנסתי לאתר של MSI הורדתי את התוכנה שלהם "מתקינה אוטומטית" והיא לא עוזרת בלום עם יש אפשרות לעזרה אני יודה לכם מאוד הכרטיס מסך שלי הוא ATI READON HD 3400 SERIES שמצאתי דרייבר שלו אבל הוא לא נותן לי להתקין אותו אוליי כניראה כי הוא לא מתאים למחשבים ניידים .... בקיצור צריך ת'עזרה של התותחים כאן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shuki999,

שלום אני מחפש נייד (תקציב כ- 6500 ש"ח). די איבדתי את הידיים והרגליים, אבל בסופו של דבר, אחרי שהחלטתי על דרישות מינימום (צורב קומבו, מסך 15", רשת אלחוטית), נשארתי עם הדילמה, מה עדיף, מעבד סנטרינו (בטווח המחירים שלי הוא בדרך כלל 1.5) או פנטיום רגיל (בד"כ 2.4)? אשמח גם להמלצות ספציפיות לגבי דגם. תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by amalish,

דרוש מפרט למחשב בסביבות 4500-5000 שקל המיועד לעריכה גרפית ושימוש בתוכנות 3D . לא מתוכנן למשחקים. מעבד של אינטל . בלי OC. חוץ מזה אני אשמח אם תמליצו לי על מסך ''19 טוב. תודה ... נ.ב - מה ההבדל בכרטיסי מסך בין AGP ל PCI-E?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. היי, בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by GENERAL,

אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by J_F_K,

ברצוני לדעת איזה מפרט עד 3800 יעבוד טוב ברזולוציות של עד 1600X1200 ברשותי מסך 22" CRYSIS קצת פחות מעניין אותי,כרגע יותר מעניין אותי GEARS OF WAR,ASSASSINS CREED,BIOSHOCK אבל עם אנטיאלייסינג פתוח עד הסוף וHDR גם.

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by woogille,

אהלן חברים - יש לי מחשב כבן 3 שנים +-, נקנה בזמנו מPCPower בהרצליה - חנות שמתעסקת עם מחשבים וציוד לאולפנים - המחשב ברמת העיקרון היה מיועד לעריכת וידאו\אודיו, למרות שהוא הריץ לי משחקים כמו farcry 3 ו GTA 4 חלק. אני מעוניין למכור אותו כי אני כבר לא מתעסק יותר בעריכת מוזיקה (לא בבית לפחות) ואני גם לא גיימר רציני. יש כמה דברים במפרט שאני לא סגור עליהם ב100 מה הם אומרים - אשמח אם תסבירו לי המפרט הוא כזה (1 ל-1 לפי מה שרשום לי בדף מהחנות): "מערכת מחשב אודיו מקצועי APCi7 Value - Intel i7 860" (מה זה הAPC?) מעבד - Intel Core i7 860 2.80 ~ 3.46 Ghz x4 Quad Core 8MB Cache (מה זה בדיוק הקטע שזה בין 2.8 ל3.46 גיגההרץ, ומה אומר ה8 מגה קאש ?) קירור מעבד - Low Noise Variable Speeds Ad…

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. שלום HWzone אני מתכנן לקנות לקראת אמצע החודש הזה את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ומה צריך לשנות מעבד Intel Core 2 Quad Q6600BOX 1524 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 742 ש"ח דיסק Western Digital WD2500AAKS 250GB 361 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח מארז NZXT Apollo w/o PSU 423 ש"ח ספק לבחירתכם ק.מעבד Scythe Infinity 268 ש"ח ________________________________________________________ סה"כ ________________________________________________________ כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 2300 ש"ח (noacomp) ________________________________________________________ ה…

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by atm972,

יש לי מחשב יחסית חדש ( שנתיים לערך ) של קומפאק ( פרסריו CQ60 ) שעובד בטמפרטורות מאוד גבוהות. התקנתי תוכנה שנקראת SpeedFan והיא מראה לי שברגיעה המחשב נימצא על 95 מעלות לערך ובעבודה על 100 מעלות לערך...\ זה לא קצת מטורף ? זה בכלל תקין ? מה עושים ? ( כן...ניקיתי את המאווררים , שמתי משטח קירור....שום דבר לא עוזר ! ) אנא אנא עזרתכם !!! ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by woogille,

אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. תקציב מקסימלי 2000 ש"ח יכול קצת לחרוג המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים ומידי פעם גם משחקים המחשב מיועד לעבוד על מסך 22 של KTC דגם W2205S - TD לא צריך להתפרע עם הכונן קשיח. יש לי כונן קשיח חיצוני של 1TB ועוד אחד פנימי של 250GB לא מתכוון לבצע OC אין צורך במערכת הפעלה גר ברעננה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. מחפש מחשב לגיימינג בינוני /כבד. מתלבט בין שני מחשבים שמחיר כל אחד מהם הןא 800 . 1. דגם HP ELITE 8300 מעבד Intel I7 CPU -3770 3.4 GH. זיכרון 12GB. דיסק קשיח +SSd 120 Gb HDD 500 GB . כרטיס מסך של NVidia GT-210 עם זיכרון פנימי 1Gb. 2. מעבד xeon e5 2620 v2 6 chores 12 threads זיכרון 16g 820gb hdd כרטיס מסך gtx 750 2gb

25. Started by The_Byter,

PCI-E הכי מוצלח עד אזור ה1000ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים