ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש נייד (תקציב כ- 6500 ש"ח). די איבדתי את הידיים והרגליים, אבל בסופו של דבר, אחרי שהחלטתי על דרישות מינימום (צורב קומבו, מסך 15", רשת אלחוטית), נשארתי עם הדילמה, מה עדיף, מעבד סנטרינו (בטווח המחירים שלי הוא בדרך כלל 1.5) או פנטיום רגיל (בד"כ 2.4)? אשמח גם להמלצות ספציפיות לגבי דגם. תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב בסביבות 4500-5000 שקל המיועד לעריכה גרפית ושימוש בתוכנות 3D . לא מתוכנן למשחקים. מעבד של אינטל . בלי OC. חוץ מזה אני אשמח אם תמליצו לי על מסך ''19 טוב. תודה ... נ.ב - מה ההבדל בכרטיסי מסך בין AGP ל PCI-E?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה מפרט עד 3800 יעבוד טוב ברזולוציות של עד 1600X1200 ברשותי מסך 22" CRYSIS קצת פחות מעניין אותי,כרגע יותר מעניין אותי GEARS OF WAR,ASSASSINS CREED,BIOSHOCK אבל עם אנטיאלייסינג פתוח עד הסוף וHDR גם.
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן חברים - יש לי מחשב כבן 3 שנים +-, נקנה בזמנו מPCPower בהרצליה - חנות שמתעסקת עם מחשבים וציוד לאולפנים - המחשב ברמת העיקרון היה מיועד לעריכת וידאו\אודיו, למרות שהוא הריץ לי משחקים כמו farcry 3 ו GTA 4 חלק. אני מעוניין למכור אותו כי אני כבר לא מתעסק יותר בעריכת מוזיקה (לא בבית לפחות) ואני גם לא גיימר רציני. יש כמה דברים במפרט שאני לא סגור עליהם ב100 מה הם אומרים - אשמח אם תסבירו לי המפרט הוא כזה (1 ל-1 לפי מה שרשום לי בדף מהחנות): "מערכת מחשב אודיו מקצועי APCi7 Value - Intel i7 860" (מה זה הAPC?) מעבד - Intel Core i7 860 2.80 ~ 3.46 Ghz x4 Quad Core 8MB Cache (מה זה בדיוק הקטע שזה בין 2.8 ל3.46 גיגההרץ, ומה אומר ה8 מגה קאש ?) קירור מעבד - Low Noise Variable Speeds Ad…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום HWzone אני מתכנן לקנות לקראת אמצע החודש הזה את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ומה צריך לשנות מעבד Intel Core 2 Quad Q6600BOX 1524 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 742 ש"ח דיסק Western Digital WD2500AAKS 250GB 361 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח מארז NZXT Apollo w/o PSU 423 ש"ח ספק לבחירתכם ק.מעבד Scythe Infinity 268 ש"ח ________________________________________________________ סה"כ ________________________________________________________ כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 2300 ש"ח (noacomp) ________________________________________________________ ה…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש ( שנתיים לערך ) של קומפאק ( פרסריו CQ60 ) שעובד בטמפרטורות מאוד גבוהות. התקנתי תוכנה שנקראת SpeedFan והיא מראה לי שברגיעה המחשב נימצא על 95 מעלות לערך ובעבודה על 100 מעלות לערך...\ זה לא קצת מטורף ? זה בכלל תקין ? מה עושים ? ( כן...ניקיתי את המאווררים , שמתי משטח קירור....שום דבר לא עוזר ! ) אנא אנא עזרתכם !!! ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 2000 ש"ח יכול קצת לחרוג המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים ומידי פעם גם משחקים המחשב מיועד לעבוד על מסך 22 של KTC דגם W2205S - TD לא צריך להתפרע עם הכונן קשיח. יש לי כונן קשיח חיצוני של 1TB ועוד אחד פנימי של 250GB לא מתכוון לבצע OC אין צורך במערכת הפעלה גר ברעננה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג בינוני /כבד. מתלבט בין שני מחשבים שמחיר כל אחד מהם הןא 800 . 1. דגם HP ELITE 8300 מעבד Intel I7 CPU -3770 3.4 GH. זיכרון 12GB. דיסק קשיח +SSd 120 Gb HDD 500 GB . כרטיס מסך של NVidia GT-210 עם זיכרון פנימי 1Gb. 2. מעבד xeon e5 2620 v2 6 chores 12 threads זיכרון 16g 820gb hdd כרטיס מסך gtx 750 2gb
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי יש לי בעיה קטנה ... הורדתי Partition Manager של Paragon כדי להוסיף מחיצה נוספת למערכת הפעלה (Vista Basic) באמצע התהליך המחשב נכנס ל- Sleep Mode מתי שהיה כתוב בבירור על המסך שאסור לכבות, להתחיל מחדש וכד'... בכל מקרה כרגע יש מחיצה חדשה אבל המחשב מתחיל עם שתי הודעות שגיאה. מכיוון שהמחשב דיי חדש ואין לי עליו כמעט כלום לא אכפת לי להתחיל מדף חלק... הבנתי שאמורה להיות מעין מחיצת שחזור או אתחול שיש בה את מערכת ההפעלה וכל הדרייברים, רק שאני לא ממש מוצא את זה. חיפשתי ב - ThinkVantage אבל מצאתי רק אופציות של שחזור מקובץ (לא עשיתי קובץ גיבוי דרך התוכנה הזו) .. תודה מראש רון. עדכון: מצאתי את האופציה הזו של השחזור למצב מפעל ב- ThinkVantage, אבל על ההתחלה של התחהליך היה כתוב "prepa…
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה בתוכנות Solidworks וPhotoshop (ברמה הלימודית), אינטרנט+אופיס, צפיה בתכני HD ומשחקים כשימוש משני. בעתיד הקרוב הוא יחובר למסך 24". המפרט לא צריך לכלול מארז, דיסק קשיח או ציוד הקפי, אבל יש צורך בספק כוח. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה או בהרכבת המחשב. אני לא מתכוון לעשות OC בשלב הראשוני, אבל אין לי בעיה אם יהיה אפשר "לסחוט" מהמפרט עוד קצת ביצועים בעתיד.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&uin=12996 אמרו לי שהרזולוציה שלו יחסית נמוכה, זה נכון? ובכללי, הוא יריץ את המשחקים החדשים (Crysis 2 ודומיו)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, מוכרים את המע' הנ"ל באופיס דיפו ב3500 ש"ח. האם מישהו מכיר אותו והוא מספיק טוב להפעלת מדיה סנטר וסרטי HD ? והכרטיס המובנה שלו X1250, לאיזה רמה של משחקים הוא מתאים בהנחה שארצה לחבר אותו בעתיד לLCD 42 בסלון ? ושאלה אחרונה, יש לו כ. טלויזיה, האם זה אומר שאוכל להפוך אותו לPVR ( הקלטות מהממיר הוט לדוגמא ) ? תודה מראש מנו מצב המפרט: מחשב ACER Aspire L5100TV MINI PC מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium . מעבד: AMD Athlon Dual Core 64 X2 5000+ 2.6Ghz. זיכרון: DDR2 667Mhz GB2 כונן קשיח:320GB SATA. כרטיס גרפי:ATI Radeon X1250 כרטיס קול: High Definition Audio.כולל חיבור אופטי כונן אופטי: SLOT DVD Super Multi Dual Layer. רשת: Gigabit Ethernet. +…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים! לחברה שלי יש יום הולדת עוד מעט ואני רוצה לקנות לה לפטופ! אני צריך מחשב מאוד פשוט לגלישה באינטרנט בעיקר, הגודל - עדיף קומפקטי אבל לא יותר מידי -10" יהיה פרפקט מה שבעייתי הוא שאני רוצה שיהיו לו עיצוב מיוחד רצוי מאוד בצבע ירוק! אם יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין כזה בבקשה תעזרו לי היום הולדת שלה ב16 ליולי ככה שיש לי פחות מחודש.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה המחשב בסלון הפסיק לעבוד. אחרי שעות של התעסקות המסקנה שכנראה הספק הלך וגם ככה מדובר במחשב ישן אז אני מחפש מחשב חדש. הדרישות זה נטו צפייה בסרטי HD. המחשב מחובר לפלזמה בסלון. ציוד נלווה יש הכל. ראיתי את המפרטים המומלצים הבעיה שבחנות שאני קונה יש רק INTEL. יש להם מפרט מוכן רציתי לדעת אם הוא סבבה: [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADADA] [TD]מעבד[/TD] [TD]מעבד Intel Pentium G3220 Box[/TD] [TD=width: 20][/TD] [TD=width: 20][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADADA] [TD][/TD] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD=width: 520]קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2[/TD] [TD=width: 20][/TD] [TD=width: 20][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADAD…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
תקציב : 6000 (כולל מסך) חנות באיזור הדרום משחקים כבדים לפחות 1giga ram
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול לגבי המחשב הזה איך המפרט? ובמיוחד אם הספק יחזיק את המערכת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=77473781.jpeg אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום אני רק מציין שאני לא מבקש מפרט מחשב, אלא סכום למחשב שיספי לדרישות שלי תודה. אני לא קונה מחשב כרגע, אבל רציתי לדעת מה הסכום שיידרש(בערך אני לא מבקש סכום מדויק) למחשב שיספיק לדרישות שלי. (מצטער אם אני חוזר על עצמי פשוט אני רוצה רק שיהיה ברור שאני לא מבקש מפרט מחשב אלא סכום שיידרש לי לקנות מחשב בהתאמה לדרישות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס מסנג'ר, משחקים קלים וכבדים בהגדרות נמוכות, צפיה בסרטים רגילים(לא HD), הורדות אימיול, ביטורנט(אני משאיר לפעמים את המחשב עד 3-4 ימים בלי לכבות לפעמים גם שבוע. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא, בלי כלום רק מחשב בלי מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם - Asus A8N-SLI Premium (כ-1000 ש"ח) מעבד - amd athlon 64 3000 (כ-900 ש"ח) זכרון - 2X512 twinmos 400MHZ (כ-600 ש"ח) כרטיס מסך - Leadtek LV 169 PX7800 GT (כ-2200 ש"ח) הארד דיסק - WD 160GB 7200 8mb sata (כ-450 ש"ח) מסך - Samsung 930B - (כ-2400 ש"ח) סה"כ - 7550, ואם לכלול מארז וספק - 8000 ש"ח. לגבי מעבד, HD, מסך וזיכרון, לדעתי אין הרבה מה לומר. ההתלבטות היותר רצינית היא לוח אם וכרטיס מסך. האם שווה להשקיע ב-7800 או שכדאי ללכת על sapphire x800 gto2 ולפתוח צינורות (וכמובן לחסוך כ-700 ש"ח, אבל למנוע אפשרות של SLI בעתיד) האם הלוח שבחרתי (שלוקח את LANPARTY) שווה את ההשקעה? או שעדיף LANPARTY בכ-700 ש"ח? לגבי המחיר הכללי, הייתי מעדיף להשקיע פחות ולקבל יו…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1033 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪626 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪510 כרטיס מסך: POWER COLOR HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1053 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪119 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪297 ספק כוח: SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪453 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS – זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחי…
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני באמת לא מבינה בזה בכלל..אז אשמח לעזרה..השימושים העיקריים שלי בו יהיו משחקים (גם תלת-מימד), סרטים, אינטרנט, מוסיקה ואולי תמונות. וכמובן כל הדברים הבנאליים, תוכנות אופיס וזה, אבל אני מניחה שבקשר לזה אין לי מה לדאוג...אז..מה אתם אומרים? ראיתי שהמלצתם למישהו שביקש מפרט בשביל חבר שלו שרוצה מחשב בעיקר למשחקים, זה כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366029.0, בקיצור, אני מדברת על זה שהגיב לו, שהמליץ לו להגדיל את המסך ל-22 אינצ' ועוד כל מיני..אתם חושבים שמשהו כזה טוב בשבילי? או אם יש לכם עוד רעיונות ובא לכם להרכיב לי איזה מפרט נחמד...:-) בכל אופן- תודה, ואם לא הייתי ברורה במשהו או בילבלתי אז זה רק בגלל החוסר ידע שלי בתחום- אל תהססו …
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד. עכשיו אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה מספיק גבוהה. לא חשוב לי המשקל. גדול המסך. אני מעדיף שיהיה 4GB זיכרון. דיסק קשיח לפחות של 320. וכרטיס מסך כמה שיותר טוב..אני תכלס לא באמת יודע איזה כרטיסים יש בניידים ומה נחשב לטוב ביותר\משתלם.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-