עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tal14,

היי חברים, לא מצליח להיסגר על מחשב נייד עד 2000 ש״ח. מטרות: אינטרנט, אופיס ומיינקראפט(המשחק הישן). כולל מערכת הפעלה, ללא אופיס. אשמח לעזרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. ובכן, הרכבה של שני מפרטי עבודה דומים (מעבד 2.4, 2-3 ג'יגה זיכרון, מסך מצופה והארדיסק 100 עם 7200 סל"ד) הובילה למצב שבו ההבדל בין T61 לבין R61 הוא 150 דולר. עכשיו, מכיוון שהT יותר קל ועם פורטי USB נוחים יותר, אני חושב שאני אשים את הכסף ואלך עליו. טלפון קצר בבוקר ללנובו ישראל כדי לוודא את האחריות הבינלאומית והנה אני מזמין ומצפה לאסוף בארה"ב. יוצא סה"כ 4250 ש"ח, שזה בערך חצי על גבול השליש למה שצריך לשלם בארץ. אז זהו! יש לכם פה אחלה פורום, מקצועי ואדיב. תודה לכל מי שענה לי. מתן עריכה 2: חשבתי על עוד מפרט. מה דעתכם? Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T8100 (2.1GHz 800MHz 3MBL2) Operating System12 Genuine Windows Vista Home Basic Operating System Language Genuine …

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. יש לי מחשב עם סלוט של PCMCIA עכשיו קבלתי כרטיס ExpressCard האם יש מתאם שאפשר להכניס לתוכו את הכרטיס בחדש ולהשתמש בו.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. היי,אני צריך מפרט שיריץ עד כמה שאפשר בתקציב משחקים מודרניים. חייב להיות AMD ומארז haf x אם אפשר אפשרות לאוברקלוק ושידרוגים בעתיד. תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא הגבלה, פשוט מניח שזה תקציב הגיוני. אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, אינטרנט וטלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום, כבר היתייבש לי התחת לחפור ברשת בנושא הזה.. התקציב שלי הוא כ 1000~1250$ אני מעניין לקנות מחשב לגיימינג מאה"ב אבל רוצה שיהיה כיסוי אחריות גם בארץ נכון לעכשיו לא הצלחתי למצא מחשב אם אחריות בינלאומית של יותר משנתיים לרוב מחשבים של ASUS ב AMAZON יש אחריות רק שנה אחת - לדג הבא יותר חלש אבל אם אחריות של שנתיים - קישור וזה גבולי מבחינת מחיר. המחשב נראה סבבה אבל בכלל אין מילה על אחריות - קישור ראיתי כאן בפורום מישהוא מזכיר רכישת מחשב MSI מאתר של xoticpc. ממה שהבנתי שם ל-MSI רק שנה של אחריות ביינליומית.. לעומת זאת בארץ אפשר למצא מחשבים יותר חלשים באותו תוך מחיר אבל אם אחריות של 3 שנים. קישור לדג מה האחריות המקסימלית שאני יכול לצפות למצא ? האם זה שווה את זה בכלל ? אנא עזרו.…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  7. אז ככה אני יוצר מוזיקה אלקטרונית די עמוק בעסק כבר שנתיים... יש לי מחשב בן 4 שנים שזמנו עלה 8000 שקל לא היו שום בעיות ברוך ה' אבל הוא כבר זוחל ולפעמים עולה בהרבה עצבים.. המפרט שלו ממה שאני זוכר זה מעבד: AMD 3800 DUAL CORE ATHELON 2GB RAM כרטיס מסך לא נראה לי שמשנה אבל 7900GT EVGA דיסק קשיח פנימי 160 GB של WD ודיסק חיצוני 160 GB של WD כרטיס קול פנימי שעובד על CPU משלו מארז, מאווררים וספק (400 וואט לדעתי) - Thermaltake העניין הוא כזה.. יהיה לי מסובך להחליף מחשב בגלל שכל הפלאגים והתוכנות שהותקנו בכל השנתיים האלה ככה ש מצד אחד - אני יכול למחוק את כל שאר הדברים של המחשב ושיהיה רק המוזיקה נטו ולקנות לפטופ במחיר של 2700 שקל +- שיהיה לצרכים האחרים אינטרנט מוזיקה (שמיעה בלבד) וכא…

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יום יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד (האחרון למשל הוא no man's sky) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד עכשיו הסתפקתי ממחשב נייד של "17 fullHD, כך אני לא רואה צורך ביותר מ 23-26 אינץ' מסך. אין בעיה עם רז…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 ניתן לחרוג ב200 2. מה שימושי המחשב? סקיירים,מיינקרפאט ואני לא מתכנן אולטרה אבל כמה שיותר גבוה שאפשר ביחס לתקציב. רזולוציה 1680x1050 3. אין צורך בציוד היקפי ובכונן קשיח 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 שלא ירעיש לא במאמץ יותר מידיי 5. האם מתוכנן OC? קל אם אפשרי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל שיהיה הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לגמרי שיהיה לי אופציה להחליף כרטיס מסך מפרט שהכנתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridg…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. התקציב-10,000. מטרת המחשב-משחקים כבדים כמו CRYSIS,CALL OF DUTY 4 וכו'. גודל מסך-אני לא יודע אבל איזה גודל מומלץ לי?, בגלל שמטרת המחשב היא משחקים אני חושב מסך גדול, אז תגידו לי איזה מסך יספק אותי. משקל רצוי-לא משנה לי (אפילו אם זה [המחשב] כבד). זמן סוללה-שלא יהיה קצר מדי (בשבילי קצר מדי זה שכל יומיים הסוללה נגמרת). יציאות מיוחדות-כמובן USB. בלוטות-כן. כונן קשיח-320 יספק אותי (לא 320 מגה, 320 ג'יגה). צורב-כן, צורב DVD. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by IME3,

הייתי רוצה לראות מה אתם מצליחים להרכיב ואיזה חלקים תמצאו הבסיס צריך להיות לוח mini itx מעבד אטום עם מעבד ION של נוידיה ואז 2 גיגה זכרון וחובה משהו עם יציאה HDMI לא צריך כוננים אופטים צריך מקום פנימי לחיבור של לפחות 2 הארד דיסקים ורצוי יותר ולסיום מארז שעדיין יהיה קטן הנה משהו שבניתי אבל זה נראה די בלאגן המחיר גבוה מידי ובכלל בארץ יעלה פי שתיים Uploaded with ImageShack.us מה שאהבתי זה המארז שבנוי ל מיני ITX ובכל זאת יש בו מקום ל 6 הארד דיסקים ככה שיש מקום לעתיד להוסיף עוד ועוד סרטים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112265 והלוח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131663 אטום עם ION ו HDMI אני שם לב…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי ששימש בהתחלה כמחשב לסטודנט Asus F6V בשלבי גסיסה אחרונים. אני אשמח לשמוע המלצות על מחשב טוב ראיתי מחשב שמוצע ללקוחות בנק הפועלים רצ"ב לינק: http://www.dell-rev.co.il/web/index.asp?productid=5497&style=poalim2 הבעיה עם המחשב הזה היא כמו שהצלחתי לקרוא כאן היא מהירות ה דיסק. הבנתי שVestro טוב יותר - אשמח לקבל מידע על מחשב ברמה זו שאיכות הבניה שלו תהייה מספיק טובה על מנת שיחזיק מעמד זמן רב . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שיהיה בעיקר בבית נקנה כדי לחסוך מקום - שימושים עיקריים צפייה בסרטים HD - חיבור ל…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  13. Started by fog,

היי, יש לי נייד Lenovo N500. מישהו יכול לומר לי איך אפשר לגרום לו להמשיך לעבוד (לא להיכנס למצב sleep) כשאני סוגר את המסך? אמרו לי שאפשר. תודה, אבישי.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב HTPC, פעם היה לי תכנון, אבל זה לא יצא לפועל, עכשיו TMS קיבלו לוחות אם שבניתי עליהם. אז כמיטב המסורת... השאלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אבל אם זה לא הכרחי, אז אפשר לחסוך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (FHD 3D בעיקר) ומעט מאוד גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן נכון לעכשיו משהו רציני, א…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. הם הציעו לבן דוד שלי את המחשב הבא Intel Celeron 2.0 GHz Socket 478 128K CPU BOX Elitegroup זיןכרון DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory . הארד דיסק 40GB 7200 rpm ATA100 HDD קרטיס מסך Matrox Millenium G450 DH 32MB Video פלןפי 1.44MB 3,5" Floppy Drive. צורב Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW מודם Dynamode 56K V.92 PCI Modem מארז Antec SX1040BII 400W Case ש"ח 3261.55 אני יודע שזה חתיכת מחשב אבל בן דוד שלי אמר שאין לו הרבה תקציב אז דיירקט לאב נתנו לו את המפרט הזה אני חושב שזה אחלה מחשב לתקציב נמוך מה איתכם? רק רציתי לדעת פרטים על כרטיס המסך הMATROX, בדיירקט לאב אומרים שהוא הרבה יותר טוב מ-רדיאון 9500, זה נכון? הם אמרו גם שהזיכרון המיוחד שלו …

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by nexus2555,

שלום, אני עוזר לאחותי לקנות מחשב חדש לאחר שישן שבק חיים....ואני כבר כמה שנים לא מעודכן במה שקורה בעולם החומרה אז אשמח מאוד לעזרתכם. מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך זה יהיה מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,, יישומי Office, סרטים וסדרות שיוצגו בטלויזיה צמודה (HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף KSP כי שמה אני קונה עוד מחשבים באותה הקנייה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 6500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 7000 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה, אני לא מוכן לקנות מחשב ממישהו פרטי זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: או דל או לנובו אבל עדיף דל מערכת הפעלה רצויה: windows 7 professional הפרופשיונל חשוב ביותר כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: לא יותר מ1.8 גודל הצג: 13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר, המחשב הזה צריך להיות מותאם לנסיעות לחול וכל הסיפור הזה אז צריך שיהיה לו כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה כל כך, רק שלא יהיה איזה ורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב: אני לא יודע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yoavamir,

בוקר טוב, אני מתקשה להחליט איזה חברה כדאי לקנות MSI, Lenovo or Gigabyte? בשלושת החברות האלו יש את אותו מפרט דומה: core2due 1.66ghz 2gb ddrII 160 gb sata windows vista premium ההבדלים: lenovo - מגיע עם כרטיס gforce טיפה יותר חזק מהסטנדרט. שנה אחריות. gigabyte - שנתיים אחריות. הזיכרון בתדר 800mhz. MSI- שנתיים אחריות. המחיר של כולם בסביבות 3800 שח. איזה חברה כדאי לקחת? מי הכי אמינה? המחשב מיועד למטרת לימודים ואינטרנט בתקווה שהוא יחזיק 3-4 שנים. האם כדאי להרחיב ל-3 או אפילו 4gb זיכרון? זה ישפיע הרבה על קצב העבודה? תודה מראש, יואב.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by wrecker,

חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by SagiSH,

שלום, אני עם נייד שהיה פעם יחסית חזק ועכשיו אני רוצה לעבור לנייח כי משחקים לא עובדים עליו טוב. רציתי לקבל הצעות למחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב הזה (2500 שקל) ואם יש משהו קריטי שאפשר לשפר בשביל עוד קצת אז אפשרי. המטרה שיריץ משחקים חדשים על FPS טוב באיכות גבוהה. תודה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by elitzur e,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. הפעלה של תוכנות עריכה גרפית כגון PS במקביל לתוכנות אחרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS בעיקר- משתמש כבד. גם תוכנות יותר פשוטות לעריכת וידאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. שלום לכולם אני חדש כמו שאתם רואים אמממ....טוב אז אני צריך מפרט למחשב ב-4000 ש"ח כמו שכתבתי. אני לא בטוח שמה שבחרתי טוב זה הכול מידע בסיסי הצעות לשינוים במפרט יתקבלו בברכה ותודה לכולם על העזרה מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1140 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 1 370 370 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 570 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1 730 730 דיסקים קשיחים? Samsung כמות מחיר סה"כ 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 255 255 צורבים? DVD Recorders כמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nononinette,

אחד הוצע לי כאן ע"י כמה חבר'ה: AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box מעבד Asus M2A-VM לוח אם: Westren Digital 1600AAJS 160GB / Western Digital WD2500AAKS 250GB כונן קשיח: OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL4 זיכרון: LiteOn LH-20A1P X20 DVD צורב JSP-TECH H-550C 400W / HEC 6A19 300W מארז כולל ספק: Gigabyte GK-KM5000 סט מקלדת ועכבר: Asus 19" MB19SE 5ms LCD מסך למחשב: SBS370 BLACK רמקולים למחשב : הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב Windows XP (מקורי כמובן) סה"כ 4100 ש"ח והשני הוצע ע"י אחר: מעבד אינטל DOAL CURE CONRO E2140 או DOAL CURE 3.0 Mh לוח אם של חברת ASUS P5VD2VM זכרון של 1 ג'יגה DDR2 667Mhz של kingstone דיסק קשיח של 200 ג'יגה של WD צורב DVD של LG עם שכבה כפולה כ…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. Started by amit297,

AMD A64 3500 AM2 DFI Infinity nF UltraII M2 2x512MB Twinmos DDR667 pc5300 XFX 7300GS 256MB PCI-E (up to 512MB) Hitachi Deskstar 160GB 8MB SATAII LG DVD+/-RW GSA-H10 RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 RAIDMAX 400W PSU 3500 שח מחשב טוב למשחקי רשת כבדים? ובכללי שווה?? מחשב טוב?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  25. Started by EDT,

שלום! אני קונה מחשב נייד HP Pavilion DV6515. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12802 המפרט של המחשב הוא: מעבד: T7300 2.0GHz זכרונות: 2X512MB 667MHz אני רוצה להחליף את הזכרונות של המחשב ב-2X1GB, ואשמח לקבל המלצות לזכרונות. איזה זכרונות עדיף לקנות OCZ או G.Skill? האם המעבד והלוח-אם תומכים בזכרונות של 800MHz? כדאי לי לקנות זכרונות של 800MHz, או שאני אקבל את אותם הביצועים עם זכרונות של 667MHz? ההבדל במחיר ל-2GB הוא 100 ש"ח. תודה מראש, EDT

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.