ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
טוב,אז ככה,חשקה נפשי במחשב חדש ותותח שיוכל להריץ את המשחקים הכי כבדים בצורה חלקה...אז אני פשוט יענה על השאלות שכתובות בחוקי הפורום ויחכה עד שמישהו ייעץ לי...P: א.תשלום בכרטיס אשראי ב.הרצת משחקים כבדים ג.אין צורך בציוד היקפי. החלקים הדרושים הם לוח אם,מעבד,כרטיס מסך,מארז,זיכרון,מערכת קירור,ספק כוח וכונן קשיח ד.העדפה לחברה-אמממ...לא ממש,אבל אני יציין כי הרבה אנשים המליצו לי על מעבדי AMD ATHLON 64 BIT וכרטיס מסך של XFX GEFORCE 6600GT ה.קירור ועיצוב-לא חשוב,מצידי שיהיה המארז הכי מכוער,אבל שהקירור יהיה מספיק טוב כדי שהמחשב לא יעשה בעיות. ו.אין צורך שתוכנת הפעלה או שירותי מעבדה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב,יש לו מסך וCD.מה שאני חשבתי זה: לוח אם nForce 2 של Chaintec זכרון 256MB PC3200 הרדיסק 80GB 7200 של מקסטור בגרסה הרגילה צורב לייטאון ומעבד XP 1700/1800 עם מארז,מקלדת ועכבר ג'נריים ההתלבטות הרצינית היא בעניין כרטיס המסך. כרגע האופציות הן Radeon 8500/9100 Radeon 9000Pro Radeon 9200 Geforce 3 Ti 200 Geforce 5200 בתודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! להורים שלי יש מחשב שעובד, בלי עין הרע, כבר 7 שנים (+Athlon XP 2500) שמריץ גם היום WinXP ללא שום בעיות ואפילו בצורה חלקה. כבר אתם מבינים, שהצרכים שלהם הם לא בסיסיים, אלא תת-בסיסיים - רק בודקים מיילים ורואים סרטים קצרים (אפילו לא XVID) ששולחים להם במייל. עד כאן הסיפור, אז מה אני צריך מכם ידידיי: בגדול אני רוצה להחליף להם את המחשב למשהו קצת יותר עדכני , לא fancy אבל שקט לגמרי ! 1. מעבד בסיסי (אפילו E2xxx בא בחשבון) שיעבוד טוב עם קירור פאסיבי + גוף קירור פאסיבי 2. כרטיס מסך בסיסי, אלא אם כן מגיע on-board, שיהיה בעל גוף קירור פאסיבי 3. דיסק קשיח שקט - ופה אני מכוון לSSD (סדר גודל 15-30GB) 4. ספק כוח שקט לחלוטין גם כן. 5. מארז מאוורר (הרי צריך איכשהו סירקולציה כלשה…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר סקייפ. גם אינטרנט ואופיס, לא למשחקים! צפייה בסרטים, youtube. * גודל המסך? 17 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב מקלדת נוחה וגדולה. * משקל רצוי? שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד שיהיה זמן סוללה ארוך מאוד. אתם תחליטו מהו זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל ממש לא משנה לי, גם לא צריך הרבה gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך …
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לפני שעה הייתי במחשב הנייד שלי (למזלי יש לי גם נייח) בסלון ושהרגשתי שאני עייף הלכתי לחדר לישון המחשב היה על הידיים שלי ושפתחתי תדלת המחשב ממש נפל לי מהיד. שפתחתי לראות מה קרה עם המחשב נייד גיליתי לרעתי שהמסך קבל מכה ונהיו כתמי דיו כאלה והמסך הפך בהיר כזה המחשב הוא של חברת HP נקנה באופיס דיפו ב25.5.10 אפילו לא עברה שנה איך אני מסדר עם החברה שיתקנו לי את זה עם מימוש אחריות בלי לקבל מהם סיפורים??? פליז הלפ מי איך יוצאים מהתיסבוכת הזאת קיבינימט
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה המצב חברים, אז ככה הצטברו לי כמה וכמה דברים וחומרה למחשבים בבית, נחיל: מסכים: Acer 17" AL1717 A Samsung 19" SyncMaster 932BF Lg 19" Flatron L1954SM-PF (i) כל מסך 250, טיפה גמיש. דיסקים קשיחים: ATA WD 160GB WD1600AAJB-00PVA0 ATA Seagate 400GB ST3400620A SATA SSD Samsung 64GB MZ-7PC064 חדש באריזה SATA Samsung 500GB HD502HJ היה משמש כדיסק מערכת הפעלה בHTPC, ככה שהוא לא שומש בצורה כבדה (i) ה160 ב60 שקל; ה400 ב150; ה500 ב200; ה64 ב250 (יש מצב זה יקר 64, אבל זה דגם מהיר של סמסונג, יכול להגתמש) מעבדים: Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) (i) 50 שקל Intel® Pentium® 4 Processor 630 supporting HT Technology (2M Cache, 3.00…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 1 fallout 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2048X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בחודש הקרוב אחותי מתחילה ללמוד הנדסת חשמל+פיסיקה בטכניון. אני רוצה לרכוש לה מחשב נייד, ואשמח להמלצה למחשב שיענה על דרישותיה. * מטרות המחשב? תהיה צפייה בסרטונים [הרצאות, שיעורי בית] וגם בסרטים או סדרות ב-HD [מקסימום 720P], אך רוב השימוש יהיה משרדי: אופיס, תכנות (C,C++, שפות מודרניות יותר אולי) ומאטלאב. זה מחשב בעיקר ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לחלוטין לא משמעותי, אך עדיף שיהיה מסך מט. אם נכנס בתקציב, אז 14 נראה לי גודל נחמד. * רזולוציית המסך? המקסימום שהיא תראה זה סרטים ב-720P, וגם זה נדיר. אינני יודע אם לתוכנות מהאוניברסיטה יהיו דרישות גבוהות ברזוולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. רק שיהיו לפחות…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד מתאים לתיכנות, יהיה נחמד עם יהיה לו כרטיס גרפי שיאפשר לשחק קצת. חשוב שיהיה עם מסך גדול (15.6). מעדיף עם ביצועים מירבים גם אם זה בא על חשבון משקל וזמן סוללה קונה מארה"ב - תקציב עד 900 דולר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקבל חוות דעת על הפרט הבא. בנוסף אשמח להוסיף ssd למערכת הנוחכית. במידה וישנן הצעות טובות יותר מחנויות אחרות אין לי בעיה להחליף חנות. אבל בגדול אני מעוניין במערכת באזור ה 3000-3200. שמיועדת לאינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים (לא כבדים ואין גם צורך שירוצו על ההגדרות הגבוהות ביותר). תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920506 - Intel - i5-6400 Skylake Quad core CPU - 2.7 GHz - Max Turbo Frequency 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 875/858 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד אך גם לתכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher cs:go fallout -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 40 אינץ ומטה ברך כלל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,עבודה משרדית,תכנות,אולי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680x1050 ,כרגע המסך שהיה מחובר הוא dell 2007wfp, ומסך LCD ישן עוד יותר בחיבור RGB וDVI. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד),עריכה גרפית (פוטושופ ואפטר אפקטס), צפייה בסרטים blu ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , DOTA 2 , COD , BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הנה מפרט כמעט סופי (נכון לעכשיו), לקראת קנייה מתישהו אחרי החג. התקציב עד 17-18K, בינתיים הצטמצמתי קצת אבל מבחינתי אפשר עוד לשחק עם זה. המחשב מיועד למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות ככל האפשר), סרטים, אינטרנט והורדות. הוא צריך להיות יציב, שקט ועמיד, ולהחזיק עכשיו לכמה שנים טובות. ממש לא מתוכנן OC, לפחות לא כרגע. הנה המפרט: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS COMMANDO מחיר: ¤1230 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2350 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTX X…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד עם Windows 7home חוקי מהאתר הבא: http://www.amazon.com/N61JQ-A1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop/dp/B00352LQZS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&qid=1270751723&sr=1-6 הדגם של המחשב- ASUS N61JQ-A1 האם ההיתי אמור לקבל גם את הדיסק ההתקנה של ה- Windows 7 ? במידה ולא ההיתי אמור לקבל את הדיסק, כיצד אני אוכל להתקין את Windows 7 החוקי במידה וארצה לפרמט ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים, לימודים ופוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14', אפשר גם 13.3'. עדיפות למט IPS אך לא חובה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמובן שלפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.8 ק"ג זה הגבול העליון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5 שעות בפועל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כמובן שHDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מתלבט בין SSD ולגבות במקרה הצו…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. אז עשיתי קצת בירור וראיתי ששווה לקנות את הכרטיס Zotac nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe אז אני צריך חלקים שיתאימו לכרטיס הזה.. אם יש למישהו הערה בקשר לכרטיס אשמח לשמוע וגם המלצה שלו, המטרה שלי היא שהכרטיס מסך יריץ לי כל משחק שיש עכשיו וגם משחק "עתידני" שיצא עם הזמן.. כרגע המשחק שאני רוצה שהמחשב יריץ חלק זה GTA IV . בקשר למארז , אני לא צריך.. יש לי : http://wellcom.co.il/catalog/images/Gigabyte/gz-fa1ca-ats_big.jpg תודה לכל אלו שישקיעו את הזמן שלהם.. שבת שלום, טל.
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכל המחשבים הניידים הנמכרים היום, באים, לא במפתיע, עם Windows 7. כיוון שאני מהאסכולה שלא כל כך מחבבת את Windows Vista ו-Windows 7, אני עדיין עובד בבית, ובעבודה, עם Windows XP. ניסיתי את Windows 7 למשך חודש, וזה לא מתאים לי מנגד אני מאד אוהב את Windows XP. השאלה שלי: אם אני אקנה מחשב נייד, עכשיוי, למשל את Acer Aspire S3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812271 ואתקין עליו את Windows XP Professional, האם זה יהיה בסדר? בגדול זה יהיה בסדר, רק הבעיה שאני חושב עליה, היא שלא יהיו לי הדרייברים של היצרן, עבור המחשב.. (לוח, סאונד, SATA, LAN) עשיתי בדיקה באתר של היצרן(Acer), והם נותנים שם להורדה דרייברים של הלוח, סאונד, וכל זה…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743038 או http://www.bestbuy.com/site/Gateway+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Ebony+Black/2930088.p?skuId=2930088&id=1218364887693 אני מעוניין לקנות מהאתרים הבאים ובמחירים הנ"ל. אני רוצה לדעת בבקשה איזה מחשב עדיף לי ביחס למחיר, ואיזה מחשב יותר חזק. (שימו לב שבacer יש כרטיס מסך) תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמור להגיע מחר בעיקרון המפרט הוא לאובר קלוקינג ומשחקים ! AMD 2100 SK - 7 +COOLER MASTER 80 MM EPOX 8RDA+ WINBOND 512 COMPUCAE 6191 REDEAON 9100 128 MB SHAPPIHRE אני צריך את החוות דעת שלכם! איך הוא לאובר קלוק ואיך הוא בכלל תודה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם חברת פקרד בל נחשבת לטובה ??? מה ההבדל בין מעבד פנטיום 4 רגיל במחשב נייד לפנטיום 4 מובייל ומה יותר טוב אילו חברות נחשבות להכי טובות ולבסוף הצעות עד 9 אלף שקל אם מישהו מכיר דגמים טובים שיכתוב ועדיף בסביביות ה8 אלף
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יהיה נחמד אם בתקציב יכללו גם מקלדת ועכבר אלחוטיים באיכות טובה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה עם קבצי אקסל רבים וכבדים, Udemy, הרבה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וכן הרצת קוד בשפות שונות - VBA, Python. לצורך אינדיקציה מחשב שברשותי משנת 2013 אינו עומד כלכך בעומס - (ASUS, 8GB RAM, intel i5, ssd for OS). אני מתלבט בין כמה מחשבים של Dell - מפרטים מצורפים בקובץ נפרד. בנוסף רציתי לשאול כמה דברים: 1. עד כמה חשובה מהירות הזכרון - למשל 1.8GHZ לעומת 2.4GHZ? 2. האם יש הבדל מהותי בין מעבדי אינטל i7 דור 7 ודור 8? 3. האם שווה לחכות למעבדי i9? תודה רבה לעונים! עמית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 ש"ח חריגה של 500 ש"ח 2. …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש לרכוש מחשב שיחליף את הקיים ששבק חיים (הגיע הזמן...) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500- 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משפחתי. משמש לעבודה(אוטוקאד בסיסי), קבצי אקסל כבדים (המון נוסחאות וקישורים), אינטרנט (המון חלונות במקביל), צפייה בוידאו והזרמת מדיה לטלויזיות, יוטיוב וכו" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא אם כי יש לצרף את ה HD שברשותי היום SSD SATA …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שיש לי כרגע. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא דיסק קשיח וגם לא צורב. מה שאני צריך זה מעבד, לוח אם, מארז, זכרונות, ספק. חשבתי על המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 732.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET 273.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 116.00 ₪ - 2 1 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח 188.00 ₪ - 1 1 ThermalTake LitePower 700W W0356 700Watt 279.00 ₪ - 1 1 סיכום כללי 1,704.00 ₪ סך הכל מוצרים : תקציב עד 2000 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-