עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי חבר'ס, חשוב לי לציין שכבר פניתי אליכם לפני בערך שנה, אבל קניית המחשב לא יצאה לפועל וזה כנראה יקרה רק עכשיו. כיוון שעבר הרבה זמן והציוד שביקשתי השתנה בחלקו, וגם התקציב, וגם המפרט שביקשתי בזמנו כבר בטח לא עדכני להיום, הדרישות והמענות ישתנו. (הסתכלתי בפוסט הקודם שלי ועשיתי גם השוואה בהתאם למה שאני צריך היום, לקחתי משם כמה דברים לבקשות שלי פה.) המחשב שלי בן 5, אמנם עובד מצויין אבל לדעתי הגיעה שעתו כיוון שאני צריך לעמוד בקצב. אני מעוניין במחשב של גיימינג, אני מתעסק גם במוזיקה אז כרטיס קול טוב גם חשוב. עיקר הפעילות שלי- מוזיקה ומשחקים. כל סוגי המשחקים. FPS, מירוצים, MMORPG, הכול. אני רוצה להריץ כל משחק שייצא בתקופה של השנים הבאות ביכולות המקסימליות שלו בצורה כל כך חלקה שאני…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by YohaiM,

שלום לכולם, אבא שלי הוא צלם חובב,והוא עובד המון עם העתקת תמונות להמחשב,וממנו לרכיבים חיצוניים. הוא לא מוגבל בתקציב,ורוצה מחשב שיספיק לו ל5-6 שנים הבאות.(המחשב הנוכחי הוא בן 5,והוא מתחיל לג'עג'ע) שימושים? גלישה,עריכת תמונות בפוטושופ,עבודה עם OFFICE,וזהו בגדול. לא גיימר,ולכן,לדעתי,הוא לא צריך כרטיס מסך יעודי. מה שכן,הוא צריך שני HD פנימיים של 1T כל אחד.(מעדיף WD,אישית) חשבתי על משהו בכיוון של Corei7,עם איזה 6-8GB של זיכרון. הוא רוצה שכל ההעתקות יהיו כמה שיותר מהירות,כי יש לו הרבה תמונות בפורמט RAW,ובכללי רוצה מחשב שיעבוד חלק. הוא רוצה מחשב עם 4 ליבותת,וכמו שרשמתי,אין מגבלה של תקציב. אין צורך במקלדת,עכבר,רמקולים ומסך. הוא עתיד לקנות את המחשב ב-Skypc. תודה לעונים, יוחאי.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ravid1234,

שלום יש לי מחשב נייד חדש של HP התקנתי עליו windows 7 לא חוקי זמני ועכשיו יש לי windows xp חוקי ואני לא מצליח להתקין אותו. הוא טוען את הדיסק ונתקע בתחלית ההתקנה עם מסך כחול והודעת שגיאה. אם אפשר עזרה מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני מרכיב מחשב גיימינג עבור חבר שלא מבין במפרטים. התקציב הוא 6500₪ ללא מסך / מקלדת / מערכת הפעלה. אין צורך ב-overclocking אני לא מבין גדול, אבל זה כרגע המפרט שהרכבתי עבורו מעבד Intel Core i7 6700 Cache S1151 מאוורר Arctic Freezer 7 pro rev 2 לוח אם ASUS H170 PRO GAMING LGA1151 2x PCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות Corsair Vengeance LPX 2x8 DDR4 2666Mhz CL16 כרטיס מסך Gigabyte 1070 GTX windforce 8GB GDDR5 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda Sata III ST200DM001 כונן SSD עבור מערכת הפעלה - Samsung 850 Pro Series 128gb ספק כוח - SeaSonic 750W active pFC Modular 80+ Gold מארז (תכלס, אין לי מושג מה המארז הנכון …

6. Started by Dvich,

שלום, מבקש לקבל הצעה למפרט גיימינג לחבר בסכום של עד 5K, אין צורך במסך ובציוד היקפי, כמו כן גם לא י?עשה OC קיצוני. ניתן יהיה לחרוג ב-500 ש"ח אם זה באמת יהיה כדאי ומשתלם. תודה מראש.

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. מפרט מעבד intel quad q6600 ללא אוברקלוק קירור מעבד scythe mugen 2 לוח אם asus p5kc כ.מסך sapphire ati 5770 (עם קירור vapor) מארז thermaltake speedo ספק כוח seasonic mi2 II 500w (modular) זיכרון corsair 2x2gb ddr2 400mhz ועוד 2 מאווררים של scythe 120mm שקניתי + צורב דיוידי של LG ללא דיסקים קשיחים אז כמה כל זה שווה?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000-4000 ש"ח, אפשר לחרוג עבור משהו משתלם במיוחד, עד בערך 4500 אבל מעדיף משהו חזק מספיק ב3000-3500 אם אצליח למצוא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות ואימון מודלים של machine learning אני רוצה להריץ עליו CUDA לאימון רשתות, אז צריך להיות כרטיס מסך תומך של NVIDIA, מעבד שיכול לתמוך אבל לא חייב להיות סופר חזק וכמות מכובדת של ראם. ובנוסף, בהתחשב בצורך הקיים כבר לכרטיס מסך טוב, אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם לא באיכות המירבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) ? משחקים, תכנות, סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio, Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין במסך איכותי. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? starcraft 2, call of duty, crysis 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by loverness,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב שיהיה שקט למדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. …

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אמור להגיע מחר בעיקרון המפרט הוא לאובר קלוקינג ומשחקים ! AMD 2100 SK - 7 +COOLER MASTER 80 MM EPOX 8RDA+ WINBOND 512 COMPUCAE 6191 REDEAON 9100 128 MB SHAPPIHRE אני צריך את החוות דעת שלכם! איך הוא לאובר קלוק ואיך הוא בכלל תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Roee Peretz,

שלום לכולם המחשב שלי מתחיל להראות סימני זקנה ודי נמאס לי ממנו, אני מעוניין לקנות אחד חדש, וחשבתי ללכת על מחשב מותג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים שלי הם פוטושופ ולייטרום (עריכת תמונות, בלי גרפיקה, מדי פעם פעולות מורכבות בפוטושופ כמו הערמת 30-40 תמונות והרבה ייצוא/ייבוא בין לייטרום לCS) ** מלבד עריכה ישמש המחשב, דרך המדפסת מן הסתם, לסריקת מסמכים (די הרבה) וגם לצפייה בתכנים מקוונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Idan123123,

היי חברים וחברות אשמח לעזרה לבניית המפרט המתאים לי תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 חריגה גג עד 12,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סטרימינג זום ואחסון קבצים והקלטות וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, מקלדת, עכבר עדיף אלחוטיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10: 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה בלי אורות המסך צריך להיות מינימום 27 אינץ…

15. היי אני מחפש מפרט שיתאים לשימוש אינטנסיבי במחשב, לצרכי פיתוח, גרפיקה, עבודה משרדית, המון אינטרנט, וצפייה בסרטים. במה אין לי צורך: אין צורך במסך/כ.מסך. אין צורך בדיסק קשיח. אין צורך בכוננים, וגם לא בעכבר/מקלדת. במה כן יש צורך: מעבד, לוח אם, זכרונות, אל פסק חזק ויציב, מארז+ספק. חשוב לציין: אני לא גיימר, ואין לי תכנונים להמהרת המעבד. חשבתי ללכת בכיוון של אינטל core2... נראה לכם שזה הכיוון הנכון? או שמא AMD? לגבי המארז: מאילוצי המבנה הנוכחי של סביבת העבודה, הגובה המקסימלי של המארז צריך להגיע למקסימום של 46 ס"מ (מארז "מידי"), ממש לא חשובים לי כל מני חלונות ותאורות.. אני מעדיף את העיצוב כמה שיותר "קלאסי" ועדין, אך בו בזמן מאוורר היטב ושקט. לגבי לוח האם: חשובה לי יציאת S…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by erez_levy,

Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Arctic Alpine 64 Pro Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec Neo Eco 400C 400W Active PFC 12cm PSU (Retail) Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) סה"כ: 2735 ש"ח צרכים: מחשב רב תכליתי, שיהיה בו חיבורים ל-USB3, HDMI, הרצת משחקים פשוטים על גרפיקה סבירה, ריבוי חלונות פתוחים, צפייה בתכני HD.. מס' שאלות: הקירור מתאים …

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט המוצג. המחשב מיועד לאדריכל - עבודה על sketchup, 3DMAX ורינדורים ב-V-RAY, LUMION בעיקר סרטים (יש לומר כבדים) כמו כן מבקש לדעת האם כדאי לקחת 2 מודולים של זיכרון (16) או 4 (8) תודה מראש למשיבים. אריק

18. היי! חבר שלי ביקש ממני שאני אתן לו המלצה למפרט ב5000 ש"ח ללא מסך וכונן 1.44 שאותם הוא מעביר מהמחשב הישן. הנה מה שחשבתי עליו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 389.00 ¤ 1 389 ¤ 1 4209 AMD Athlon 64 2800 BOX CPU 905.79 ¤ 1 905.79 ¤ 2 851 Toshiba TSST SD-M1912 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ 1 160 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 5468 Gigaybyte GA-K8VM800M KT800 520.98 ¤ 1 520.98 ¤ 5 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 1 495.14 ¤ 6 2511 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 337.45 ¤ 1 337.45 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 4913 Albatron Geforc…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המחשב שיש לי כרגע. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא דיסק קשיח וגם לא צורב. מה שאני צריך זה מעבד, לוח אם, מארז, זכרונות, ספק. חשבתי על המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 732.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET 273.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 116.00 ₪ - 2 1 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח 188.00 ₪ - 1 1 ThermalTake LitePower 700W W0356 700Watt 279.00 ₪ - 1 1 סיכום כללי 1,704.00 ₪ סך הכל מוצרים : תקציב עד 2000 שקל. מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by leon2810,

שלום, ההיתי רוצה בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב חזק אני קונה את החלקים בחול התקציב הוא 3000 שח בישראל אבל כיוון שזה מחול זה אמור להיות זול יותר לא? יש חנות אולי בארהב שאתם מציעים אליה? 1. 3K שח למטרות: תכני HD, משחקים, 2048*1536 אין צורך בציוד הקפי יש צורך בהכול שקט המחשב חשוב 7

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by liloli,

שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב עם החומרה הבאה והייתי שמח לשמוע קצת תגובות (חיוביות ושליליות) לגבי המפרט, וגם הצעות מחיר. מעבד: intel p4 3.0 2m 630 לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: POWERSTREAM OCZ PS 420W ATX מארז: ?Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by HoTShoT07,

הייייייי מה קורה ? אני מחפש מפרט חדש עד 4000 שקל בלי ציוד היקפי וגם בלי צורב או דיווידי רוצה משהו שיריץ לי משחקים בצורה טובה צריך אחד בעיקר בשביל משחקים כבדים

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולם. אז זה המפרט שאני הולך לקנות ביום ראשון, ואני כבר דיי משוכנע שסיימתי אותו, אבל עדיף תמיד לשאול מאשר להתבאס אח"כ, אז.. המפרט הוא לאוברקלוק ולמשחקים כבדים, בעקרון ביצועים נטו ;D אז דבר ראשון, המעבד שלי הוא AthlonXP 1700+ B JIUHB DLT3C 0310 שקיבלתי היום יושב כבר כאן לידי, מתגרה בי עד שאני יכניס אותו לסוקט שלו ;D אז הנה שאר המפרט ללא המעבד: ABIT NF7-SL ver 2.0 CORSAIR CMX512-3500C2 / PT WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 Gigabyte GV-R9700 PRO BENQ DVD 1648A MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 CHIEFTEC DX-01BLD ENERMAX EG365P-VE Logitech Internet navigator keyboard- usb/ps2 Thermalright SK-7 + Thermaltake SMART CASE FAN II עכבר יש לי כבר. בעקרון המאר…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי בכ 1000-1200 דולר. (בארה"ב, מביאים לי) אחרי טיפה קריאה ובירורים, אני מתלבט בין שני דגמים. אני ישמח אם תעזרו לי להחליט, Lenovo Thinkpad מול Dell Latitude, מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד ? הדרישות שלי מהמחשב: ניידות - משקל נמוך. (מסך 14' מספיק לי) מסך מט, ונוח לקריאה. (המחשב ישמש לקריאה ולכתיבה בעיקר) יציאת HDMI צורב DVD סוללה ל 4 שעות ומעלה. (עדיפות לכמה שיותר) דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - לא חשוב. המחשב לא ישמש למשחקים או לצפיה בסרטים. מקלדת נוחה להקלדה. בנוגע למעבד - אני חושב ש i5 יספיק. (תקנו אותי אם אני טועה...)

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by CrashZone,

אהלן, אני רוצה בבקשה מפרט עד 7,000 שקל לאוברקלוק. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן שטרות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אוברקלוק כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? NOPE 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?צורב DVD, מקדלת,עכבר,מסך,פלופי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שהמעבד יהיהA64 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה יפה, לא יותר מידי תשאירו לי מקום למודינג, שקט - לא חייב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה…

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים