עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש את זה בנתיים.... מעבד AMD Phenom X4 9950 Black Edition Box ¤954 כמות:1 pid=AMD1258'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=AMD1258 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤453 כמות:1 pid=38496'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=38496 כונן קשיח Western Digital WD5001ABYS 500GB SATA2 16MB ¤474 כמות:1 pid=5001ABYS'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=5001ABYS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 pid=F2-8000CL5D-4GBPQ'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1446 כמות:1 pid=44050'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=44050 צורב Plextor PX-…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by galai198777,

זה בסדר?זה רק שדרוגקטגוריות מוצרים כמות מחירספק כוח FSP Hyper 600W Active PFC 85+ 1 ₪341זיכרון Samsung DDR3 8GB 1600 3rd Party 1 ₪166 כרטיס מסך Gainward GeForce GTX 1060 6GB 1 ₪1312 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD EVO 850 250GB! ₪460 סה"כ: ₪2279

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. לא דרוש מחשב חזק מיוחד (אני מניח שפוטושופ זו לא תוכנה כבדה כמו משחקים); עם זאת, היא תעשה מעט עריכת וידאו, אז כדאי כרטיס גרפי שיעמוד בעומס מדי פעם. אבל לא צריך להתפרע, כי זה יעשה פעם ב... אז אין בעיה אם העיבוד יתארך קצת כי בסופו של דבר עריכת וידאו זה לא הייעוד העיקרי. אני קיבלתי פה המלצה לפני כחודשיים למחשב מבוסס AMD ATHLON X3 450 וGTS 450 למטרות משחקים וקניתי אותו ואני מרוצה. השאלה האם משהו כזה יתאים גם למטרות שציינתי. לי נראה שמשחקים דורשים יותר כוח עיבוד. עוד שאלה: האם יש צורך בכרטיס מסך יעודי או שמא משהו כמו ה450 יכול להספיק? אני מבקש להרכיב את התפריט מIQPC, כי קניתי אצלהם את המחשב הקודם ואני מרוצה מאוד. תודה מראש, חברים!

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by gta_man,

אני מחפש מפרט ב-2500 ש"ח,רק לאינטרנט ותוכנות פשוטות ולמשחקי אונליין קלים.כולל מסך.תודה רבה!

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום, מבקש המלצתכם למחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות: מטרות המחשב - שימוש ביתי ומשרדי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. ללא משחקי מחשב. גודל המסך - 13.3", עדיף מסך מט בעל בהירות גבוהה. נדרש יכולת צפייה סבירה מהצד. רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת נוחה לשימוש בגודל מלא (ללא numpad). מבחינתי trackpoint יהווה יתרון אבל אסתדר גם בלעדיו. משקל רצוי - 1.6-1.8 ק"ג, אבל לא אפסול גם אם מעט כבד יותר. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 3-4 שעות לפחות בשימוש סביר (כולל wifi, בהירות מסך סבירה). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI. Bluetooth? לא חובה. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוחדת. במידה והדגם מגיע עם SSD, עדיפות …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. היי, אודה לעזרתכם בבחירת לפטופ לפי המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 ש"ח אך הייתי מעדיף לעמוד על 2,500 ככל וניתן למצוא דגם ראוי עד סכום זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב השימושים הינם לעבודה משרדית, חיבור מרחוק, מעט נטפליקס ולטיסות. לכן רצוי סוללה יחסית חזקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם…

7. Started by ravid,

שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ממש בקרוב ואני צריך מפרט איכותי וחזק ב 5000 שקלים, גמיש בקטע הזה. השימוש: משחקים במיוחד, אינטרנט וכדומה... אין לי העדפה ליצרן המעבד אבל יש כמה דברים שאני בטוח רוצה שיכנסו וכמה שיצאו: אני צריך שיהיה שם GTO2. אני צריך שלא יהיה שם ציוד הקפי כמו: כרטיס קול (אם אין ברירה אז בסדר), עכבר ומקלדת, מסך. אין עליכם, תודה על העזרה.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי אני מחפש מפרט שיתאים לשימוש אינטנסיבי במחשב, לצרכי פיתוח, גרפיקה, עבודה משרדית, המון אינטרנט, וצפייה בסרטים. במה אין לי צורך: אין צורך במסך/כ.מסך. אין צורך בדיסק קשיח. אין צורך בכוננים, וגם לא בעכבר/מקלדת. במה כן יש צורך: מעבד, לוח אם, זכרונות, אל פסק חזק ויציב, מארז+ספק. חשוב לציין: אני לא גיימר, ואין לי תכנונים להמהרת המעבד. חשבתי ללכת בכיוון של אינטל core2... נראה לכם שזה הכיוון הנכון? או שמא AMD? לגבי המארז: מאילוצי המבנה הנוכחי של סביבת העבודה, הגובה המקסימלי של המארז צריך להגיע למקסימום של 46 ס"מ (מארז "מידי"), ממש לא חשובים לי כל מני חלונות ותאורות.. אני מעדיף את העיצוב כמה שיותר "קלאסי" ועדין, אך בו בזמן מאוורר היטב ושקט. לגבי לוח האם: חשובה לי יציאת S…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by -Cyber-Tek-,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים ויהיה אפשר להריץ בו את המשחקים החדשים שיצאו וישרוד איזה 3 שנים בערך. אני מעוניין במפרט שיהיה בוא מעבד של AMD 64 פין 939 כמובן שאני צריך את כל הציוד הקפי גם כלומר מסך LCD רמקולים בקיצר כל החבילה חוץ מצורב. אני יודה לכם מאוד בקבלת מפרט שיענה על דרישותי בתודה, אורי

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000(יש נספח ב10) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ללנצל אלה אם זה מבזבז או על פי 10 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים בעתיד הקרוב בשאיפה שיוכל להחזיק יפה גם משחקים שיצאו בעתיד הרחוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).syncmaster p2250f full hd אם היה צריך לשרג את המסך כדי שאני אוכל להנות מהמחשב אני לא היה הטיפש ש…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אני מעוניין בעזרה הנושא של בניית מחשב לסלון אני מעוניין להשקיע לא יותר מאלף שקלים לנושא מה שאני מעוניין שהיה לפי חשיבות 1) ממויזקה שישמיע מוזקה מהאינטרנט או מהמחשב שלי (היה מחבר ברשת חוטית) 2) יש לי כבר HD ישן לכן לא צריך HD לא צריך DVD כי הDVD היה על המחשב האישי שלי ושוב הם מחוברים ברשת מהירה 3) מארז כנראה שצריך לקנות...שוכב. 4) לוח אם ומעבד ...אפשר להסיג יד שנייה מחשב ישן פנטים 4 או ללכת על חדש כבר? 5) כרגע שהיה לו כרטיס קול פנימי על הלוח אם 6) שלט יש לי 7) סרטים באיכות סבירה לא מעוניין ב FHD 8) יוריד סרטים סדרות. מה אתם חושבים ? רבותי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by iMeash,

שלום. מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר לגיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K חריגה קטנה של 100-200 ש"ח אם ממש חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם מתאפשר ברכה, עדיף שלא יבוא על חשבון קירור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, לגודל. עדיף …

14. היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בשבועיים הקרובים וחשבתי על ה RYZEN 5950 אבל אז נחשפתי לעובדה שבסוף השנה ייצאו מעבדי הדור החדש של AMD. כמובן לדברים האלו אין סוף ותמיד יוצאים דברים חדשים, השאלה היא מכיוון שזו השקעה גדולה למחשב אם זה לא יהיה "פספוס". כמו שציינתי אני צריך מחשב לכן כנראה אני אאלץ לרכוש כעת אבל מנסה עדיין להבין אולי איכשהו כדאי לנסות להסתדר, או שזה סתם התעסקות בשטויות. תודה לעונים.

15. Started by Django,

הצרכים שלי זה שתוכנה כמו solidworks תעבוד ברמה סבירה, כלומר מחשב בסביבות ה4000 שקל. בקשר למעבד, למשל עבור שני אלה: i7 8700 3.2GHz 12MB cache i5 8600 3.1GHz 9MB cache אני רוצה לדעת האם ההבדל בניהם יהיה מורגש בפעולות רגילות כמו גלישה באינטרט עם כמה חלונות ותוכנות רקע, או רק בפעולות כבדות כמו פתיחת קובץ גדול בתוכנת גרפיקה או הפעלת משחק מחשב כלשהו? אני שואל כי הבנתי שלפעמים המספרים 5 7 לא משקפים וi5 יכול להיות טוב מi7, או שפשוט אני לא אגיע לניצול היתרונות של הi7 ולכן חבל על הכסף? בקשר לזכרון, יש הבדל אם אני קונה אחד של 16GB או שניים של 8GB? בקשר ללוח, יש כל כך הרבה דגמים וסוגים אני לא יודע מאיפה להתחיל. יש איזה מא…

16. Started by yoni111,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בתקווה עד 5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : adobe photoshop cc , adobe after effects cc ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.watch dogs , titanfall , call of duty advanced warefare , skyrim , soldierfront ...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ רוב הזמן ואולי גם לטל…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. רוצה לקנות מחשב לגיימינג \ תכנות, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Reisdent Evil 3, Star Citizen \ תכנות ווב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

18. שלום כולם... יש לי אתגר קטן, אני צריך מחשב לזוג מבוגר בעד אלף שקל. סה"כ לגלישה באינטרנט, שימושי אופיס קלים וצפיה בסרטים (לא HD). אין צורך באף ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם , אני מעוניין במפרט למחשב משרדי שיריץ window 8.1 + יישומי אופיס ודפדפן. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאד במטרה שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי סימנים של האטה. לצורך בניית המחשב יש לי מארז Gigabyte Poseidon לינק למארז : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2149#kf כמו כן , מן הסתם לא צריך כרטיס מסך חזק , אבל מצד שני אין אילוץ ל on board כי יש לי גם כרטיס powercolor radeon 4850 ישן שיכול לרוץ עם המחשב הזה. בנוסף יש לי ספק FSP-400W חדש שמורכב במארז הזה (atx - 400pnr). וכן , הוא הצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה כמה חודשים בלי בעיה. ולא יודע כמה זה רלוונטי לתצורת המעבדים החדשים אבל יש לי גם מאוורר Freezer pro 7 (סוקט LGA775 ) בקיצור מה שאני מחפש זה …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום. פוסט חדש,תקציב חדש ,דרישות חדשות. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה,התחברות למחשב מרוחק לצורך עבודה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים +גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. מישהו בעבר הזמין מחשב? כמה משלמים בתור מע"מ ומכס אם יש? והאם הייתם צריכים ליסוע לבית המכס בת"א כדי לשלם? או פשוט לאסוף מהדואר? תודה על התשובות! אני שוקל להזמין EEE PC 1000H עולה 550 דולר +55 דולר משלוח.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד של חברת דל. מדובר בדגם מסויים: Dell Studio XPS 13 להלן המפרט: מפרט המחשב: מחיר: בסביבות 1200 $ שימושים: תיכנות, בניית אתרי אינטרנט, לימודים, משחקים, עבודה עם גרפיקה, עבודה עם קבצי וידאו, גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, וכו'... אודה לקבל חוות דעת מכם חבר'ה ? מה אתם אומרים???

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by kfirbs83,

. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון כגון COD + BATTLEFIELD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. הדגם הראשון שאני מתלבט לגביו הוא: asus 303lb http://ksp.co.il/?uin=27528 מחיר אילת: 4800 הבנתי שזה דגם ההמשך ל-303LN, הוא מגיע עם כרטיס מסך חזק יחסית ב-50% מה-5500 המובנה של אינטל הבנתי שזמן הסוללה שלו בגלישה באינטרנט עומד על 7-8 שעות פלוס מינוס. אחריות 3 שנים, בעיה ידועה עם הציר של המחשב שמתפרק אחרי כמה זמן (במסגרת האחריות?) החיסרון\יתרון הוא ההרד דיסק שלו 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache עכשיו אני לא מבין מה זה? הרדסיק של טרה שבתוכו יש SSD של 24 ג'יגה או שני כוננים נפרדים? ואיך הם ביחס ל-SSD מלא של נניח 256GB. מצד אחד אני מרוויח פה הרדדיסק גדול לסרטים וסדרות ו-SSD למהירות הפעלה אבל אולי מצד שני זה לא טוב? המחשב השני של טושיבה: Z30-B-10C http://ksp.co.il/?uin=27907 …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים