עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב אמין לטווח ארוך עם זיכרון משמעותי מסך גדול וביצועים טובים לשימוש ביתי קלאסי http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=961466

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  2. היי. סיפור הרקע הוא שאנחנו קבוצה של 7 שחקנים שמשחקים משחק יריות בפלייסטיישן כבר תקופה, ואנחנו רוצים לעשות הסבה למחשב כדי להתחרות. מתוכנו 5 בוודאות יקנו מחשב (זהה), ואנחנו מנסים להשתמש בזה שאנחנו מעין כוח קניה קטן כדי להוזיל מחירים. מדובר במשחק ישן יחסית מסוף 2015 (ריינבו 6 סיג') והמחשב יהיה מותאם בדיוק כדי להריץ ספציפית אותו בהגדרות גבוהות, ואני מאמין שכל מפרט גיימינג עד 2500 ש"ח יספיק (ציוד היקפי יש לנו) - תקנו אם אני טועה בבקשה ואם אפשר להוריד במחיר, אודה אם תסייעו לי בכך. רציתי לדעת אם יש לכם ניסיון כלשהו ברכישה של מערכות בכמות ואולי טיפים לסייע בזה או יש לכם למי להפנות אותי וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) …

3. מחליף נייד ומתלבט בין 8 ל 16 גיגה. מקווה שיחזיק לי 5 שנים, לא עורך, לא משחק.

4. אהלן חברים! אני מעוניין לקנות מחשב קטן שייתחבר ב-HDMI לטלוויזיה בסלון (לאו דווקא הסטיקים הקטנים, אפשר מארז קטנצ'יק). חשוב מאוד: שהמחשב יצליח להתמודד עם ניגון קבצי וידאו (גם סטרימינג וגם מתוך הארד דיסק) ב-4K בלי היק-אפס. חיבורים דרושים: HDMI, USB 3, ETHERNET. חשוב שיגיע עם Windows 10. אני צריך שהמחשב יעמוד בדרישות הנ"ל בלי שום בעיה ולא צריך טיפה יותר. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. אשמח במיוחד לעצות מנסיון אישי! תודה מראש!!

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בשאיפה ל4K אשמח גם לקבל הצעה למסך טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …

7. שלום לכולם. אני מעוניין מחשב נייח בעיקר למשחקים - תקציב עד 6K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שישתלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אא"כ מדובר במקרה מיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. משחקים חדשים שיוצאים שיצאו ... מתכנן לקנות מסך בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - כונן SSD יש לי כבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. הא…

8. Started by akb,

מעוניינת לרכוש מחשב נייח. מתלבטת בין hp 800G2 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. לבין Dell Optiplex 7040 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. מה דעתכם? מי מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תציעו את האפשרויות אם זה יוצא דופן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודות משרדיות, ומדיה (מוזיקה וסרטים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - כתבנים בעיקר - VisualStudio, Webstorm, Pycharm וכו', יכול להיות שיהיה צורך במכונה וירטואלית אז מעבד טוב ו-RAM יתקבלו בברכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לאסוס מעבד i7 דור שמיני לאלטיטיוד i7 דור שביעי. שאר הנתונים זהים. תודה לעוזרים.

11. Started by Asaf Kendel,

היי חברים . רציתי לדעת אם מישהו מכיר או יודע משהו על שיווק של סדרת alienware של דל בארץ ? או כל דבר ? אני מתעניין בסדרת ה13 שלהם ולא מוצא שום שיווק שלהם פה בישראל. ראיתי באתר העולמי שניתן לרכוש שם אבל לא מוסבר שם שום דבר על תמיכה ואחריות או אספקה לארץ. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. היי לכולם, אני עוד כ3 חודשים מסיימת את לימודיי בעיצוב גרפי, מתכננת להפוך את זה למקצוע צדדי להכנסה נוספת עד שאצבור ניסיון וידע רב יותר. מעוניינת לקנות מחשב שיחזיק לי לזמן רב ויכיל את כל המבוקש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 4. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט 5. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ,אינדיזיין, אנימייט- …

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by sab1,

היי לכולם, מחפשת לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי של סרטים, מוזיקה ואינטרנט בלבד. תקציב של עד 1,600 ש"ח לטווח ארוך. מחפשת גם מסך בעלות של 400 ש"ח שיתאים לצפייה בסרטים. אודה לעזרתכם

14. שלום, בבקשה תמליצו לי על מפרט מתאים, למחשב לשימוש ביתי של אינטרנט וסרטים, עד 3000 ש"ח שיהיה מספיק חזק לתמוך בשימוש יחסית אינטנסיבי. (הרבה דברים פתוחים על המחשב בו זמנית). השאלון ממולא: 1. תקציב מקסימלי 3K ש"ח, מעדיף לחסוך. (מחשב בלבד, מסך יש לי ואני לא חושב להחליף). 2. שימוש המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים. אך לשימוש די אינטנסיבי. אני עובד עם הרבה טאבים פתוחים תמיד, לפעמים זה מעיק על מחשבים.. 3. ציוד הקפי - כולל מקלדת. 4. לא צריך לכלול - מסך, רמקולים, עכבר. 5. השקט- 6-8 בסולם החשיבות 6. אוברקלוק - לא מתוכנן 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. איזור המרכז. 9. מתכנן לק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אז אני מתכונן לקנות את מחשב הגיימינג הראשון שלי!!! חקרתי ולמדתי אבל הייתי שמח לחוות דעתכם. יש כמה דברים שאני חייב: 16GB ram ddr4 לפחות 2400mhz לוח אם עם ארבע סלוטים בשביל אפשרות לשידרוג בעתיד מעבד חזק: מעדיף i7 דור 6 ומעלה אבל גם מעבד אחר חזר יהיה טוב, אך מעדיף אינטל באופן כללי, כרטיס מסך: gtx 1070 g1 הוא הכרטיס שאני כנראה אלך עליו, אבל אם תצליחו לבנות מחשב עם 1080 כלשהו או אם יש לכם המלצה, אשמח לשמוע. ssd: לפחות 250gb מסך: כרגע אין לי מסך(ולכן הוא נכנס בתקציב) אבל המסך המינימלי שארצה הוא asus VG248QE שמריץ ב 144hz ומגיב ב 1ms. אשמח לקבל מפרטים ואם יש לכם רעיונות אחרים שלא עומדים בדרישות שלי גם הם יתקבלו בברכה, תמיד י…

16. שלום לכולם. ראיתי ש THINKPAD E580 (דור 8) זמין כבר בחו"ל - למשל https://www3.lenovo.com/sg/en/laptops/thinkpad/thinkpad-e-series/ThinkPad-E580/p/20KSCTO1WWENSG1/customize? (כן, ראיתי שזו הזמנה לעוד שבועיים) מישהו יכול להעריך תוך כמה זמן זה צפוי להמכר בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nex,

אהלן, לקראת רכישת מחשב מבוסס 8600K. מתכנן OC קל, אך לא קיצוני על איזה קירור ללכת? ברור לי שהקטגוריה החמה תהיה נוקטואה D15 וחבריו.. השאלה אם הנ"ל נחוץ, ושווה את ההשקעה הכספית? חשוב לי גם המראה שלו, מאחר והולך על מארז עם חלון. לא חייב אחד מואר ופנסי, אבל שיראה קשור האם למשל המרקורי 120 של אנטק יספק את הסחורה מבחינת ביצועים? או להשאר בתחום קירור האוויר תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, אני עובד בקבוצת מחקר של אוניברסיטה בדנמרק. אנחנו מבצעים הרבה למידה עמוקה, וזה אומר הרבה CUDA. בנוסף, אנחנו גם מבצעים חישובים כלליים שרצים על ה-CPU ותובעים זכרון. לצרכים אלה, אנחנו רוצים להרכיב לעצמנו שרת אובונטו עם ארבעה כרטיסי מסך ומעבד מהחזקים שיש כרגע. אין לנו כוונה לבצע המהרה כרגע או בעתיד. מספיק לנו 0.5TB אחסון לעבודה יומיומית, ונרצה גם 2 עד 4TB לאחסון ביניים. יש לנו נסיון רע עם הארד דיסקים שמתים פתאום, אז אנחנו רוצים יתירות עם RAID. להלן המפרט שהרכבנו לעצמנו עד כה. אשמח לדעת האם הבחירות שלנו סבירות, בהנחה שהתקציב שלנו הוא בערך 7000 USD (האוניברסיטה אמורה להיות פטורה ממע"מ). אני יודע שהמחירים בדנמרק ובישראל יכולים להיות שונים, אז למען הפשטות, צאו…

20. שלום רב, מחפש המלצה למפרט למחשב עד 6K. יש אפשרות לחרוג מהתקציב, אם נדרש, עד 8K. ללא ציוד היקפי. בסולם של 1-8 חשוב השקט 5-6 לא מתכונן OC. אין צורך במ"ה, המחשב יריץ Centos\Ubuntu\NixOs ולא נדרשת הרכבת מחשב בחנות. קניית הרכיבים מאזור המרכז. הקנייה השבוע. ללא בקשות מיוחדות אך תשומת לב לכך שהמחשב ישמש לזה בלבד ככה שלא נדרשים שום פיצ'רים מיוחדים (2 כניסות USB יספיקו וכמובן חיבור למסך וכו') מודה מאד לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כריית CryptoCurrenc…

21. מתייעץ עבור חברה שצריכה מחשב חדש לטינאייג׳רית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים (overwatch כרגע), עבודות ביה״ס (אופיס) וגלישה באינטרנט כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך לרכוש מסך חדש, משהו שייכנס בתקצ…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - מחירי אילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רוצה יחס עלות/תועלת גבוה, לא רוצה רכיב שמשפר 5% ביצועים בעוד 20% כסף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח כל עוד יחס עלות/תועלת טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים,משחקים,מוזיקה,לימודים, שימושי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג ברמה טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pro Evolution Soccer, Civilization VI, RPG games, 1st Person Shooters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין ספציפי, מסכים שונים שיהיו במלונות/דירות (H…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Lidan Benaim,

שלום לכולם , יש לי מחשב חזק כמו מטוס בת שנתיים אבל אני מרגיש קצת איטי בGTA V בהגדרות מקסימום ולכן אני חושב שצריך לשדרג? או לעדכן משהו ? אשמח להמלצות .. לוח האם - Z170 PRO Gamingמעבד - i7 6700Kכרטיס מסך - NIVIDA GTX970 4GBזיכרון - kingston 8GBX2 = 16GB - לשדרג?ספק כוח - 650W TI - לשדרג?כונן פנימי - SSD 1TB3 כונני SATA - בסהכ 1500GB3 מאווררים רגילים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אילו יצרנים (או דגמים ספציפים אם זה לא כללי) נותנים אחריות בארץ על קניות בחו"ל ? כמו כן, מה נהוג כדי לשים עברית על המקלדת ? מדבקות ? האם העסק בכלל משתלם (אני מן הסתם מכוון גבוהה ורוצה לקנות משהו ברמת ה DELL XPS 13 ומעלה).

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים