ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
קרובת משפחה מעוניינת לקנות מחשב נייד לעצמה והיא בקשה עזרה, אבל גם אני לא הכי מבין בעניין. אז ככה, היא צריכה מחשב לשימושי אינטרנט ואולי לפעמים לצפות בסרטים ווידאו. היא הולכת להשתמש במחשב כמחשב שולחני למעשה (הוא לא הולך לזוז הרבה) אז המשקל לא כזה קריטי אבל כדאי שהמסך יהיה גדול כמה שאפשר ושיהיה עם צורב DVD. חוץ מזה, חשוב מאוד שיהיה אמין ועם אחריות, וגם שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. היא הלכה לבד לחנות ומה שהציעו לה שם זה מחשב של MSI (אין לי את כל הפרטים אז אני אכתוב מה שאני כן יודע), מעבד T7200 (זה Core Dou נכון?), 2GB של זכרון (אין לי מושג אם זה DDR2 ובאיזה תדר), כונן קשיח של 60GB, צורב DVD, כ. מסך 8400 (ככה הוא אמר, אני מניח שהתכוון לג'יפורס?) ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום. על …
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מפרט מKSP לגיימינג ב3700 שקל התקציב הינו 4000 ש"ח במקור. ישנם הצעות לשיפורים ? Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, עם תקציב של עד 5500 ש"ח ועברתי על המפרטים המומלצים באתר ובפורום. יש שתי מגבלות: 1. כרטיס טלויזיה חייב להיות כלול בתקציב. 2. אני צריך דיסק קשיח גדול. הרכבתי את המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500T ¤ 645 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 461 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤ 27 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 326 1 דיסקים קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לאינטרנט, סרטים, ממש קצת משחקים (אבל אם כבר אז משחקים חדשים שדורשים כרטיס טוב), הורדות, גרפיקה (בקיצור המחשב עמוס- אני בד"כ פותח המון תוכנות והמון חלונות אינטרנט בו זמנית). הנה המחשב: (מחשב במבצע באייורי) http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= יש בחירה כזאת של שידרוג כ. מסך: תוספת לכ.מסך ATI 9250 128MB בנפרד מלוח האם בתוספת של ¤160 תוספת לכ.מסך GeForce 6 128 בנפרד מלוח האם בתוספת של ¤200 איזה יותר טוב? זה אמור להיות לתווך אחור כ3-4 שנים. וגם את המעבד ניתן לשפר: DUAL CORE 2.8 4M שידרוג למעבד 915 בתוספת של ¤90 DUAL CORE 3.0 4M 925 שידרוג למעבד בתוספת של ¤180 DUAL CORE 3.4 4M 945 שידרוג למעבד בתוספת של ¤280 שתבינו: אין לי מושג מזה הDUAL CORE,…
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לסטודנט וגם שיריץ טוב משחקים ברמת פרו 12 יש לי 2 הצעות עיקרות באחד המעבד יותר חזק והכרטיס גרפי פחות ובשני הכרטיס חזר יותר אך המעבד פחות חזק. הצעה ראשונה Intel i5-2410M Sandy Bridge Processor (3M Cache, 2.30 GHz) מעבד Intel GMA HD מאיץ גרפי הצעה שניה מעבדIntel® Core™ i3-2310M Processor 2.10GHz Latest 2nd Generation Intel® Core™ i3 Procsessor מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 520M 1024MB כל שאר הפרטים הם זהים שהחשוב ביניהם הוא 4 ג'יגה זיכרון פנימי והמחירים די דומים תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים, חושב לקנות את ה- Dell Precision 4800 מהאתר של Dell ארה"ב. אחרי שהרכבתי את המפרט שאני רוצה יוצא 3000$. שאלות: האם מישהו כאן הזמין כך מחשב עם מפרט בבחירה אישית מ- Dell? כמה עולה מטען אירופאי? לקנות בארץ או להזמין מ- eBay? חשבתי להשתמש בשירות דוגמת mustop, אבל יש לי חבר שגר שם. האם יכול להיות יותר משתלם אם הוא ישלח לי את המחשב? ובכלל אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על המחשב הזה. תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס - פרטים נוספים - זאפ דיסק Adata Premier Pro SP900 128GB SSD - אייבורי מחשבים אני קונה את הלפטופ הזה עם ה ssd הזה שווה יחסית למחיר? או שיש לכם הצעות אחרות? - - - תגובה אוחדה: - - - וזה לשימוש בסיס ועבודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם על המחשב הבא: השימוש: סרטים, משחקים קלים ולימודים. Product Features * 2.2GHz Intel Core 2 Duo T6600 Processor * 4GB Memory * 320GB Hard Drive, DVD±R/RW Optical Drive * 15.6" Display, ATI Mobility Radeon HD 4570 Graphics * Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit), *Up to 8 Hours 3 Minutes of Battery Life Processor, Memory, and Motherboard * Processor: 2.2 GHz Intel Core 2 Duo * RAM: 4 GB * RAM Type: SDRAM Hard Drive * Size: 320 GB Graphics and Display * Graphics RAM: 512.0 MB 795$ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
משימה קשה 7000 שקל מפרט מKSP ... אני לא יודע על מה לוותר כדי שהמחיר יהיה נמוך יותר ואוכל לקנות 2 GM RAM. האם לקנות לוח אם פחות טוב כדי שהזיכרון יהיה 2GB? זה מה שאני הרכבתי:
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט לאישה זקנה. השימושים במחשב הם אינטרנט וסקייפ בלבד (לפעמים משחק chicken invaders אם הנכדים מגיעים). סה"כ מדובר במחשב שלא אמור להריץ שום דבר כבד. רק וינדוס 7 + מה שציינתי למעלה. התקציב הוא 2000 כולל מסך LCD. עוד אופציה היא לפטופ בתקציב הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על מפרט/לפטופ - מה שיותר משתלם. חשוב שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה אחרת כל התיקונים נופלים עלי וזה הרבה כאב ראש כמובן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך אך ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט א) במ…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בסין ורוצה לקנות שם מחשב נייד. במחיר הוא כחצי מהמחיר בארץ, כך שהתקציב שלי הוא מחשב שיעלה 3000-5000 בסין = 5000-9000 בארץ. * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עיצוב (photoshop, sketchup וכו׳) * גודל המסך? 14״-16״. * רזולוציית המסך? גבוהה, בכל זאת מחשב לעיצוב... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק״ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי hdmi. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה ssd בשביל מהירות, אבל בגלל היוקר אשמח אם יהיה אפשר לשלב בין ssd לכונן רגיל של טרה+ * כונן אופטי? לא צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם בתקציב צריך …
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
המחשב הזה יהיה רק למשחקים, הוא צריך משהו בלי הסתבכויות כי הוא בקושי מבין משהו, הוא צריך לוח אם שלא צריך עידכוני ביוס, ושיהיה בלי בעיות, צריך מסך 17" שטוח (משהו פשוט, רק לא של MAG), לא צריך רמקולים, ולא צריך כרטיס קול מיוחד, ולא צריך עכבר ומקלדת, בקיצור רק המחשב עצמו והמסך. תודה מראש. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב קטן כמו Eee למשל, אבל אני רואה שיש לו חיסרון גדול בזיכרון החיצוני שלו (דיסק קשיח כביכול) כי הוא SSD והנפח הוא סביבות ה2-4GB :-\ אפשר להרחיב בעתיד? איזה אתם ממליצים? הלכתי דווקא על המחשבים האלו כי היא לא מתעסקת עם יישומים כבדים, והם קטנים וקלים. בכל זאת מה יהיה קצה היכולת שלהם? איזה משחק לדוגמא הוא יהיה מסוגל להריץ? אני צריך עזרה ממש דחוף,, אז אני מודה מראש על העזרה המהירה.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 18:43:27 חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם,אין מישהו שיש לו משהו בסגנון הזה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר פרסמתי כאן בקשה למפרט, אבל עברו מאז כמה חודשים ולצערי לא יצא לי עדיין לקנות. דברים קצת השתנו מאז אני מניח (מחירים, רכיבים), וגם הדרישות שלי. אז אני אשמח אם יוכלו לעזור לי! תודה מראש אני משתמש במחשב בעיקר לדברים הבאים: - מסמכים (אופיס וחבריו) - פוטושופ / לייטרום הייתי רוצה שהמחשב יוכל לתמוך גם בתוכנות עריכת וידאו כמו AfterEffects, Pinnacle Studio, Premiere, למרות שאם לצורך עבודה סבירה נדרשת חומרה ממש יקרה ומטורפת אז נוותר על הרעיון, פשוט כרגע על המחשב שלי שהוא AMD 64 X2 Dual Core עם 2 ג'יגה זיכרון ו-Windows 7, כל אחת מהתוכנות עריכת וידאו שהזכרתי זוחלות ברמות שלא ניתן לתאר... - תיכנות (אקליפס, Visual Studio) יכול להיות שאני אצטרך להריץ גם שרת …
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, לכל חברי הפורום. התקציב שלי עומד על 14 אלף ש"ח פלוס מינוס. אנא האירו את עיני באם זה לא מספיק, או לחילופין, שלא צריך את כל הכסף, הסיבה לגודל התקציב הוא מפני שאני צריך את כל הציוד ההקיפי הנדרש, וכדלהלן. ברצוני לקבל מפרט מחשב כולל ציוד הקפי, שזה אומר כך: 1 ) מדפסת לייזר צבעונית 2 ) מסך דק 19" איכותי. 3 ) סורק מהיר ומשובח. 4 ) רמקולים טובים לא מחפש מערכת. 5 ) מקלדת ועכבר איכותיים. ובשאר הכסף מחשב חזק וטוב כולל כונן דיוידי וצורב דיוידי בנפרד, בכדי שאוכל להעתיק מהאחת לשניה, כן אני צריך כרטיס tv עם אפשרות להעתקת ווידאו וטלווזיה. אסיים במשפט אמריקאי משובח: תעבדו עלי במחיר ולא בטיב המוצר. תודה מראש לכל המסייעים בעבורי. רויאל
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,000, ניתן לחרוג עד 4,500. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-USB 3…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אבקש להכניס בתקציב 8800GTS 320MB או שיש המלצה לכרטיס זול ובעתיד אשדרג...? מעבד 6400 מינימום. לא צריך מערכת רמקולים, אני משתמש באוזניות. לא צריך גם עכבר ומקלדת. אשמח אם יש אופציה ל2GB זיכרון שיהיה טוב גם לאוברקלוק. לוח לאוברקלוק. כמובן - מסך טוב לשימוש גיימינג.... אם נתקעים עם התקציב שלא יהיה lcd מצדי. לי כרגע יש Samsung 793DF שהוא 1280*1024 ב60HZ ואני לא אוהב את זה. לגבי ספק - לי יש ENERMAX Noisetaker 370W וקירור למעבד zalman 9500led השאלה אם הקירור טוב לאוברקלוק למעבד c2d, בנוסף יש לי הארד דיסק 160GB sata2 .... אפשר לשים את כל זה כתחלופה במחשב החדש כביכול? אבקש מהמגיבים לענות אינפורמטיבית ולעניין. תודה, דן.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש לבית. עיקר השימוש שלו זה עבודות משרדיות (אופיס/אינטנרט) אבל הוא רוצה להריץ משחקים (כולל חדשים) באופן סביר. הוא מוכן להשקיע במחשב בין 3000 ל 3500 שקל. הוא צריך רק ציוד שיש בתוך המארז כולל (לא צריך מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו'). הוא גם מעדיף מעבד אינטל. וכרטיס מסך הוא רוצה שיהיה עם TV-OUT לחיבור לטלוויזיה רגילה.
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש את זה: דגם לנובו X61 מעבד Core2Duo T7700 2.0 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 160 גיגה ויש את זה: דגם: אסוס Eee PC 1215N Intel Atom D52 1.8 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 320GB אשמח לקבל יעוץ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
תקציב: 3500 שקל מטרה: אינטרנט הורדות בעיקר וקצת משחקים (הדברים החשובים זה מעבד וזיכרון) מסך: אם אפשר להכניס מסך LCD 17" ואם לא אז 17"CRT ציוד הקפי: עכבר ומקלדת פשוטים. לא צריך להכניס למפרט הרכבה ומשלוח. צריך שיהיה במחשב: מעבד (סביר) לוח אם (פשוט) זיכרון (ג'יגה) כרטיס מסך (בינוני אבל לא מובנה) צורב DVD פלופי מארז פשוט ספק (300W ניראה לי יספק) מקלדת+עכבר (משהו פשוט) מסך תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מישהו יכול להרכיב לי מפרט בלי כרטיס מסך בלי מסך מקלדת עכבר שיהיה בו מעבד DUAL CORE ולוח אם שאני יוכל לשדרג בעתיד לכל כרטיס מסך וזיכרונות ומארז עם USB ולא אכפת לי איך נראה המארז רק שיהיה לו הרבה USB רגיל הסכום שאני יכול עד 2000 שקל (סטודנט מה אני יעשה)ואיפה אני יכול לקנות בבסכום הזה בחנות טובהעם אפשר אתר תודה ביי
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
משהו יוכל להסביר לי את ההבדל ביניהם ? המהירות שעון של שניהם שווה (או כמעט שווה) , אז מה ההבדל בדיוק ? והאם יש הפרש ביצועים ניכר ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש תיק לנייד ואין לי ממש כיוון הקום שלי היה מיועד לנייד + DSLR + עדשות אז היה לי במה להתמקד עכשיו אני מחפש תיק לנייד 13" ומקום למצלמה חסרת מראה ועוד כל מני הבעיה שאני לא יודע איפה לחפש בעיקרון ראיתי שיש ל outdoor תיקים לניידים ויש את השוויצרים האלו... - אבל יש לי כזה בבית והרוכסנים שלו לא משהו כנראה אני מחפש תיק טוב - שיהיה נוח להליכות וכו' אבל לא ראיתי כ"כ תיק שהוא גם מקצועי (כמו tatonka,deuter וכו') וגם לנייד (וגם לא גדול מדי) אשמח להמלצה על חברה אמינה וטובה עם מבחר טוב (ומחיר סביר) או המצלמה לסדרה מסוימת (עדיף) בעיקרון אני מחפש תיק ל 13" +- שיהיה ארוך (אני רוצה לחבר לאיו חצובה של 50 ס"מ בערך) עם רצועת מותניים והרבה תאים תודה רבה אריה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 5,500 ש"ח. עדיפות לתשלום באמצעות כרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס מרובי חלונות, הורדות, מעט צפיה בסרטים (משחקים: לא). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD "17 וצורב DVD בלבד. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה חד משמעית אך ורק ליצרנים איכותיים ואמינים מאד של כל החלקים (עדיפות ליצרנים יפנים\אמריקאים). 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור - חשוב רק במידה והוא דרוש בגלל התחממות יתר ידועה מראש או כדי למנוע נזק למחשב ולהאריך את חייו. העיצוב - רצוי עיצוב מדליק, אבל לא עד כדי ניאונים כחולים. חשוב שיהיה קומפקטי וקל לפתיחה לצורך תיקונ…
-
- 49 תגובות
- 3.3k צפיות
-