עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ido18,

מתלבט בבחירת מחשב. אני צריך את המחשב למטרת לימודים בסיסית (וינדואוס אקסל וכו') , ריבוי כרטיסיות בכרום, נטפליקס ושיחזיק לי לפחות 4 שנים. כן רוצה שהמחשב יצליח להפעיל פוטושופ אך לא משתמש בתוכנה על בסיס יומיומי. קונה את המחשב באילת והתקציב שלי עד 3000~3100 בעיקרון מתלבט בין מחשב נייד Dell Vostro 5481 עם הi7 או i5 מחשב נייד Asus VivoBook Max X541UA-DM955D אסוס מחשב נייד Asus VivoBook Max X541UA-DM2323D אסוס מחשב נייד Dell Vostro 3568 V3568-5093 אם יש לכם המלצה על מחשב אחר אשמח לשמוע בתודה לעונים

2. Started by kaputcom,

יש שתי מחשבים שאני מיתלבת בינהם - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9951 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 אני רוצה לדעת מי מהם יריץ מישחקים יותר טוב עם יש לכם להציע משהוא יותר טוב עז בשימחה התקציבשלי הוא 4000

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. אאני צריך מחשב מהאתר הקניות של וואלה, מסיבות אישיות רק משם. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-39 המחשב מיועד לשימוש ביתי (משחקים - לא משהו כבד ורציני, אינטרנט) ושיהיה משתלם ושיחזיק הרבה זמן. תקציב: לא מעל ל-2000. ועוד דבר אחד, אפשר להוסיף שידרוג אחד. מעדיף שזה יהיה כרטיס המסך (במידה ויש כרטיס מסך טוב כבר אז את הפריט החלש ביותר) [ללא ציוד היקפי] תודה רבה לכולם [=

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by matessim,

דרוש לי מפרט לעבודה מקיפה ושוטפת, ז"א משחקים, תוכנות,תכנות, כל דבר. מעבד 4 ליבות דבר ראשון, אז מה אם 2 ליבות יותר למשחקים, יש יותר בחיים ממשחקים מסך 22" דרוש לי. עכבר אנא שימו G5, אני צריך גם מקלדת, אלחוטית, אנא תמליצו לי על אחת. 4870 ATI כמובן. 4 GIG ראם. צריך צורב/קורא DVD מתוכנן OC בינוני. קירור טוב בבקשה, אין דגש על שקט, יופי, העיקר יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by -Tal-,

היי, קניתי מחשב נייד סמסונג NP370R5E והוא הגיע עם ווינדוס 8 עם כונן C אחד. נכנסתי לתוכנה של ווינדוס לניהול מחיצות והמצב הוא די מוזר, צירפתי תמונה. מדוע יש לי הרבה כונני ריקברי? אני רוצה להקטין את C ולהוסיף כונן נוסף. ד"א- בתמונה רואים כונן D, מדובר ב DOK מן הסתם. אשמח לקבל עזרה! תודה, טל

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by xdye,

מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי עם עדיפות לXP. השימוש העיקרי במחשב הוא לעשיית סרטים, גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שרטוט. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. Started by tepez,

המחשב הישן של אחותי שבק חיים וצריך להזמין לה מחשב חדש. רצוי שהמחשב יתאים לעריכת וידאו (לא מקצועית) ושיהיה שקט. אין צורך בדיסק קשיח. עדיף שלא יעבור את ה2500 ש"ח. המון תודה!

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  8. מצורף למטה המפרט של המחשב בו אני משתמש הוא מ-2012 ואני מעוניין לשדרג על מנת שימשיך לעבוד חלק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב לא מוגבל- עדיפות לעד 3000 מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש לדגימה ועריכת סרטים בתוכנה פינקל 21 והמטרה שיהיה אפשר להתקין עליו גם את הגירסאות הבאות והמחשב יוכל לעמוד בצרכי רינדור גבוהים. בנוסף שימוש בתוכנה camtasia 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עדיפות לחיבור פייר וויר לצורך דגימת וידאו. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

9. בר מצווה זה אלוהי 1. מה התקציב? בלתי מוגבל 2. משחקים כבדים, צפייה בסרטים ומוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מקלדת, עכבר, מסך (26 אינץ' תוצרת LG בבקשה), רמקולים (הZZ ההוא של לוג'יטק בבקשה), ג'ויסטיק, גיימפאד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ממש לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, למותגים "גבוהים" כמו ATI, קורסייר, אסוס וכו' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיף מחשב "מעוצב".. שלא יהיה מכוער בקיצור, לא צריך שיהיה שקט רק לא יותר מדי רועש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני רוצה מערכת הפעלה וויסטה הום פרימיום …

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by Serene,

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ₪ 711 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ₪ 626 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ₪ 283 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪ 615 1 קירור למארז Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation ₪ 71 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ₪ 455 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪ 648 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 ₪ 896 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ₪ 36 1 צורבים LG…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  11. המחשב מסוג שרושמים עליו עם מסך מסתובב הוא יהיה בעיקר ללימודים המחיר הוא 700$-800$ המחשב ירכש מארה"ב אז אם יש איזשהו דיל שם שמשתלם אנא אימרו לי תודה בכל אופן

12. שלום רב! אני לא יודע אם כבר נשאלה כאן שאלה דומה (בכל אופן, לא מצאתי אשכול כזה בדפדוף בפורום) אני מתלבט לפני קניית מחשב נייח חדש. אני מחפש מחשב חזק וטוב שאוכל להריץ עליו מערכת הפעלה ווינדוס-7, משחקים, תוכנות גראפיות, יישומי מדיה ואינטרנט בצורה מהירה, חלקה וטובה. עקב נסיוני המר עם מערכות מחשב המורכבות באופן אישי (פעם אחת עם רשת אייבורי ופעם אחרת עם חנות מחשבים אחרת באיזור מגורי), חשבתי שאולי יהיה עדיף לקנות מחשב מותג מאחת הרשתות (באג, אופיס דיפו או אחרות). התקציב הוא עד 4000 ש"ח, אולי טיפה יותר. בין המפרטים שראיתי, הנה כמה שבאים בחשבון, של אייסר ו-HP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7940&perur=2&t=1&c=180 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;js…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  13. שלום ותודה מראש לעונים. המחשב הקודם שלי מקרטע תקופה ארוכה (של שנים) באופן נואש והגיע הזמן לאחר יותר מעשור להחליף אותו. אני צריך מחשב שיחזיק לי מספר שנים לא מבוטל. התקציב - כ- 6000 ש"ח. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית: תוכנות אדובי בדגש על אינדיזיין. התוכנה השימושית ביותר ביום יום: קורל דרו. עבודה משרדית של עסק: אופיס וכדו' נגיעה בעריכת וידאו קלה - קורל וידאו סטודיו תיתכן בהמשך התמקדות בתוכנות כבדות יותר בתחום עריכת הוידאו. 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by adirbd,

אני מחפש מחש מחשב סלוני, שיוכל להריץ FHD וגם להריץ משחקים, חשוב שהמחשב יהיה שקט, ושיהיה טוב. המחשב יחובר למסך 42 אנ'ץ FHD ויריץ ווינודוס 7. מפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core2 Duo E7400 Tray ₪ 535.00 לוח אם Asus P5QPL-AM ₪ 270.00 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪ 400.00 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪ 380.00 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪ 761.00 מארז Thermaltake Mozart VC7001SNS ₪ 900.00 ספק Seasonic SS-500ET 500W ₪ 330.00 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪ 130.00 כונן דיסקים לא צריך

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. שלום , הייתי מעונייין לקבל את המלצתכם בעניין כמה רכיבים שחסרים למחשב שאני משתמש בו לעבודה בסולידוורקס בעיקר וגם cinema 4d לאנימציות קצרות... בבעלותי כמה רכיבים מהמחשב הישן ומאחותי הנחמדה שהביאה לי מאינטל: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד i5 2500k כרטיס מסך [/td][/tr][/table] דיסק קשיח Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 (Retail) ‎(ועוד אחד רגיל גדול כמובן)ספק כח [table][tr][td][table][tr][td] Enermax[/td][/tr][/table][table][tr][td]MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]חסר לי לוח אם וזיכרונות ואין לי מושג איך לבחור... אני אשמח לקבל יעוץ תודה אורי[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  16. אני סטודנט שנה א' בהנדסת מערכות מידע בבן גוריון. אני מנסה לבנות מחשב משרדי פשוט, כ.מסך וקול מובנים. אני נוטה לכיוון AMD, רק משום שזה זול יותר ומספיק טוב לשימושים שלי. אם תגידו לי אחרת, אני כמובן אלך על C2D. מה שחשוב לי שיהיה מסך טוב כי אני אשב מולו הרבההה שעות (אני נוטה לכיוון הViewsonic VP930, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי - ת'פאדל) אני צריך שיכלול גם מקלדת, עכבר, רמקולים ואני צריך גם ראוטר בתוך התקציב הזה. רצוי שיהיה יפה, ושקט. אפשרי? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K אבל גמיש עד 5K אם לא נכנס בתקציב מסך איכותי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - פוטושופ,קיובייס וצפייה בסרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - שימוש חובבני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. - כן ציוד עקפי דרוש . יש צורך במסך 22-24 אינץ (מה שנכנס בתקציב ו ארגונומיה טובה חשובה כאן כדי לצפות בסרטים מהמיטה ), מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים…

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by drorgon,

שלום רב מחשב בן 5 שנים דורש שידרוג : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ( הרבה תוכנות ) ומספר מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כח של seasonic בן 5 נראה לי שעובד טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  19. שלום , יש לי מחשב נייד HP DV6186ea , כרגע יש לי 2 זכרונות כל אחד 1 גיגה , סה"כ יש לי 2 גיגה , המהירות של כל אחד היא 667 . יש משהו מוזר בזכרונות ואני מתבלבל , למרות שכל הזמן נאמר לי אין הבדל אין הבדל. הנה דוגמא לאותו כרטיס זכרון של קינגסטון אותם נתונים ואותה חנות וכל אחד נמכר במחיר שונה , מה ההבדל ביניהם? הראשון קינגסטון: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19682&catid=882 השני קינגסטון , אותם נתונים אך יותר יקר מעניין למה כי מדובר באותה חנות: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25879&catid=882 מה ההבדל ביניהם!? יש לציין שאני רוכש 2 כאלה.. אשמח לתגובתכם,

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by nadavkrv,

היי.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 ש"ח. אפשר לחרוג בקטנה אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, חיבור למחשב בעבודה, אופיס, גלישה עם טאבים מרובים, תכני HD ואולי קצת 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אך פחות קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך מעל 15", מקלדת מוארת יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה כתחביב (פוטושופ 3DMAX )אינטרנט , מוזיקה, סרטים, משחקים לא הכי כבדים בעולם אבל בכל-זאת משחקים... אין צורך במערכת הפעלה, (יותקן עליו ווינדוס 7) יש לכלול עלות הרכבה, מארז לא צריך להיות מפואר, שקט מ1 עד 10 6-7 ניתן לחרוג\לחסוך ב100-200 ש"ח אם ממש שווה את ההשקעה\חיסכון. לא מבין באוברקלוק, אזור המרכז , יחובר כנראה גם לTV (לא יודע אם זה פרט חשוב אבל שיהיה...) וכמה שאלות : א: ברשותי צורב DVD מהמחשב הישן הוא לא משתמש בSATA האם הוא יעבוד במחשב החדש ? אם כן אז לא צריך חדש. ב: כמו כן ברשותי מסך ישן יחסית מדגם samsung syncmaster 151s במצב טוב האם הוא ינצל את הפוטנציאל של המחשב החדש (כרטיס גרפי למשל)או שאין קשר בין הדברים והאם בכלל כדי לי לשדרג את המסך (תקצ…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by recoilnadav,

תקציב: עד 5000 ש"ח. ללא מסך. (יש לי dell 2007wfp) מטרה: משחקים "כבדים" - סרטי HD. יש לי 4 כוננים חיצוניים, ככה שלא צריך להתפרע בגודל של כונן פנימי. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Tstrul,

אהלן כולם הזמנתי לפני כמה ימים זכרון למחשב נייד של kingston. החנות "התבלבלה" ושלחה לי במקום זכרון של חברה לא מוכרת ramaxel. הזכרון הוא ddr2 667mhz. הם מוכנים לזכות אותי על ההפרש או לקחת את המוצר ולהחזיר לי את כל הכסף. השאלה שלי עד כמה זה מורגש השוני בין האיכויות של הזכרונות, והאם ramaxel זאת בכלל חברה ששווה משהו או לעזוב הכל להחזיר להם את המוצר ולקקנות במקום אחר . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. Started by ריקי,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולא מבינה הרבה בתחום, לכן אודה לעזרתכם לגבי - מהיכן לקנות את המחשב ומה לקנות. המחשב אמור להיות בשימוש ביתי, גם תוכנות office (בעיקר word), גם משחקים גם גרפיקה, כמו דיאבלו 2 ו - doom 3, וגם אינטרנט מהיר. אני מחפשת מחשב, כולל מסך, מקלדת, עכבר, צורב. חשוב לי גם שהסוג והמקום שמהם אקנה יתנו תמיכה טכנית לטיפול בתקלות ולמענה לשאלות שונות. הסכום שאני יכולה להוציא הוא סביב 4000 ש"ח, ויכול להיות גם קצת יותר, העיקר שבאמת יהיה מחשב טוב, שלא יעשה לי צרות כמו המחשב הנוכחי. בתודה רבה מראש על עזרתכם, חג שמח, ריקי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 74 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.