עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש , מטרת המחשב היא בעיקר משחקים. אני כרגע עובד עם מחשב מאוד ישן , P4 2.0 ו גי פורס 2 . הגיע הזמן להשתדרג 1.יש לי תקציב ל 3600. 2.אני גר באזור המרכז לכן עדיפות לחנויות באזור המרכז , או חנויות שאפשר להזמין באינטרנט במספר רב של תשלומים (שיהיו אמינות ). 3.אני מתעקש על מעבד של אינטל כי אני יודע ש amd לא פחות טובים , אבל עדיין אינטל זה אינטל. 4.אני לא מעוניין במסך,התקציב הוא נטו למחשב+מקלדת ועכבר. אם יש אפשרות להכניס רמקולים זה יהיה נחמד. 5.חבר שלי הכין לי מפרט אני לא מבין כל כך בזה לכן רציתי להראות אותו פה תגידו לי מה אתם חושבים , מה לשנות מה להוריד וכו'. תודה רבה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by piniz,

אמ.. אני יודע שזה תקציב מוגבל ,בכל זאת תוכלו לעזור לי להשיג מפרט טוב לא צריך ציוד הקפי וכו צריך רק מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,זיכרון לפחות 2 GB,ו.. מארז כולל ספק וצורב DVD.. ו.. כונן קשיח עד 250 GB בערך..

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by amielsd09,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  4. ללא כרטיס מסך (יש לי שתי קוודרו 3800 )וללא מסך (יש לי שתי מסכי דל 24 אינץ) מעבד Intel Core i7-950 Box ¤3091 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601950 לוח אם Asus P6T6 WS Revolution ¤2162 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31325 כונן קשיח OCZ SSD Solid State Disk Vertex 2.5" 250GB SATA2 ¤4563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZSSDV250 כונן קשיח Western Digital WD1002FBYS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤968 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1224 קרור לדיסק קשיח CoolerMaster Cool Drive 5 Silver ¤221 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LHD-V05-US זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1866Mhz CL 8-8-8-28 Reaper ¤950 כמ…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by ortheking,

*אין צרוך בכרטיס מסך יש לי בנפרד מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 996 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 387 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 מארזים: Antec GX909 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Antec VP-500PC 500 Watt ATX12V v2.3 PSU כמות: 1 - מחיר: ₪ 190 דיסקים SSD: Kingston SSD 240GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 סה"כ: ₪ 2954 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע…

6. אני עתיד לקנות מחשב יד שניה. אני סטודנט שרוצה לעשות קצת גיימינג אבל אין תקציב למפרט חדש ואפילו לא למפרט שהעלתם ב3000 ש"ח. אז מצאתי את המפרט הבא ביד2, ואני הולך לקנות אותו בימים הקרובים. אשמח לשמוע מה דעתכם. כן, אני יודע שזה ענתיקה, אבל אני רוצה לשחק בOblivion, HL2, ואולי כמה משחקים חדשים. אבל אני לא צריך שהכול יהיה בסטינגס הכי גבוההים אז זה לא קריטי. היה לי בבית מפרט דומה ומשחקים חדשים עדיין רצים עליו (לדוג' Dead Space 2). בכל מקרה, אני הולך לשלם על המערכת הבאה 1350 ש"ח (אני לא יודע את כל הנתונים המדוייקים במחינת היצרנים אבל זה לא משנה לצורך העניין): מעבד: Intel Quad Core Q6600 כרטיס מסך: GeForce 8800GT 512mb זכרון: 2GB DDR2 הארד דיסק: 320GB 16MB (נפח לא קריטי בשבילי, יש …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry 3 max payne 3ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים ואלה שיאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 21.5 מסתבר שהוא FHD למרות …

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by The Victorious Hodler,

היי, בנו לי את המפרט הזה ורציתי חוות דעת. https://www.tms.co.il/15790

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עד הסוף לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משרדי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP EXCEL תדיר :3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים לא,צורב כן 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by frozen_fire,

שלום אני מחפש מפרט למחשב שישמש למשחקים בצורה לא כבדה מאוד (אני חייל וזה בשביל לשחק עם יש זמן בסופ"ש בנוסף להורדות ומוסיקה) המחשב כנראה יעבור שידרוג בעוד כשנה ומשהו עד שנתיים - שכרטיסי dx10 יהיו נדרשי םיותר - בדור השני שלהם או השלישי בהתאם לכמה שאני ישתמש במחשב המחשב כנראה גם יריץ linux 64 bit אז כנראה לפחות בשלב הראשוני לא יהיה oc אבל אני רוצה לשמור את האופציה פתחוה להמשך אם אני ירצה לסחוט עוד ביצועים עם אני ישחק הרבה או בהמשל שהביצועים ידרשו חשבתי על e6300 965p s3 וx1950pro ושני גיגה זיכרון - קיים סיכוי סביר שהמחשב יפעיל vmware שיצטרך ביצועים נורמלים תודה - יש עדיפות לקניה מחנות באזור חיפה - זה נוח כי זה קרוב אבל אם ההפרש מחיר גדול אז חנות רחוקה יותר זה אופציה ציוד הקי…

11. Started by schatzman,

1. תקציב - כאמור 3500-4500. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. .5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור השרון ליד רעננה. 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי לי אבל עדיף יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי בראש: מאוד חשוב לי מחשב שקט 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים... - גיימר שיהיה למשחקים כבדים כמו gta iv pro evolson conterstrike crysis תודה…

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by yosisharaby,

אני מעוניין לקנות נייד עד 4,000 הצרכים שלי הם מוסיקה סרטים אופיס ואינטרנט. איך המחשבים של DELL? אני לא מעוניין ברכישת מערכת הפעלה. דרך אגב איך Inspiron 1525?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by liav12,

אהלן, אני רוצה לנקות את המחשב הנייד שלי, דיי מפחד על הניקוי הפנימי כי לא ממש עשיתי את זה הרבה. שמתי לב שבזמן האחרון כנראה האבק עושה את שלו והמעד על IDLE לפעמים בטמ"פ גבוהה, כרגע אצלי באיזור ה 50-55 מעלות, מאמץ עולה לאיזור ה 75 וזה כשהמאוורר עובד חזק, כנ"ל של הכרטיס מסך (4650), אגב, איך אני יכול לנטר טמ"פ כרטיס מסך? אין חיישן לכרטיס הזה במחשבים ניידים? אצלי המחשב זה EJ1330 של חברת HP. תודה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE GIGABYTE K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 (כפול 2 סה"כ 1 גיגה) WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL DVD Recorders LG 4165B +x16 -X8 Dual x4 (Error Correction HEC Compucase CI-6A21 400W MS Internet + MS Mouse Optical 17'' 793 DF FLAT (אשמח לקבל המלצה על מסך "17 לא דק מוצלח יותר) total of: 5295 הערות יתקבלו בברכה. תודה.

15. Started by גאיוש,

אני רוצה לחבר מחשב נייד ASUS N10E למסך טלוויזיה שיש בו יציאות למחשב... כבר ניסיתי עם מחשב רגיל שהיה לי וזה עבד אבל עכשיו שאני מחברת מחשב נייד זה לא עובד... אמרו לי שצריך לשנות משהו ברזולוציה של המסך של המחשב אבל אין לי ממש מושג מה.... תעזרו לי (אני חדשה פה... )...

16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מיועד בעיקר לגיימינג (במחשבה שהוא צריך גם להחזיק דיי הרבה זמן עד לשדרוג / קניה חדשה) בסכום של עד 6000 ש"ח לא כולל מסך, לאחר שביררתי קצת על מעבדות מצאתי את מקום שנראה לי טוב (לא אפרסם את שמו בשביל למנוע בעיות...), המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i5 2500 3.3GHz 6MB LGA1155 - TRAY קירור מעבד - Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 1156 / 1155 / 1366 לוח אם - GIGABYTE GA-PH67-UD3-B3 (H67) - ATX - 951000B3 זיכרון - G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 כ.מסך - GAINWARD GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI כונן קשיח - WD HD Caviar Green 2TB SATA II 64MB - WD20EARS ספק - seasonic M12ii 620w psu - MODULER מארז - Thermaltake V9 (VJ4…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. היי חברים, קיוויתי שאני אצליח לחכות עד שיגיעו ה-Haswell לארץ אבל נשברתי. המחשב ישמש אותי על בסיס יומיומי בנסיעות(וזה הקו המנחה בקנייה) אבל גם בסביבות של "בית" (אני חייל). אני לא באמת מכיר את הסצינה אז אני אולי לא יודע מה זה נורמטיבי או מה סביר לקבל במחיר הזה. לכן יש דרישות שרשומות בקטן כדי שתדעו היה האידיאל . להלן המחשב שאני מחפש: * מטרות המחשב? תכנות (על כל המשתמע מכך) , גלישה, קריאת ספרים, סרטים והרמת מכונה וירטואלית אחת לפחות ואולי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני מניח שבין 13 לבין 14. מבחינת סוג-כל דבר שאי אפשר לראות בו כשיש מקור אור/ שמש זה רע. אם אין סיכוי שאני אמצא מחשב עם הגודל הזה שעונה לדרישות - בואו נדבר על זה * רזולוציית המסך…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  19. טוב, אז אחרי שחיכיתי בסבלנות, בלי מחשב נייח במשך חצי שנה. הכרטיסים החדשים הוכרזו והגיע הזמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מרבי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן SATA. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

20. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤432 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤785 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤387 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173S DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - LABE FLASH - SATA ¤187 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤470 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤405 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤127 קרור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT : A2329 ¤77 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77…

• 18 תגובות
    • 964 צפיות
  21. איך הזכרונות האלה? http://skypc.co.il/pl_product~OCZ26672048ELGE~15~0.htm המחיר שלהם ממש זול אבל מה הGOLD GX הזה אומר? וכדאי לקחת 667 מגהרץ? כי אמרו שעם המעבד הוא 1333 באס אז זה לא ינצל את המעבד כמו שצריך... ד"א איך הכרטיס הזה של ג'יקיוב? הוא זול אבל אין לו קירור של זלמן כמו לאחרים, כדאי לקחת אותו או לקחת 1950GT של ספייר? זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤941 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L ¤554 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤406 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤430 ] כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤781 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤176 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤398 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ ל…

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום לכולם מחפש מפרט,למחשב לרינדורים ופחות כתחנת עבודה(כרטיס המסך לא חשוב לי כל כך),חשוב לי לוח-אם עם חיבור ESATA. בנוסף האם נכונה השמועה שלמעבדי AMD אין תמיכה ראויה בארץ?באחת החנויות נאמר לי,שמעבד תקול נשלח לחו"ל על מנת לטפל בו,יען 14 ימי עבודה עד הקבלה. אם לא נכון אשמח לשמוע פרטים אחרים וכמובן גם המעבדים של AMD באים בחשבון. האם OC מועיל בעבודה על תלת (3DMAX)? ואם כן אילו רכיבים חשוב שיתמכו ב OC?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by avihu28,

בס"ד שלום! ניסוח מחדש של מפרט שביקשתי כאן קודם, בשינויים קלים אני מעוניין רק במעבד, לוח אם וזכרון, במחיר כולל של 1500-2000 ש"ח ל3 הרכיבים הנ"ל ביחד. הייעוד הוא בעיקר חישובים מתמטיים, וההתלבטות הגדולה היא האם כדאי במקרה הזה ללכת על מעבד כפול ליבה או עם ליבה בודדת? אם מישהו יכול לתת גם קצת הסברים אני אשמח (אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אז אם לא סליחה)

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by LIAM BEN GAL,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתחיל לימודי סייבר ואני משחק אז אני צריך מחשב שיריץ הכל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים דיסק קשיח של 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט דיי חשוב (לא חובה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

25. שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד, תקציב עד כ 6000 ש"ח (אם כי ייתכן שמה שאני מחפש אפשר למצוא גם ב 4000 וכמובן אני מעדיף להוציא כמה שפחות). שימוש אמנם משרדי, אבל אינטנסיבי עם הרבה חלונות פתוחים, של אופיס, דפדפנים, ועוד ועוד. אם יש דיל משתלם באתר מחו"ל ששולח לארץ, למשל במסגרת בלאק פריידי, אני לא שולל קנייה גם משם כל עוד זה מגיע בפרק זמן סביר. דגשים: זכרון: חשוב לי 16GB RAM, מכיוון שאני עובד לפעמים גם עם יותר מ 100 טאבים פתוחים של כרום. כיום יש לי 12GB ומדי פעם המחשב נהיה איטי. שאלה: האם לחפש 16GB בסטיק אחד, או אפשר מחשב עם 8GB ולהוסיף בעצמי עוד סטיק של 8GB?) מעבד: חייב להיות לפחות דור שמיני, ולפחות I5. …

• 24 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.