עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by edbergr,

יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. 3500 כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. אין לי שידוע עדיף ישראלי או יבוען * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 1080 - 1920 לא יותר מזה * משקל רצוי? עד 2 ק"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן הוא מחובר לחשמל אבל עדיף לנסיות וכל מיני דברים מחוץ לבית ניראה לי עד 6 שעות אם אפשר יותר עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אמח צעדיף SSD בגלל שזה מחשב בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים ברשת לא להורדה אז המהירות זה עדייף וגם לאנשים קלמזים SSD יותר יציב מי תראומ…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. HP מחייה את מותג ה-Omen ומצטרפת רשמית לטרנד החם של ניידי גיימינג אשר שומרים על מימדים קומפקטיים ועל שיק ועיצוב סולידי. איך הנייד החדש שלה מתמודד מול המתחרים החזקים בקטגוריה? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94-omen-%d7%a2%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום רב, ראשית תודה רבה מראש, נעזרתי בכם מאוד בעבר, ומנסה שוב. הדרישה היא מחשב משרדי, חזק. שימוש בגרפיקה. וכן תוכנות עריכת סרטים וכד'. (יש לציין שתחום עריכת הסרטים הוא נלווי, ולא המקצוע העיקרי) הדרישה עבור מערכת קומפלט כולל מסך טוב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם. כמו"כ אם כבר היה דיון בעבר בנושא הזה, גם קישור יעזור לי. חייבת לציין שאם התקציב צריך מעט יותר, בשביל תוספת משמעותית באיכות, זו לא תהיה הגבלה המון תודה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לבדוק כאשר קונים מחשב נייד ? 2. האם כדי ללכת על מחשבי Intel Whitebook (משווקים בארץ תחת המותג ChampionPC, נראה לי שהיצרן הוא Clevo). 3. אילו יצרנים מומלצים ? 4. ראיתי שעכשיו מה שהולך במחשבים ניידים זה Express Card Slot, מה זה בעצם ? 5. אני מתכנן ללכת על Intel Centrino Core Duo, האם מעבדי ה-Duo הם 64 ביט ? 6. אשמח לקבל דגמים ויצרנים להתמקד בהם, רצוי שהמסך יהיה 15", שהמחשב יהיה אמין וקל (קל = לא יותר מ-2.6 קילו). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ram42465,

שלום, אני מחפש מחשב לצרכים בסיסיים של גלישה באינטרנט ואופיס. הוצע לי המחשב הבא תמורת 1600 ש"ח מה דעתכם? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=3602

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by דילדו,

מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למשחקים שאני אשחק אם יהיה אפשר להוציא מפרט שיתאים למשחקים במחיר קטן יותר זה מצוין. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא אשתמש בתוכנות כבדות אבל שבכל זאת שהמפרט יהיה טוב גם בשביל תוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA IV METRO 2033 GTA CRAYSIS 2 COUNTER STRIKE GLIBAL CRAYSIS 1 DRIFT 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום אחים שלי !! אני צריך מחשב למשחקים שיעלה כל משחק שיש לפחות עד לעוד שנה חשבתי על מעבד amd athlon 3200+ box (939)=1360 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939=550 צריך המלצה על ספק גןף קירור זיכרונות וזהו כל השאר יש לי תעזרו לי אחים שלי תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by N N C,

אוקיי זה המפרט זה לבנאדם שעובד הרבה עם מוזיקה על המחשב (מוזיקאי מן הסתם) וגם למשחקי מחשב. athlon xp 1700 gigabyte 7vax maxtor 60gb 7200 ata-133 radeon 9500pro 128MB ddr 256MB 333MHZ -אין לי מושג איזה חברה עדיף- floppy 1.44 cd-rom sony X52 כרטיס קול -לא יודע מה כדאי, פה צריך עזרה- כונן DVD pioneer X16 plextor 40/12/48 מקלדת+עכבר ג'נריים -אלא אם כן יש לכם המלצות- מארז אני לא יודע מה צריך, מה כדאי. גם במסך צריך קצת עזרה אין צורך ברמקולים, המחשב מחובר ישירות למערכת סטראו אם יש לכם תוספות שינויים משהו... מקסימום 5000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by shaharza,

שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט למחשב לסטודנט במחיר של 1500 ש"ח. חריגה של 100-200 ש"ח תתאפשר רק אם ממש יהיה צורך. אין צורך בצורב\CD\DVD (נלקח ממחשב ישן). HD יהיה נחמד אם ניתן להכניס אך במידה ולא ניתן להשתמש בHD ממחשב ישן (SATA). יש צורך בכרטיס מסך טוב מאחר יותקן על המחשב תוכנה מקבילה לאוטקאד (תוכנה די ישנה אז לא צריך משהו מפלצתי אך עדיין לא רצוי משהו OB). לא מתוכנן OC. עדיפות לKSP (אך ורק בגלל קירבה) אך גם מקומות אחרים ייתקבלו בברכה. אין צורך בציוד היקפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. שלום, אני מתחיל לימודי תואר שני, וקבלתי מתנה את ה Asus eee pc10005H. ת'כלס אם כבר נייד, אני מעדיף לא ללכת על הקטנים, ולשדרג אותו למחשב עם מסך יותר גדול, מקלדת נוחה יותר, מעבד שיכול להריץ 720 או אפילו 1080, ואם כבר אז גם עם יציאת HDMI. השימושים- אופיס, סרטים, אינטרנט וכאלה, אני ממש לא גיימר ולא צריך מחשב עם ביצועים של גיימרים, וכנ"ל לגבי עריכה (גרפיקה וכו'). אשמח מאוד לקבל מכם המלצות על מחשב נייד שיעמוד בדרישות האלו, ויהיה בתקציב הנדרש - פחות מ 4000. אני רוצה לציין שראיתי באתר של אייבורי כמה מחשב של HP בתקציב, עם יציאת HDMI, אבל אני לא מספיק מבין האם הם באמת שווים את המחיר, ולכן אודה להמלצות שלכם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. הי. קראתי כתבה שבקרוב מגיעים ניידים חדשים עם ה- hd4850 [אם אני לא טועה]... את הכתבה קראתי בפורום אך אני לא מוצאת אותה יותר. רציתי לדעת האם יש כבר תאריך יציאה לניידים הללו? תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by isotoper,

שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר כל הזמן לחשמל והוא במצב Hibernate ואני מדליק אותו כשצריך (פעם ביום לחצי שעה). האם אני מקצר את חיי הסוללה ? מה מומלץ לעשות עם הסוללה באופן כללי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. שלום לכולם, במהלך מס' שבועות אני מנסה לבנות Budget Build יחד עם עזרתם של אנשי הפורום (מערכת משתלמת) והקצבתי לעצמי 4000 ש"ח. רכשתי כבר מס' חלקים ואני חושב שיכולתי לנצל את התקציב טוב יותר, לציין פרט חשוב - בתחילה המערכת לא הייתה מיועדת לאוברקלוק אך בעקבות מבצע שתפסתי בבלאק פריידי רכשתי את הi5 4690k במחיר של 165$ . בעקבות כך המפרט שלי כרגע נראה כך: מעבד i5 4690k אינטל - 720 ש"ח (לא מחשיב את המע"מ בתוך התקציב) זיכרון 1600 G. Skill Sniper 2x4gb רכשתי גם כן בבלאק פריידיי - 220 ש"ח. קירור מעבד - Noctua nh-d15 - נרכש ב322 ש"ח באילת. (שונה מהתכנון בעקבות המעבד K המיועד לאוברקלוק, לפני כן היה מיועד להיות קירור Freezer שעולה כ-120 ש"ח, כלומר ההפרש 200). לוח אם - Msi z97 gaming 5 - נ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מפרט ראשון asus p5ad2-e premium intel 775 3.2 1mb 800fsb ddr2 generalic (temporary) 2X256 giga-byte 6600(standard)pciexpres 128 mb zalman 7700 מפרט שני asus a8n-sli deluxe amd 64bit 3500 ddr400 hyunix 2X256 giga-byte 6600(standard)pciexpres 128 mb----just one if it will run with just one adapter zalman7700 זהו... חבר'ה אל תצמדו סתם ל amd אני עושה עם המחשב הזה כמעט הכל לא רק גלישה באינטרנט וסרטים ומשחקים זה גם עריכות וידאו קידודים וכאלה.. בנוגע לכרטיס המסך הוא זמני בנוגע לשניי המפרטים בגלל מצב כלכלי זמני עד שאני יקנה אחד טוב יותר...:] בתקווה ל 6800ultra

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מחפש תיק נחמד למחשב 13.3 שיהיה גם תיק ללימודים. שתהיה הפרדה טובה בכיסים, שהמחשב לא יתנגש עם כל השאר. מישהו מכיר? טנקיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by nadnad,

תקציב: 4500 ש"ח מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים וכבדים צפייה בסרטים/טלוויזיה. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר אל חוטיים. אין העדפה לחברה מסויימת. יש דרישה למחשב שקט. לא צריך התקנה במעבדה של מערכת הפעלה או הרכבה. תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by beeper,

אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לדברים רגילים (אינטרנט, סרטים, משחקים..) תיכנות ועבודה גרפית כבדה. בניתי איזשהו מפרט והייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. מה דעתכם? האם הייתם משנים משהו? מורידים? מוסיפים? חשוב לי שיהיה מחשב חזק מאוד, מהיר ואמין. יוצא לי לעבוד בפוטושופ לדוגמא ברזולוציות גבוהות מאוד (!) ואני צריך מחשב שיוכל להריץ את זה בצורה חלקה ומהירה. המפרט: מעבדי אינטל Core i7 920, 2.66GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1366 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 16MB, SATA II WD10EALS כרטיסי מסך Zotac…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

אני מחפש מחשב מבוסס אינטל הצורך שלי זה אינטרנט ועבודות... מה יש לכם להציע???

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום הרכבתי לבן דוד שלי מחשב אבל בגלל שאין לי מושג ברכיבים של אינטל החלטתי לברר שוב. המפרט מצורף בתמונה. (אל תדאגו לא שכחתי כלום זה מה שהוא ביקש) אם למישהו יש רעיון לשיפור או להרכבה מחנות אחרת באזור המרכז אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. שלום חברים,מקווה שתוכלו לעזור. כמו שצויין בכותרת אני צריך מחשב רב תכליתי.תחליף נייח(שיהיה לי בבית של החברה). לפיתוח/משחקים הדרישות שלי הן מקלדת מוארת, מסך 15.6 I7 ו רזולוציה של FHD (1920X1080) אין דרישות מיוחדות מכרטיס המסך. העין שלי שמה לב כבר כמה זמן ל: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2760qm.htm הוא יקר למדי. אבל יש בו הכל כלומר ניתן ככל הנראה לוותר על רמקולים מקלדת ומסך. האם למישהו יש סייגים ממנו? או המלצות היכן ניתן להשיג אותו ביותר זול? המלצה לדגם אחר? אשמח להערות והארות.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. שלום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26312&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וכמו כן אשמח לדעת מה אומר המהירות של המעבד 1.70GHz - 2.70GHz . זה לא אמור להיות נגיד רק 2.7? תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, המאוורר של הנייד שלי (ASUS EEE 1005ha) עשה רעש מעצבן. פירקתי אותו בשביל לראות מה הבעייה, ןאחרי ההרכבה מחדש הוא לא עובד. אני חושב שהחזרתי הכל בדיוק למקום, ואני לא מבין מה הבעייה. מה עושים? במידה והמחשב הלך, איך אני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר בשביל לגבות אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by Zeev86,

תקציב: 3500 שח מטרות המחשב: משחקים כבדים, תמיכה בשיידר 3.0 וDX10. בעיקרון שיריץ משחקים לכמה שנים הקרובות ובשנה שנתיים על מקסימום + - אני משדרג את המחשב. סך הכל החלקים שאני חושב שצריך להחליף הם: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך. ואם אני לא טועה צריך גם ספק הנה המפרט שלי: http://mgamers.planetcallofduty.gamespy.com/comp.html תודה רבה למי שיעזור (:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.