עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ram23,

אני מחפש לפטופ גיימינג ומלבד האליאן וור שעולה בסביבות ה2200 דולר עם אותם נתונים טכניים,גליתי שהאסוס המקביל שלו מתומחר בסביבות ה1400-1500 דולר. אני אגיע לארהב בעוד כחודשיים ואני שוקל להזמין את המחשב כבר עכשיו דרך משפחתי בארהב בשביל שלא יווצר מצב שאי אגיע והדגם יהיה בבקאודר,יש להם בעיה כזאת. בכל מקרה רציתי לדעת אם המחשב הנל מספיק טוב הן מבחינת אמינות,ביצועים,התחממות,זמן בטרייה,אחריות וכו. הנתונים של המחשב הינם: i7 720 4GB DDR3 Nvidia gtx260m 1gb Dual 320GB 7200RPM Windows 7 15.6" FHD 1920x1080 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר עבודה משרדית, מםייה ישירה ולפעמים פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש כבד, במיוחד בסופשים שאז כמעט ולא יפסק השימוש בו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שימוש: OFFICE, קצת משחקים לבן לפעמים (לא כבדים), צפייה בכרטיס TV והרבה גלישה. לוחות Gigabyte: בצד ימין - מחיר הלוח. P45DS3L-560 P45DS3-620 P45DS3R-670 P35DS3L-460 P43DS3-490 מעבדים INTEL: E8400-780 E8500-900 Q6600-850 מה היתרונות/חסרונות בכל אחד מהנ"ל והאם שווה להוסיף את ההפרש לדגמים היותר יקרים? נ.ב. אפשר להמליץ לי על דגמים אחרים ובלבד שבתחום המחירים הנ"ל

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  4. לאחר מחקר מעמיק, הגעתי לשני הדגמים האלה: [h=1]Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21248[/h][h=1]Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21418 מצד אחד , הדו- שימושיות של היוגה מוכרת ונראת סופר נוחה, השאלה עד כמה הציר הזה יהיה עמיד עם השנים. ואיך תוכנות ואפליקציות מתמודדות עם רזולוציה כזו גדולה וחריגה. יש למישהו נסיון עם היוגה כדי להביא את דעתו? [/h]

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤84 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤445 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32615 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W ¤452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  6. שלום לכם, אני מחפש מחשב שמתאים למשחקים קלים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים... לא משהו מיוחד אבל אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד תקופה מסויימת. אם אפשר להוסיף קירור למעבד אז אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום , כבר ביקשתי פה בעבר עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש וקיבלתי עזרה רבה מהפורום- שוב תודה לכולם! המחשב שלי ישן ולאחר כמה דברים שגרמו לי להתעכב כבר הייתי בדרכי לרכוש את המחשב, אבל אז ראיתי שעוד רגע יש מעבדים וכרטיסי מסך אז החלטתי למשוך עוד. לצערי לאחר נחשול זרם\קפיצת חשמל משהו קרה למחשב הישן ואפשר להגיד שהוא בערך הלך . עכשיו רציתי לשאול האם כדאי לי לרכוש מחשב עם כל הרכיבים שאני רוצה + מעבד וכרטיס מסך זולים יותר עד לזמינות של המעבד והכרטיס הרצויים? אני מחכה לזמינות של 3070 וZEN3 האם לרכוש בינתיים עם משהו כמו 3600 או אפילו חלש יותר וגם 1660\50 כדאי לחסוך כסף ואז להחליף כשיהיו זמינים החדשים? בכל מקרה תודה ר…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by huhxdd,

אהלן חברים, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בתקציב של עד 1500 ש"ח. המחשב צריך לספק צרכים בעיקר לגלישה באינטרנט, שירים יוטיוב וכד'. מחשב מאוד בסיסי שלא יהיו עליו עומסים. מבקש לנצל את התקציב ולהכין את המפרט הטוב ביותר שאפשר בסכום הזה. המפרט צריך לכלול: מארז, מעבד, לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח (לפחות 500) ואם ישאר מקום לקירור מעבד מעבר למה שמקבלים אז זה גם יהיה טוב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by arigo,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב עסקי שיהיה מן הסתם לשימושים של אינטרנט אופיס וכו מהסדרות פרמיום של לנובו או דל או HP (שם השירות טוב יותר) המחשב רצוי שיהיה 15" או 14" מינימום במשקל נמוך (עד 1.6 קילו) ומסך ברזולוציה יותר טובה מ 1920X1080 ואם אפשר גם 2-1 אשמח המלצות בבקשה, כאשר גם מאמזון אין בעיה כל עוד יש אחריות בינלאומית

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  10. הסתכלתי על שני המפרטים הבאים: הראשון: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1749 השני: http://www.officedepot.co.il/(qii2him1is3tgpr2ipflm1v4)/catalogFamily.aspx?ID=593507&CID=100 במחשב הראשון "לנובו" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7300 ובמחשב השני " hp" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7400 מכיוון ששני המחשבים בערך אותו מחיר, יש לי עדיפות ללנובו... רציתי לדעת האם הכרטיס מסך שבhp משמעותית יותר טוב מהלנובו.... זאת אומרת האם אני ירגיש הבדל ממשי בין הכרטיסים... תודה רבה לעוזרים.... :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by dog,

בהתבסס על כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432974.0 הייתי מגדיר את המערכת שאני מחפש כ"מפרט רב תכליתי- מיינסטרים". השימושים הם בערך על פי האמור ברמה זו בפוסט הנ"ל. רמת שקט רצוייה 8-9. לא מתוכנן oc. ראשית אציין שאני אחד מאלו שלא מחליף מחשב בתדירות גבוהה, אי לכך הייתי רוצה ללכת על משהו שיעמוד טכנולוגית למספר שנים. מבחינת סעיף הגיימינג, מדובר בשלב זה ברמת משחקים בינוניים ולא מהכבדים ביותר. גם לא תוכנות הנדסיות כבדות וכדו'. יחד עם זאת חשוב לי ביותר שבעבודת מולטיטסקינג, דבר שאני עושה די הרבה ,שהמחשב לא יאט. אתחיל בזה שממגוון שיקולים החלטתי כבר על המעבד שאני רוצה שיהיה שם,- אינטל core i5 . כמובן שזה מכתיב את אחד הלוחות התואמים וזכרונות ddr3. בנוגע לבחירת הלוח א…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי חברים, קצת היסטוריה על המחשב הקודם עד היום היה לי dual core + ASUS 8800 GTS והוא שירת אותי בנאמה מספר שנים עד שלא מזמן הלך לו הלוח אם וכנראה גם הכרטיס מסך, הייתה לי דילמה קשה מאוד האם לקנות מחשב חדש או רק לוח אם וכרטיס מסך ולהסתכן במעבד תקול או רכיבים תקולים נוספים או לקנות מחשב בסיסי מאוד ב2000 ש"ח או מחשב טוב מעולה ב3000 ש"ח - מכיוון שלא מזמן קניתי ספק חדש(Neo Eco 520C 520W Active PFC 12cm PSU) ויש לי הארד דיסק נהדר (WD 1TB 7200 Black Cavier) ויש לי את המארז שלי ואת הכונן DVD כל מה שנותר לי לקנות הוא מעבד, לוח אם, זיכרון, וכרטיס גרפי, את החלקים אני מעוניין לרכוש בחנות KSP בחיפה - להזמין אצלם, לאסוף ולבצע הרכבה לבד. ואלו הם החלקים: Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 5K ניתן לחרוג אך לא בהרבה (עד 6K). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכו'), תכנות ללימודי מדעי המחשב, תוכנות שחמט עם מנוע כמו Chessbase 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (לא כלול במחיר) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. שלום, אני לא מבין במחשבי משחקים ולא מעודכן בחומרה שיש היום. האם חסר משהו במפרט? האם הייתם מורידים או מוסיפים משהו? האם בכלל שכחתי משהו? תודה לעונים ! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד : AMD Ryzen 5 3600XT 3.8Ghz AM4 - Box לוחות אם למעבדי ‏לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS (Wi-Fi) AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon RX 5600 XT GAMING OC 6GB REV 2.0 GDDR6 HDMI 3xDP כונני SSD כונן קשיח Transcend 220S TS1TMTE220S PCIe 1TBGB SSD Gen 3 x4 - נפח 1TB ספקי כוח:ספק…

15. אני מתכנן לקנות מחשב והתקציב שלי הוא מקסימום 6000 אני צריך מפרט למשחקים בעיקר אני משחק ב קול אוף דיוטי 2/1 אבל זה לא כל כך משנה בקקיצור אפשר מפרט בבקשה למשחקים ב6000 ועם מסך וציוד הקפי פשוט(עכבר מקלדת רמקולים פשוטים) אהה ומסך דק

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB 3 …

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500- 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, שימוש ב- Photoshop / Illustrator / InDesign 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD 970 EVO 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by Joseph Laufer,

שלום, אני בעיקר עובד על המחשב בכמה תוכנות של איתור נכסים ( אני איש נדל"ן ) . וגם צופה מידי פעם בתוכניות איזה מחשב מומלץ

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by androidon,

שלום רב, ברשותי מחשב דיי ישן (5-6 שנים). כרגע אני מריץ עליו win7 64bit, והוא פשוט קצת איטי מידיי, בייחוד בכל הנוגע ליישומי אופיס. השימושים העיקריים במחשב הם יישומי אופיס וגלישת אינטרנט, כולל צפייה בסדרות וסרטים. כרגע יש במחשב RAM של 2 ג'יגה, תהיתי האם שדרוג הזיכרון ל4 ג'יגה יכול לעזור למחשב להיות מעט מהיר יותר? אם כן, כמה זה אמור לעלות? ובכלל איזה זיכרון אני צריך (אני פשוט לא סגור על זה 100 אחוז)? כמובן שאני מצרף נתונים של המחשב, תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by Liorbt1,

היי חברים מחפש מחשב נייד השימושים העיקריים שלי הם בעיקר שימוש בתוכנות כיווץ קבצים והעברת קבצים בין מחשבים על ידי חיבור אלחוטי המחשב אמור לעבוד בצורה רציפה לפחות 12 שעות ביום תקציב לא מוגבל אך לא רואה סיבה להתפרע אם אין צורך

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by cateye,

היי חברים, המחשב שלי מראה סימני זיקנה מתקדמים מאוד והגיע הזמן למצוא לו יורש עבר הרבה זמן מאז שהתעמקתי בחומרה ונשאלת השאלה איזה מעבד כדאי לי AMD/INTEL? האמת שאני לטובת אינטל כי יש לי יותר ניסיון אישי איתו ויש לו גם את הליבה הגרפית שיכולה לעזור לי במקרה שקרה משהו לכרטיס מסך, אבל כמה חברים אמרו לי שלא נכון להיום לקנות AMD על פני INTEL כי יש כמה בעיות למעבדים של INTEL לאחרונה, כמו כל מיני פעמים שהמחשב "קופא" או "מאט" פתאום ללא סיבה מובנת וממשיך לאחר מכן. מישהו נתקל במשהו דומה במעבדים של INTEL? מטרת המחשב החדש היא גיימינג וקצת מכל דבר אחר. אחרי שאני אבין איזה מעבד כדאי יותר אני אכנס יותר למפרט תודה מראש

22. Started by theguy,

אני קונה מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כמו Ghost Recon Advanced Warfighter תציעו הצעות למפרטים ואל תכללו את הכרטיס הגרפי בחישוב של עלות של המחשב(כלומר זה המפרט יכול לעלות 3000+המחיר של הכרטיס גרפי שתציעו עם המפרט)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. היי רציתי לקבל חוות דעת על מפרט למחשב משחקים שהציעו לי. ללא כרטיס מסך כי קניתי לפני כמה חודשים את ה8600GTS 512 של BLISS וללא ציוד עיקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤594 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 hמארז ללא ספק HEC 6A19B ¤206 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤437 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ: 3711¤ המלצות ושינויים יתקבלו בברכה =]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Angello,

אהלן, אז החלטתי סוף סוף שהמחשב הבא שלי יהיה נייד ולא נייח, ורק נשאר לבחור את הדגם. * מטרת המחשב היא להרצת משחקים סבירים+, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי כמובן *גודל המסך חשוב שיהיה גדול (17.3" או קצת קצת יותר קטן) *מעבד i5 טוב שייכנס בתקציב. * יציאת HDMI - חובה *גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB *כולל צורב DVD *מערכת הפעלה windows 7 *העדפה לחברות השולטות בשוק (hp,acer,dell וכו'). הדברים החשובים הם גודל המסך, hdmi ומעבד טוב. מחיר מקסימלי: 4250 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, מבקש המלצות עבור מחשב לאשתי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 , ניתן לחרוג עד אזור ה 4000 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, לימודים, יישומי אופיס (כולל אקסל) , פגישות זום ושימושים כלליים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם מסתדר בתקציב, אולי תחנת עגינה. - לא הכרחי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מהותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא פח…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.