עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ShuBy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ---TitanFall , Watch Dogs , BF4 , GTA V , The Witcher 3[h=3]-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ----1920X1080[/h]-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים --- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ---…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. עדכון: שלום שוב, עד עכשיו בעצם לא קניתי את המחשב מכיוון שלא היה במלאי לעובדי אינטל Q9450 (שקלתי היום לקנות את הQX9650 אבל בדיוק שאמרתי "יאללה בא נזמין" קיבלתי הודעה שהמעבד יצא וכנראה הוא יהיה אצלי ביום ראשון) כמה דברים השתנו: 1) הכרטיס מסך שיהיה הוא אחד מהשניים - HD4870 או GTX260 רוב הסיכויים שזה יהיה הHD4870 (לפי ה"ביקורות" האחרונות כנראה שהדור הזה יהיה של ATI דווקא) וגם מכיוון שאני לוקח לוח אם שיהיה תמיכה עם CF לעתיד (נראה כאילו החברות התחילו ליצור DRIVERים שבאמת מנצלים אותם במשחקים), לגבי עניין הלינוקס - אני יצטרך להסתדר 2) עקב ירידת מחירים אני שוקל לקחת RAID0 של 150GB RAPTOR 10K RPM במקום גירסת ה74GB, מה דעתכם? 3) מה שחסר לי בעיקר זה הלוח אם: יש המון אפשרויות שכוללות …

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by erantzur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta5, the witcher 3, assassin's creed unity ,far cry 4 וכו.. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אפשרות ל- עכבר, מקלדת ורמקולים אבל זה לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by barak_11,

היי, אחותי טסה לארה"ב (לניו ג'רזי) לתקופה של חודשיים וזו הזדמנות נהדרת בשבילה לקנות מחשב נייד (בזול) לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. השימושים שלה יהיו הרבה עבודת אופיס ואינטרנט וצריך לספק לה סביבה מהירה, איכותית ונוחה. דות'ן + 512 מגה ראם עם מסך טוב יעשו את העבודה. אז החנות שממנה היא תקנה את המחשב ככל הנראה תיהיה compusa.com (מNEWEGG אי אפשר ולא קיבלתי עוד המלצות באשכול שפתחתי בפורום כללי). אז מאוד נדלקתי על ה-Aspire 1642WLMi Notebook: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=cat3&product_code=335072&Pn=Aspire_1642WLMi_Notebook יש בו ממש את כל הדרישות, אבל יש כמה שאלות שעולות: איך ACER ומחשביה? איך האחריות שלה? והכי חשוב, יכולים לעשות לה …

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אני עומד לקנות את החלקים האלה מפני ששמעתי שהם טובים לאוברקלוק (אני מקווה),אם חלק מסויים לא נראה לכם טוב לאוברקלוק\לא משתלם ויש במחיר דומה חלק טוב יותר לאוברקלוק -אז תציעו ,תביעו דעה.. אני פתוח להצעות ספק: Enermax EG425P-VE 420 Watt זכרון: A-Data 2X512 MB DDR600 PC4800 Memory מארז: תגידו מה עדיף- A-top X-Blade Gaming Case\ ATX FullTower Supertalent alum מעבד: AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX\Tray -תגידו מה עדיף Box או Tray (ואז לשים מאוורר חזק ואיכותי על המעבד?) לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: Leadtek 6800GT

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Shasoosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? פיתוח ומשחקים BF4 CRYSIS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב , כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא דברים הכרחים במפרט: 1. 2 טרה לפחות (רצוי 3 עם עדיפות לWD) 2. 16 ג'יגה זכרון 3. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד 4. SSD במחיר סמלי יכול להיות ממש נחמד עד כה אני דיי סגור על המעבד והלוח אם. אני מודע לכך שהלוח לא מא…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by A-10,

סוג של ... מדובר על מעבדים למחשבים ניידים. השמות של הדגמים, איך לומר ? מאתגרים ! https://www.youtube.com/watch?v=Xjkzb-j6nKI בוא נראה מה וכמה יעלה ...

8. Started by anakin,

היי. אני צריך עזרה בבניית מחשב עד 6500. דברים חשובים: לא כולל מסך, כבר יש לי. מעדיף amd. מעדיף לוח של dfi. מחשב לגיימינג בעיקר, כרטיס קול בסיסי של 5.1 יספיק ולא צריך רמקולים בכלל. המחשב צריך להיות אכזרי! חזק שיוכל להריץ כל משחק שקיים ושאמור לצאת בשנה/שנתיים הקרובות. כוננים דיגיטליים אני רוצה לשים 2 צורבי dvd אז אפשר כבר להוריד 500 ש"ח. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים אפשר להשיקע אבל לא צריך להגזים. אני נמצא בחדר די סגור וחם אז המחשב צריך להיות בעל קירור טוב. לא צריך לחשב את ההרכבה ואין לי בעיה גם לקנות כל חלק ממקום אחר. 10x.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. המחשב בשביל אח שלי, בעיקרון הוא מתכוון להשתמש במחשב למשחקי telnet (MUD, אבל אני חושב שיהיה לו יציאות מדי פעם עם NeverWinterNights ודומיו. בעיקרון אלו היסודות של המפרט: Athlon 2400 (גמיש - אבל אל תורידו לו את המהירות יותר מדי כדי שלא ירגיש נחות D:) nForce 2 Mobo (כלשהו) 512 DDR (אפשרי שני סטקים/סטיק אחד - לשיקול דעתכם [אם אין כסף אז אפשר להוריד ל-312...]) WD\Maxtor 7200 80 GB HDD (אם יש תקציב אז לשדרג ל-120) צורב כלשהו - ממש לא משנה המהירות - לא LG כנ"ל לגבי כונן DVD מארז כלשהו - לא ממש משנה איזה, שלא יראה גרוע, לא יקר. [בטווח מחירים הנ"ל - אתם חושבים שניתן להוסיף FanBus? - משהו זול, אבל עם עיצוב יפה.] O/C לא מתוכנן. בתודה, --אבינועם. נ.ב.אם יש משהו לא בסדר לדעתכם בהודעה …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. המחשב מיועד בעיקר לעבודה.. אבל לראות סרטים ולשחק מדי פעם במשחקים בסיסיים לא יזיק. אז אני מתלבט בין 3 דגמים.. אני לא ממש מצליח להבין מה ההבדל בין הדגמים הראשונים..(אולי אתם תצליחו לרמוז ליי ) נראה לי שההבדל הוא רק בדגם עצמו, דגם חדיש יותר. אז הנה הדגמים : 1) HP DV6514ej 2.2GHz 2GB http://zap.co.il/model.asp?model_id=591249 ראיתי עליו כמה המלצות + העיצוב שלו נראה ממש יפה. 2) HP dv6690ej 2.2GHz 2GB http://zap.co.il/model.asp?model_id=595511 Inspiron 1520 2.2 160GB (3 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-t75-84gs.htm הוא נראה ממש כבד.... ולא אהבתי את העיצוב שלו. אבל היה עליו כמה המלצות! אז מה אתם אומרים? מה מומלץ? את מה לקנות? או שהדגמים הנ"ל לא מו…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by agf14,

שלום קודם-כל, תודה לאנשי הפורום ולמשתתפים. ברצוני לרכוש מחשב לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב ? שימוש כללי-אופיס,אינטרנט וצפיה בסרטי HD. לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא .יש מקלדת מסך ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן .האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוס…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Idani26,

היי לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בייתי/משרדי/ רב תכליתי שיכלול בין היתר : כרטיס מסך חיצוני, דיסק SSD, כרטיס רשת אלחוטי, דיסק רגיל בנפח 1 טרה וזיכרון פנימי של 16 גיגה ראם. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל ואני גר באזור ראשון לציון אז החנות צריכה להיות בקרבת מקום. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אםפאפשר שני מפרטים אחד עם מעבד אינטל ואחד עם מעבד amd ושאלה קטנה מה יותר מומלץ לקנות מבין שניהם?

14. Started by sgalili,

הי אני מחפש נייד אשר ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים). חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 (ראיתי שלא ממליצים כאן על I7), כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Or94,

שלום, קניתי לפני חמישה חודשים את המחשב lenovo flex 2 14. המחשב עבד מעולה אבל אתמול בערב בזמן גלישה באינטרנט המחשב פשוט נתקע וקפא. כיביתי אותו ועכשיו הוא נדלק אבל לא מגיע לווינדוז. ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo אבל לא הצלחתי. לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן. היום סוף סוף השלמתי את המפרט למחשב שאני קונה בשבוע הבא. מפרט שרוב החלקים נמצאים בחנות אחת- Digma, ויחסית זול. מקסימום ביצועים במינימום מחיר. אם יש למשהו הצעות לפני שאני קונה, אשמח לשמוע. אז הנה הוא לפניכם: ----------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד- AMD Athlon 64 3000+ 2000fsb 512k Socket 939 Tray Winchester ¤807.38 לוח אם- Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce 4Ultra FOR AMD Athlon64, PCIX 16, LAN 2xGigabit, Dual DDR400, SATA , RAID, 1394, Sound ¤791.34 כרטיס מסך- Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable + BUNDLED GAME ¤1085.42 דיסק קשיח- Western Digital 80 gb 7200 AT…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני צריך מחשב חזק לחישובים מדעיים בעבודה תקציב 10000 ש"ח מעבד i7-2600 (למרות התקלה הידועה בצ'יפסט) מסך לפחות 24 אינץ עם פאנל שאינו TN- גרפיקה - אין אפליקציות גרפיות. הדרישה היחידה היא תמיכה בשני מסכים. המחשב יקנה בזיגזג 2000 כולל הרכבה עדכון: מפרט אפשרי: G.Skill Ripjaws-X 2x2GB (4GB) DDR3 1333MHz CL7 - F3-10666CL7D-4GBXH 1 320 ש"ח Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY - קירור מצויין למעבד: לא תודה 1 1,440 ש"ח Dell 24" UltraSharp U2410 Monitor IPS 1 2,360 ש"ח ANTEC SOLO Quiet Mini Tower Case - B.STOCK 1 349 ש"ח GIGABYTE GA-H67MA-UD2H (H67) - mATX - 951002 1 638 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 1 170 ש"ח HEC RAPTOR ספק כח 400W כ…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by nir15,

שלום לכולם! בהמשך לנושא שפתחתי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/538327-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%913-5k-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.UrSjytJdXng idanmal בנה לי את המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/jvusa1wy/1 לגבי המפרט אני ממש מרוצה אבל אני לא סגור על המארז ואני מחפש משהו שאני יותר יאהב. לכן אני צריך שתעזרו לי לבחור מארז שיתאים לשאר המפרט ושיתאים למה שאני מחפש. הדבר העיקרי במארז הזה הוא שהוא לא יהיה יותר ארוך מ47 ס"מ (מקסימום 48) וכמובן יתאים לשאר המפרט. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by RayZ,

אוקיי אז ככה, כל אחד יתן כאן את המפרט שלו. בימקום לפתוח תרדים אחרים. אפשר לתת את המפרטים,לבקש ביקורות ודעות. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Celeron D, 2800 MHzx 133 (בג'יגה בייתים זה 2.8 Ghz) לוח: Gigabyte GA-8S651M-RZ זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 80 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 128 MB כרטיס קול: Sound Blaster מערכת הפעלה: Micosoft Windows XP Profesional

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by no_way,

אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מעוניין לקנות מחשב. מה שחשוב לי: SSD ULTRABOOK (דק וקל) ללא כונן אופטי ללא ווינדוס מסך טוב לעין (אני לא רואה משהו) מקלדת זוהרת חובה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Dvich,

שלום, מבקש לקבל הצעה למפרט גיימינג לחבר בסכום של עד 5K, אין צורך במסך ובציוד היקפי, כמו כן גם לא י?עשה OC קיצוני. ניתן יהיה לחרוג ב-500 ש"ח אם זה באמת יהיה כדאי ומשתלם. תודה מראש.

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by alcavi434,

1. מה התקציב המקסימאל?10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרי לחסוך... אם הביצועים קטנים ולא רלוונטים (רק לידיעה המחשב ישאר ללא שידרוג לפחות 3 שנים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו BF4 Watch dogs GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ללא פ…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ליאורפ123,

רציתי קודם להודות לכולם על העזרה!! במיוחד ל @Moon-Mage @A-10 יש את המפרט הזה מSTARPC שלקחתי מהמחשבים המוכנים. לשמחתי התקציב שלי הוא 5500 -5600 ככה שיש לי עוד 500ש"ח לשידרוג אני חושב שכדאי לשדרג את הלוח אם , הקירור למעבד,המארז , והספק. אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על לוח אם טוב יותר מארז טוב יותר וכו (ממSTARPC ב500 ש"ח כי שם אני מתכנן לקנות) תודה רבה רבה מראש מעבד: 779 ₪ - * מבצע * - intel SIX Core i5 11400 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 TRAY קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * חדש * - Thermaltake UX100 ARGB Lighting לוח אם: 399 ₪ - * מבצע * - ASUS PRIME B560M-A זכרון: 377 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G)…

25. שלום לכולם אני מתכנתת שרוצה לרכוש מחשב נייד במחיר 3500 שח עם אפשרות להוסיף עוד כ1000. מטרות המחשב: בעיקר תכנות עבור אנדרויד, הרצת סימולטורים וקימפול. * גודל המסך: 14.1 או 15.4 עם דגש על מסך איכותי, עדיף מט. * רזולוציית המסך: לא רזוליציה גבוהה מידי כדי לא להתעייף משעות עבודה ארוכות. * משקל רצוי - בסביבות 2,5~קג ... כנראה ולא אסתובב איתו הרבה, אבל זאת הפעם הראשונה שיהיה לי נייד, כך שקשה לדעת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה יתרון * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. אחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי , כנראה אתקין עליו לינוקס…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.