עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לקבל את דעתכם המקצועית: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5700 Tray ₪285 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5700ay לוח אם Gigabyte GA-G41MT-D3 ₪257 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950043 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪185 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪135 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 9300GS 512MB DDR2 PCIe ₪164 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T93GS512 מארז כולל ספק HEC 7KJ9 Black 250W ₪318 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-7KJ9 הרכבת מחשב …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by YohaiM,

שלום לכולם, אבא שלי הוא צלם חובב,והוא עובד המון עם העתקת תמונות להמחשב,וממנו לרכיבים חיצוניים. הוא לא מוגבל בתקציב,ורוצה מחשב שיספיק לו ל5-6 שנים הבאות.(המחשב הנוכחי הוא בן 5,והוא מתחיל לג'עג'ע) שימושים? גלישה,עריכת תמונות בפוטושופ,עבודה עם OFFICE,וזהו בגדול. לא גיימר,ולכן,לדעתי,הוא לא צריך כרטיס מסך יעודי. מה שכן,הוא צריך שני HD פנימיים של 1T כל אחד.(מעדיף WD,אישית) חשבתי על משהו בכיוון של Corei7,עם איזה 6-8GB של זיכרון. הוא רוצה שכל ההעתקות יהיו כמה שיותר מהירות,כי יש לו הרבה תמונות בפורמט RAW,ובכללי רוצה מחשב שיעבוד חלק. הוא רוצה מחשב עם 4 ליבותת,וכמו שרשמתי,אין מגבלה של תקציב. אין צורך במקלדת,עכבר,רמקולים ומסך. הוא עתיד לקנות את המחשב ב-Skypc. תודה לעונים, יוחאי.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by guyk,

יש לנו מחשב נייד של דל- XPS M1330. המחשב נפל, לא נשבר בו שום דבר, אבל כשפותחים אותו, אחרי כמה שניות מופיע מסך שחר, כתוב בו שהוינדווס לא הצליח לעלות כראוי, ויש שתי אפשרויות לבחירה, להפעיל כרגיל או לעשות repair. לא משנה איזה אופציה בוחרים, המחשב עושה ריסטרט ומגיע לאותו חלון (או למסך כחול שהיה לי פעם אחת...). מה אפשר לעשות?? במעבדה הם רוצים 3000 שקל על תיקון שאני לא חושב שכולו נחוץ... תודה רבה, GuyK

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by imac,

ניסיתי לקצץ כמה שאפשר אבל זה מה שיצא: מעבד - מעבד - AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 557 ש"ח לוח אם - EPOX 8K5A2N KT333 - 634 ש"ח זיכרון - Micron 256MB PC266 DDR - 411 ש"ח כונן קשיח - Maxtor 60GB 7200RPM - 570 ש"ח כרטיס מסך - Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR - 1037 ש"ח כרטיס קול - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - 253 ש"ח צורב - LG 32x10x40 retai - 348 ש"ח כונן דיסקטים - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 - 69 ש"ח מארז - TASK CASE - 6688 - 273 ש"ח ספק - Tsunami 350 Watt - 131 ש"ח קירור מעבד - Thermaltake VOLCANO 6CU - 87 ש"ח סה"כ = 4400 ד"א - משהו יודע אם המארז הזה מגיע אם ספק? תודה! ;D

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הפרט בא לענות על הדרישות הבאות: מחשב לעבודת גרפיקה בדו מימד קבצים עד 500מגה כל אחד +עריכה ורינדור בתוכנות תלת מימד=אנימציה והדמיות +עבודה מקבילה בלפחות 3 תוכנות מובילות בתחומים הנ"ל +משחקים חדשים וכבדים-farcry וכו' בנוסף על המחשב להיות שקט מאוד(מאוד) מערכות הפעלה: ווינדוס(בעעע אבל אין ברירה) ולינוקס(פדורה) מי שכבר ענה להודעות שלי יודע שאני לא ממש מבין גדול בעיניני חומרה....איתכם הסליחה לכן אבקש כל התייחסות והבעת דעה או הערה שיש ואם אפשר כמה שיותר מפורט זה המפרט ברובו על סמך ההצעות של הגולשים בפורומים פה באתר: מעבד: 1800= Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 640 Box לוח אם: 1050= ASUS P5GDC-V Deluxe Intel 915G GMA-900 LGA 775 כרטיס מסך: 6800GT Albatron…

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היי, כמה מכם זוכרים אותי אולי מהפעם שעברה שחפרתי בישביל מחשב חדש, הקניה לא יצאה לפועל עקב בעיות כלכליות :-\ אבל הפעם זה דיי 100%. אבקש מפרט עד 5000 ש"ח,אפשרי סטיה של 100-200 ש"ח אם ממש צריך, שכולל הכול. גם מסך,גם מקלדת ועכבר ורמקולים. המחשב מיועד בעיקרון לשמיעת מוזיקה,עריכת מוזיקה,הקלטת מוזיקה ,לא בצורה מקצועית. משהו ביתי לכן מספיק כרטיס אונבורד. בין היתר ,גלישה באינטרנט ,ומשחקים. עכשיו בקשר למשחקים,אני כבר 5 שנים לא שיחקתי במשחקים ממש, אומנם אני מאוד רוצה להתחיל בזה ולכן הייתי רוצה כרטיס מסך נורמלי-טוב, כדי שאוכל לשחק במשחקים חדשים. אני לא יכול להגיד כמה אני אשחק מאחר והרבה זמן לא ניסיתי,אבל ככה,שיהיה כרטיס טוב. סה"כ בכלליות זהו. כמה דברים לגבי החלקים: * מאחר…

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני רוצה נייד עם כרטיס רשת 1 גיגה, איזה מהם עדיף באם יש בהם כ.רשת 1 גיגה ? Lenovo Ideapad L340 Gaming Laptop, 15.6 Inch FHD (1920 X 1080) IPS Display, Intel Core i5-9300H Processor, 8GB DDR4 RAM, 512GB Nvme SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650, Windows 10, 81LK00HDUS, Black by Lenovo MSI GL63 8SC-059 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX1650, 8GB, 256GB Nvme SSD, Win10 by MSI

8. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לנצל הכל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) גיימניג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 inch אבל בעתיד יקנה מסך חדש בתכנון של 22-23 inch. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים/קל, משחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולי…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. לא מצאתי לא ב ZAP ולא באמזון. נשארו כאלה חדשים בכלל ? או לחילופין SSD - הם שווי מהירות ל 7200 או ל 5400 ? אמור להיכנס לתוך X31 של IBM ... תודה (הגודל לא קריטי. (30GB ומעלה יהיה בסדר גמור)

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by dovga,

כמה סביר לשלם על מסך מחשב בן חצי שנה שנראה במצב טוב, שכרגע עולה באיזור 900-1000 ש"ח בחנויות? המסך עדיין באחריות. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by shaharza,

שלום לכולם. קניתי לפטופ מחו"ל שאמור להגיע השבוע. כמובן שאין על המקלד עברית... ;D רציתי לדעת היכן כדאי לבצע צריבה של עברית? כמו כן שמעתי על מדבקות אך גם שמעתי שהן לא כלכך טובות. האם כך הדבר? דברים נוספים שכדאי לי לדעת על לפטופים מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Eloim,

שלום רב, הדרישות הן כדלקמן: תקציב מקסימלי: 6K, מעוניין לחסוך ולמצוא מחשב בכ5K. שימושי המחשב: עריכה גרפית (צילום דיגיטלי) בעיקר לשימוש בפוטושופ לעריכות תמונות(רוב השימוש) ציוד היקפי: מקלדת, עכבר אלחוטי, לא צריך רמקולים, מסך איכותי וגדול חשוב! ('27 או '32 מה כדאי?) סולם השקט: 4, שיהיה שקט, אבל לא קריטי במיוחד. OC: לא מתוכנן אוברקלוק מערכת הפעלה: לא חייב. הרכבה: בחנות עדיפות לחנות: אין מועד קנייה: חודש הקרוב בקשות מיוחדות: מעבד של אינטל. 2 הארדיסק חדשים. מארז עם כמה שיותר חיבורים להארדיסק פנימיים (לפחות 4, בעדיפות ל5 6 ואפילו 7) ספק שיחזיק הכל, וכרטיס גרפי טוב לעיבודי גרפיקה בתמונות. שדרוג עתידי: הוספת הארדיס…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי לכולם, בעבר קניתי מספר מחשבים לפי המלצות חברי הפורום ותמיד הייתי מאוד מרוצה ולכן החלטתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט נוסף הפעם בתקציב קצת מטורף. משנים של קריאה בפורום אני יודע שאתם בדרך כלל לא בעד בניית מפרטים בתקציבים כאלו אך אני מבקש חד פעמית לחרוג מתקציבים הרגילים ולעזור לי בבניית המפרט. ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 10 אלף דולר קנדי (כן דולר קנדי וכן אני יודע שזה תקציב מטורף) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם אפשר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפיה בסרטים וקצת עריכת תמונות (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by eli-89,

מה קורה אנשים?!? לפני שבוע קניתי מחשב נייד להלן המפרט: ‎Model Name‎ ‎N5010-7404AW7‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB (5400 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6in High Definition (1366X768) WLED‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, (1GB Dedicated)‎ החלטתי לעשות לו בדיקת טמפרטורה הורדתי את התוכנה Everest והרצתי משחקים עם גרפיקה כבדה יחסית . הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך עלו מ-45 מעלות לממוצע של 68 מעלות. רציתי לדעת קודם כל האם זה בסדר ומה הטמפרטורה הרצויה למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. שלום. הדרישות - 4 ג'יגה זכרון פנימי מעדיף מעבד של אינטל(לא יודע למה) HD 1TB לפחות כמה שיותר שקט כרטיס גרפי שיהיה טוב למשחקים , כרגע יש לי את ה X1950 pro שאני מניח שהוא כבר נחשב לסבא אז כמובן שאני רוצה משהו יותר טוב ממנו. חנות בחיפה תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד חדש. אחרי המון שנים עם מחשבים נייחים כאלה ואחרים החלטתי לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב- פיתוח תוכנה, הרצת DB, הרצת מכונות וירטואליות. * גודל המסך- 15.6, עדיפות למט, לא חובה. (חשוב לציין מדובר בהמון שעות עבודה מול המחשב). * רזולוציית המסך - FULL HD אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי NumPad לא חובה. * משקל רצוי - לא עולה על 3 עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי ארוך, עוד לא קראתי מספיק על זמן סוללה, לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - USB3, HDMI, אופציונלי Thunderbolt. * Bluetooth- כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 500GB, אופציה לSSD קטן בנוסף. * כונן אופטי - כן. * האם דרושה תמי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by termister2000,

שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הזה http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=102603&af=10 איך הוא? שווה את הכסף? החברה אמינה ?? ACER? כדאי? תודה אנשים!!!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by House M.D.,

היי, לפני כ10 חודשים הזמנתי מחשב נייד מ DELL בארה"ב. עשיתי את זה בלי לחשוב פעמיים, כי הוא היה מאוד זול. תכלס יצא לי אחרי מכס 2600 ש"ח. אבל עכשיו הבנתי שעשיתי טעות, הוא עושה דיי הרבה בעיות : התחממות במשחקים (אחרי החלפת משחה טרמית, לפני זה הוא התחמם עד כדי כך שהוא נכבה. עכשיו לא נכבה), מסך מבריק שרואים עליו כל גרגר אבק, וכו'. כמו כן אני לא יוצא איתו מהבית אז לא עדיף כבר נייח שאפשר להשאיר דלוק בלילה בלי לחשוש מהתחממות? בקיצור אני מבקש הצעת מחיר כדי שאני לא אמכור אותו באיזה מחיר לא ריאליסטי ואז לא יקנו אותו. שימו לב: זה לא ת'רד מחירה, אני רק מבקש הצעת מחיר. דגם: Dell n5010 \ 15R מפרט: מעבד i5 460M 2.53GHz זיכרון : DDR3 6GB 1333MHz (פועל משום מה ב 1066MHz, כנראה מגבלת לוח\מעבד…

19. http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743038 או http://www.bestbuy.com/site/Gateway+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Ebony+Black/2930088.p?skuId=2930088&id=1218364887693 אני מעוניין לקנות מהאתרים הבאים ובמחירים הנ"ל. אני רוצה לדעת בבקשה איזה מחשב עדיף לי ביחס למחיר, ואיזה מחשב יותר חזק. (שימו לב שבacer יש כרטיס מסך) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by KF,

שלום וחג שמח, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח. דרישות : מסך 13.3 מט בלבד. I3 (אם אפשר אז I5) 8GB זיכרון 256 SSD יציאת HDMI ללא מערכת הפעלה ללא כרטיס מסך (רק מובנה) ללא צורב

21. שלום למומחי HWZONE. אני מעוניין להתחדש במחשב מרכזי חדש. בתקציב גם ארצה לכלול קירור מים + הרכבה יפה (שירוול וכד') ומסך G-SYNC ברזולוציה 4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 20,000 ש"ח (כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בסביבת לינוקס וווינדוס, גיימינג ב4K, גיימינג בVR, ומדיה סנטר. מעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בvisual studio ו-android studio, שימוש קל בautocad photoshop ו-p…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by GAL_FX,

טוב אני רוצה לוח אם טוב ל2.8 HT של אינטל כמובון הסוקת הרגיל חשוב מאוד שיהיה בוא כרטיס כול 5.1 מובנה (אם כול היוציאות אופיטת וכאלה ) לוח אם צריך להיות STA (להרד דיסק) ושיתמוך בדואל תודה מראש לכל מי שיעזור וכמה שיותר זול גג 800 שקל עריכה : עזבו את הלוח אם תנו מחשב כמלקפט עד הסוף בבכום של 5000 גג

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני עומד לקנות את החלקים האלה מפני ששמעתי שהם טובים לאוברקלוק (אני מקווה),אם חלק מסויים לא נראה לכם טוב לאוברקלוק\לא משתלם ויש במחיר דומה חלק טוב יותר לאוברקלוק -אז תציעו ,תביעו דעה.. אני פתוח להצעות ספק: Enermax EG425P-VE 420 Watt זכרון: A-Data 2X512 MB DDR600 PC4800 Memory מארז: תגידו מה עדיף- A-top X-Blade Gaming Case\ ATX FullTower Supertalent alum מעבד: AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX\Tray -תגידו מה עדיף Box או Tray (ואז לשים מאוורר חזק ואיכותי על המעבד?) לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: Leadtek 6800GT

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by guypld,

הגיע הזמן להחליף תמחשב, הבעיה בעיקר הוא התקציב, משהו בסביבות ה-3 אלף אבל גמיש. לשאלות: * מעבד - Athlon64 3000+ (S-939)?, עכשיו מה ההבדל בין הVENICE לרגיל, בKSP הוא יותר זול אבל לא VENICE. * לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX, אני רוצה את הNF4 בגלל כל הפיצ'רים שלו, אבל שמתי לב שיש לו מאוורר,עד כמה הוא ירעיש? * זכרונות - 1 GB, מתלבט בין 2*512 AData או 1GB של סמסונג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=3009 מה עדיף? קודם כל מה יותר מהיר, כ אין פירוט על הזכרונות, ודבר שני אני יודע שיש דואל צ'אנל בלוח אם, אבל עד כמה זה ישפיע? כי בעתיד אני מתכנן להוסיף זכרון. * כרטיס מסך, אין לי מושג מה לקנות, אני לא ג…

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כדי שיהיה אפשר לדחוף מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכת וידאו ומוזיקה וטיפונת גרפיקה, גלישה באינטרנט, אופיס סרטים וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר ואבלטון תדיר פוטושופ מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הגיימינג פחות חשוב לי אז אני אסתדר עם מה שירוץ אבל חשוב שיוכל להריץ משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים