ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיתן פייט ברמה שיעקוף I7 2600K+4600FX+SSD+16GB שוק הניידים זר לי, מה טווח המחירים לעיניין? ויש לי חשיבות לעריכות גרפיות שיבוצעו ע"י חיבור HDMI למסך משני *אפל מחוץ לתחום
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן- 6,000. • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7,000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג, עריכה גראפית ועריכת וידאו בסיסית. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: PUBG • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Photoshop, Sony Vegas Pro. ציין את רמת השליטה שלך בתוכנות שציינת (מתחיל,מתקדם,מקצוען): מתחיל • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרט…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הי , אני מעוניין לרכוש מחשב intel nuc לסלון. השימוש הוא: צפייה בסרטים וסדרות,צפייה ב-web flashes , תכנות office וגלישה באינטרנט . איזה דגם אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לבצע וובינר של 500 משתתפים ונאמר לי שכדאי שיהיה לי מחשב מספיק טוב בשביל זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור לי. 3000 בקירוב. אבל אהיה מוכן להכפיל את התקציב אם אדע שהמחשב יחזיק הרבה יותר זמן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להגיע עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עשיית וובינר ל-500 משתתפים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב נייח עם מעבד I5 ו8GB זכרון שנקנה לפני שנתיים שלוש, לכן אני לא סגור לחלוטין על המפרט. אם זה קריטי אוכל לעדכן בהמשך. בכל מקרה אני רוצה שהוא יריץ בצורה טובה+ קצת תוכנות עיצוב גרפי כמו: Sketchup+Vray, Rhino פוטושופ+AutoCad. הכרטיס מסך שמותקן עליו כרגע הוא כרטיס OB של אינטל. רציתי לדעת האם כרטיס מסך יעודי ישפר את הביצועים. אם כן מה הייתה רוכשים. שתי נקודות הנחה - יש חיבור PCIE, ספק הכוח הוא לא מפלצת. תקציב עד 1000 שקל. לא מבין בזה כלום כי אני לא בתחום כבר כמה שנים. זכור לי שלNvidia יש סדרה "מקצועית", Quadro, ראיתי את הכרטיס הזה, לא יודע מה הוא שווה ומה דרישות ההספק שלו. יש כרטיסים נוספים כמו 1050 של Nvidia, וכרטיסים של AMD שם אני לא מבין כלום לגב…
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - טווח 4500 עד 6200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין ביחס עלות תמורה טובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בפוטושופ לצורך עריכת תמונה פלוס שימושים משרדיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש תדיר בעבודה בפוטושופ לצורך עריכת תמונה פלוס שימושים משרדיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 69 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום מחשב ראשון: http://www.pc4you.co.il/items/1622838#techDetailsAName מחשב שני http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=18292 הכוונה מה ההבדל מלבד האחריות ל3 שנים. גם הסוללה משום מה שונה. מנסה להבין מדוע...
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים בסגנון witcher 3, dark souls3 אולי קצת PUBG אבל הוא לא העיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מכיוון שמחפש לקנות גם מסך אז מחכה להצעות, מתכנן רזולוציה של 1980X1080 או יותר - פתוח להצעות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מעוניין בעזרה בבחירת מחשב נייד מומלץ עם אפשרות לסים או חיבור דרך e sim תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
בס"ד אשתי בקשה לרכוש לה מחשב ובקשה שאברר על מפרט, אז הינה אני עושה את זה... חיפשתי באתר של אייבורי (כי זו הרשת היחידה שקרובה לאזור מגורנו ואני מעדיף רשת מחנות פרטית). מצאתי ב 2,446 ₪ את המפרט הבא. אשמח לחוות דעת מקצועית (כמובן אין לי בעיה לשנות בהתאם להמלצות. רשמתי בהמשך את הדברים המבוקשים במפרט). קצת מרגיז, בחלק מהפריטים הם לא רושמים את הדגם המדויק מארז: CoolerMaster Force 500 ספק כח: Corsair 450W Active PFC VS450 כולל מאוורר 12 ס"מ לוח אם: Asus H110M-A/M.2 כולל יציאות DVI / VGA / HDMI מעבד: Core™ i3-7100 3.9GHz Dual Core Kaby Lake זיכרון: Samsung 8GB DDR4 2400MHz כונן פלאש: SanDisk SSD Plus 240GB דיסק …
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם(אם קיים מדריך מעודכן אשמח לקבל קישור), ואלה המסקנות שהסקתי: מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD. האם עדיף כונן רגיל? סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה (בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל). מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק?). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדאי לקנות מתאם לכרטיסים או לHDMI במקום חיבורים? לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). כמו כן מהיכן לקנות אם אני גר בחדרה?. תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי שהיא מעצבת גרפית, יש לה העדפה רצינית לכיוון מאק, אבל יכול לנסות לשכנע אותה לכיוון PC אם יש סיבה טובה, בנוסף חשוב לה מסך 15 אינץ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 8,000 ל-10,000 יהיה אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה, ממש אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה - פוטושופ, אילוסטרייטור, sketch, מעט וידיאו - אפטר אפקטס, אבל זה לא העיקר. …
-
- 25 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם חברים . אשמח לעזרה בבקשה אני מחפש מחשב ללימודים שהשימושים העיקריים שלו יהיו אופיס בעיקר וסדרות ואינטרנט ...חשוב לי רק שהמסך יהיה גדול יחסית . ואם זה לא סותר את המסך הגדול - אז שיהיה גם קל יחסית התקציב הוא עד 1500ש"ח . ( אם יש אופציה לפחות אז עדיף , בכל זאת סטודנט )תודה רבה !! ואחלה יום לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מתכננת להחליף את הנייד שלי בקרוב, ראיתי שני מחשבים של hp שנראו לי טוב (אין יותר מדי הבדל, רק גודל המסך והמאיץ הגרפי לפי מה שראיתי) ... אשמח לשמוע מה דעתכם. האם כדאי, מבחינת מחירי תמורה וכ''ו. כמובן שאם יש עוד הצעות שיכולות להתאים אשמח לשמוע. תודה https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23194 https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23274 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, מוסיקה, וידאו וכ''ו. א) במידה והמחשב מיועד…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! הרכבתי מפרט למחשב שיוכל לשמש אותי לתוכנות שירטוט והדמיית תלת מימד לתוכנות כמו AUTUCAD/ SHETCH UP/ 3D MAX/ REVIT וכ"ו... מחשב שגם יוכל להריץ משחקים ברמה הגבוהה ביותר מעבד: I7-7820X קירור נוזלי למעבד: ANTEC MERCURY 240 זכרון: HYPERX PREDATOR 2X16GB DDR4 3000MHZ CL15 כרטיס מסך: ASUS GTX 1080 TI TURBO 11GB דיסק קשיח: WD CAVIAR BLACK 2TB כונן מהיר: SAMSUNG 850 EVO M.2 500GB מארז: CORSAIR CRYSTAL 570X ספק כוח: CORSIAR 750W CX750M מתלבט רק לגבי לוח אם לא יודע מה לבחור אשמח לקבל עזרה וגם אם מישהו חושב שצריך לשפר או להחליף כאן רכיב מסויים אשמח לדעת לגבי הלוחות אם מתלבט בין: …
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בעל האפשרויות הבאות: הרצת matlab+LABVIEW בצורה רציפה בלי תקיעות במקביל - הרצה במקביל את שתי התוכנות הנל. יציאת VGA 4 כניסות של USB RJ-45 וינדוס 10. 15 אינצ' איכות מסך לא קריטית. לא מיועד לסרטים. 300 גיגה לפחות אין חובה לCD אבל כדאי. מה שחשוב לי זה שהמחשב הזה יעבוד תקופה ארוכה עם התוכנות הכבדות שרשמתי. שאפשר יהיה לעבוד בנוח. מבחינת תקציב 4000-4500 בערך. יש גמישות מסויימת אבל אחריות 3 שנים לפחות. הערה: יש לי מכשירים בעלי יציאת SERIAL שאם יש בנייד יציאה כזו, זה מצויין. אם לא, לא נורא מקסימום אחבר ממיר דרך USB. חשוב אולי שתהיה אפשרות לDocking Station עם הרבה יצי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב בכמה אלפי שקלים. אני יודע מניסיון אישי שלא משנה מה כתוב במפרט - לפעמים הדברים החשובים לא טובים. למשל: יש רעש מהמאווררים כל הזמן, איפה ששמים את הידיים מתחמם, המתחם של העכבר קופצני מדי וכדומה. האם אני יכול לבקש מחנות לנסות שעה - שעתיים מחשב נייד לפני הקנייה, כפי שלמשל בודקים מכונית לפני קנייה, או שהם נותנים לי ב"קופסה" וסלמאת? למשל במקומות שהייתי בחו"ל, מקובל שאפשר להחזיר מחשב נייד ולקבל את כל הכסף חזרה תוך 30 יום, גם אם השתמשו בו כמובן. כאן לפי הידוע לי אין כזה דבר, אך את המינימום של כמה שעות כן אפשר?
-
- 78 תגובות
- 11.8k צפיות
- 4 followers
-
-
אהלן מתלבט לפני קניית מחשב "עבודה", בעבודה אני מתכוון למחשב חזק מספיק שיוכל להתמודד עם מספר סביבות פיתוח, VMS(נגיד...עד 3-4 במקביל), אמולטורים (ןהמון כרטיסיות כרום פתוחות :d) כרגע יש לי את המפרט הזה: https://ksp.co.il/?uin=16117&select=.269..391.#complist המפרט הזה די מספק את הצרכים שלי ועומד בתקציב שהצבתי, בהנחה והמחשב הזה גם הולך לשרת אותי ב3-5 שנים הקרובות האם ללכת עליו, או האם לחכות עוד חודש+- לסדרה הבאה של INTEL: http://www.guru3d.com/news-story/intel-core-i3-8300-and-core-i5-8500-available-from-february-the-14th.html האם יש צורך לשנות משהו במפרט במידה וארצה לשדרג בעתיד הלא רחוק את המחשב הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רגיל, בעיקר מדיה, סרטים וכדומה, מתכנן לחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 25k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סטרימינג, צ'אט א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו Assassin Creed Origins, PUBG, Black Desert Online וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1080p / 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת + עכבר + מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק אם כן איזה? לא יודע מ…
-
- 33 תגובות
- 6.6k צפיות
- 2 followers
-
-
ASUS VivoBook F510UA FHD Laptop, Intel Core i5-8250U, 8GB RAM, 1TB HDD, USB-C, NanoEdge Display, Fingerprint, Windows 10, Star Gray (F510UA-AH51) Acer Aspire E 15, 15.6" Full HD, 8th Gen Intel Core i5-8250U, GeForce MX150, 8GB RAM Memory, 256GB SSD, E5-576G-5762 לגלישה פייסבוק ואפליקציות סרטים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לרכישת מסך חדש אחרי שנשרף לי המסך. אני גיימר (בעיקר משחקי Single Player - אסטרטגיה ו-RPGs). כרטיס מסך GTX 970. מחפש מסך, בעדיפות לתקציב של עד 2,000 ש״ח. ומעדיף שהוא לא יהיה TN בגלל ש-competitive gaming פחות מעניין אותי (משחק קצת משחקי רשת כמו Overwatch ו-PBUG, אבל ממש לא תחרותי) -- יותר חשובה לי האיכות והפלואידיות של התמונה. חשבתי על Samsung C24FG73FQM-U http://www.samsung.com/il/monitors/curved-cfg73fqm/LC24FG73FQMXCH/ שמצד אחד הוא לא TN והוא במחיר טוב, אבל מצד שני הוא מסך קעור ואני קצת חושש שהקיעור יפריע לי כשאני עובד על המחשב (למשל על word או אקסל, אמרו לי שהקימור יכול להפריע ממש כשהתו…
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום חברים, הרכבתי את המפרט בקישור. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=127754 אשמח לשמוע מבעלי ידע ונסיון האם החלקים שנבחרו באיכות סבירה או שיש כאלה שעדיף להימנע מהם. במיוחד הייתי רוצה לדעת אם גוף הקירור והמארז הם הבחירה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת. אין דרישות מיוחדות כלפי אלה - רק שיעבדו ושלא ירעישו בצורה קיצונית. השימוש יהיה תחנת עבודה שמציגה הרבה גרפים בדפדפן, על מסך מלא. הדרישות הן עבודה עם המסך שבחרתי: מסך 43" ברזולוציה 4k@60hz, מה שמצריך חיבור DisplayPort. מבחינת מעבד זיכרון ודיסק אני די סגור. תודה, מיכאל
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-