עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בנייד DELL XPS M1330.. אני גם בכפ"ס ככה שזה האזור שאני מחפש פחות או יותר.. לא ממש מכיר חנויות שמתעסקות עם לפטופים חוץ מKSP שאני לא כולכך מתלהב מלהשאיר את הלפטופ שלי שם אצלם לטיפול..

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by Kolshamen,

שלום היום יש לי מחשב של HP DV5 משהו ואני די מרוצה ממנו חוץ מהמשקל המפרט של הHP P8400 9600GT 3GB DDR2 15.4 אני מחפש מחשב בסביבות ה12-14 אינצ', מאוד חשוב לי זמן הסוללה! אני כל היום עם המחשב על הגב אז מאוד חשוב לי המשקל, מערכת הפעלה ויסטה או שידרוג ל7. מחפש מחשב ברמה של המחשב שלי עדיף יותר טוב רק עם השינויים שלמעלה תודה

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by m.l,

אני צריך מפרט מחשב להורים שלי.... אני יודע פחות או יותר אבל עזרה והיתייעצות עם מבינים ממני לא תזיק... זה צריך ליהיות מחשב שמיועד לעבודות אופיס וכאלה אינטרנט ומשחקים פשוטים בשביל הבני דודים וכאלה.... שיהיה בסביבות המחיר 2500-3000 (כלומר זה בלי מסך) שיכלול כרטיס מסך פשוט לחלוטין אבל שיהיה עם DVI למה הם רוצים מסך LCD הבקשה היחידה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל למה אני אישית לא "אוהב" AMD אז אינטל.... 1) אינטל 2) כרטיס מסך פשוט כולל DVI ואם אפשר אז PCI-X למה הם יותר זולים ואם כבר אז יותר טובים.. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. אז ככה, מדובר על T61 של לנובו בעל מעבד 8100 ו 2GB זכרון. אני עובד קבוע עם תחנת עגינה ורק לעיתים רחוקות מוציא אותו מהבית, היום פתאום שמתי לב שמשום מה בתוכנת ה powerMenger הוא מוגדר כך (רק בחיבור לחשמל) : Maximum CPU Speed : Highset CPU Deeper Sleep : Disable Optimized Fan Conrol : Maximum Performance כמובן שעל מצב סוללה הכל הפוך : Maximum CPU Speed : Adptive CPU Deeper Sleep : Enable Optimized Fan Conrol : Balance all parameters השאלה שלי היא : האם ההגדרות תקינות? (חשוב לציין שהטכנאי שקניתי ממנו את תחנת העגינה הגדיר כך וזוהי אינה ברירת המחדל) האם מצב עבודה בביצועים גבוהים לא תפגע באורך חיי הרכיבים לטווך הארוך? אם לא , איך אני צריך להגדיר את זה למצב אופטימאלי? …

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by FresH-MeaT,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אבל 2500 זה הגג. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אופיס וסרטי HD וקצת משחקים, אין לי בעיה לשחק בהגדרות הכי נמוכות שיש רק שאפשר יהיה לשחק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים ברזולוציה נמוכה רק שיעבדו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שלום , אחרי אחרי חקירה וחפירה כולל פה באתר בחיפוש מחשב נייד לתלמיד עבור עבודות ,אינטרנט וצפיה בסרטים יש 2 מועמדים סופיים. התקציב עד 3500 . המועמדים Lenovo e490 https://www.pc365.co.il/product-19077-Lenovo_ThinkPad_E490_20N8000RIV_הפעלה_יבואן_רשמי_במלאי או dell vostro 5481 https://www.pc365.co.il/product-18621-Dell_Vostro_5481_V5481_5152_במלאי שניהם זה הדגם עם מערכת הפעלה . אם נלך על הלנובו ניקח עוד שנתיים אחריות. ה dell כבר מגיע עם 3 שנים הלנובו עם 3 שנים אחריות יעלה כ 250 ש"ח יותר מה Dell. הדל עולה 3225 והלנובו 3469. השאלה אם יש הצדקה לשלם עוד 250 ש"ח עבור הלנובו ? כדי לבלבל - יש אולי עוד מועמד ששוה ל…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by srolik,

כרגע יש לי את המערכת הבאה : פנטיום 4 2.4 לוח אם גיגה בייט GA8PE667 PRO מארז AIR METAL SILVER ספק SUNAMI 350 זיכרון SAMSUNG 512 400MHZ זיכרון TWINBOON 512 333MHZ כרטיס מסך GIGA BYTE 9000 PRO 64MB כונן פלופי צורב 16X DVD דגם GSA-4163B LG כרטיס פיירוור כונן MAXTOR 8MB 120 GB כונן W.D 8MB 120 GB כונן W.D 8MB 80 GB מקלדת ועכבר אלחוטים של LOGITECH מסך LCD 17" AOC מחפש מפרט של עד 4,000 ש"ח עם אפשרות לנצל חלק מהרכיבים שיש לי . המחשב מיועד לעבודות בתוכנות גרפיקה ותלת מימד , כגון פוטושופ ,MAYA , אוטוקאד 3DMAX , ועריכות וידיאו קלות (DV) וגלישה והורדות מהאינטרנט , מחשב שמסוגל לעבוד נונסטופ. ?בגדול נראה לי שההחלפה תיהיה של המעבד, הלוח המארז והכרטיס מסך ) תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. אוקי, פתחתי דיון לגבי התלבטות שלי בין שני דגמים. אני פותח דיון חדש ללא תלות בדגם. אני רוצה את המחשב הטוב ביותר לפי הדרישות הבאות: דרישות: מחשב HP, מכיוון שיש לי הנחה רצינית דרך המשווק בישראל. כלומר אני קונה במחיר עלות-יצור או משהו בסגנון ולא מחיר חנות כי אני קונה ישר מהמשווק דרך אנשים שאני מכיר. בקיצור הסיבה לא באמת משנה אבל הסברתי בכל זאת סתם שתבינו למה אני נעול עליהם. זכרון: 3 גיגה לפחות. כונן קשיח: 250 גיגה לפחות, אני יודע שמרבית הדגמים מציעים אפילו 320. כרטיס מסך חזק וטוב שיריץ כל משחק בכיף. מסך : 14-15.4 אינץ'. בקיצור בואו נגיד שהולכים על HP מה המחשבים החזקים ביותר שלהם? שמתאימים לכל פעולה? כי בינתיים הכל בא על חשבון השני למשל מעבד מעולה אבל כרטיס מסך שאי אפשר לעשות …

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. שלום, לאחר כמעט חודשיים של תהיות ותעיות בנוגע למפרט מחשב, החלטתי סופסוף להתייעץ - ולא עם אנשי מכירות... הייעוד של המחשב הוא כדלקמן: 40% אינטרנט, 30% פוטושופ, 30% משחקים. התקציב העומד לרשותי הוא 3000 ש"ח ללא מסך. (מסך שארצה לקנות יהיה בגודל 23" - LG לדוגמא) לא מעוניין ב OC בכלל. ללא מערכת הפעלה. איזור מגורים חיפה.

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  10. מחפש מחשב נייד: core i7 מרובע ליבות sandy bridge מסך מט בגודל 14 או 15 אינץ' (עדיפות ל-14) מקלדת בנויה היטב, שתהיה נוחה להקלדה מרובה ולא שברירית זיכרון 8GB יציאות שחשוב שיהיו : HDMI,USB 3, eSATA אין עדיפות מסוימת לכרטיס מסך , חשוב שידע להריץ סרטי FHD בקלות כמו כן משחקים ברמה סבירה wi-fi שתומך בכל התקנים העדכניים המחיר עד 6000 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  11. אהלן, מדובר במחשב לעבודה, נטו לעבודה, והעבודה היא על רינדורי Real Time בעיקר ולכן המפרט הוא, פחות או יותר, של מחשב משחקים. אני לא מעודכן בכל החזיתות, ואני נוטה להגזים עם חלקים יקרים, אבל במקרה הזה התקציב הוא משני לאיכות החלקים וליכולת של המחשב לספק את הסחורה. אבל בכל זאת, למקרה ואפשר, אני אשמח לקצץ עלויות. המפרט: CPU - Intel i7 4770 CPU Cooling - Scythe Mugen 3 Motherboard - Asus Sabertooth Z87 Power Supply - Enermax 625W Case - Fractal Design Define R4 Memory - Corsair 4x8GB 1866Mhz CL9 Graphics Card - MSI GTX 770 4GB Twin Frozr HDD - Intel SSD 180GB HDD - WD 2TB Sata 3 Caviar Black x2 אשמח לחוו"ד על המפרט. כמה דגשים חשובים - אם אתם בונים אותו מחדש, חשוב לי …

• 26 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by משתמש כבד,

לוח של ASROCK 775I65G תומך קונרו DDR1 זכרונות של AENEON 512MB DDR1 מעבד אינטל 775 מהירות 3.06 דגם 524 גם כרטיס מסך 9550 של GECUBE הרד דיסק IDE 80GB צורב LG 24*10*40 מארז עם חלון הכנה בייתית+ספק כוח 300W וגם 3 מאווררים כונן דיסקטים

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by idanyow,

שלום אנשושים, יש לי עגלה קצת מיושנת: AMD 3500 1GB CORSAIR XMS 400 GIGABYTE K8U ATI RADEON X1600 PRO זהו, זה מה שמעניין פחות או יותר. או שלא. אני מעוניין להחליף את החלקים האלה. השאר יכול להשאר. מעוניין להוציא בערך 1700 שקל לארבעת החלקים. בסה"כ המחשב הוא לעבודה, מסמכים מייל אינטרנט ואם כבר משחקים אז רק פרו אבולושן (2009 החדש שיוצא), וקאונטר סטרייק שזה ישן ועובד אפילו כרגע פרפקט. בחרתי כמה רכיבים על דעת עצמי, אני רוצה את דעתכם/המלצות/הערות ובכלל עזרה מאנשים שמבינים יותר ממני. Athlon 64 6400+ SOCKET AM2 Dualcore ASUS M3A AM2+ , AMD 770, DDR2 1066, PCI-E DDR 2 1066 1GB KINGSTON HYPERX CL5 ASUS 8600GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E החלקים האלה נלקחו מהאתר של קיאספי ואיבו…

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by sirsnir,

משהו ביקש ממני להעריך לו את מחיר המחשב הזה: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz kingston PC3-10700 667 MHz 2048mbX2 לוח אינטל DH55HC hd 500gb הערכה שלי היא בסביבות 650-700 שקל,מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dolo,

אני מחפש מפרט עבור חבר, בשביל להחליף את ה P4 1.7Ghz הישן שלו. המטרה היא להצליח להריץ משחקים מהדור הנוכחי (לא בהכרח בצורה מושלמת, המחשב הנוכחי מסרב להריץ האלף לייף 2). יש לי ספק כוח גנרי 450W, שאני רוצה להאמין יספיק עבור המחשב הזה, אבל אם לא אז כנראה שגם הוא יצטרך להכנס בתקציב הגבולי גם ככה. בנוסף צריך גם מארז וקירור למעבד. כמו שציינתי התקציב מאד גבולי, ואם יש לכם רעיונות איך לייעל את המפרט \ להוזיל עלויות אני אשמח. הלוח אם בא עם כ"מ און-בורד, אם יש המלצות לאחד יותר זול בלי זה יעזור. מצטער על הדרישות המרובות והתקציב המצומצם, אבל ככה זה בצבא, 100 שקל לפה ולשם זה ביג דיל ;D מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5L-VM 13…

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. Started by Alex89,

אני מחפש לקנות מחשב לא בהכרח עכשיו + תתחשבו בזה שעוד מעט יוצא CORE I7 מטרת המחשב בעיקר סרטים ועבודות ומדיי פעם משחקים בקיצור הכל. אתם חושבים שבמחיר כזה אפשר לקנות מחשב שיריץ כל משחק בצורה הטובה ביותר?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by golans1,

האם אפשר לבצע הורדות (אימיול , ביוטורנט ) במחשב נייד בדיוק כמו במחשב שולחני או שזה דופק את הארד דיסק ?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  18. שלום, אבקש מפרט למחשב לצורכי עריכת וידאו וצילומים כולל מערכת הפעלה חוקית עדיפות למחשב מותג עם אחריות ושירות עד בית הלקוח (לקוח עיסקי) - הכל הולך חוץ מ DELL תקציב: בסביבות ה-5000 ש"ח - ללא מסך תודה לכם

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ואפשר לחסוך, אך אין מניעה מלנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  20. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ובניתי מפרט, עכשיו אני הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא ומה יש לשפר, רציתי לשים את הספק SS-550 אבל אין לSKYPC אותו אז שמתי ספק של FSP שאני לא מכיר אותו, המחשב הולך לשמש לגיימינג, אינטרנט, מוזיקה, OFICE מדי פעם וכל הדברים הרגילים של המחשב, אני הולך לשחק על מסך 23 אינטש ועל רזולוציה 1920X1080, לא שמתי יותר מ640 ג'יגה כי יש לי עכשיו כונן 500 ג'יגה מצוין, ST3500320AS, עכשיו אני רוצה לשאול אותכם האם המחשב שהרכבתי טוב ויריץ לי את כל המחשקים על ההגדרות הכי גבוהות, במידה ויש לכם מפרט חדש להציע אני ישמח שתביאו לי, איך הלוח ששמתי לעומת הלוח GA-P55-US3L?, מה היתרונות של GA-P55-US3L?, אני אישית מעדיף את הלוח ששמתי כי יש לו 10 חיבורי USB, חיבור…

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Itaylasman,

אהלן, הציעו לי את המפרט הבא, אודה על המלצות/שינויים מארז ATX/BTX תעשייתי 6A19 ספק ENERMAX 520W שני דיסקים: 200GB 8MB WD SATA2 מעבד: Intel P4-3Ghz 775 2MB - Box כונן 1.44 של TEAC לוח אם: P5LD2 ASUS P4 שני זכרונות: Samsung 533Mhz 512MB DDR2 (אפשרות לשידרוג ל-2GB) כרטיס מסך: PCIX SLI nVidia 6600GT 256MB+DVI (יש אפשרות לשדרוג ל 6800) כמו כן אני מתלבט לגבי מקלדת ועכבר, יש לי אפשרות להשיג את ה Dinovo של LOGITECH ממש בזול אבל הבנתי שיש לו בעיה במשחקים... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  22. הרי , יש רשיון , אז מה זה שווה הרשיון ללא דיסק התקנה? מה אם אתם צריכים לפרמט? מה עושים במקרה כזה? אפשר לקבל דיסק התקנה ממיקרוסופט(בחינם הכוונה) ? או להוריד מאיפה שהוא? מה אפשר לעשות? מה אתם עשיתם?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by roi.vahab,

שלום לכולם , מבקש המלצה למפרט מחשב למשחקים "כבדים" כגון Call of Duty Ghosts וכו' .המפרט צריך לכלול : כרטיס מסך (nvidia ) +לוח אם +זיכרונות. כרגע יש לי את החלקים הבאים : מסך philips 239CL כרטיס מסך nvidia 295 gtx מארז ANTEC p180 ספק כוח thermaltake toughpower 750W את המסך ,מארז וספק כוח אני אשאיר (במידה ותמליצו אחרת). לא מוגבל תקציבית -אני בעד יחס עלות מול תועלות תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום יש לי לוח אם ללא תמיכת סאטא שלש וללא תמיכת יואסבי שלש, ואני מעונין להוסיף זאת בכרטיס נפרד, ראיתי שישנה אפשרות כזו ע"י כרטיס שיושב על יציאת PCI האם זה מומלץ? האם זה מהיר מספיק? זה מיועד לצורך דיסק SSD עם יציאת SATA3. ראיתי פרסום של כרטיס שנותן את שתי האפשרויות בכרטיס אחד + ESATA במחיר של 15$. האם לדעתכם הדבר הזה כדאי ומשתלם? שאלה נוספת - האם בכרטיס כזה היואסבי3 והסאטא3 יוכלו לעבוד היטב בו-זמנית? להלן הקישור: http://www.aliexpress.com/item/3-in-1-USB3-0-USB-3-0-eSATA-3-0-SATA-3-0-Combo-to/616320175.html תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bushman,

מה המפרט המינימלי שצריך בשביל להריץ סרטי HD חלק לי עכשיו יש \ מעבד duelcore 2.3 זכרון ddr2 1GB לוח אם msi microstar ms-7528 וכרגע המחשב שלי מצג סרטי HD מקוטעים מה אני צריך להוסיף כדי לפתור בעיה זו?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.