ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב נייד שיריץ טוב את התוכנות הבאות: Photoshop Illustrator After Effects הכי חשוב לי שהמסך יהיה ברמה הכי גבוהה שאפשר בתקציב ולפחות 256 SSD מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אפשר לנצל הכל כמובן מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית בעיקר האם יש צורך בציוד הקפי ? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? לא משנה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? עדיף עם אבל בסדר גם אם אין האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גרה באזור גוש דן במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר האם חשוב לשמור על או…
-
- 33 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה לדעתם שווה המפרט הזה: IN-D2-E4300 -מעבד INTEL CORE 2DUO /1.86G800MHZ /S775 לוח אם IN-D965 GFEKR -INTEL GUARD FISH S775/DDR2/PE/1GL/965Q/V זכרון פנימי- KS-KVR667D2E5/1G KINGSTON CL5 1G - 1G/DDR2/667MHZ/CL5 כרטיס מסך POV-GF7300GS/512- POINT OF VIEW -כרטיס מסך PE/512TC 256M/DVI כונן דיסקיטים FL14 FLOPPY 1.44 MB מארז למחשב- CS-EL323-18 מארז24 PIN /500W /ATX שחור/ כסוף LOG-P-OB- - עכבר אופטי +גלגלת OEM PS2 שחור- LOGITECH KBD - -מקלדת 108/123 מ' PS2 עב/אנ SPK-600WSUB-BK רמקולים שחורים 600W +סאב WD-250S2-16 דיסק קשיח 250G /7200/16M// SATA2- WESTERN DIG. צורב DVD- NEC-AD7170A IDE +-X18R/8RW/X18 והאם הוא באמת מתאים עבור גיימינג?!
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
2.00Ghz Intel Core2 Duo Processor T6400 4 GB DDR2 RAM (Max Supported 8GB) 320GB (5400RPM) Hard Drive (SATA), Dual-layer Lightscribe DVD±R drive Genuine Windows Vista Home Premium 64-bit with Service Pack 1 14.1" Diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) 6 cell המחשב מיועד בעיקר לעבודות משרדיות אך ישמש כמדיה סנטר גם. מה אתם אומרים יריץ FULL HD? המחיר שלו הוא 700$ יש משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי! מעוניינת ביעוץ לקראת רכישת מחשב נייד חדש. אני מעצבת גרפית, משתמשת בכל תוכנות adobe חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר, ויעלה את כל התוכנות והקבצים - בו זמנית במהירות ככל הניתן. כמו כן, אני עובדת על הנייד עצמו כך שהמשסך והצבעים צריכים להיות טובים. מצרפת לינק למפרט שנראה לי טוב, אשמח לחוות דעת!!! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19630&added=1
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט בתקציב של 3500 ש"ח, יש אפשרות למשחק בתקציב, בעדיפות שלא. אין צורך בכרטיס מסך, אפשר ללכת גם על אונבורד. המחשב צריך להיות מעל הממוצע לשימוש משרדי (שהכל ירוץ פיקס... הכוונה לאופיס ושאר ישומים בשימוש מצוי). חשוב לציין שהמפרט מיועד לאדם מבוגר, לכן המסך צריך להיות קל על העיניים.... למחשב לא צפויים שדרוגים, ועדיף שיכלול גם צורב DVD אם אפשר שיהיה שקט בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב - עדיף האם לתת עדיפות בתקציב לזכרון או למעבד? תודה! (המטרה היא להכניס ב3500 גם את המסך....)
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברה קניתי את המחשב של HP G62-10 מחשב מעולה, רק מה, כשאני מעתיק משהו, בין אם זה בין מחיצות, דיסק און קי או מהרשת, הוא מעתיק נורא לאט. המחשב מוגדר על ביצוע חשמל הכי גבוהים ומסומן לכונן לא להכבות אף פעם. ניסיתי לשנות את הDMA ללא הצלחה (אין אפשרות כזו בכלל). גם בביוס חיפשתי ACHI ולא מצאתי. אין כל כך אפשרויות בביוס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7 64 BIT תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אלו מחשבים שמצאתי https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=19800,18873 איזה מהם עדיף ? אם יש 13.3 עדיף לסטודנטית בסדר הגודל הזה אנא שלחו הצעה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם..... אני עומד לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 3500-4000 ש"ח (מקסימום 4200) השימושים העיקריים הם אינרנט,שירים סרטים hd וגיימינג בינוני...(warcraft וכאלה משחקים....) זמן אחריות רצוי:כמה שיותר... (ברור שלפחות שנה...) בארץ\בחול? - בארץ המליצו לי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הוא מתאים לדרישות שלי? מה טוב\לא טוב? כרטיס מסך מספיק חזק? תודה לכל מי שיגיב!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים: אני מזה זמן רב מתכנן לקנות מחשב, ברשותי כרטיס מסך HD5870 ואני מקווה לבנות מחשב לא יקר מידיי סביב ה-3.5K-3K (ללא כרטיס גרפי כמובן) אך שיתמוך במשחקים החדשים ביותר בהגדרות הגבוהות ויכלול כונן SSD למערכת ההפעלה, כמתואר כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה- 3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אם לא גם בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (ובין השאר אינטרנט ועבודה משרדית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן למעלה מ-10 שנים אשר מסוגל להריץ רק WINDOWS XP ניסיתי לשדרגו (הוספת זכרון, שדרוג לכונן SSD) אך הדבר לצערי לא הועיל כפי שציפיתי, בעיקר בעיות תאימות של דפדפני אינרנט ל-WINDOWS XP. ניתן לעבוד עם המחשב בצורה די חלקה עם דפדפנים מסוימים, אך הייתי שמח לעבוד עם מחשב עם תאימות גבוהה יותר. הדרישות הן הכי מינימליסטיות שאפשר, אבל חשוב מאוד שיעבוד בצורה חלקה (יגיב מהר ולא יתקע). יתכן שימוש מסיבי באינטרנט כמו למשל פתיחת כמה דפדפנים במקביל, פתיחת הרבה tab-ים בדפדפן. אני מעוניין גם במערכת הפעלה חוקית, חשבתי על Windows 10, גם משיקולי עלות וגם משיקולי תאימות נוכחיים ועתידיים. ברשותי כונן SSD Transcend 128GB SSD370S, שרכשת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מנסה להרכיב מחשב עם 3 חלקים שאני רוצה שזה יהיה מחשב חזק ואני כל הזמן עובר את ה- 4500 ש"ח... אם למישהו יש מחירים יותר טובים מהחנויות שמציעות באתר זאפ אתם מוזמנים לנסות לעזור לי... אז ככה: 1. התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי מסך. 2. כ.מסך 8800GTS 640MB חובה!! 3. מעבד Q6600. 4. זכרון 2GB בסטוק 1. מי שמוצא לי מחיר טוב תותח... אני כבר מיואש מהחישובים שאני כל הזמן עושה ועובר את ה 4500 ש"ח... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני קורא כאן בימים האחרונים ונעזר מאוד בידע הרב שהצטבר כאן. אז ככה. אני קונה מחשב בעיקר עבור אמא שלי, אבל במקרה הזה אין זאת אומרת שהכוונה היא למחשב שיריץ סוליטר ותו לא. היא עובדת בהוראה דרך האינטרנט עם תוכנה שכוללת וידאו נכנס ויוצא במשך שעות ארוכות מדי יום. אני חייב לציין שהמחשב הנוכחי שלנו (פנטיום 4, 256 מ"ב זיכרון פנימי) שימש אותנו ללא דופי כחמש שנים, אבל בשנתיים האחרונות התחיל לקרטע. כך שהמטרה - ואתם תגידו לי אם היא יומרנית מדי - היא לתוצאות זהות: מחשב שנוכל לעבוד איתו ללא שדרוגים ותוספות גם עוד ארבע-חמש שנים. לכן ההשקעה יכולה להיות גבוהה יחסית, במטרה למזער צורך בהשקעה נוספת בעתיד. אני מודע לכך שאפשר לבנות מחשב זול יותר לאותן מטרות, אבל כמו שאמרתי השאיפה היא ל…
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אז.. בגדול כבר יש לי משהו בראש, המטרה של המחשב כאמור עבודה על פוטושופ (+שוטף - אינטרנט,מוזיקה וכו', ללא משחקים בכלל) התכנון המקורי היה ל3K ,יצא שהוא נמתח ל3.5K אפשר לחיות עם זה, אלא אם כן אין סיבה, אם אפשר להוזיל דברים לא הכרחים - לא יזיק. שתי נקודות עקריות שהיו חשובות לי: 1. בגלל שזה מחשב לעריכה אז זכרון משמעותי, ובגלל זה 8GB 2. מחשב שקט!.. נמאס לי מטרקטורים. מבחינת מעבד, לקחתי משהו שנראה לי מתאים לי מחינת מחיר וביצועים לצרכים שלי, לוח היה חשוב לי הesata ואולי גם האפשרות ל RAID בעתיד לכן העדפתי את ה asus בP43 על פני מקבילו בgigabyte . זכרון אני קצת בספק אם אני צריך את ה1000mhz ? אם אני יסתפק ב800 זה יוריד לי 100 שקל, ההפרש בביצועים מורגש בכלל? או להשאיר את זה ככה? מארז נ…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, מצאתי את המחשב הזה והשאלה שלי אם זה מחשב טוב לתכנות, הרצת משחקים לא גדולים מדי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 לדעתי הוא ממש טוב אבל אני אשמח לחוות דעת שלכם. בנוסף שמתי לב שבאתר: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18356 ובאתר https://www.pc365.co.il/product-8152-Asus_N552VW_FI068T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap יש הבדל בין הסוג מסך. בראשון זה LED ובשני זה IPS, זה אמור להיות IPS אז למה מצויין אחרת? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך מעבד, לוח אם רק של ASUS, כרטיס מסך חזק וזיכרון 1GB עד 4000 .
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ 13.3 לחבר שהתחיל ללמוד הנדסה בטכניון, חברה שלו טסה לקנדה והיא תביא לו משם את המחשב. המחשב צריך להיות חזק מספיק להריץ תוכנות מכמו מט-לאב ותוכנות הנדסיות למיניהן אני חשבתי על זה: http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-asus-13-3-intel-i3-370m-laptop-u35jc-a1-silver-u35jc-a1/10157084.aspx?path=e5ea29f81fa80d25d0b2611f35a3b45den02 אני יודע גם שלאסוס יש אחריות בינלאומית שתופסת בארץ מהנסיון שלי בקניה בארה"ב, השאלה אם גם בקנדה זה אותו נוהל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי ושאלתי בהרבה מקומות ולא קיבלתי תשובה ולכן חשובה לי ההענות שלכם אני מבקש מפרט למחשב בסכום של עד 8000 שח ללא המסכים המחשב מיועד לעבוד עם 4 מסכים ובכל מסך יראו משהו אחר{ פלייט סימולטור } המחשב יכלול בעיקר את הפרטים הבאים : מעבד amd 939? זיכרון 2*512 mb? וכל השאר לשיקולכם תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים אינטרנט משחקים אופיס SPSS הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר אינטרנט אופיס SPSS הורדות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש בתקציב של 3500 ש"ח. מיועד לעבודה רגילה + משחקים רגילים (לא סופר-גיימר). לא מיועד ל-OC. ללא מסך ואביזרים הקפיים. יש כבר ספק 500 וואט. נא לכלול דיסק קשיח 320GB. אין עדיפות AMD או אינטל. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. נראה מה אתם מציעים
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4k. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא סטודנט, אבל זה סוג הנייד שאני פחות או יותר מחפש אינטרנט מהיר, אופיס, צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. חיבור לטלוויזיה, סוללה בעלת אורך חיים גבוה, מסך גדול ומקלדת נוחה הם בגדר "צ'ופרים" שיתקבלו בשמחה. התקציב הוא 1500 +-. אשמח לשמוע את המלצותיכם. כמו כן, לא שללתי את אופציית היד שנייה, הבעיה היא שאין לי מושג במחשבים. אשמח אם תוכלו למקד אותי על איזה נתונים (מעבד, זיכרון וכו') אני צריך לשים לב, ואיזה שאלות רלוונטיות עלי לשאול את המוכר. תודה רבה אסף
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, חברה שלי מתחילה ללמוד בשנה הקרובה באוניברסיטה, והיא מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותה ללימודים. היא מתכננת ללמוד לימודי כלכלה, פילוסופיה ומדעי המדינה. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, אבל לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לימודים וגם סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אופייס בסיסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
נכנסתי לאחד המפרטים ולא מצאתי את כל החלקים בלוג'יק או בנועה ובטח שלא במחירי שוק לפי מה שרשום במפרט לפי המחירים של איזה חנות נבנו המפרטים כדי שאוכל למצוא את החלקים שאני צריך בחנות אחת בלי לפצל תאחריות של החלקים במספר חנויות? מדובר במפרט שבקישור http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (ההצעה השנייה) תוכלו לשלוח לי אתר של חנות שיש שם את כחלקים האלו?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 3000 שקל.. משהו בסגנון הזה .. http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=225172 הבנתי ש- ZED לא משהו ... משהו בסגון הזה מעבד Q זכרון 4G ולוח אם טוב .. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-