עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by silvioi,

אז.. בגדול כבר יש לי משהו בראש, המטרה של המחשב כאמור עבודה על פוטושופ (+שוטף - אינטרנט,מוזיקה וכו', ללא משחקים בכלל) התכנון המקורי היה ל3K ,יצא שהוא נמתח ל3.5K אפשר לחיות עם זה, אלא אם כן אין סיבה, אם אפשר להוזיל דברים לא הכרחים - לא יזיק. שתי נקודות עקריות שהיו חשובות לי: 1. בגלל שזה מחשב לעריכה אז זכרון משמעותי, ובגלל זה 8GB 2. מחשב שקט!.. נמאס לי מטרקטורים. מבחינת מעבד, לקחתי משהו שנראה לי מתאים לי מחינת מחיר וביצועים לצרכים שלי, לוח היה חשוב לי הesata ואולי גם האפשרות ל RAID בעתיד לכן העדפתי את ה asus בP43 על פני מקבילו בgigabyte . זכרון אני קצת בספק אם אני צריך את ה1000mhz ? אם אני יסתפק ב800 זה יוריד לי 100 שקל, ההפרש בביצועים מורגש בכלל? או להשאיר את זה ככה? מארז נ…

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Batels,

היי, מצאתי את המחשב הזה והשאלה שלי אם זה מחשב טוב לתכנות, הרצת משחקים לא גדולים מדי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 לדעתי הוא ממש טוב אבל אני אשמח לחוות דעת שלכם. בנוסף שמתי לב שבאתר: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18356 ובאתר https://www.pc365.co.il/product-8152-Asus_N552VW_FI068T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap יש הבדל בין הסוג מסך. בראשון זה LED ובשני זה IPS, זה אמור להיות IPS אז למה מצויין אחרת? תודה רבה!

3. Started by aviv_lev,

צריך מעבד, לוח אם רק של ASUS, כרטיס מסך חזק וזיכרון 1GB עד 4000 .

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  4. היי אני מחפש לפטופ 13.3 לחבר שהתחיל ללמוד הנדסה בטכניון, חברה שלו טסה לקנדה והיא תביא לו משם את המחשב. המחשב צריך להיות חזק מספיק להריץ תוכנות מכמו מט-לאב ותוכנות הנדסיות למיניהן אני חשבתי על זה: http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-asus-13-3-intel-i3-370m-laptop-u35jc-a1-silver-u35jc-a1/10157084.aspx?path=e5ea29f81fa80d25d0b2611f35a3b45den02 אני יודע גם שלאסוס יש אחריות בינלאומית שתופסת בארץ מהנסיון שלי בקניה בארה"ב, השאלה אם גם בקנדה זה אותו נוהל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rom747,

חיפשתי ושאלתי בהרבה מקומות ולא קיבלתי תשובה ולכן חשובה לי ההענות שלכם אני מבקש מפרט למחשב בסכום של עד 8000 שח ללא המסכים המחשב מיועד לעבוד עם 4 מסכים ובכל מסך יראו משהו אחר{ פלייט סימולטור } המחשב יכלול בעיקר את הפרטים הבאים : מעבד amd 939? זיכרון 2*512 mb? וכל השאר לשיקולכם תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by haimcoen,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים אינטרנט משחקים אופיס SPSS הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר אינטרנט אופיס SPSS הורדות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  7. מחפש מחשב חדש בתקציב של 3500 ש"ח. מיועד לעבודה רגילה + משחקים רגילים (לא סופר-גיימר). לא מיועד ל-OC. ללא מסך ואביזרים הקפיים. יש כבר ספק 500 וואט. נא לכלול דיסק קשיח 320GB. אין עדיפות AMD או אינטל. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. נראה מה אתם מציעים

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by newcomp12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4k. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asaf172,

אני לא סטודנט, אבל זה סוג הנייד שאני פחות או יותר מחפש אינטרנט מהיר, אופיס, צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. חיבור לטלוויזיה, סוללה בעלת אורך חיים גבוה, מסך גדול ומקלדת נוחה הם בגדר "צ'ופרים" שיתקבלו בשמחה. התקציב הוא 1500 +-. אשמח לשמוע את המלצותיכם. כמו כן, לא שללתי את אופציית היד שנייה, הבעיה היא שאין לי מושג במחשבים. אשמח אם תוכלו למקד אותי על איזה נתונים (מעבד, זיכרון וכו') אני צריך לשים לב, ואיזה שאלות רלוונטיות עלי לשאול את המוכר. תודה רבה אסף

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. היי, חברה שלי מתחילה ללמוד בשנה הקרובה באוניברסיטה, והיא מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותה ללימודים. היא מתכננת ללמוד לימודי כלכלה, פילוסופיה ומדעי המדינה. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, אבל לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לימודים וגם סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אופייס בסיסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Shay0600,

נכנסתי לאחד המפרטים ולא מצאתי את כל החלקים בלוג'יק או בנועה ובטח שלא במחירי שוק לפי מה שרשום במפרט לפי המחירים של איזה חנות נבנו המפרטים כדי שאוכל למצוא את החלקים שאני צריך בחנות אחת בלי לפצל תאחריות של החלקים במספר חנויות? מדובר במפרט שבקישור http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (ההצעה השנייה) תוכלו לשלוח לי אתר של חנות שיש שם את כחלקים האלו?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by YoTaMi,

מחפש מפרט עד 3000 שקל.. משהו בסגנון הזה .. http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=225172 הבנתי ש- ZED לא משהו ... משהו בסגון הזה מעבד Q זכרון 4G ולוח אם טוב .. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by music11,

שלום לכולם, אני אמור להתחיל בסמסטר הקרוב לימודי הנדסת תעשייה וניהול ואני מחפש מחשב נייד שיתאים לי למשך התואר,זה הכיוון הכללי: התקציב הוא עד ה3000 ש"ח בגדול. מעבד בכיוון של I3 דיסק קשיח 500G 4G RAM כולל מערכת הפעלה אחריות 3 שנים. משקל כ2 ק"ג רצוי כמה שיותר קל במגבלת המחיר. זמן סוללה 4 שעות(זמן רגיל..) שאלה נוספת: האם יש הבדלי היום באחריות של עד הביתה? איזה חברות נחשבות היום טובות בתחום ועם שירות אחריות מומלץ...DELL?ASUS?HP? השוק מוצף בניידים בסגנון ואשמח מאוד להכוונה תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים ואינטרנט אני מתלבט בין הדגמים הללו אודה לכם המלצה מה עדיף מבין השלושה אין לי עדיפות כלשהי לחברה מסויימת למרות שבלנובו לא השתמשתי מעולם לחברה שלי יש HP ואני משתמש בו דיי הרבה ואני מרוצה. וחבר שלי יש DELL דגם אחר והוא סבבה לחלוטין. אודה לכם בהמצלה אם תפרטו במה הדגם עדיף מהשניים האחרים תודה אלו הלינקים: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2731&catcode=100&AdCat=&parentid[/url http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2490&catcode=130&AdCat=&parentid= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2581&catcode=103&AdCat=&parentid= נ.ב אם יש לכם המלצה לדגם אחר במסגרת המחיר של עד6000 ש"ח ועדיף…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. ואני כנראה יחליף את הכרטיס מסך עוד שנה ככה לכרטיס שתומך ב DX10, ואולי גם לזכרונות DDR3 לא בטוח. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤873 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E ¤1080 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 מסך Viewsonic VP930B 1582 סה"כ מחיר לכל המוצרים:7019¤ תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. Started by guter,

שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות) ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים : HP Compaq Mini 700E Lenovo IdeaPad S10e LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ HP Mini Note FU344EA 1.6GHz אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by sdfyuio,

התקנתי ווינדוז 7 אולטימייד על הטאבלאט ומופיע לי במאפייני המערכת של הווינדוז שאין קלט או עט מגע זמינים עבור צג זה, אך מצד שני בלנובו UPDATE הוא מזהה אותו כן כטאבלט ואף הוריד לי תכנה בשבילו, אך בפועל המגע לא עובד לי כרגע, ואולי אני צריך לשחק בהגדרות התכנה, ואשמח לעצה- מצורפת תמונת תכונות הטאבלט של לנובו. כמו כן כשאני פותח את ארגז הכלים של לנובו, מופיעה הודעת שגיאה ואני מוכרח לסגור את התכנה- מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש לשימוש כמו שרשום בכותרת, חשבתי על כמה מהחלקים ורשמתי, מוכן לקבל הצעות לשיפור, מעבד : Intel C2D e8400 לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L כ. קשיח : SEAGATE 500GB SATA2 16MB BUFFER ST3500418AS זכרון : 4GB ב-DUAL CHANNEL כ. מסך : 9800GT 512 MB SPARKLE DDR3 מקלדת ועכבר אלחוטי (לא משהו מפואר מדי) רמקולים 2.1 איכותיים צורב SATA DVD-RW מארז חשבתי על GIGABYTE SETTO 1000 (חשוב שיהיה שקט!) ספק שמתאים לכ. מסך ויעמוד בעומס. מסך 19" לא רחב !!! תודה רבה. אריאל

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. אהלן אני שוקל לקנות לפטופ גם לרגל תחילת הלימודים וגם כינמאס לי מהמפלצת השולחנית שנקראת מחשב נייח ורוצה להתפנק קצת האמתששני כיוונים מרכזיים משכו את תשומת ליבי - הראשון זה מחשב מהמבצע של חבר dell inspiron 3721 כפי שאפשר לראות בקישור הבא: http://www.hvr-plus.co.il/Product/45407/מחשב-נייד-גדול-וחזק-במיוחד-מעבד-I7-3517-מסך-ענק-17-3-Inspiron-3721-- האופציה השניה היא המחשבים בעלי מסך המגע/ לפטופ-טאבלט (כדוגמת הטרנספורמר) רק שמעבר לכך שהם מאוד מפתים בממשק שלהם, אני לא מכיר את חוות הדעת, האיכות ומה רמת הבשלנות של המוצרים האלה בשוק. האם הם אופציה כדאית בכלל? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dj asaf,

שלום אני קונה מחשב לעבודה עם אוודיו (עריכת מוזיקה) אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק.. יש לי פה מפרט Athlon64 3500+ (S-939) VENICE BOX GIGABAIT K8NSC-939 (s939) nForce3 512Mb 400MHz Kingston CL3 X2 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 120GB 7200 8MB WD1600JB sata2 X2 1.44 black briza ATX מקלדת ועכבר אופטי פשוטים 4400 ש"ח.. כולל הרכבה שווה? הלוח אם הוא בכוונה nforce3 כי למוזיקה הוא יותר טוב מה אתם אומרים??

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by satlan1,

היי, יש לי DELL VOSTRO 3550 , קניתי לפני שנה וחצי בארה"ב. לא זכור לי שקיבל מכה בזמן האחרון..בכל מקרה פתאום בבוקר הזזתי ממש טיפה את המסך, וכל המסך התחיל לרצד..וגם אחרי כמה שניות שהריצוד נפסק, המחשב קפא , וחזר לעבוד רק אחרי ריסט. זה כבר לי כבר 3 פעמים מאז.. כל תזוזה קטנה של המסך הוא קופא ומרצד. למישהו יש השערה אם זה רק מגעים? וכמה פחות או יותר אמור לעלות תיקון של זה? הייתה לי אחריות שנה בינלאומית של DELL..אולי אני אוכל להאריך אותה או משהו..אני אבדוק איתם תודה!!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

בלי ציוד היקפי בכלל אם אפשר (עם דגש על לא חשוב כ"כ) שהמארז יהיה יפה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. השימושים - תוכנות ,אינטרנט,סרטים וקצת משחקים. המחשב צריך לכלול את הרכיבים הבאים: מעבד - אינטל ,משהו סביר לא הכי חלש ולא הכי חזק.. לוח אם - תמליצו לי ואני אבדוק ! זיכרון -2GB . כרטיס מסך- אני לא גיימר ולא רוצה לבזבז כסף על כרטיס חזק ,יחד עם זאת אני לא רוצה "גרוטאה" ! מארז - שיהיה משהו נורמלי ולא חרא ג'נרי שלא שווה כלום . ספק כוח - אותו דבר כמו המארז -לא ג'נרי . דיסק קשיח - 250GB יספיקו לי בהחלט! *בקשר לחריגות מהתקציב, עדיף שלא! *אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק ! *זה לא חייב להיות הכל מאותה החנות ואני לא מתכוון גם לשלם במזומן (לפחות לא את הכל) . תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  25. טוב הגעתי עכשיו מ-IQPC הבאתי את המחשב החדש שלי לאחר קצת עיכובים עם בעיות תאימות בקירור למארז בסוף לקחתי את ה-Antec 900 ואני שלם לגמרי עם הבחירה שלי בדקנו שהמחשב עובד טוב הכל עשינו בדיקות למסך שאין פיקסלים שרופים אני חייב לציין קודם את הסידור כבלים המטורף שהוא עשה שם שמעתי שזה ממש בעיה עם המארז הזה וסידרו לי שם הכל שיהיה לי חופש פעולה והכל נקי ונראה מקצועי מאוד! טוב לפני שאני מראה את התמונות והמפרט אני חייב להגיד משהו - IQPC חנות זהב!! תקנו מהם! יש להם שירות מצויין, הם אמינים והם פשוט אנשים זהב הבן של בעל העסק שקוראים לו יאיר הקפיץ אותנו לבית כי אין לנו רכב הם גם אנשים מבינים מרוצה מהם 101% ! אה ובקשר ל- Razer Tarantula , Razer DeathAdder ו-SteelPad QCK יתקשרו…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.