עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by M1SH,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000-12000 אפשר לחרוג עד 15000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k לגיימינג ״32+ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי מארז גדול ובלי אורות/לדים 7. האם האם יש צורך…

2. שלום, ברצוני לרכוש מחשב למטרת משחקים (בעיקר) אבל מכיוון שאני רוצה להכין את המחשב לעתיד אני מעוניין כעת במעבד 4 ליבות בלבד. הדגש הראשי של המחשב זה מעבד וכרטיס מסך. *מארז הכי פשוט וזול שיש. *ללא מסך. *אני לא מעונין ב OC בנתיים חשבתי על כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail *מעבד חשוב לי כמה שיותר חזק אפילו יותר מה Q6600 *ספק כח נורמלי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. היי, לצערי מאז ימי 486 הפסקתי להבין בחומרת מחשבים, וחבר המליץ לי על הפורום כמקום להתעדכן ולהיעזר בו. יש לי כרגע ג'יגה RAM, ומעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ. נכון להשבוע, המחשב שלי הפסיק לספק את הסחורה מבחינת משחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon X1650. בינתיים אני לא רוצה לשדרג אותו, אבל כן מעוניין לשדרג זיכרון ומעבד. התקציב שלי הוא +/- 800 שקל. שכחתי משהו? המון המון תודה מראש, עמרי

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by eshtul,

אהלן אני יודע שXP תומך רק עד 3 אבל האם אני יכול לשים 4 והוא ינצל מתוכם רק 3?? יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם מעבד T7200 האם אמורה להיות לי בעיה מצד החומרה בזה?? אם כן מה עלי לעשות?? תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by malren,

אהלן, היום קיבלתי את הנייד החדש שלי שהזמנתי מהאתר של dell (שלחתי לכתובת בארה"ב והיום מישהו הביא לי) עכשיו קיבלתי איתו מטען אך עם חיבור אמריקאי. האם אני יכול לעשות איתו משהו? או שאני צריך לרכוש אחד חדש? אם לרכוש חדש אז מאיפה? מחפש הצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  6. שלום, אבא שלי רוצה להחליף את הנייד הישן (dell בן 6 שנים בערך) במחשב נייד חדש, השימושים שלו הם עבודה רגילה ושוטפת לא משחקים ומעבר, אבל חשוב שיהיה חשק לטווח הארוך וכמובן עלות מול תועלת, גודל מסך סטנדרטי, סוללה לא חשוב, יציאת HDMI חשוב, אחריות טובה ובלי מערכת הפעלה, התקציב הוא 3500-4000 ש״ח, אשמח לקבל המלצות למחשב טוב במחיר הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. מחפש נייד למטרות אינטרנט משחקים וסרטים גודל מסך : 13 -15 אינץ' אפשר גם יותר קטן אם זה יריץ משחקים .. תקציב: 2500 תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. שלום, הרכבתי מפרט - אני צריך עצות לגבי הלוח אם והכרטיס מסך, אני לא גיימר כבר, אבל אשמח לכרטיס חדיש עם DVI: CPU - Intel 920 M/B - Asus P5ND2-SLI - כ690 ש"ח - האם קיים דגם יותר מומלץ ל OC אם ארצה בעתיד? RAM - 1GB Twinmos 667mhz HD - WD 250gb SATAII 7200, 16mb VGA - ASUS Radeon x1300 PRO 256mb PCI-e באיזור ה700 - 800 שקל - יש יותר מומלץ? Case - Thermaltake Suprano - כ400 שקל - יש יותר מומלץ? תודה מראש, ליאור.

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  9. כבר נכוויתי מדל שהתקלקל כל הזמן ובסוף התפרק. תקציב עד 4k, שימושים די בנאליים

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by dani0147,

מעבדIntel i7-2600- Tray פתרונות קירור למארזScythe Mugen 3 לוח-אםAsrock Z68 Pro3 Gen3 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 4X4GB 1600Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 כונן קשיח Crucial M4 64GB SATA3 SSD כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA כרטיס מסךNvidia GeForce GTX570 1GB DDR5 מארזNZXT Phantom Black/White/Red/Pink ספק כחSeasonic S12II 620W המפרט הזה טוב ? עם לא תעזרו לי לשפר אותו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by guynemni,

חבר שלי רוצה לקנות את המחשב הזה ואני לא יודע מה לומר לו אז בבקשה תבדקו ותכתבו אם כן או לא ולמה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5169 תודה רבה לא מי שיעזור

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500-6000. אם אפשר לחסוך מה טוב, אך לא על חשבון ביצועים. לא לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים עדכניים בעיקר, שימוש יומיומי. אין צורך במסך, המסך הנוכחי מגיע עד לרזולוציה של 720p ההגדרות הגרפיות הרצויות: כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. הם כלולים במפרט. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כרגע אין צורך בכרטיס קול. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 1 ל-10, אני שם שקט ב-5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק, אך ייתכן וארצה ללמוד איך. בכל מקרה, החומרה לא צרי…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by yuvsummer,

אשמח להבין: האם כרטיס מסך משפיע על איכות בצפיית ווידאו בסרטים. ההשוואה בין כרטיסי מסך שמסוגלים להוציא 120 הרץ ב 4 k האם כולם ייתנו את אותה איכות תמונה בטלויזיה )כבל hdmi( מדגיש סרטים נגן mpc וכד. או שכדאי לקנות כרטיס מסך מסויים? אני לא משחק משחקים חשוב לי מאוד לנצל את הטלויזיה שיש לי לקבל איכות תמונה הכי טובה

16. Started by timtamtim21,

אני מחפש מחשב בייתי (אינטרנט וכ') אבל שגם אוכל להריץ עליו משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY 2 וכ'.. הוצע לי המפרט הבא .. תוכלו בבקשה להגיד אם הוא עונה על הדרישות ואם לא מה עליי לשדרג בו.. תודה רבה!! Thermaltake V3 Window Black Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Gigabyte GA-H55M-D2H Retail Intel Core i5 650 / 1156 Tray Evercool BUFFALLO AM2/3 DDR 3 2G/1333 Kingston Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA II Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail DVDRW LG GH22-NS40 X22 SATA Bulk BLACK Cooler For Case Raidmax 120 mm וכן לגבי המסך LG TFT 22" W2243S-PF 5ms Wide

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by myDGB blws,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג(בעיקר)+עריכות בסיסיות(sony vegas 'AE'C4D וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod ghosts ' AC4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. Started by roadkill15,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בלי שום ציוד היקפי. אני אשתמש בו לגלישה, משחקי רשת ופוטושופ. אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם יחס עלות/תועלת משתלם מספיק. אני לא רוצה לקנות מחנות קטנה ולא מוכרת (אפילו אם היא הכי זולה) משום שהיה לי ניסיון רע עם חנויות כאלה (חצי מהחלקים לא היו במלאי, שינויים במחיר, חלקים לא נכונים הגיעו וכו'). אחריות ושרות אצלי במקום ראשון, מוכן לשלם תוספת של כמה מאות שקלים בשביל זה. עדיפות לחנות טובה שיש לה סניף באיזור חיפה והקריות. עריכה: הגדלתי את התקציב ל 1500 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by GazzA,

אודיי אז זה הולך ככה... אני סגור על רוב הדברים אני צריך עזרה קטנה.... יש לי במפרט: -זכרונות: A-DATA 2*512 PC 4000 DDR 500 -הארד דיסק: SEAGATE 120GB 7200RPM SATA -ספק כוח: Thermaltake Silent PurePower 410 Watt -מארז: Thermaltake Shark VA7000 Silver -מסך: Samsung 19 CRT SyncMaster 959NF על כל החלקים האלה אני סגור במאה אחוז....אני צריך עזרה בהמשך... אני בחרתי מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) BOX לוח: MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nforce3 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: LeadteK WinFast A400 GT TDH Gforce 6800GT 256-bit DDR3 256MB ואלה חלקים שאני באתי להתייעץ איתכם.. איזה לוח יותר שווה MSI כזה או לחכות לחת NF4 ותמליצו לי בקשר למעבדים ולכרטיסי מסך מה יוצא לי הכי משתל…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by Satlan,

הי זה רק קופסא,ללא פלופי או כונן אופטי, יקנה מזיגזאג תקציב עד 7000 שקל. AMD Athlon 64 (3700+) San Diego - [939 Pin]- RETAIL DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II A-DATA 512MB DDR PC3200/400 HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 6900 שקל. לגבי הזכרונות יש לי לי עוד סטיק של 512 בביתץ תגובות הוספות הערות כל דבר דומה יתקבל בברכה !

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by yakar,

שלום לכם. אני מחפש מחשב במחיר זול יחסית . אני מתכוון לחברו למכשיר הlcd שברשותי. המטרה של המחשב תהיה שמיעת מוזיקה , קצת אינטרנט וקצת משחקים . ( לא משהו כבד אלא משהו כמו GTA , Fifa וכדומה) מצאתי את המפרט הזה באינטרנט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode= שניתן לרכישה עם ATI RX1550 256MB בתוספת 190 ש"ח שיצא ביחד 1350 ככה שזה די מתאים לתקציב שלי. האם המחשב ישרת בצורה ראויה את המטרות שלשמם קניתי אותו? תודה לעוזרים, יקיר.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. אהלן. האם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב לבחור ? אני אודה לכם אם אוכל לקבל גם אופציה לפנטיום. הדרישות: משחקים ( בהחלט משחקים כבדים). יישומי אופיס ואינטרנט. מסך 19' צורב. DVD. פלופי. התקציב : כ4500 ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כבדים? יש לי 19" CRT ואני לא מתכנן להחליף אותו כרגע. אני משחק על 1280x1024. חוץ מזה אני מאמין שהGTX 260 הזה יוכל לסחוב גם רזולוציות קצת גבוהות יותר בלי להתאמץ, לא? לא סגור בכלל על הלוח אז אשמח להצעות שם. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA790X-UD4 ¤588 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM430 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרט…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by mariuscov,

שלום, אשמח לשמוע דעתכם על נייד של HP מדגם 2750, שנועד בעיקר לצרכי עבודה ומולטימדיה ופחות לצרכי משחקים. למחשב יש מפרט טוב- מעבד Intel Core 2 Duo T5550 1.83GHz זכרון 2048MB DDR2 667MHz דיסק קשיח בנפח 160GB כרטיס גרפי Intel graphic Accelerator X3100 מסך 14.1 שנראה מצויין (בדקתי אותו בחנות) המחשב כולל אבטחת טביעות אצבע, שלט רחוק וקורא כרטיסי זכרון המחיר שלו הוא טוב בתקופה זו- קצת מעל 4K ש"ח, ואפשר אפילו בפחות בדיוטי פרי. מה דעתכם על לפטופים של חברת HP בכלל ועל הדגם ספציפי הזה בפרט? האם החברה שיפרה את נושא השירות שלה בארץ? האם כדאי להרחיב את האחריות משנה לשלוש שנים תמורת 650 ש"ח נוספים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by eliil1,

אני צריך המלצה למחשב לשימושים הבאים : לינוקס, וינדוס , תוכנות כבדות , אינטרנט שירים וכל זה...ומשחקים כבדים, החדשים עם הדרישות הגבוהות . אני לא ממש מבין בכל המעבדים, ומה עדיף AMD או אינטל , וQUAD CORE או DUAL CORE, אני ממש מבולבל בכל העניין, לכן רוצה עזרה מאנשים שמבינים. אולי המחשבים אללו מתאימים : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2064 http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2071 עריכה : שכחתי חח, נוסף לזה אני צריך מסך נורמלי , (יש לי עכשיו CRT LG ) , אני צריך מסך לא יקר, אך אחד שממש לא הורס את העיניים (אם יש כזה), ואם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עינים. תודה..! אגב, עדיף מאוד שיהיה פחות מ4500 ש"ח . שוב, תודה.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים