עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי חבר'ס, חשוב לי לציין שכבר פניתי אליכם לפני בערך שנה, אבל קניית המחשב לא יצאה לפועל וזה כנראה יקרה רק עכשיו. כיוון שעבר הרבה זמן והציוד שביקשתי השתנה בחלקו, וגם התקציב, וגם המפרט שביקשתי בזמנו כבר בטח לא עדכני להיום, הדרישות והמענות ישתנו. (הסתכלתי בפוסט הקודם שלי ועשיתי גם השוואה בהתאם למה שאני צריך היום, לקחתי משם כמה דברים לבקשות שלי פה.) המחשב שלי בן 5, אמנם עובד מצויין אבל לדעתי הגיעה שעתו כיוון שאני צריך לעמוד בקצב. אני מעוניין במחשב של גיימינג, אני מתעסק גם במוזיקה אז כרטיס קול טוב גם חשוב. עיקר הפעילות שלי- מוזיקה ומשחקים. כל סוגי המשחקים. FPS, מירוצים, MMORPG, הכול. אני רוצה להריץ כל משחק שייצא בתקופה של השנים הבאות ביכולות המקסימליות שלו בצורה כל כך חלקה שאני…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום. לפני שנתיים בדיוק קניתי לאחי הקטן (11 דאז 13 כיום) מחשב. המחשב משמש משתמשים מרובים (גם אמא ואבא) ולכל אחד מהם משתמש נפרד. זהו המפרט: מעבד: Intel core i3 3220 3.3Ghz 3mb L3 cache s1155 לוח אם: Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, intel H61, DDR3 1600, PCI-E VGA זכרון ראם: G.Skill 4GB DDR3 1333 Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E (לעצמי במקביל קניתי את הi5 הכי חזק והמחשב שלי סוס ) אבל אז הוא רק שיחק באינטרנט ועכשיו הוא כבר משחק NFS וGTA ואם זה היה תלוי בו היה כל היום משחק... הבעיה: המחשב עולה המון זמן והחלפת יוזרים לוקחת לפעמים עד דקה. הפתרון: SSD . הבעיה האמיתית: המחשב לא זז. המשחקים לא סוחבים, וכל …

4. אני עומד לקנות את החלקים האלה מפני ששמעתי שהם טובים לאוברקלוק (אני מקווה),אם חלק מסויים לא נראה לכם טוב לאוברקלוק\לא משתלם ויש במחיר דומה חלק טוב יותר לאוברקלוק -אז תציעו ,תביעו דעה.. אני פתוח להצעות ספק: Enermax EG425P-VE 420 Watt זכרון: A-Data 2X512 MB DDR600 PC4800 Memory מארז: תגידו מה עדיף- A-top X-Blade Gaming Case\ ATX FullTower Supertalent alum מעבד: AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX\Tray -תגידו מה עדיף Box או Tray (ואז לשים מאוורר חזק ואיכותי על המעבד?) לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: Leadtek 6800GT

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי, אני רוצה להביא מחשב נייד לתכנות מארה"ב.. מצאתי את המחשב הזה אבל הבעיה שהוא refurbished אבל המחיר ממש טוב. אשמח לעזרתכם. http://www.bestbuy.com/site/lenovo-geek-squad-certified-refurbished-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-ssd-silver/7017037.p?id=1219247175640&skuId=7017037 ויש גם את האופציה הזאת: http://www.amazon.com/X555LA-inches-Laptop-Intel-500GB/dp/B00YR6BME6/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1440447928&sr=1-2&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_89%3AAsus%7CLenovo%7CAcer%7CHP%7CDell%7CMSI%2Cp_n_feature_thirteen_browse-bin%3A9521913011%7C9521914011%7C9521915011%2Cp_72%3A1248880011%2Cp_n_feature_sixteen_browse-bin%3A…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. שלום רב, תקציב: 3000 ש״ח (גג 300 ש״ח חריגה) שימוש עיקרי: עבודה משרדים, גלישה, משחקים קלים ציוד הקפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים, מצלמה ומיקרופון. העדפות לגודל וצורה: חשוב מאוד שיתפוס כמה שפחות מקום על השולחן ולכן חשבתי על מחשב All-in-One, אפשר גם מיני אם יש עדיפות לדעתכם. לא נייד ולא קופסא גדולה על הרצפה. אם מיני אז אין צורך במסך, יש לי. תוכנות: אין צורך בשום תוכנה העדפת חנות: אין אבל רק מהארץ עם שירות טוב תזמון: מיידי הערות מיוחדות: אין צריך לקנות 3 כאלו (אם זה משנה משהו) תודה רבה, שי

7. Started by zgd,

* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13,15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא רצוי מעוצב יפה זה לבחורה........הסתכלתי כבר על הdell inspriton duo 1090 והוא ממש יפה והכל אבל הוא חלש מדי :-[ (ולא מצאתי את אותו מחשב עם מפרט טוב יותר...) תודה על העזרה.... : * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Av_Killer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Xavi06,

שלום לכולם, הביאו לי מפרט שמסתדר לי עם התקציב ורציתי לראות מה דעתכם..... השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC …

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש את ההורים בעיקר לאופיס וגלישה. המחשב יהיה רוב הזמן בבית, אך עדיין עדיף שלא יהיה כבד מדי חשוב: מסך גדול ואיכותי , ממשק נוח (מקלדת עכבר) תקציב - עד 3000 ש"ח. אם ניתן לחסוך אז לחסוך תודה מראש לעוזרים שמבוזי

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by eduard16,

שלום לכולם, בשבועות האחרונים אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שאמורה להתחיל ללמוד שנה א' באוניברסיטה בשנה הבאה. לאחר חיפושים רבים התמקדתי על שני דגמים ספציפיים של לנובו: Lenovo IdeaPad S310 Lenovo ThinkPad Edge E330 ההבדלים בינהם (מבחינת המעבד וכרטיס מסך ייעודי) ידועים לי אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום ביקורת על הS310.(כל מה שאני מצליח למצוא הוא ביקורות על הU310). לסיכום, על מה מבינהם הייתם ממליצים? מישהו יכול למצוא לי ביקורת על הS310 איפשהו? מישהו יודע מהם חיי הסוללה של הS310? והנה השאלון, למקרה שתוכלו למצוא משהו אחר טוב יותר: התקציב עומד על עד 3500 שקלים, אבל הצלחתי למצוא באיזור של ה3200 הרבה טובים.המחשב עומד להיקנות בארץ. עדיף קנייה של המחשב בחנות אמינה ולא בחצי חינם. חש…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... בעבר הייתי יותר מעודכן בתחום המפרטים. אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" המעבדה מתמקדת בעבודה עם big data, הרבה אופטימיזציות, מודלים מורכבים, GIS, matlab וכו'. כנראה לא יידרש עיבוד גרפי מורכב, אבל כן צרכים חישו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by aybby,

שלום. אני מעונין לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים משרדיים שוטפים ולצרכים ביתיים. כמו"כ ישמש המחשב לגרפיקה ברמת התוכנות: FOTOSHOP, ו-FREEHAND. ולבסוף אף לעריכה מוסיקלית. לאחר בדיקת-מה החלטתי על המפרט הבא ואשמח לקבל את תגובותיכם והמלצותיכם. מעבד: P4 2.4 GH, FSB 800, ,תומך HT לוח-אם: מסדרת 865 , תומך HT, DUAL DDR, SATA, 1394 ורצוי כולל LAN ו- RAID זכרון: 2*256 במהירות 400 סה"כ 512 MB כ. מסך: GF 4 MX440 128MB דיסק קשיח: SATA, 80 GB כונן תקליטורים:*52 צורב:52*24*52 מודם: 56K פלופי מקלדת רמקולים: 2.1 (סאבוופר) מסך: 17, שטוח מארז : 400W זהו המיפרט, באם תראו דבר המפריע או לא-מתאים לצרכים ולשאר המערכת אשמח לשמוע את דעתכם. וכעת לנושא פרטני יותר: בלוחות האם הוצעו לי פחות או יותר מספר …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הזה מעבדי אינטלCore i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67-M s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition כרטיסי מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מארזיםAntec Dark Fleet DF-30 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) ספקי כוחChieftec 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail) מחיר 5190 התקציב שלי הוא 5000 עם חריגה קטנה של מאה מאתים שקל עם מישהו חושב שהוא יכל לבנות מחשב יותר טוב בתקציב הזה שיר…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. כבר הרבה שנים אני מחוץ לעניינים. אז נלך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ניתן לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסה: מטלאב בסיסי. אם יהיו תרגילים או פרוייקטים עם דרישות כבדות יבוא הביתה ויריץ על הנייח. לא מתוכנן גיימינג מסוג כלשהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…

16. רוצה לקנות מחשב לגיימינג \ תכנות, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Reisdent Evil 3, Star Citizen \ תכנות ווב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

17. Started by ShuBy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן השיפור שהוא מביא משמעותי ועד 1000-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : For Honor , BF1 , Dishonored 2 , Mass Effect :Andromeda , Witcher 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך "23 1920x1080 א…

18. אני מרכיב מחשב גיימינג עבור חבר שלא מבין במפרטים. התקציב הוא 6500₪ ללא מסך / מקלדת / מערכת הפעלה. אין צורך ב-overclocking אני לא מבין גדול, אבל זה כרגע המפרט שהרכבתי עבורו מעבד Intel Core i7 6700 Cache S1151 מאוורר Arctic Freezer 7 pro rev 2 לוח אם ASUS H170 PRO GAMING LGA1151 2x PCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות Corsair Vengeance LPX 2x8 DDR4 2666Mhz CL16 כרטיס מסך Gigabyte 1070 GTX windforce 8GB GDDR5 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda Sata III ST200DM001 כונן SSD עבור מערכת הפעלה - Samsung 850 Pro Series 128gb ספק כוח - SeaSonic 750W active pFC Modular 80+ Gold מארז (תכלס, אין לי מושג מה המארז הנכון …

19. Started by extremex,

היי , כרגע זהו המפרט שלי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לצרכים הנוכחיים היות והמחשב הישן כבר חלש מידי ולא עומד בדרישות . כשאני מקודד סרטים המעבד ממש חלש ולא זז , כשאני משחק במשחקים של 2012-2013 יש מלא תקיעות והמשחק לא רץ חלק. AMD Athlon 2 x3 445 , 4GB RAM , ATI RADEON HD 5780 SERIES לוח אם GTA GA-MA71 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מלוא התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 ש"ח , אם אפשר להשתדל שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כעיקרון אני רק צופה בסרטים ומידי פעם משחק במשחקי מחשב , מה שכן..אני מקודד סרטים ולכן אני צריך מעבד חזק עם מספיק כוח , עם…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by adam777,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יהיה נחמד אם בתקציב יכללו גם מקלדת ועכבר אלחוטיים באיכות טובה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. כפי שאתם ראים התקציב הוא 4000 (בלי מסך) יאנו מחשב נקי כולל הכל הכל, מארז וכונן דיסקטים.... נו אתם מבינים.... זה לא ממש בשבילי ואני יכול להרכיב משהו טוב אבל תמיד נחמד לשאול אותכם באתר, השאלות הניצחיות: NV או ATI, AMD או INTEL. תודה לעוזרים, זה לא מחשב ל OC, אני זקוק למחשב בעל ביצועים טובים.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Talon,

אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note. למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב? על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בגודל סביבות 22 אינץ', רזולוציה אתם תגידו מה כדאי לפי מחיר\חומרה\ביצועים. (כאשר המטרה לאיכות טובה שלא "תקרע" את כרטיס המסך. -ל…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by marulia,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חזק , מהיר ועם מספיק מקום לסרטים ( לא מדובר במחשב גיימינג ) יש לציין כי זה הולך להיות HTPC ( מדיה סנטר ) תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר ל TV שלי ולעבוד 24/7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 TV -לאילו הגדרות…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים