ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... בעבר הייתי יותר מעודכן בתחום המפרטים. אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" המעבדה מתמקדת בעבודה עם big data, הרבה אופטימיזציות, מודלים מורכבים, GIS, matlab וכו'. כנראה לא יידרש עיבוד גרפי מורכב, אבל כן צרכים חישו…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לחוות דעת ותיקונים. התקציב שלי די מוגבל ולא הייתי רוצה לעבור את ה 3500 שח. המחשב ישמש לתכנות (לא סרטים, לא משחקים). אני רוצה שיהיה מסוגל להריץ מספר סביבות וירטואליות לכן הזכרון והמעבד היקרים יחסית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]רכיב[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪427[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]זכרון[/TD] [TD=width: 45%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ניסיתי לקצץ כמה שאפשר אבל זה מה שיצא: מעבד - מעבד - AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 557 ש"ח לוח אם - EPOX 8K5A2N KT333 - 634 ש"ח זיכרון - Micron 256MB PC266 DDR - 411 ש"ח כונן קשיח - Maxtor 60GB 7200RPM - 570 ש"ח כרטיס מסך - Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR - 1037 ש"ח כרטיס קול - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - 253 ש"ח צורב - LG 32x10x40 retai - 348 ש"ח כונן דיסקטים - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 - 69 ש"ח מארז - TASK CASE - 6688 - 273 ש"ח ספק - Tsunami 350 Watt - 131 ש"ח קירור מעבד - Thermaltake VOLCANO 6CU - 87 ש"ח סה"כ = 4400 ד"א - משהו יודע אם המארז הזה מגיע אם ספק? תודה! ;D
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציב - עד 2500 שימוש - למעצבת פנים/אדריכלית תוכנות מיוחדות - אוטוקאד, סקאצאפ, פוטושופ,אופיס, גלישה אין שימוש - במשחקים כבדים. המחשב לא משמש ילדים חשוב מרכזית - הפעלה זורמת וטובה של התוכנות הגרפיות הכבדות יחסית לצד שימושים ביתיים רגילים. מצב הצעת מחיר שקבלתי. האם מספיק חזק ואיכותי ? לא אהבתי שחלק מהרכיבים NO NAME ("זיכרון איכותי" ...) חשיבות בינונית להפעלה שקטה. יש לכלול מערכת הפעלה+אופיס. המחשב נדרש לשבוע הבא. לא נדרשת הובלה. תודה, אלון 0525269143
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים!!!!!!!!! שומעים אני קונה מחשב פצצה חדש ודוד שלי אמר לאבא שלי שפנטים 4 זה מחשב טוב ולא החברה השניה כי אינטל זה לחלשלושים ואני מתלבט על מה ללכת והמחשבים הולכים לעלות ככה 6 אלף שקל ולא איכפת לי כי אבא שלי משלם והמחשב יהיה חזק ויהיה אפשר לשחק פה את כל המשחקים החדשים גם דום אז אם מישהו יכול להמליץ לי או על פנטים 4 או על השני אם זה בסדר תודה אחים שלי בעיש תעזרו ותצאו גברים
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הזה של acer.. האם החברה הזאת אמינה עם המחשבים שלה..? או להוסיף עוד כסף וללכת על חברה יותר מוכרת..? תודה! מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5740G i3-330M 500GB מעבד Intel® Core™ i3-330M Processor 2.13GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11b/g כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב DVD Multi Burner יציאות USB 2.0 x 4, D-Sub, HDMI, Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Acer או כל מעבדה אחרת מטעם Acer. (אחריות ע…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 6000 ש"ח (פלוס מינוס). חלק מהדרישות הן: ליבה כפולה שכל ליבה 2.4GHZ לפחות (הגיוני?) כרטיס מסך nvidia שיוכל להריץ משחקים כבדים זיכרון 2GB RAM ומעלה הארד דיסק של לפחות 320GB צורב DVD Dual Layer לגבי הסוללה, כמה שתחזיק יותר זמן, כך ייטב מסך שתומך ברזולוציה הגדולה מ-1280 לרוחב כמובן שפה התייחסתי לנתוני המחשב, אני חושב שזה יהיה מיותר לציין שהמחשב צריך להכיל 4 חיבורי USB 2.0 וכל מיני פיצ'רים כגון תפיסת המסך כשהוא סגור. מביקורות שקראתי הבנתי ש-Toshiba, Acer, HP, Lenovo ו-Dell חברות טובות, אני צודק? אשמח לקבל המלצות (ועדיף שמניסיון) תודה רבה!
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הזה מעבדי אינטלCore i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67-M s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition כרטיסי מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מארזיםAntec Dark Fleet DF-30 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) ספקי כוחChieftec 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail) מחיר 5190 התקציב שלי הוא 5000 עם חריגה קטנה של מאה מאתים שקל עם מישהו חושב שהוא יכל לבנות מחשב יותר טוב בתקציב הזה שיר…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - Photoshop, illustrator, indesign, html5, google web designer. רמת השימוש היא לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 49 אינץ' של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית,צפייה בסרטים,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V,FAR CRY 4,COD AW וכו' עריכה גרפית: Visual C#, Eclipse Visual Studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1,680x1,050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את המחשב הנייד הראשון שלי. אמרתי שעל איכות ואחריות אני לא מתפשר וקניתי מחשב עם אחלה מפרט: dell n5010 בצבע שחורכ INTEL I5 460 4GB DDR3 500GB 5400RPM RADEON 5650 סוללה 6 תאים ואחריות ל3 שנים. בחרתי במעבד איי 5 כי יצא לי לשחק במחשבים ניידים עם מעבדי I3 ודי התאכזבתי מהביצועים. אני עובד עם מערכת WINDOWS 7 64BIT שקיבלתי עם המחשב. אז מה הבעיה? הבעיה היא שאני מרגיש שהמחשב איטי, יש לו דיליים ובכמה תוכנות שפועלות ביחד הוא לא ממש מטיס את עצמו. אני רגיל לעבוד עם מחשב נייח ויש לי מעבד E6400 (שעובד עם WIN 7 32BIT) ובאמת שהוא מרגיש בהרבה יותר מהיר ויעיל מהI5. לפי דעתכם יש איזשהי בעיה במחשב? או בגלל שזה מחשב נייד הוא אמור להיות יותר איטי? אשמח לעזרה. תודה, ניב
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1.השימוש המרכזי של המחשב הוא עריכת וידאו עם תוכנת אדיוס והשימוש המשני הוא משחקים (ברזולוציה גבוהה)וכמובן סרטים באיכות hd ואינטרנט . חשוב לי לציין שאין לי ידע רב בקשר לחומרת מחשבי עריכה ואשמח לקבל הסבר.רצוי הסבר מקיף אם יש סבלנות... לגבי ההרכבים והחלקים החשובים במערכת עריכה ולצורך העניין ספציפית לגבי מחשב-עריכה שעובד עם תוכנת אדיוס(הבנתי שיש הבדל בין הדרישות של תוכנות העריכה השונות,לכן חובה שיהיה תאימות בין החומרה-תוכנה!) -אשמח אם מישו יכוין אותי בשאלות כמו:איזה כרטיס מסך יש לבחור?geforce או Quadro וכו'..? כרטיס מסך בייתי או להשקיע במקצועי? כמה מגה בכרטיס מסך?256?512?...כמה ביטים(bit) בכרטיס מסך?128?256? איזה מעבד?12 מגה או מספיק 8?איזה זיכרון לבחור?DDR2?DDR3? וכמה זיכרון?…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד אך למרות העובדה שאני סטודנטית למדעי המחשב אין לי מושג במחשבים ניידים והדרישות שלהם אז אני צריכה עזרה דחופה. מטרות המחשב : רוב הזמן עבודה בבית אך לפעמים לקיחת המחשב לאוניברסיטה אז בהתחשב שאני בחורה קטנה צריך שהמשקל לא יהרוג את הגב לחלוטין אני צריכה מחשב לתכנות, עבודה עם תוכנות כגון MATLAB , אופיס, אינטרנט וכדומה. כלומר לפעמים אני תוחנת את המחשב כמו שצריך אבל אני לא צריכה להריץ גרפיקה כבדה על המחשב הזה אני לא מתכוונת לראות סרטים על המחשב אבל חיבור s-video לטלוייזיה הוא חיבור חשוב. זה החיבור היחיד "המיוחד" שאני צריכה. גודל מסך צריך להיות סביר, כדי שאוכל לעבוד שעות מרובות. זמן סוללה צריך להיות לפחות 4-5 שעות גודל כונן קשיח לא צריך להיות גד…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?farcry 2 crysis left4dead * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?vh 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש הכול 4. האם יש רכיב…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום טוב אחרי מפרט קודם(מבוסס אינטל)שירדתי ממנו בגלל ההמלצות והתגובות פה בפורום בניתי מפרט החדש מבוסס AMD אני מבקש המלצות ועזרה אני רוצה להזמין כבר ביום ראשון הקרוב- המחשב לעבודות גרפיקה מאוד כבדה(קבצים של ג'יגה ומעלה), הדמיות תלת מימד מפורטות, ומשחקי מחשב כבדים... מחשב חייב להיות שקט וקריר(אפשר לחרוג ב-500ש"ח) מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ 2.0GHz לוח אם: Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme זיכרון: GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM צורב דיוי: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black …
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני צריכה לקנות סוללה חדשה למחשב HP probook 5310m מה ההבדל בין סוללה תחליפית למקורית? כי מבחינת מחיר יש הפרש של כ-100.... והאם כדאי לקנות בארץ או להזמין מאיביי/חו"ל? תודה על עזרתכם, עדי
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בגודל סביבות 22 אינץ', רזולוציה אתם תגידו מה כדאי לפי מחיר\חומרה\ביצועים. (כאשר המטרה לאיכות טובה שלא "תקרע" את כרטיס המסך. -ל…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם. אני זקוק למחשב למטרת תכנות ועיצוב גרפי, התקציב שלי הוא עד 3,500 . מטרות המחשב - תכנות , צפייה בסרטים , התעסקות עם פוטושופ ותוכנות עריכת סרטים. גודל המסך - 15. רזולוצייה - במחיר הנ''ל כמה שיותר טוב. דרישות מיוחדות - מקלדת מוארת בחושך (התפנקות) זמן סוללה - כמה שיותר הרבה כונן קשיח - אני חושב שעדיף לפחות 7,200 ram - לא פחות מ 8gb רישיון מערכת - עדיף ביקרתי ב ksp והמוכר המליץ לי על - http://ksp.co.il/?uin=20301 אשמח לשמוע ולקבל את ההמלצות שלכם. *דגש ! - הפירוטים הנ''ל נרשמו מכוון שראיתי באינטרנט שהנתונים האלה חשובים ולא בגלל שאני מבין במחשבים , לכן עם מישהו חושב שנתון אחד הוא מוגזם ואפשר להתפשר על נתון אחר אז בבקשה להעיר
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא מערכת כולל הכל ,רק הרכיבים הבאים: מעבד(הוא מלבט בין AMD לאינטל) כרטיס מסך(מבוסס רדאון) לוח אם כרטיס רשת( מומלץ 10/100/1000) זיכרון(512 ddr) HD DVD מארז תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הדגם הראשון שאני מתלבט לגביו הוא: asus 303lb http://ksp.co.il/?uin=27528 מחיר אילת: 4800 הבנתי שזה דגם ההמשך ל-303LN, הוא מגיע עם כרטיס מסך חזק יחסית ב-50% מה-5500 המובנה של אינטל הבנתי שזמן הסוללה שלו בגלישה באינטרנט עומד על 7-8 שעות פלוס מינוס. אחריות 3 שנים, בעיה ידועה עם הציר של המחשב שמתפרק אחרי כמה זמן (במסגרת האחריות?) החיסרון\יתרון הוא ההרד דיסק שלו 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache עכשיו אני לא מבין מה זה? הרדסיק של טרה שבתוכו יש SSD של 24 ג'יגה או שני כוננים נפרדים? ואיך הם ביחס ל-SSD מלא של נניח 256GB. מצד אחד אני מרוויח פה הרדדיסק גדול לסרטים וסדרות ו-SSD למהירות הפעלה אבל אולי מצד שני זה לא טוב? המחשב השני של טושיבה: Z30-B-10C http://ksp.co.il/?uin=27907 …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפרט מעבד intel quad q6600 ללא אוברקלוק קירור מעבד scythe mugen 2 לוח אם asus p5kc כ.מסך sapphire ati 5770 (עם קירור vapor) מארז thermaltake speedo ספק כוח seasonic mi2 II 500w (modular) זיכרון corsair 2x2gb ddr2 400mhz ועוד 2 מאווררים של scythe 120mm שקניתי + צורב דיוידי של LG ללא דיסקים קשיחים אז כמה כל זה שווה?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, לאחר שראיתי פה בפורום הרבה המלצות על TMS, החלטתי להזמין אצלהם מחשב. עבדתי די הרבה זמן על הרכבת מפרט בתקציב מסויים לפי המחירים של TMS, והזמנתי אותו דרך האתר שלהם. לאחר יום עבודה, התקשר אלי נציג מהחנות, ואמר לי שאין להם חלק מהמוצרים שהזמנתי במלאי, וגם לא יהיו בזמן הקרוב. מאחר וזה היה בזמן העבודה והייתי עסוק, ביקשתי ממנו שיפרט לי את מה שהוא רצה להגיד במייל. בערב כשפתחתי את המייל, חיכה לי מייל מ-TMS, שטען שאין להם את המארז שהזמנתי ואת כרטיס המסך שהזמנתי. זה די הרגיז אותי מאחר ולא צויין בשום מקום באתר ובכל תהליך ההזמנה שהמוצרים האלו לא במלאי. קיוויתי שהם יהיו מספיק הגונים לסמן באתר או לפחות בעת ההזמנה, מוצרים שאינם במלאי ולא יהיו במלאי בקרוב. באותו מייל הנציג הציע ל…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מצטער מאוד על פתיחת הנושא החדש . היום בשעות הצהריים אני נוסע לIQPC לרכוש את המחשב החדש שלי בעזרת השם . רציתי רק התייעצות אחרונה ולקבל תמונה יותר גדולה על המפרט כי בנושא הקודם ממש לא קיבלתי את זה . אני מבקש רק לעבור חלק חלק ולהבין את דעתכם זה מאוד מאוד חשוב לי . המפרט הזה יתחבר למסך T260HD ואני מעוניין לשחק על הגדרות HIGH - VERY HIGH . ( אין לי מושג אם הHD4890 יספיק לדרישות שלי אני ממש חייב יעוץ דחוף לגבי זה ) למעבד אני הולך לעשות OC אני מקווה להגיע איתו ל4.0GHZ בערך אתם חושבים שהרכיבים מקוררים מספיק ? אני מקווה שתגיבו מהר ככל האפשר כי אני לחוץ בזמן . מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1531 לוח אם: ASUS P6…
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שאני אשתמש בו בעיקר לגיימינג וחלק מהמשחקים שיהיו בו נחשבים כבדים (mad max , shadow of mordor) 1. מה התקציב המקסימאלי- 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- אין ממש אופציה לחרוג יותר מדי אבל אם ממש חייב אז לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב -גיימינג (משחקים) בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין- מיועד לגיימינג . המשחקים העיקריים שאשחק (לפחות הכבדים ביותר) mad max ו-shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1600/900 -לאילו ה…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-