ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה מה קורה. קיבלתי חוות דעת טובה מחבר על האתר הזה. אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב הבא שלי, יש לי מחשב נייד בן 4 שנים שעומד לשבוק חיים כל רגע. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי פעולה, הרפתקאות, אולי אפילו גם ספורט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the saboteur/ spider-man/ call of duty/ homefront/splinter…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 6000 ש"ח (פלוס מינוס). חלק מהדרישות הן: ליבה כפולה שכל ליבה 2.4GHZ לפחות (הגיוני?) כרטיס מסך nvidia שיוכל להריץ משחקים כבדים זיכרון 2GB RAM ומעלה הארד דיסק של לפחות 320GB צורב DVD Dual Layer לגבי הסוללה, כמה שתחזיק יותר זמן, כך ייטב מסך שתומך ברזולוציה הגדולה מ-1280 לרוחב כמובן שפה התייחסתי לנתוני המחשב, אני חושב שזה יהיה מיותר לציין שהמחשב צריך להכיל 4 חיבורי USB 2.0 וכל מיני פיצ'רים כגון תפיסת המסך כשהוא סגור. מביקורות שקראתי הבנתי ש-Toshiba, Acer, HP, Lenovo ו-Dell חברות טובות, אני צודק? אשמח לקבל המלצות (ועדיף שמניסיון) תודה רבה!
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט שאותו שיניתי הוא המפאט של עד 5000 שקל ללא מסך ומיועד למשחקים, אז קודם כל חשבתי להוריד את הרמקולים כי אני לא צריך אותם, -670 -ש"ח (יש לי כבר רמקולים מחוברים לרסיבר) ומתוך ה-670 ש"ח האלו לתת עוד קצת למעבד AMD ATHLON XP 2000. להוריד את המודם והמקלדת והעכבר (יש לי את הכל לא צריך...) - 220- בערך, ואת הכסף הזה להוסיף להארד דיסק של 60 GB 7200RPM או 80... וכרטיס מסך במקום לקחת TI4400 אני ייקח 4200 וימהיר אותו למהירות של 4400 ע"י אובר קלוק קטן... ואת הכסף שחסכתי ע"י הקיצוץ בכרטיס מסך אני אקח את הכסף ואקנהכרטיס קול סביר (CREATIVE 5.1...) וכל השאר אותו דבר.... ואם נשאר מכל החישובים האלו קצת כסף אפשר להוסיף ללוח אם יותר טוב קצת אבל מה דעתכם באופן כללי <?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מילאתי את הטופס כי זה די יוצא דופן.. אין לי ממש הגדרה לתקציב. יש צורך בציוד הקפי, אבל בחרתי לו כבר מסך. דוד שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט, ואני צריך קצת עזרה. דיברתי עם בן דוד שלי, והוא רוצה מחשב למשחקים, למרות שהוא לא באמת משחק משחקים במחשב אלא על הקונסולה שלו.... אמרתי לו "אז למה אתה רוצה מחשב למשחקים?" והוא ענה "למשחקים שאין לקונסולה". ביקשתי ממנו לתת לי דוגמה, והוא הביא לי לינק לאתר טורנטים.. אמרתי לו לתת לי דוגמה ספציפית, אז הוא חיפש 10 דקות ואז הביא לי לינק למשחק באתר שלא רשום שיש שם לקונסולה, משהו של Battlefield, עשיתי חיפוש קצתר והראתי לו שהודיעו ב-E3 שזה משתחחר גם לקונסולות, ויותר מזה לא היה לו מה להגיד לי. הוא אומר שהוא צריך את זה בעיקר לסרטים. דוד שלי אמר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד מתאים לתיכנות, יהיה נחמד עם יהיה לו כרטיס גרפי שיאפשר לשחק קצת. חשוב שיהיה עם מסך גדול (15.6). מעדיף עם ביצועים מירבים גם אם זה בא על חשבון משקל וזמן סוללה קונה מארה"ב - תקציב עד 900 דולר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי , אני סטודנט להנדסת חשמל באריאל ,מחפש מחשב נייד נייד קל משקל , בעל מסך איכותי , מעבד חזק , וכמובן סוללה שתחזיק מעמד ,אשמח להמלצה על מחשב שיחזיק מעמד לכל התואר , התקציב עד 5000 שח
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים, מעונין לשדרג את המחשב-להחליף שילוש. אשמח לקבל את חוות דעתכם. מעונין למכור כיחידה אחת או בחלקים. מצורפות תמונות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת באילו מהחנויות הייתי ממליצים לי לרכוש את המחשב, אני גר בראשון לציון ומכיר את SKYPC וסומך עליהם. המפרט של RSM הוא זהה ל-SKYPC חוץ מבכרטיס המסך, בקירור למעבד ובצורב : 1. הייתי רוצה לדעת האם המפרט מומלץ? האם הייתם מחליפים בתוך התקציב חלקים מסויימים (לא להחליף מעבד!!!) הייעוד של המחשב הוא ל-OC בסיסי (קבוע כמובן) ולמשחקים. הייתי רוצה מחשב שקט וקר, אבל יציב!!!! 2. האם UNLOCK לכרטיס המסך עלול לעשות בעיות ביציבות? קראתי שיש בעיות לעשות UNLOCK ל-Sapphire... 3. כמובן הייתי רוצה לדעת באיזה חנות לבחור? הייתי מעדיף לא לעשות פיצול לקניה לחלקים בגלל ענייני אחריות וכאלו... *** RSM *** Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 …
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני צריך את עזרתכם בבניית מפרט. אז ככה, המחשב יהיה בשימוש לצפייה בסרטים, לגלישה באינטרנט ולשחק במשחקים(לא הכי חדשים שדורשים כ.מסך חזק). אני חושב יותר לכיוון של AMD + OC, ואני רוצה מסך 19" לסרטים. בקשר לכרטיס מסך, אני חושב אולי לקנות אחד חלש יחסית בהתחלה, שיריץ משחקים בסיסיים, ולשדרג למשהו חזק יותר מאוחר. אם תהיה אפשרות כזו אני שוקל לקנות מארז XPC (או משהו בסגנון). התקציב הוא בסביבות ה6K, חריגות קטנות אפשריות, עדיף לחסוך איפה שאפשר. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שאני הולך לקנות לא רשום אבל אני גם מתכנן שהם ירכיבו את המחשב אצלם (שחכתי לבחור את זה באפשרות פשוט ואין לי כוח לכתוב מחדש) מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪…
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמה שיותר זול יותר טוב. לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, צורב DVD, צורב, כונן CD, כונן FLOPPY. בקיצור: מעבד לוח אם כרטיס מסך מארז ספק כוח דיסק קשיח זיכרון (עד 4500 ש"ח) אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חזקים שדורשים מחשב חזק (ל-3 שנים פחות או יותר). תודה רבה מראש.
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K ש"ח (הרחבה בנושא אחרי השאלון) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office ללימודים, אני הולך להקליד הרבה, אז צריך להיות עם מקלדת נוחה וטראק פד נוח. פוטושופ ולייטרום בשימוש יותר תדיר, פרימייר מדי פעם ולא על קבצים גדולים מדי. תכנות - הכוונה לעבודה עם Unity 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יישמע כמו שואב אבק, לא חייב להיות בדממה …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש מחשב חדש, וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא: Intel 2.8 Dual Core 64-bit Intel 945plg fsb 1066 (ecc option) 160GB sata 2 wd PCX 256MB 6600 gigabyte ATX case + 2 fans DVD RW LG GSA 4167B 1024 MB OF RAM MH 667 המחיר שהוצע לי בעבור מחשב זה הוא 4700 ¤. רציתי לשאול מה מחיר השוק של המחשב הזה. בנוסף אשמח לקבל מפרט שתבנו לי, הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 5500-6000 ¤ 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים , צפייה בסרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 17" דק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, פירקתי את הכיסוי האחורי של המחשב לכמה ימים. כעת, אינני מוצא את הברגים ועלי לקנות חדשים. מידת המברג הנה Torx T5, אך לא מצאתי מידע באינטרנט על מידת הברגים. אשמח למידע נוסף בעניין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות כמה שיחות עם חברים, יצרתי קשר עם פנדה והצעתי אופציה לקנייה קבוצתית של זכרונות למחשבים ניידים. לאחר מספר מיילים נענתי לחיוב והצעת המחיר שלו היא כזאת: זכרונות KINGSTON יבואן רשמי תגה 667 - 109 שקל 800 - 115 שקל זכרונות SAMSUNG 119 - 667שקל 800 – 129 שקל זכרונות OCZ 120 - 667שקל המחירים מדברים על סטיק אחד, של 2GB, במהירויות הנתונות לעיל (למי שלא הבין מדובר על DDR2). כמובן שאפשר להזמין כמה סטיקים שרוצים לאדם, אם אתם מכירים אנשים נוספים שצריכים או חושבים על זה, מציע לכם לומר להם את זה (אם בא לכם תבדקו בזאפ, ותגלו שיש הפרש מחירים די גדול בין ההצעות). מבחינת איסוף הסטיקים, יהיה ניתן לאסוף בכל אחד מהסניפים שלהם, בהנחה שלא יהיה מדובר על בן אדם א…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב נייד לסטודנטית לעיצוב גרפי. *מטרות המחשב: עריכה גרפית (סטודנטית לעיצוב גרפי). תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ואינדיזיין. גודל המסך? 15 חשוב שיהיה איכותי ויתאים לגרפיקה * משקל רצוי? כמה שיותר קל (במידת האפשר-לא על חשבון האיכות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אייבורי!! מחיר 4-5, (לחרוג רק אם הכרחי) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה עם המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכנות, פיתוח אפליקציות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות פיתוח לדו' eclipce וכו', פוטושופ, אילוסטריטור - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1080 או 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תלוי אם ההשפעה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod: ghosts, BF4, GTA 5, CO:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 23 אינץ׳. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ויותר! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לעכבר- אבל לא כדאי שאבדוק בחנות, כדי לראות …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי נייד ישן של MSI עם סוללה BTY-M66 של 4400 מילי אמפר שהולכת לשבוק חיים. מכיוון שהדרישות מהלפטופ הן די בסיסיות אני מעדיף לקנות סוללה חדשה מאשר לפטופ חדש. מישהו יודע היכן ניתן למצוא חנות אמינה שמוכרת סוללה כזו? ראיתי כמה סוללות כאלה בEBAY במחיר של 35$, אבל אני לא יודע כמה הם אמינים (לרוב הסוללות משם הן מזוייפות), ובארץ המחיר שלהם הוא מעל 400 ש"ח.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב קל ופשוט בגודל 11.6" יש לו 2 מטרות: Office אינטרנט תקציב עד 2500 שקל אין דרישות לביצועים או רכיבים שיהיה כמה שיותר קל, עדיף 1 קג, ושיהיה מסוגל לעמוד בהרצת office ודפדפן. מצטער שזה לא בפורמט הנכון, אני רושם מהטלפון. ואני מוכן לחכות עד אמצע סוף דצמבר אם יש טעם
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לוח אם - Gigabyte MA785GM מעבד - QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz זיכרונות - 8gb (DDR3-1333 DDR3 - Corsair כרטיס מסך - hd5850 sapphire xtreme צורב dvd של lg אחסון קשיח - Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ) ספק כוח -Seasonic SS-400ET 400W מארז - CoolerMaster Elite 310 עם שני מאוררים במארז המחשב מגיע עם - win7 64 גירסת oem (עם הדיסק והרשיון) מה יהיה מחיר הוגן למכור את המחשב? בנוסף יש לי כרטיס מסך hd4770 , כמה נראה לכם הוא שווה? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מיעץ למישהי לגבי שדרוג הcellron400 שלה, זה המפרט שהצלחתי לבנות שמשלב מינימום כסף ומקסימום מפרט - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 678.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 220.66 ] 2 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 246.41 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 279.95 ] 1 רוצים להשאיר את המארז הישן וההארדיסק הישן, הבעיה היא שזה מארז mini tower מגעיל בן 4 שנים והארדיסק 15 גיגה באותו הגיל. השאלה היא האם הספק יצליח לסחוב את המפרט ואם המעבד ירגיש נוח בתך כזה מ…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בגודל סביבות 22 אינץ', רזולוציה אתם תגידו מה כדאי לפי מחיר\חומרה\ביצועים. (כאשר המטרה לאיכות טובה שלא "תקרע" את כרטיס המסך. -ל…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות דגם מחודש של HP spectre x360. אשמח לקבל דיעות בנושא, והאם כדאי לקנות מחשב refurbished.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-