ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לעזרה מכל מי שאפשר עם בניית מחשב לעריכת מוסיקה (תוכנות כמו cubase עם המון דגימות וסמפלים ועריכות למיניהן). המחשב ישמש אותי בעיקר לעריכת מוסיקה ושימוש שוטף של אינטרנט ואופיס. גיימינג לא בכיוון אבל מספיק שיוכל להריץ משחקים כמו cs:go על ההגדרות הכי נמוכות מספיק לי. מ1 עד 8 השקט חשוב בערך בסביבות 5-6. לא צריך ציוד היקפי או כרטיס קול (יש כבר חיצוני) אבל כן צריך מערכת הפעלה (ווינדוס). חשוב לי שכן יהיה ניתן להוסיף או לשדרג רכיבים בעתיד. אני גר באיזור בקעת אונו מבחינת איסוף המחשב. כן אשמח אם ניתן להשתמש בחלק מהתקציב ולא בכולו ואם ישנם חריגות של עד 300 שקל אוכל לספוג זאת. ד"א ראיתי את המחשב הנ"ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה המפרט: אני צריך את המחשב בעיקר לגיימינג, יש לי את כל הציוד ההיקפי, לא צריך מערכת הפעלה, במחיר אני די גמיש בכל מה שקרוב ל 3000, עדיף כמה שיותר זול אבל אם יש שיפור שפשוט ישדרג את המערכת בכמה רמות והוא במסגרת התקציב (3500) אני אשמח לקבל כל עצה. אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בקשר לשיפורים או הוספות או כל דבר אחר במפרט שאתם חושבים שכדאי לשנות, ובכללי אני אשמח לחוות דעת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקציב הוא בלי מסך, אבל תמליצו על מסך בנפרד... חשוב לי 300 ג'יגה בכונן הקשיח, זיכרון 2 ג'יגה, מארז שקט עד כמה שניתן בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט. התקציב הינו למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי וללא מסך. לא ניתן לחרוג מימנו, אך לא חייב לנצל את כולו. המחשב ישמש בעיקר למשחקי אסטרגיה, כגון: Starcraft 2, סדרת C&C ו Red Alert וכד'. לא צריך מערכת הפעלה, לא מתכנן דברים מיוחדים כמו OC. הרכבתי את המפרט הבא: TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e, יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1396 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1₪109 http://www…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ורצוי מעבד core i7, הבנתי שלאסוס יש כמה דגמים שיכולים להתאים לי אבל אני לא יודע איך לבחור בינם ומי המתחרים שלהם ולכן אשמח לעזרתכם בבחירה תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5459-ו-Intel®-Core-™-i5-6200U-Processor- שלום! מתחיל שנה א' מדמ"ח בתל אביב ורוצה לקנות מחשב נייד. המחשב הזה נראה לי טוב - אבל אני לא בטוח האם מספיק טוב. הבנתי שמעבד i5-6200 הוא לא הכי חזק... האם הוא יספיק לי לשימושים הנדרשים במהלך התואר? מעבר לתיכנות שנדרש במהלך התואר השימושים בו יהיו בעיקר צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי באינטרנט. אולי גם להריץ משחקים אבל לא ברמה כבדה.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המחשב הזה מKSP שיהיה חזק בשביל משחקים תכונות ושיפעיל טוב את הווינדוס ויסטה ,ולא בשביל OC איך המפרט הזה? ואם כדאי לשנות משהו או להוסיף? ואם כדאי להוסיף זיכרון ל 2GB כי אני לא רוצה עוד לשפר את המחשב אחרי זה? מעבד: CORE 2 DUO 1.86 E6300 לוח אם: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P זכרנות:?512MB TwinMOS? 667MHZ CL5 (שתי סטיקים) כרטיס מסך:? Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E? דיסק קשיח:?250GB SATA II 7200RPM 16MB? Western Digital כונן 1.44: SONY 1.44 מארז + ספק כח: ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Blue + HEC- 400TRT (המארז והספק לא מKSP) כל המחשב יצא ב-4352 שקל והרכבה זה עוד 100 שקל תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? כעיקרון אין אבל כמה שפחות, התקציב יכול להיות גם 6000 ש"ח ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן חופשי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס ואינטרנט בעיקר חחשוב שיריץ סרטונים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היי ערב טוב.. הבעיה בכותרת - כשהמחשב מחובר למתח מהקיר (220) יש X FPS ברגע שהמחשב עובד על הסוללה שלו (גם כשנשאר 5% לסוללה) ה-FPS קופץ ביותר מ- 14 (X+14 ) בדקתי הגדרות חשמל (גם מתח חיצוני וגם פנימי) וכל ההגדרות שבדקתי נמצאות על HIGH PERFORMANCE שום הגדרה שבדקתי לא מסומנת על חיסכון בחשמל, אם כך איך אני מנטר את הבעיה?? מן הסתם שאני צריך לפנות להגדרות שקשורות במתח חיצוני ופה אני צריך את עזרתכם... אילו הגדרות יש שאני יכול לסמן אפשרות של ביצועים בהתייחס להגדרות חשמל חיצוני..?
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט ולימודים. כמעט ולא משחקים ואולי קצת סרטים. תקציב : 4000 אפשרות חריגה 4300 חשבתי על הטושיבה A300-146/8/9 מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את המעבד הנ"ל כבר הבאתי מחו"ל ואת שאר הרכיבים אני עומד לקנות בארץ. התקציב שלי הוא גדול מראש אולם אני לא מאלו שמשחקים הרבה אז אני לא צריך כרטיס ממש חזק אבל אני רוצה אחד טוב,OC כמובן אני רוצה ובגלל זה אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור מים טובה. בקיצור זה מה שהרכבתי: AMD Athlon 64 FX-57 Socket 939 - כאמור יש לי כבר DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Corsair TWINX 1GB PC4000 2*512MB DDR 500 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA X2 - אני מוריד ה מ ו ן. Leadtek Geforce PX6800 256Mb Retail PCI-Express SLI - מספק אותי מעל ומעבר,אני רק רוצה שיחזיק לי את כל המשחקים,בנוגע להגדרות אני ממש לא לחוץ על הגבוהות ביותר. Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card - בשביל האיכות שמע של המשחקים והסרטים. Lo…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כעקרון אני מבקש לדעת אם המפרט שבניתי הוא טוב. הרזולוציה של המסך שלי היא 1600X900 ואני רוצה לדעת אם יחס הרזולוציה של המסך שלי טובה ליחס הכרטיס מסך שמוצג במפרט. אשמח לדעת כמה FPS המפרט הנ"ל יציג (אם הוא משתלם בכלל )במשחקים כמו BF3 וBFBC2 אשמח לדעת עוד האם המארז הוא מארז טוב שמציג זרימת אוויר טובה והאם הוא טוב לגיימינג .ואחרי כול החפירה אני מציג את המפרט שלי : המפרט - מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪924 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪359 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי התנוון וסגר כבר 3 שנים, והחלטתי להתפנק ולקנות מחשב חדש שישרת אותי נאמנה למשך שנים. ביום שישי ביקשתי המלצות, וסוף סוף סיימתי להרכיב את המחשב והוא לקראת הזמנה. המפרט יצא קצת יקר, אך אוכל לעמוד בו ואשמח לשמוע את דעתכם לשיפורים שעוד צריך לבצע בו. המחשב ישמש אותי להמון גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה(והרבה) מהמחשב, משחקי רשת וצפייה בסרטים. המפרט הורכב בTMS, למעט 2 החלקים האחרונים שנמצאים בSkypc וpandas (בהתאמה) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 4…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא יפריע לי אם ייצא 4000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, אין לי דוגמא ספציפית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיתאים לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך רמקולים טובים 2.1, צריך אוזניות טובות, צריך מסך, ראיתי שממליצים פה על ה DELL U2312HM הוא נראה בסדר אבל…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעבד Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1488 קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H170M-D3H for 1151 1 ₪526 מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl 1 ₪539 קירור למארז Fractal Design Fan R3 Series 120mm 1 ₪49 ספק כוח Antec 550W Modular 80+ Bronze NE550M 1 ₪286 זיכרון DDR4 16G 2133Mhz CL15 Kingston 1 …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לעקוב אחרי השאלון, מקווה שזה עוזר: 1. דרוש מפרט מחשב לעבודה, התקציב המקסימלי 7000 ש"ח. ניתן לחרוג, מעדיף לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) תוכנות: הרבה פלאש, פוטושופ. תלת מימד +וידאו בתדירות פחות יומיומית, אבל חשוב בהחלט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: צורבים, כונני דיסקים, פלופי... 5. יש לי כרטיס גרפי שאולי אפשר עוד להשתמש בו, תגידו אתם: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 6. יש לי כאן קירור מים ל-AMD וגם טייפון. אם יהיה אפשר להשתמש בהם למחשב החדש זה יהיה נהדר. 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אני יכול להרכיב לבד ולהתקין לבד. 9. אזור מגורים: אשדוד-אשקלון 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שיתמודד היטב עם גרפיקה כבדה, ריבוי קבצים, ריבוי תוכנות…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להשקיע במחשב נייד במטרה להפיג את השעמום המצטבר בזמן הפנוי בשירות הצבאי. הוני הצנוע מספק לרשותי תקציב של 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה. חשוב: הצגת סרטים באיכות גבוהה, הרצה חלקה של משחקים ברזולוציה סבירה. אני מתלבט בין 2 דגמים: GIGABYTE Q1580P - P8700 - 2GB - 500GB HDD - NVIDIA GT 130M http://shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2979 או: ACER ASPIRE 5740G - I3-330M - 2GB - 500GB HDD - ATI HD 5470 http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=1147 אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
תקציב: 4000 ש"ח מפרט חזק למשחקים. עדיפות לכרטיס מסך של ATI. ואם צריך גם קירור מתאים. בלי ציוד היקפי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=25041&PHPSESSID=401fb3325b82d560beadd2200ffecc4d יש לי דרך להשיג את זה יחסית בזול דרך יבואן די רציני שלהם ושל hp בארץ. אמור לשמש לעבודה שוטפת, צפייה בסרטים וגם משחק במשחקים אבל לא הארד קור.. יש לכם הצעה יותר טובה של dell או hp? לגבי תקציב אין לי ככ מכיוון שיש הנחה די רצינית דרך הייבואן של שתי החברות. אבל בשביל המספר נגיד 7000- 8000 ורציתי לשאול לגבי המסך שלו, ובכלל לגבי מסכי led, הם טובים לצפיה בסרטים לא? מה הקטע של הטכנולוגיה הזאת? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לא חשוב החברה שיהיה עם 1G זיכרון כרטיס מסך טוב והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת של INTEL מסדרת PRO1000 מישהו מכיר כזה דבר? המון תודה למי שיעזור אגב אין הגבלת מחיר
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לסיוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 4000-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד בעיקר, מעבר לזה מטלות של סטודנט אבל אוטוקאד לדעתי זה הפקטור המשמעותי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה של MINI PC שיבוא עם WIN 7 (חובה) , עד 100$ (כולל משלוח). הזמנה מחו''ל היום / מחר. דרישות עיקריות: WIN 7 , מהירות . ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים) בלבד.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום שלום, הכותרת מספרת רבות, העדפה ל-A64 =)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-