ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי, דרוש לי מחשב לעבודה משרדית ב 2000 ש"ח. פרטים נוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל שלא יעבור את ה 2000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים), לא משחקים וצפייה בסרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט לאחי שלפעמים עובד מהבית לכן חובה WINDOWS מקורי 51136 מסך דק NU TECH 19" L922A LCD - ₪1,243.00 ₪1,243.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ₪1,015.00 ₪1,015.00 1 39255 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 - ₪515.00 ₪515.00 2 T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ - ₪550.00 ₪1100.00 1 250js דיסק קשיח Westren Digital WD2500JS - ₪408.00 ₪408.00 1 LV131 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7300GS TD256 - ₪341.00 ₪341.00 1 DWQ30 צורב SONY SDWQ120A DVD±R/RW X16 - ₪182.00 ₪182.00 1 6A19B מארז HEC COMPUCASE CI-6A19 - ₪230.00 ₪230.00 1 HEC300AR-TF ספק כח HEC 300W HEC-300ART - ₪180.00 ₪180.00 1 mkmic1000 מקלדת ועכבר Microsoft Wireless…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית אבל בעתיד שדרוג גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע אני מוסיף כרטיס מסך שכבר יש לי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 2.8 @ 3.5 לוח אם Gigabyte (שכחתי את הדגם. לא יודע כמה זה רלוונטי) זיכרון: 4GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: 460GTX 768MB ספק: Enermax 500W אני צריך מעבד מרובע ליבות חזק יחסית למשחק MMORPG, אבל אני לא רוצה לקרוע את הכיס. חשבתי לשדרג למעבד מרובע ליבות בתושבת 775, אבל אינטל שכחו לעדכן את המחירים בשנתיים האחרונות. AMD נראים כאופציה מעניינת, אבל אני לא מכיר מספיק טוב את המעבדים. Core I5 מאוד יקרים. לא בתקציב, אבל אולי מומחי הפורום יצליחו להרכיב משהו טוב. אני מחפש מפרט שיחזיק את המשחקים החדשים בשנתיים הקרובות. תוכנות לא רלוונטיות. אני לא עוסק בקידוד/עריכה. אפשרות לשדרוג בעתיד לא כל כך רלוונטית. ממילא עוד שנתיים לא תהיה תאימות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תיכנות ישומים הדורשים יכולות עיבוד גבוהות ועשרות דפדפנים פתוחים במקביל, פה ושם גם עבודה גרפיקאית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 עדיף 14 מאט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בעיה גם שלא יהיה כונן דיסקים * משקל רצוי? כמה שיותר קל, המחשב הולך להתנייד בתיק המון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, שדרוג לסוללה 9 תאים אמור להיות כלול בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 יציאות USB ולפחות אחת מהן USB3, יציאת HDMI חובה וקורא כרטיסי SD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות קריטי, העיקר שיהיה מהיר ודורבילי (המחשב יהיה בתנועה רוב היום) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייע…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מסך דק 19, אין צורך בכרטיס טלויזיה, צורב DVD, ציוד היקפי סטנדרטי אודה להצעות
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים !! וגם שיהיה אפשר לראות HD אני רוצה לשדרג את המחשב אבל בשביל זה צריך מחיר שישכנע את הספונסר (אבא)... מה שאני צריך זה לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, וזיכרון RAM. תקציב : אז אם תוכלו להמליץ ב 1,500 2,000 2,500 ואני יבדוק מה אפשר. תודה. עריכה - אני יפרט על המשחקים : קודם כל GTA IV החדש. Prototype Crysis - שמעתי שזה משחק טוב. ועוד ועוד.....
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 HP Pavilion DV2129 מישהו מכיר את הדגם? מחשב לסטודנט , סרטים ,אינטרנט ,שירים ..
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגדול המחשב ישמש כמחשב שני בבית ולכן אין צורך במשהו חזק. מספיק שיוכל להציג סרטים ב HD ושלא יהיה איטי בעבודה משרדית שוטפת בצורה שתגרום לתסכול (לפחות ב 3 השנים הקרובות). הרכבתי מפרט בהשראת ההמלצות בפוסט כאן: אשמח לשמוע הערות, תיקונים או הצעה אחרת לגמרי בעיקר אם אפשר לחסוך במשהו מבלי לפגוע במערכת. מארז/ספק: האם אחד הבאנדלים האלה לא עדיף? NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN מחיר: ₪435 Ippon A1314 Computer Case + FSP 460W מחיר: ₪387 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מעוניין מחשב נייד שעובד הרבה זמן ללא מחובר לחשמל (בעיקר עבודות משרדיות וקלדנות) ובנוסף לזה שזה יהיה גם בידור ולמשחקים בקיצור אני צריך רשימת רכיבים למחשב הכי טוב והכי חזק והכי עדכני... רק לא IBM (מפני ששמעתי את החברה שציינתי אי אפשר לפרמט ואקס פי מובנה בתוך וזה עושה בעיות כשרוצים לפרמט ולהתקין מחדש וכו) ועוד רכיב חשוב מאוד אני מעוניין המחשב שתהיה עליו אחראיות 3 שנים ולא שנה. מה שידוע לי DELL מספק אחראיות 3 שנים ומסך בגודל 15.4 והאם יש יותר גדול אז זה רצוי. תודה על מענה. על התקציב לא חשוב לי! עוד שאלה מה ההבדל ברשתות אל חוטי 802.11B ל802.11G? שוב המון תודות על מענה! אני צריך עזרה ולקנות כבר בשבועות הקרובים! למה חשוב לי עדכני כי ידוע לי שהרכיבים מאוד יקרים ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב ביתי (כולל מסך והכל...), שיהיה מיועד לרוב למשחקים, גלישה באינטרנט, וידאו ומוזיקה. התקציב הוא בין 3500-4500 שקלים (אפשר לחרוג ממנו במאתיים-שלוש מאות שקלים לכאן או לשם....). חשוב לי להדגיש כי המחשב אמור להיות מחשב שיחזיק מעמד בסביבות השלוש-ארבע שנים... וחשוב לי שהמסך יהיה LCD. במידה ומישהו יוכל להמליץ לי על מפרט שיתאים לצרכיי, במגבלת התקציב שלי, אשמח מאד. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בונה מפרט למשחקים, לא ברמה גבוהה בכלל, בסיסית + ורציתי לדעת מה אתם הייתם משנים במפרט הבא, בתקציב של 3500-3600 (אפשר אולי חריגה ממש קטנה מהתקציב במידה והחריגה תהיה משהו הכרחי, ומשהו שישפר את המחשב בצורה טובה ) אין צורך במסך ובציוד הקפי. מעבדי AMD Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 795 1 795 לוחות אם למעבדי AMD ASROCK Price Units Total ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 420 1 420 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 320 2 640 כרטיסי מסך Point Of View Price Units Total 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E 590 1 590 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 41…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, כמה זמן תחזיק סוללת 6 תאים עבור מחשב עם כרטיס מסך מובנה 4500MHD וכמה במחשב עם כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card? המחשב לא מיועד למשחקים רציניים. תודה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS וכאלה... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם כי הוא היה ממזמן, ומכיוון שעכשיו כבר נסעתי פיזית לחנות מחשבים.. אז חשבתי לפתוח אשכול חדש.. בהמשך לאשכול הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353488.0 הלכתי למרדנית שברמת ישי, מכיוון שהיא החנות הכי קרובה אליי.. קיבלתי הצעת מחיר על מחשב מסויים שהרכבתי ביחד עם המוכר.. אמנם אין להם הרבה רכיבים במלאי וזה בעייתי, כי אי אפשר להרכיב מחשב ככה באמת אבל ההצעה שקיבלתי מהם העתקתי אותה אחד לאחד לנועה מחשבים (החנות נמצאת בתל חנן ואני מוכן להשקיע עוד רבע שעה נסיעה בשביל חנות מחשבים נורמלית - כמובן אם אתם ממליצים עליה) , במרדנית יצאה לי בסה"כ 2350, בנועה יצא בסה"כ 2040... אני אשמח להערות/הארות בקשר למפרט ומה ניתן לשיפור... AMD Athlon 64 X2 Dual…
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 7500האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים, סרטים ולתכנות. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שום תוכנה מיוחדת, אבל יריץ גם Windows וגם Linux אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישנו מסך קיים 19 אינץ' ברזולוציה 1280x1024, יש צורך במסך נוסף שישב לצידו (ועל כן רצוי [אך לא חובה] מסך עם רזולוציה בגובה 1024). מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 זה סבבה. לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל אם זה משנה אז בעיקר אסטרטגיה? לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V BF 4 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920+1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במספר חנויות בארץ מופיע CPU Cooler Antec A30. ניסיתי לחפש מעט reviews - הוא לא מופיע באמזון, בnewegg או בכל אתר מכובד אחר מלבד אמזון הודו. מישהו מכיר/משתמש בו? איך זה שהוא נפוץ מאוד בארץ אבל כמעט ולא מופיע בחו"ל? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי מסך וציוד היקפי. מערכת מומלץ amd הבנתי שעדיף מ intel וכל השאר מה שבא לכם סומך עליכם תודה רבה לירן,
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לשימושים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וסדרות ולשימוש בכלי office אני לא כל כך מבין בזמן סוללה. ומעוניין במסך גדול. הבנתי ש15.6 זה הטוב. אין צורך בצורב. מחפש חברה עם אחריות ושתיקון בה לא יקח שנים ויהיה זמין ביותר מסניף אחד באילת. תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב אופטימלי בשווי המחיר 3000-3500 ועדיף שיהיה חזק בכל האספקטים ולא התמקד לדוגמא ספציפית רק בכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. דרישות: i7 - 4 ליבות, 16 ג'יגה זכרון (עם אופציה ל32), מסך 14 אינטש לפחות, 512 SSD בונוס- סוללה שלא נגמרת תוך שעה. נוסו כבר dell 7480 (נפילה) וxps 15. ממש ממש לא חייב להיות מחשב של dell. תקציב לא מוגבל. תודה רבה רבה
-
- 14 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אשמח להמלצה למפרט למחשב חדש. המחשב מיועד לגראפיקה ועריכה. השימוש במחשב נע סביב ה10 שעות ביום. עבודה מרובה באינדזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וברידג'. ברוב הפעמים העבודה כוללת את כל התוכנות יחדיו. התקציב נע סביב ה-6000 שח. אפשר לפי הצורך לעלות. אין צורך במסך. מחפש חלופה למחשבי האי מק החדשים. רצוי מעבד I7 2600 ולפחות 8G זיכרון. תודה.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-