ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אני עוד לא יודע כמה אני מוכן להוציא, חשבתי על 3 אלף בהתחלה אם זה מספיק. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות הדמיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). RAVIT, AUTOCAD, SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 16 תגובות
- 8.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, סבא שלי מחפש מחשב חדש. לצערי אני כבר לא עוקב אחרי השינויים בשוק החומרה מזה כמה שנים, אז אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם מדובר בשמים וארץ - הוא מוכן לשמוע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (פוטושופ), עריכת וידאו (powerdirector). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ו-powerdirector באופן תדיר, אך לא מקצועי או לצורכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שאני בניתי לבד סל קניות Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד C32G2133C13K2V-NP ₪ 1,135 ₪ 1,135 Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד NH-U12S-NP ₪ 230 ₪ 230 Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III MZ-75E250B ₪ 448 ₪ 448 Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בן אדם שיבנה לי מפרט מחשב גיימינג אבל שיהיה בצבע ירוק מכיוון שהסטאפ שלי יהיה בצבע ירוק אז אני רוצה שהמחשב יתאים לסטאפ אז אם יש בן אדם שיודע ומבין בזה ויכול לבנות לי מפרט למחשב גיימינג ירוק עם תקציב של 6500 ₪ אז בבקשה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני צריך בן אדם שיבנה לי מפרט מחשב גיימינג אבל שיהיה בצבע ירוק מכיוון שהסטאפ שלי יהיה בצבע ירוק אז אני רוצה שהמחשב יתאים לסטאפ אז אם יש בן אדם שיודע ומבין בזה ויכול לבנות לי מפרט למחשב גיימינג ירוק עם תקציב של 6500 ₪ אז בבקשה שיעזור
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר שבוע מחפש לקנות מחשב גודל מסך 14 אינץ מעבד I7 512 GB 8 זכרון Geforce 940Mx ואני רוצה שיהיה חיבור רשת קווי שמתי לב שברוב המחשבים כבר לא קיים חיבור רשת קווי. אבל מצאתי אחד שכן מה דעתכם עליו? HP Pavilion 14-BF100NJ / 2PP13EA - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23192&s... והאם יש המלצות למחשב אחר שעומד בנתנוים? תודה רבה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים! צריך מחשב לעריכת וידאו ולאפטר [+מעט גיימינג]. משדרג עמדה קיימת, כך שאעביר ממנה את כרטיס המסך [gtx970] ואת כל ההאאדיסקים והSSD כך שכל מה שצריך למפרט זה מעבד+קירור\זכרונות [32+מקום לשדרוג ל 64]\קייס \לוח אם \ספק כוח \כרטיס M2 [שיחליף את ה- SSD Samsung 840 pro- שכרגע יש לי עליו את מערכת ההפעלה]. בגדול, מטרתי היא לבנות מערכת שתשרוד הרבה שנים. אני כבר 9 שנים על מערכת i7 דור 1 שעבדה יפה. . מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במיד…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש פה חבר'ה שהזמינו? Acer predator elios 300 רציתי לדעת האם המחשב שווה ואמין? מה לגביי האחריות? ומה לגביי המכס? כמה המחשב שוקל? כיצד אני עושה את ההזמנה ותוך כמה זמן זה מגיע? המחשב מיועד לתכנות ניהול רשתות שוק ההון וגיימניג קל https://www.amazon.com/dp/B06Y4GZS9C/ref=cm_sw_r_wa_apa_U0.CAb62480Q6
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים בתקציב 3k בערך ללא ציוד היקפי, המחשב הוא לבן דוד שלי והוא נתן לי דוגמא למשחקים שהוא רוצה לשחק בהם: rainbow six siege fortnite overwatch המחשב אמור לשמש אותו לפחות לכמה שנים טובות ועדיף שלא לחרוג מהתקציב אבל אם יש מקום לחריגה אז זה גם בסדר. תודה דרור
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא. אני מגיע השבוע לאילת, ככה שזה יכול לחסוך די הרבה. ולשאלות: 1. התקציב המקסימלי הוא 4K, אפשר לנצל את כולו, אך אני לא יכול לחרוג ממנו. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים. אין משחקים ספציפים, המטרה היא שיוכל להריץ בצורה חלקה את המשחקים החדשים ואלו העתידים לצאת בשנים הקרובות (לפחות על הגדרות בינוניות, עדיף על גבוהות מן הסתם). המסך בגודל של כ-30 אינץ', אבדוק רזולוציה בהמשך. 3. אין צורך בציוד הקפי (אם יישאר משהו מהתקציב אשמח לעכבר גיימינג, אבל לא קריטי). 4. המחשב נבנה מאפס, ככה שכלל הרכיבים דרושים. 5. השקט די חשוב, בסולם של 1-8 = 5. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך לכלול הרכבה או מערכת הפעלה. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF4 OW ובתכלס יש שאיפה למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה ככל הנראה 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי לפטופ מושאל מסוג lenovo yoga x1 2nd gen עם 1tb ssd. לצערי אני נאלץ להחזיר אותו השבוע. אני מרוצה מאוד מהלפטופ ומעוניין בלפטופ דומה, אבל אני מאוד רגיש לביצועים ולא רוצה לרכוש מכשיר עם מעבד דור 7 עכשיו שדור 8 כבר בחוץ. דבר נוסף הוא שאני מאוד אוהב את הtrackpoint, אני משתמש בו כמעט בלעדית וחושב שאין לו תחליף אמיתי (מסך מגע זה נחמד אבל לא מדויק באותה מידה ובכל אופן אני לא אוהב להרים את הידיים מהמקלדת). הבעיה היא שכרגע אני לא מוצא אף דגם שאפשר לקנות עם trackpoint (או המקבילות שלו, מה שלא יהיה שמם) עם מעבד דור 8 שיגיע תוך ימים. לנובו אמנם כבר הראו את הדור החדש בces אבל עוד אי אפשר לקנות אותו. האם פספסתי משהו? האם …
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן כרייה, לעיתים רחוקות אנצל למשחקים, אולי OCULUS RIFT. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - רוב הזמן יכרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, GTA, Need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080, 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מצאתי כאן מפרט ב 1.6K https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95928 המחשב הוא לחמותי , מטרת המחשב זה שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה טיפה וכו...) כמה שאלות, האם המפרט הזה עוד עדכני וטוב? האם יש אפשרות להוזיל שם משהו שהתקציב שהמחיר ירד? לכמה זמן המחשב הזה יחזיק? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 14,000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 14,500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משחק שלא. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) • אחר: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • אם כן, לאילו רכיבים?: מעבד ל -5.0Ghz כרטיס מסך ל-2100Mmz לפחות ואת ה-RAM למקסימום שלו. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של N…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן למצוא מחשב כזה עד 4000 אלף שקל בלי לעבור אשמח, אם לא ניתן אז אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וpenetration testing ולכן יש צורך בRAM גדול מכיוון שלפעמים יפעלו במחשב כמה מערכות הפעלה במקביל דרך מחשב וירטואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio, virtual box שימוש כבר בשניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימנג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית אבל בעתיד שדרוג גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע אני מוסיף כרטיס מסך שכבר יש לי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לרכוש מיני PC חשוב לי שיהיה חזק כלומר כרטיס מסך חזק ומעבד לשחק בטלויזיה 65 כמו כן גם לסרטים 4K והכי חשוב שיהיה לו כיבוי והדלקה אם שלט תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. המחשב הבא בעדיפות לנייד, זמן סוללה פחות קריטי היות וזה בעקרון Workstation. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד כ10,000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט במידת הצורך. במידה והתקציב לא ריאליסטי לדרישות אשמח לשמוע על מה לדעתכם תקציב הולם, ולשמוע על מפרטים לדוגמא אבל כרגע זו המסגרת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים. (אם יש שדרוג משמעותי שיחרוג עוד טיפה אשמח לשמוע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Unity לVR, התמקדות בסצינות יחסית קטנות אבל עדיין עושה 360 Rendering. בעת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לסייע לחבר בקניית מחשב מאוזן ככל שניתן. הדבר היחיד שהוא נעול עליו הוא מסך 27" קעור של סמסונג שעולה כ-2300 ש"ח (רזולוציה 1080). מעבר לפרט זה כל התפריט פתוח ונשמח לשמוע את דעתכם. התקציב כולל את עלות המסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא מיועד למשהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 34 תגובות
- 6.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, הבת שלי (כחלק מלימודיה נדרשת לערוך סרטי וידאו. היא אומנם נדרשת לעבוד עם הגרסה המתקדמת ביותר של התוכנה אך היא תלמידת חטיבת ביניים ולכן תנצל עשירית מהיכולות. הציעו לי את הפריטים הבאים אך נראה לי סתם מופרז (מצ"ב) אשמח לחות דעתכם לגביי מפרט מחשב שיספק מענה לצרכים שלנו ומסך בהתאם. תודה מראש, דניאל.
-
- 37 תגובות
- 11.5k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כדי שיהיה אפשר לדחוף מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכת וידאו ומוזיקה וטיפונת גרפיקה, גלישה באינטרנט, אופיס סרטים וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר ואבלטון תדיר פוטושופ מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הגיימינג פחות חשוב לי אז אני אסתדר עם מה שירוץ אבל חשוב שיוכל להריץ משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחקי 2018-2019 הבאים לצאת והעכשווים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם כמובן מסך עם רזולוציה של 1920X1080 אם אפשר יותר באותו מחיר אשמח. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- בבקשה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- אין לי עוד כסף לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- PUBG/FARCRY 4/WITCHER 3/ RAINBOW SIX SEIGE וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-24אינץ', 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-