עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nevo,

שלום רב, אני רוצה מחשב All in One עם מסך מגע וwindows 8. טווח מחירים: 2,500-3,500 שקלים. שימושים: אינטרנט, מספר תוכנות פשוטות ושימושים דיי בסיסים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by anilolo,

שלום דוד שלי יכול להביא לי מחשב מרה"ב ואני צריך עזרה לבחור * מטרות המחשב? : עבודה משרדית בעיקר ולעיתים נדירות צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך בתקציב הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בסביבות 3 שעות(זמן סוללה עדיף על משקל) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 סוג לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by yamamoto,

שלום אני מתכוון להתחדש בנייד לשימוש בתוכנות גראפיות. במיוחד רנדרינג באפטר אפקטס. כנראה מסך 15.6 לא נראה לי שאני צריך מסך מעבר לזה כי אני יתחבר למסך גדול יותר שיש לי וכמובן שאני קונה SSD מה שכן לא ברור לי כמה זיכרון זה מספיק יש דגמים של 8 12 ו 16 גיגה זיכרון ואפילו יותר דבר נוסף ואולי הכי חשוב המעבד. אני צריך i7 או שאפשר להסתפק ב i5. וגם האם לקנות דגם פשוט יותר U או מתקדם יותר HQ חשוב לי לדעת כמה משמעותי ההבדל למשל בין זיכרון 8 ל 16 זה ממש יעשה עבודה בחצי זמן? כמו כן אותה שאלה לגבי מעבדי U ו- HQ תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. Started by ychamp,

i came up with this cunfiguration to a office internet and light gaming lap top Operating System Microsoft® Windows® XP Home Edition with SP2 Processor AMD Turion 64 ML-28 (1.6GHz/512KB L2 Cache) Display 15.0" TFT XGA BrightView (1024x768) Graphics Card ATI RADEON® XPRESS 200M w/productivity ports Memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) Hard Drive 60 GB 4200 RPM Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade from DVD to DVD/CD-RW Combo Drive!! Networking 54g Integ. Broadcom 802.11b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery Extra 12 Cell Lithium Ion Battery Productivity Software Microsoft® Works/Money total 1142 $$$ U.S dollars

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. מה דעתכם על המפרט הבא ... מחשב לעבודה משרדית בלבד ... אינטרנט וקצת אופיס מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤470 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤347 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤237 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤167 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤188 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤43 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אחריות: שנה. מחיר סופ…

• 15 תגובות
    • 681 צפיות
  6. מחר אני קונה מחשב ואני צריך מפרט עד 5000 שקל בלי מסך.... לא משנה לי אינטל או AMD

7. במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by GazzA,

זה מחשב לאח שלי.... תשמעו המפרט הזה הוא למשחקים ולאינטרנט ודברים רגילים שעושים במחשב... זה הולך ככה.... מעבד: A64 s-939 3000 לוח: Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB זיכרון: GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit הארד דיסק: Hitachi 80GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA כוננים: LG CDROM X 52 Bulk, LG GSA-4161B DVDRW כונן פלופי ומארז רגיל וספק ג'נרי 450 שבא עם המארז... כל העסק 5090 שקל... תנו לי דעות שלכם לשיפורים או כל דבר שעולה לכם בראש אני רוצה להיות שלם עם הקנייה תודה...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by alonsadan,

שלום, אשמח לקבל הצעת מחיר לשני מחשבים ניידים. המחשבים הם בעיקר לצרכי לימודים (לא גיימינג) לשני נערים בני 13 אני מעוניין במחשבים פשוטים שיתנו בעיקר תמיכה לתקופת הלימודים און-ליין. התנאי היחיד מבחינתי הוא שהמעבד יהיה לפחות i7 ורצוי מהיר וחזק יותר. כתובת המייל שלי - alonsadan@gmail.com תודה אלון

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 850 850 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 570 1140 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1 1160 1160 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 300GB (16MB) SATA II 1 600 600 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 190 190 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Zalman כמות מחיר סה"כ Zalman 7000…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום, אני רוצה שתבנו לי מפרט חזק למשחקים שיריץ את כל המשחקים החדשים, שיהיה שקט וקריר ושיידע לעמוד בעומס. יש כמה דברים שאני רוצה שיכולל המפרט: חשוב לי מאוד מאוד מאוד שהמפרט יכלול מארז יפה עם חלון ואור כחול מאוד מאוד חשוב לי. חשבתי על זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4240 טוב בקיצר, סומך עליכם שמעתי דברים טובים ד"T לבנות בבקשה רק מהחנות הזאת: www.iqpc.co.il

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by jangelboy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by gabbay,

צריך מפרט לא כולל מסך, כולל מקלדת ועכבר למשחקים בסביבות ה4500 אם אפשר לשלב את המעבד החדש של אינטל עדיף

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Dante_9,

זקוק לעזרה עבור ידידה עם מפרט ב- 2000 אין צורך ב- HD, צורב, מקלדת + עכבר

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by eshtul,

אהלן אני יודע שXP תומך רק עד 3 אבל האם אני יכול לשים 4 והוא ינצל מתוכם רק 3?? יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם מעבד T7200 האם אמורה להיות לי בעיה מצד החומרה בזה?? אם כן מה עלי לעשות?? תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  16. הי אנשים טובים! אני זקוק למכונה שתוכל להריץ לפחות 4 מכונות וירטואליות (VM) לדוגמא - מערכת הפעלה XP שמותקנת עליה Workstation עם 4 מערכות הפעלה נפרדות ועצמאיות אובר קלוקינג מתקבל על הדעת, אך נא לא לשכוח לפרט לוח אם תומך ואמצעי קירור (לא להשתגע עם קירור גז או מים ושטויות אחרות שיעלו כמו מחשב שלם) --בבקשה לא לזרוק סתם מפרטים באויר, מי שיש לו את הידע (ועדיפות עם נסיון) מוזמן בשמחה לעזור ! --כמו כן , איזה פתרונות גיבוי של חשמל יש כיום שיכולים להציע 8 שעות פחות או יותר? (חוץ מגנרטורים מפלצתיים) תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by ofisaid,

שלום רב, מעוניינת בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי של אינטרנט ותוכנות בלבד פחות חשוב לי המשחקים, צפיה בסרטים ועריכה גרפית. מאחר ואני מקלידה הרבה אני כן מעוניינת במקלדת נוחה להקלדה. המחיר עד 3000 ש"ח. גודל מסך 15.6 אינ'ץ רצוי משקל קל של פחות מ2.5 קילו אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'.אין צורך בגודל מינימלי של כונן. צריך DVD. לא אכפת לי מאחריות בין לאומית. לא צריך רישיון למערכת הפעלה. התאכזבתי מlenovo ולכן אשמח לקבל הצעות של חברות אחרות. תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by malren,

אהלן, היום קיבלתי את הנייד החדש שלי שהזמנתי מהאתר של dell (שלחתי לכתובת בארה"ב והיום מישהו הביא לי) עכשיו קיבלתי איתו מטען אך עם חיבור אמריקאי. האם אני יכול לעשות איתו משהו? או שאני צריך לרכוש אחד חדש? אם לרכוש חדש אז מאיפה? מחפש הצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  19. 1 התקציב שלי הוא עד 1400$ - האם במחיר הזה ההבדל למחיר בארץ לאותו הנייד לדוגמא יהיה משמעותי (לאחר תשלום המע"מ כמובן.) 2 האם WLAN זה בעצם WIFI ? 3 האם כדאי לי ללכת על INTEL DUE CORE 2 ? או רק INTEL DUE CORE ? 4 האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים ? 5 האם תוכלו להמליץ לי על חנות שעושה משלוחים לארץ ? 6 אין תשלום מכס רק מע"מ נכון ? 7 תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by raananan,

אז ככה. אני צריך את המחשב הזה בעיקר ללימודים. אני סטודנט ואני עובד עליו. מתכנת והרבה גלישה באינטרנט. אני לא צריך כרטיס מסך יותר טוב (אולי אני אפילו אקח יותר פשוט). יש לי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק ולכן אני מעדיף את הלוח אם הזה למרות שהוא קצת גדול עלי כי יש לו 6 יציאות לרמקולים מובנות. במחשב שלי כרגע עשיתי איזה אילתור כדי לחבר גם את הרמקולים וגם את המיקרופון וה LINE-IN. אני מקווה שירדו המחירים בקרוב כי גם המחיר הזה קצת גדול. את המפרט עשיתי ב KSP אם מישהו מכיר מקום יותר זול באיזור חיפה (לא שאני מאמין שקיים כזה) שיכתוב לי איפה החנות. אם למישהו יש הצעות אחרות בקשה תגידו. המפרט לא סופי וכאמור אני אחכה לסוף החודש לראות איך מתפתחים המחירים. הבעיה הגדולה זה המסך. אם מישהו יכול …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. היי, ה DVD תקין כי בדקתי אותו על כמה מחשבים נייחים אחרים. יש איזו דרך מיוחדת לעשות את זה בניידים? אולי ל"להכריח" BOOT באיזושהיא צורה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. מעבד: core i5 -750 (דרך חבר) לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 במידה וארצה לעשות OC ואז אולי להעדיף זכרונות של 2000 כמו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5761 קירור למעבד: Scythe Mugen-2 Rev.B http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5370&CatCode=553 מארז: עדיין לא החלטתי אם כדאי CM HAF 922 או להשקיע קצת יותר ולקנות CM SNIPER 495 שקל לעומת 680 שקל בהתאמה. זכרונות: G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5757 הבעייה העיקרית שלי היא שאיני יודע אם לא …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by dani0147,

מעבדIntel i7-2600- Tray פתרונות קירור למארזScythe Mugen 3 לוח-אםAsrock Z68 Pro3 Gen3 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 4X4GB 1600Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 כונן קשיח Crucial M4 64GB SATA3 SSD כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA כרטיס מסךNvidia GeForce GTX570 1GB DDR5 מארזNZXT Phantom Black/White/Red/Pink ספק כחSeasonic S12II 620W המפרט הזה טוב ? עם לא תעזרו לי לשפר אותו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. Started by aviv_lev,

צריך מעבד, לוח אם רק של ASUS, כרטיס מסך חזק וזיכרון 1GB עד 4000 .

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  25. שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.