ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב עד 8K ללא ציוד הקפי המחשב לשימוש כללי, בעיקר למוזיקה וידאו (גם עריכה וגרפיקה) חשוב לי כרטיס מסך טוב, מעבד טוב E6600 ומעלה (יש אופציה לOC) אני אוהב לוחות אם של ASUS (סיבות אישיות : ) גם חשבתי על מארז ARMOR JR של THERMALTAKE שהוא קצת יקר אבל שווה השאר תלוי בהצעות שלכם תודה
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב עם המאפיינים הבאים: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמוך בחיבורים מיוחדים למעט USB. קרוב לרחובות. תודה מראש על העזרה. עריכה: מעבד מבוסס INTEL
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני כותב פה עדכון למפרט שביקשתי לפני יותר משבוע מאחר ולאחר התייעצות החלטתי לקחת מעבד מבוסס INTEL. אני יודע שבאותו כסף אפשר להשיג ביצועים טובים יותר עם AMD אבל עדיין אני מעוניין במעבד INTEL. אז תודה לכל מי שעזר לי קודם, ואפרט מחדש את הדרישות: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. מעבד מבוסס INTEL יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמו…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מחשב להורים לשימוש אופיס סקייפ אינטרנט ומשחקים קלילים צריך עכבר ומקלדת ורמקולים תקציב עד 1500
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB עם שינויים קטנים ספק ומאוורר למעבד ושדרוג ללוח.אני מגיע בערך ל1800 שקל האם זה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב? אין תקציב , המטרה שלי זה להבין איזה מפרט אני צריך בדיוק , אני מתכנן לקנות משומש או חלקים משומשים ולהרכיב (יש לי כבר מארז סלוני וספק כח) . המטרה שלי בדיון זה להבין איזה חומרה אני צריך בדיוק דרך המפרט שתרכיבו לי 2. מטרות המחשב? ניגון סרטי HD 720P (לא צריך FULL HD) אין שום מטרה אחרת מלבד ניגון סרטים , אם פנטיום 4 מספיק אגב מספיק לדרישה הזאת אז לא לדחוף לי DUAL CORE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק שלט אלחוטי שמתאים ל MEDIA CENTER, כל השאר יש 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריכים משהו שלא תורם לניגון סרטי HD . בנוסף לא צריך כרטיס טלויזיה , יש לנו ממיר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הבת שלי לומדת אוטוקד וזקוקה למחשב חזק. זה המפרט שקיבלתי, אשמח לשמוע חוו"ד של המבינים! DEEPCOOL ALTA 9 CPU FAN אונברסלי DDR4-2400 16GB 1 SanDisk SSD 240G כרטיס מסך 1 GIGABYTE GFORCE 1050 2GDDR5 GV-N1050OC-2GL 1 2000GB SEAGET-TOSHIBA SATA3 מעבד 1 NEW CORE-i7 7700 MAX 4.2GHZ 8M TRY לוח אם 1 GIGABYTE H110M-S2V VGA DVI DDR4 1 PRO 550W REAL 12 ספק כח מקצועי מאוורר ס"מ 1 LG-SAMSUNG-ASUS DVD RW X24 SATA 1 CASE PRO-X GAMER USB3 USB2 RED LED
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לדעת מה צריך לשדרג במחשב הנוכחי לצורך הפעלת הGTA באיכות מלאה המפרט של המחשב הנוכחי: מעבד: AMD ATHLON 6000+ X2 לוח אם: asus m2n32-sli premium vista edition זיכרון: ocz 2gb kit cl 4-4-3-15 כרטיס מסך: leadtek geforce 8600gts 256mb ספק כוח: corsair 520W HX קירור למעבד: big typoon vx תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. שימושי המחשב-משחקים, תכני HD עבודה שוטפת, office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gtav counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).עניין הרזולוציה בעייתי כי לא ברור איזה מסך יהיה עוד אז נישאר עם ברירת מחדל .(כנראה שזה יהיה 19 אינץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייח ולא מסתדר עם המפרטים המחשב לעבודה משרדית ולהרצת מספר שרתים וירטואלים סטומרת צריך יותר מ16GB זכרון אני צריך עזרה במציאת הרכיבים המתאימים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן תלוי כמה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + התקנת שרתים וירטואליים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,office,photoshop ,vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר קרוב לשנתיים עם לפטופ די חזק שקניתי תחת האשליה שלפטופ עם מפרט טוב יכול להוות איזושהי תחלופה למחשב נייח למשחקים. המחשב מתחיל להראות סימני עייפות, ובשביל לתת לו עוד כמה שנים טובות לחיות(ולפנק את עצמי) החלטתי לקנות מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לגיימינג(Guild Wars 2, Diablo 3, ועוד משחקים שיבואו), כאשר כמובן שיהיה לי שימוש של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ותיכנות עם כל מיני סביבות עבודה (MATLAB VISUAL STUDIO ועוד) המחשב הולך לרוץ על שני מסכים, שהעיקרי הוא עם רזולציה 1920 על 1080. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, חריגה של עד 500 שקל שתביא לשיפור ניכר אפשרית. אני לא מעוניין בOC, לא עכשיו ולא בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי, אין לי צורך בכונן דיסקים. הייתי רוצה מפרט מIQPC htt…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ראשית אני מתנצל שאני לא ממש מבין אם אני צריך תוכנה או מערכת הפעלה מיוחדים לכך. אז בנוסף למפרט שאני מבקש שתמליצו, אם אפשר אז יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט אני צריך שהמחשב ישמש להורדת סרטים ויחובר בכבל לטלוויזיה ומשם אוכל לצפות בהם. האם אני חייב מעבד I5 או שאפשר להסתפק ב I3? מספיק זכרון 2 גיגה? יש לי דיסק ווינדוס 7 64 ביט? כדאי להשתמש בו או לסתפק ב32 ביט? תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להרכיב (ולקנות) מפרט למחשב שישמש כשרת קבצים מרכזי למשרד קטן (משהו כמו 4-5 עמדות). השרת מבחינתי הוא איזשהו מקום שבו ירוכז המידע של המשרד (מסמכים, מסמכים סרוקים ותוכנת ניהול לקוחות שלא לוקחת הרבה משאבים), הוא ישמש גם כשרת מדפסות וכשרת פקסים (צריך מודם, מן הסתם). כפועל יוצא צריך שיהיה לו נפח דיסקים גדול (200-250 גיגה) וצריה להיות לו שרידות גבוהה (חשבתי על RAID-0). הוא יהיה דלוק כל הזמן אבל לא יעשה הרבה עיבודים מעבר לזה כך שצריך להתחשב גם בזה. מבחינת מערכת הפעלה, זה תקציב נפרד - אבל המחשבה היא על Windows Server 2003. מה דעתכם? מצריך התייחסות מיוחדת בחומרה? מישהו יכול להרכיב מפרט שיענה על הדרישות האלה? תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לטלביזיה , ושרת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעבוד עם Solid Works...מכיוון שהתוכנה כבדה והיישומים המורצים בה כבדים נדרש מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב והרבה זכרון התקציב הוא עד 2000--3000$ הלבטים העיקרים שלי הם האם לבחור בין מעבד אינטל או AMD ואיזה מעבד מכל אחת מהן...2 ג'גה זיכרון בטוח נדרש וכרטיס מסך חזק מאוד מסדרות Quadro או FireGL...אשמח להמלצות או סקירות שיכוונו אותי
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת , מחשב שישמש לאינטרנט ומשחקים . התקציב הנ"ל הוא למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי אם אפשרות למתוח מעט את התקציב בתנאי שזה הכרחי לצרכים .
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומדים לרכוש מחשב שישמש לעבודה עם קבצי אקסל גדולים (מליוני רשומות בכל קובץ). קבלתי את המפרט הבא ואשמח לתגובות תודה רבה MotherBoard Intel Desktop Board DP55WG (Warrensburg) ATX DDR3 1333 CPU Intel Core Quad i5-750 (2.66Ghz , 8MB Cache)+ CPU Active Cooler Memory 8GB (4x2GB) DDR3 1333 PC3-10666 Kingston CASE MIDI Tower – Hec 6c28 Power Supply 400 Watt Hec 400T Keyboard Microsoft® Keyboard USB Mouse Microsoft® Mouse Optical USB Video Card GeForce GT220 1024MB DDR3 Integrated Disk Controller 6 Sata Channels, 2x eSata, 2x External Sata Channels Via Dicrete Controller. Integrated RAID Support Intel Matrix Storage Technology. Support RAID 0,1,5,10 Integrated LAN Inte…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעריכת וידאו, צפייה בסרטים ומשחקים. 2 דרישות קטנות:חשוב שהמחשב יבוא עם חיבור firewire ויציאת HDMI צורב מסך וכרטיס קול כבר יש תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן אני מבקש מפרט למחשב פשוט אבל טוב שיעמוד בסלון (ללא מארזים מיוחדים) עם יציאתHDMI ויתחבר לי לטלויזית LCD FULL HD אני לא צריך הרד דיסק גדול במיוחד אלא רק מחשב שיוציא תמונה באיכות מעולה וללא הפרעות עצירות ובעיות צבע רענון וכדומה עם יציאות סאונד טובות עדיף גם יציאה אופטית (סאונד). אם אפשר שהמחשב יהיה זול 1500 ש"ח יותר טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב להתחיל בזה שהסתכלתי במפרטים שאתם מציעים ואפילו הדפסתי את המדריך השלם להרכבת מפרט למחשב (את כל ה15 עמודים#@$) אבל בכל זאת אני לא מרגיש שלם עם זה אז רציתי להגיד כאן בדיוק מה שאני מחפש ואולי תוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייח שיתחבר לטלוויזיה המטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים בHD בנוסף ארצה לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים.. לא יותר מזה.. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית, חשבתי להתחיל עם טרה ואחרי זה לקנות עוד כמה שצריך (וכנראה שצריך הרבה) ושהוא יעבוד יחסית חלק.. (המארז לא חשוב לי מבחינת עיצובים או משהו, לא משחק במשחקים, לא עורך כל מיני דברים) בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים..ללכת על הכי זול או שיש משהו ממומלץ שכדי לקנות? מרחק צפייה של 4.5 מטר אם זה חשוב א…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לבנות לי מפרט בסכום שנע בין 2500 ל-3000 ש"ח. המפרט חייב להתאים למעבד מסוג Core2Due מכיוון שהמעבד כבר נמצא בידי! המפרט מיועד בעיקר למשחקים ורצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן. אין צורך בציוד הקפי! בתודה, ניר
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E כרטיסי קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-806DT MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. עכברים PS/2 Mouse + Roll רמקולים 400W מסכים SONY S95DRB 19'' LCD 8ms DVI קצת יקר אבל לא נורא,השגתי אותו ב5500 שקל דרך העבודה של אימא שלי...
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עד 3000 גג אני צריך רק מעבד לוח וכרטיס מסך תודה מראש (העדפה ל AMD ושתהיה חנות אמינה וזולה)
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קיצר חבר צריך מפרט. בסביבות ה4200 ש"ח עם אפשרויות לשידרוג. מחר ניגש בבוקר לרכוש את המחשב. רמקולים GPT 2.1 מקלדת ועכבר שחורים של לוגיטק. מסך CMV 743A 17" LCD צורב דיוידי שחור נק. כפול ליבה 1GB RAM ותביאו אופציות לשידרוג: שידרוג למעבד קונרו ולוח אם תואם עוד 660 ש"ח. ותתייחסו להנחות סניף כי זה מוזיל לפעמים גם ב200 ש"ח. אנחנו קונים בסניף באר שבע. ואל תגידו לי:אוי איזה מסך חרא. יכול להיות שאני אשכנע אותו לקחת במגה (סופר מרקט) לקחת מסך BENQ 17LCD DVI ומקבלים איתו מתנה מדפסת משולבת של לקסמרק אבל הוא סתם נאב אז מה אכפת לי.
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-