עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ???tal???,

אני מתלבט לגבי הדגם הזה עבור חברה שלי שרוצה לקנות מחשב נייד חדש וקל, הביקורות עליו די טובות אבל יש לי כמה דילמות אולי מישהו יכול לעזור לי: 1. acer עד כמה זה משנה של איזה חברה המחשב, כולם אומרים שעדיף dell, hp, lenovo במה זה מתבטא, איך השירות של acer יש איתו איזה שהם בעיות, והאם בסופו של דבר השם על הקופסא לא באמת משנה ומה שיש בפנים הוא שקובע וכל עוד יש אחריות אני יכול להיות רגוע? כי הרי בסוף בכל המחשבים הרכיבים הפנימיים הם לא של החברות עצמם אלא של אינטל, קינגסטון וכו'. עד כמה אחריות של ניידים היא אחריות אמיתית על כל הרכיבים או שתוספת אחריות ל-3 שנים היא אחריות מינימלית שלא באמת מכסה את הבעיות האמיתיות שיכולות להיווצר? 2. המעבד שלו די חלש SU940 1.4Mhz עד כמה אני ירגיש את הה…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by adriel10,

אז ככה אני קונה עוד יומים מחשב ב-5000 שקלים ועכשיו אני רוצה שתיראו את המיפרט ותגידו לי יש איזה תיקונים או משהוא לשפר והמיפרט לא כולל צורב DVD מעבד:Q6600 1322 ש"ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=IQ6600 לוח אם - ASUS MAXIMUS FORMULA 1281 ש"ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=31135 כרטיס מסך -GECUBE RADEON HD3870 1213 ש"ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=GV393 זיכרון- G-SKILL DDR2 1066MHZ CL5 2GB 365 ש"ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-8500CL5D-2GBPK כונן קשיח- WESTERN DIGITAL 250GB 16MB BIFFER 304 ש"ח http://www.skypc.co.il/pr…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  3. זקוק לדגם של מחשב נייד עד 5000 ש"ח , שיוכל להראות סרטי HD , שתהיה יציאת HDMI , שהמחשב ירוץ מהר כמובן :-) הרבה זכרון ומעבד מעולה עד כמה שהמחיר מאפשר ... , הארד דיסק כמה שיותר גדול יותר טוב בטווח מחירים כמובן ... מסך סטנדרטי למחשבים ניידים שיש לו איכות טובה (סטנדרטי זה 14. משהו לא ?) צורב DVD כמובן , וכל הדברים שמסביב .. (שתהיה גם מצלמה עם מיקרופון מובנת) . שימושים בעיקר : סרטים , סרטים HD , משחקים קלים , אינטרנט , דואר אלקטרוני , מצגות , וורד וכו'... תודה רבה לכם , חן .

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, איכותי עם שם טוב, לאחר חיפוש והרבה השוואות, המחשב הבא מאוד קרץ לי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY המחשב בגדול מיועד לאינטרנט ומשחקים. וכשאני אומר משחקים אני מדבר על משחקים בסגנון: היטמן4, ווארכרפט, סטארכרפט2, דיאבלו3 וכו', לא משחקי תלת מימד כבדים אבל משחקים באיכות טובה... מה דעתכם? יש לו מפרט טוב? משהו חסר בו שזה יכול להיות חשוב? הוא יסחוב משחקים כמו שכתבתי הנ"ל? אולי יש דגם שהוא טיפה יותר יקר אבל הרבה יותר טוב ושווה להשקיע עוד כמה שקלים? בגדול התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אין לי בעיה הלתגמש. ודה מראש!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת והפקה של מוזיקה לא כולל מארז ומסך. בתקציב של 4000 ש"ח :s05: בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. היי לכולם אני שוקל לקנות את הטאבלט הזה לצורכי לימודים (משיקולי משקל וגודל בהשוואה לנטבוקים, וגם המחיר שלו סביר לחלטין) ויש לי כמה שאלות: 1. איך הדפדפן מתמודד עם אתרים "מוזרים" (כלומר לא סטנדרטיים) ובעיקר כאלה עם כל מיני טפסים מקוונים וסרטונים? יש לי גלקסי אס והרבה דפדפנים שניסיתי (כולל אופרה מיני, דולפין, סקיי פייר והדפדפן המובנה) טובים רק לאתרים "רגילים" ולא מהווים אלטרנטיבה למחשב. 2. האם יש אפשרות לחיבור אביזרי USB שונים? (דיסק און קי/הארד דיסק, מקלדת, עכבר, טלפונים וכו') איך האנדרואיד 3 מתמודד עם זה? 3. איך המכשיר מתפקד בעיבוד תמלילים ושרטוט? מכיוון שהמחשב ישמש הרבה ללימודים אני ישתשמש הרבה בתחליפי וורד, אקסל ו PDF של האנדרואיד, ואולי גם בסטיילוס עם סוג של צייר או לוח…

7. Started by zohar74,

שלום, מחשב לשימוש ביתי/רב תכליתי. מרבית הזמן אני משתמש באינטרנט, וורד. מידי פעם סרטונים/סרטים. לגבי משחקים - אני ממש לא גיימר אבל מידי פעם אני אשמח לשחק משחקים כמו פיפ"א ... אני רוצה לרכוש מסך 22 אינץ' (אשמח גם כאן להמלצה למרות שאני מבין שזה לא הפורום המתאים). תקציב- 2,500 ש"ח פלוס מינוס, ללא מסך. תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by raviv1989,

אז המחשב הנייח שלי כבר גוסס ואני צריך מחשב חדש. אני כרגע סטודנט לתעשייה וניהול שנה ב' ועד עכשיו הנייח ענה לי על כל הצרכים בבית. לפי מה שאני מבין לרוב הסטודנטים יש מחשבים ניידים אבל אני לא יודע מה עדיף לי כי אני חושב שיותר נוח לעבוד עם נייח, אני יודע שקיימת אופציה לקנות מחשב נייד ולחבר אותו למסך חיצוני אבל אני לא מתכוון לעשות את זה. בקיצור, מה אתם אומרים עדיף לסטודנט (שחוזר הביתה מהלימודים יש לציין) מחשב נייד או נייח?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by talisman,

מבקש מפרט ללא מסך, הכולל כרטיס RADEON 9800PRO, עד 4500 שקל עדיף פחות. המחשב מיועד למשחקים!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. המלצתכם לנייד לחבר באיזור ה-3000ש': טושיבה יד שנייה (8חודשים) במצב מדונדש - 2700ש' http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=22442 או דל חדש 1525 -http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm תודה מראש לעוזרים

11. Started by Zrizi,

שלום, מעוניין לרכוש HTPC עבור LCD 32" HD-ready. המפרט המומלץ ב2500 מצא חן בעיני, אך לא מצאתי משהו כזה בחנויות ואשמח לעזרתכם. אני מניח שהמפרט המדובר תומך בהצגת תכני HD ללא בעיה למרות שאין לו כרטיס מסך ייעודי. אם לתחושתכם יש משהו מיותר במפרט או שיש רכיב שישדרג את המחשב בתוספת לא גדולה, תרגישו חופשי לשנות דברים במפרט. בנוסף, אשמח להמלצה על רמקולים בעלי יחסי עלות תועלת טוב שיתאימו לצפייה בסרטים בסלון. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by zvi0005,

שלום יש לי מחשב נייד HP דגם DV6. טמפרטורת המעבדים מגיעה עד ל-115 מעלות. האם במצב כזה אפשר להישתמש מחשב? והאם אפשר להיות בטוח שהמאורר של המעבדים לא עובד או שיכולה להיות בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. שלום לכם, הרכבתי מפרט בסכום של עד 6000 ש"ח, מיועד למשחקים בעיקר, אבל גם לא מעט לתכנות ואינטרנט (אני עובד לרוב עם מס' תוכנות במקביל ככה שנוצר עומס רב על המערכת). אני לא מתכנן OC בשום שלב, וגם לא שדרוג קרוב לאחר הקניה, ככה שמה שאני אקנה צריך להספיק לי ללא מעט זמן. אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם על המפרט (מאתר KSP) : מארז - 460 ש"ח - Thermaltake Suprano VB1000BWS (אני יודע שרובכם ממליצים על HEC Compucase אבל אני לא אוהב את הצורה של המארז הזה, ומה גם של-Suprano יש עוד מאוורר צידי). ספק כח - 420 ש"ח - Noisetaker EG425P-VE 420W (לדעתי אמור להספיק, אבל תחוו את דעתכם..) לוח אם - 650 ש"ח - 945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E (מכיוון שהחלטתי ללכת על 2GB זכרון במהירות של 66…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  14. שלום לכולם, להלן מפרט המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 Memory: 2x2GB G.Skill TT PI DDR2 PC2-8500 (1066MHz) PI Edition @5-5-5-15 2.1V GPU: Gigabyte Radeon HD6950@70 Soundcard: Native Instruments Audio 8 DJ HDD 1: Hitachi Desktar 7200RPM 500GB HDD 2: WD Greenpower 7200RPM 500GB Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Antec P182 המחשב עובד מצוין, אין לי שום בעיה להריץ משחקים תוכנות וסרטים ברמה הכי גבוהה, אבל יש לי אפשרות למכור את הלוח, המעבד והזכרון שלי ב-600 ש"ח לחבר ולשדרג לעצמי את המערכת. עוד סיבה רצויה לשדרוג היא שאני רוצה לעבור לזכרון DDR3, הלוח הנוכחי שלי כמובן לא ת…

15. Started by David_Beckham,

אוקיי חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים זה המפרט שהוא אמר לי פחות הוא יותר מה הוא רוצה והוא רוצה שאני יעזור לו .. אז זה המפרט : Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB Kingston HyperX X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 250GB 16MB, SATA II Supertalent CA-601UFS Silver RockeTeer IV 600W Silent (24pin) מה אתם אומרים ? אם יש לכם הצעות יותר טובות , חופשי ...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. אהלן , אני צריך מפרט מחשב לעריכה + משחקים תקציב עד 3000 ¤ יש לי משהו בערך בראש מעבד E8400 זכרונות 4 גיגה G.SKILL כרטיס מסך GeForce 9600 1 GB מארז עד 400 ¤ לוח Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL ספק FSP 400 W ללא כוננים , לא קשיח ולא אופטי .. לא צריך כי יש לי ... לא צריך ציוד היקפי אין לי העדפה לחברה מסויימת והקירור והעיצוב חשוב פחות או יותר לא קריטי חשוב שקט לא עושה OC לא צריך מערכת הפעלה משחקים שאני מתכוון לשחק אנדר כובר + גיטיאיי החדש (אני יודע שיש בעיות במנוע הגרפי של המשחקים, אז אין לי ציפיות) מה אתם חושבים על המפרט הזה ? חושבים שאפשר להוציא ביצועים טובים יותר במפרט אחר ? תודה!

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  17. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, אינטרנט, סרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים נראה לי דיי מיותר, לא צריך גם מארז וספק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש.. הדבר הכי חשוב לי זה שהוא יריץ את NBA 2K12 באיכות הכי גבוהה.. עכשיו עשיתי כמה בירורים והבנתי שבמחשב (המפרט מוצג בהמשך) ASUS G53SW-A1 אין 3D.. השאלה שלי היא אם אני קונה את הערכה של NVIDIA של ה-3D (עם המשקפיים וכאלה) ומתקין על המחשב אני אוכל לשחק NBA 2K11-2K12 בתלת מימד עליו? ואם כן באיזה איכות? זה המפרט של המחשב: 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 8GB RAM 750GB 7200rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 GPU 15.6" LED Backlit Widescreen DisplayIntegrated Camera and Microphone Bluetooth 2.1+EDR, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit)7.9 lb וזה קישור לערכה של NVIDIA: http://…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  19. שלום, אני צריך מחשב שיהיה בעיקר לעבודה / לימודי תוכנה (עבודה עם Visual Studio 2012). קצת משחקים על הדרך.. לא יותר מידי (PES 2013)... אני קונה את המחשב בחו"ל: http://www.bhphotovideo.com/c/product/891165-REG/ASUS_g55vw_dh71_i7_3630QM_8GB_DDR3_500GB_HD_Windows_8.html מה אתם אומרים? שי

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. Started by Daniel Jozefowicz,

יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. צרכים סטנדרטיים = אופיס, סרטים, מוזיקה, תוכנות הורדה שמנות, ועבודות פוטושופ פה ושם. לא סטודנטית לעיצוב או משהו, כן מגיעה למצבי ריבוי משימות. אני יודעת שזו שאלה שקצת חוזרת על עצמה, אבל למרות שקראתי אני עדיין מתלבטת, אולי תוכלו לעזור: כרגע בין ה-LG R410 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6817&perur=2&t=1&c=322 ל- HP 6510b KE132EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TX6510b#bidders_list השיקולים: על HP באופן כללי קראתי ביקורות טובות יותר, על ה-LG אין בכלל וכל מה שהצלחתי לדלות זה שהשירות גרוע. מערכת הפעלה: לHP יש ויסטה ביזנס ולLG לא. כמו כולם, מעדיפה להשתמש בXP. HP קצת יותר קל. מצד שני: לLG נפח הארד דיסק גדול יותר. הוא יותר זול - לא ממש ברור …

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by daniel770,

שלוםם יש לי מחשב נייד: HP Pavilion dv6515ej ונישבר לי המטען וניגמר לי האחריות ואני רוצה ליקנות מטען חדש ואני לא יודע איפה וזה לא מטען רגיל של HP זה מטען מיוחד שהוציאו בישביל המחשב הזה ניסיתי בכמה חנויות בתל אביב ואין להם כזה מטען אז כניראה שהוא דיי נדיר בארץ אני צריך שתגידו לי איפה אני יכול ליקנות את המטען... זה דחוףףף תודה לעוזריםםם

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. מאוד אהבתי את המפרט של 6000,אך לדעתי אני לא ממש צריך כרטיס של ATI ב1600 שח...אז חשבתי על כמה אופציות נוספות: לשים את הכרטיס מסך ממפרט של 5000 שח(את ה6600GT) עכשיו על הכסף שנותר לשים עוד 512 RAM שהסופי יהיה 1534 כך שיהיה יותר מהיר בפונקציות כמו קידוד וכל מיני דברים בסיסים וברצוני לקנות רמקולים של CREATIVE 5.1

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by DarkW,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואחסנה (ברמה ביתית) של תמונות וקבצי וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  25. Started by Old Cat,

לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים