עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חשבתי על השילוב הזה: ASUS A8N-E - 939 ש"ח 629 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3115 X1900GT ש"ח 1744 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=4393 סה"כ: 2373 ש"ח יש גם לוח דומה של DFI שעולה כמה שקלים פחות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBDFINF4U&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1748 אבל לא הצלחתי להבין למה יש לו שני סלוטים של PCI-E וגשר SLI אם הצ'יפסט שלו לא תומך בזה... מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ראשון לציון, KSP בעקרון בניתי מפרט אך אינני בטוחה לגבי תאימות המעבד …

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. זקוק לדגם של מחשב נייד עד 5000 ש"ח , שיוכל להראות סרטי HD , שתהיה יציאת HDMI , שהמחשב ירוץ מהר כמובן :-) הרבה זכרון ומעבד מעולה עד כמה שהמחיר מאפשר ... , הארד דיסק כמה שיותר גדול יותר טוב בטווח מחירים כמובן ... מסך סטנדרטי למחשבים ניידים שיש לו איכות טובה (סטנדרטי זה 14. משהו לא ?) צורב DVD כמובן , וכל הדברים שמסביב .. (שתהיה גם מצלמה עם מיקרופון מובנת) . שימושים בעיקר : סרטים , סרטים HD , משחקים קלים , אינטרנט , דואר אלקטרוני , מצגות , וורד וכו'... תודה רבה לכם , חן .

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. מעונין לרכוש מחשב נייד 14 אינץ עדיף טווח מחיר : סביב ה4000 בעל 3ראם עדיף יציאת hdmi חובה זיכרון 250 עדיפות ללנובו . אשמח מאודלתגובות אני סטודנט ושימושי העיקריים ה לימודים ,סרטים , מוזיקה, משחקים בקטנה ואינטרנט

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by SilentBob,

קו המחשבים והמסכים המעודכן של היצרנית הטאיוואנית אשר מוצג ב-CES 2016 אפוף בתקן התקשורת החדש והזריז אייסר הייתה אחת מהחברות הראשונות שהציגו את קו המוצרים החדש שלהן במסגרת תערוכת CES לשנת 2016 (למעשה, היא עשתה את זה לפני שזו החלה רשמית), ונכון לעכשיו נראה שהמוטיב הבולט של מרבית המוצרים שלה הוא חיבורי ה-USB Type C הקומפקטיים והסימטריים, אשר כבר עכשיו מאיימים להפוך לאחד החידושים הכי פופולריים בעולם הטכנולוגיה בשנת 2016 באופן כללי. הדגם הראשון והמעניין ביותר של החברה הוא כנראה ה-Aspire Switch 12S, אשר מהווה עוד נייד-טאבלט היברידי שינסה לטעום קצת מההצלחה של מכשירי ה-Surface Pro ודומיהם. באייסר החליטו לבחור במעבדי ה-Core M החסכוניים יותר (מדור הסקיילייק, כמובן) והעוצמת…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. אפילו עדכון בסיסי לחלקים שכבר לא רלוונטים משנה שעברה , לא משהו שיצריך בשלב זה הרבה עבודה למי שבעניינים. רב תכליתי ומשרדי אם אפשר. יופי של אתר יש כאן.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. Started by shahar07,

מחשב נייד, שיהיה מהיר, גודל מסך בסביבות ה 15

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. היי אני מעוניין לרכוש לוח עם תושבת: 1155. עבור Gaming & OC הלוחות שעומדות בתקציב שלי הם : MSI - Z77A-G45-Thunderbolt OR Gigabyte - GA-Z77X-UD4H עם זיכרונות . G.Skill 16GB DDR3 1333MHz G.Skill 16GB DDR3 1600MHz השמח על המלצות לגבי הלוחות (בעל ניסיון עדיף) או לוח תואם ברמה ובעלות. לגבי הזכרון ההפרש הוא כ 200 ש"ח האם זה משמעותי בביצועים או חבל על הכסף? האם הלוחות אם באופן כללי יכולים להפעיל זיכרונות עם וולט גבוהה יותר מ 1.5V (המוצהר ע"י היצרן הלוח) ? או שחייב לתאים וולט במדויק? תודה מראש חברה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by Armageddon1,

אני צריך מעבד+לוח+זיכרון+דיסק קשיח+מארז+אורור שיהיה מיועד למשחקים קלים ואינטרנט לאחי (הוא לא צריך יותר מדי הוא רק ישחק במשחקים בעקרון ולא משחקים כבדים בכלל !) תקציב 1500 CPU AMD AMD Sempron 2200+ (Box) 307 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB 372 Memory A-Data DDR 256 MB 400 MHz PC 3200 226 Case TK-6007 156 Fan CoolerMaster CP5 48 Sum 1109 נשאר 400 ללוח איזה לוח אם כן יכול להתאים?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  10. שלום, אחותי בקשה ממני לחפש לה מחשב נייד עם תקציב של עד 4K לשימושי עיקרי של עיצוב גראפי מתקדם, עם דגש על פוטושופ. המחשב צריך להיות גם טוב לצפייה בסרטים, וחשוב גם שהוא יראה יפה ועם אופציה לבחור צבע. אני מניח שהמינמום מבחינת דרישות זה core i5 עם 4GB זיכרון ומסך טוב. אולי אפשר להתפשר על מעבד i3, אם זה יספיק לעבודה על פוטושופ. גודל מסך רצוי: 15.6 המשקל לא משנה כלכך כרגע. אשמח לקבל המלצות בהתאם, ודעה לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5655 תודה! עריכה: אני חייב לציין שכרגע היא עובדת על מחשב amd athlon 64bit X2 4400+ @ 2.6MHz עם 3GB זיכרון DDR2. כך שבעצם כל לפטופ עם ביצועים דומים או טובים יותר יהיה מצויין.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש נייד קל עם תחנת עגינה, אין בעיית תקציב אך מחפש כמה שיותר זול למטרת עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. תודה...

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by juli66,

שלום חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ משחקים כמו ה-gta החדש כרגע המפרט שלי הוא: לוח אם- msi 945gcm7 מעבד- 1.6GHz intel pentium E2140 זיכרון -2G DDR2 כרטיס מסך - nvidia geforce 8600 GT 512 MB אם יש עוד משהו שחשוב לציין שלא ציינתי תגידו אני יוסיף.. נראה לי שהכי כדאי לשדרך זה את הלוח אם והמעבד ואם אפשר המלצות למארז טוב. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. תודה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  13. עדיף שלמחשב תהייה יציאת DVI. המסך שמחובר למחשב הוא מסך 20". לא צריך ציוד היקפי כלל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  14. היי! אני ממש מתלבט אם לקנטות מחשב עכשיו, כי כבר אין לי סבלנות, אבל מצד שני - האם בקיץ המחירים יירדו בצורה דרסטית? האם הטכנולוגיות יהיו שונות מהותית כך שלוח אם שאני אקנה עכשיו כבר לא יתאים למעבדים שייצאו בקיץ? האם ה DDR2 עדיין יהיה טוב?(או שייצא DDR3 אוט משהו כזה)? והנה המפרט עליו חשבתי: AMD 3800 X2 ASUS M2 N-E (יש לוח שעדיף ?) LD/PQI 1GB 800MHZ DDR2 (גם כאן - איך החברה LD , האם יש חברות טובוןת יותר)? GEFORCE 7100/7300GS (אח"כ אני אשדרג למשהו כר DX10) מארז +ספק 400 גנריים(אני לא בהולך לעשות OC מטורף אז אני מניח שיספיק) - 150 ש"ח למארז + הספק מה אתם אומרים? והאם כדאי במקום ללכת ה ה 9XX D של INTEL?? תודה !!@! תקציב 200ש"ח

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  15. שלום, קיבלתי הצעות לשלושה מחשבים ניידים. השימוש הוא שימוש משרדי עבור סטודנט. האפשרויות הן dell vostro 1500 (עם מעבד core 2 duo t5470) dell inspiron 6400 1702 (עם מעבד core duo t2450) hp nx530 gh 638aa (עם מעבד core duo t2050) רציתי לדעת גם לגבי משפחות המעבדים - יש הבדלים גדולים בין core duo לבין core 2 duo? מאתר אינטל לגבי המעבדים: T5470 65 nm 2 MB L2 1.6 GHz 800 MHz - core 2 duo T2450 65 nm 2 MB L2 2.0 GHz 533 MHz - core duo T2050 65 nm 2 MB L2 1.6 GHz 533 MHz - core duo איך העוצמה שלהם אחד ביחס לשני?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד, מחשב בעיקר למשחקים, גם לסרטים ב HD של 720 ו-1080P מעוניין ב OC בעתיד כאשר אצטרך. מעוניין שהמחשב יתמוך ב SLI בעתיד כאשר ארצה להוסיף עוד כרטיס. אין לי חנות ספציפית שממנה אני מעדיף לקנות למרות שאני נוטה ל IVORY מאחר שאני מאוד מרוצה מהשירות שלהם. אין לי העדפה לחברה מסוימת כמו כן העיצוב לא כל כך משנה לי, חשוב לי שיהיה קירור טוב במחשב כמו שאמרתי למקרה וארצה לעשות OC. כנראה אקנה מסך CRT רגיל בקנייה נפרדת מכיוון שאני לא מעוניין להשקיע כרגע ב 22 אינצ' איכותי שעולה 1000+. עבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ₪1178 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪544 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש.. הדבר הכי חשוב לי זה שהוא יריץ את NBA 2K12 באיכות הכי גבוהה.. עכשיו עשיתי כמה בירורים והבנתי שבמחשב (המפרט מוצג בהמשך) ASUS G53SW-A1 אין 3D.. השאלה שלי היא אם אני קונה את הערכה של NVIDIA של ה-3D (עם המשקפיים וכאלה) ומתקין על המחשב אני אוכל לשחק NBA 2K11-2K12 בתלת מימד עליו? ואם כן באיזה איכות? זה המפרט של המחשב: 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 8GB RAM 750GB 7200rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 GPU 15.6" LED Backlit Widescreen DisplayIntegrated Camera and Microphone Bluetooth 2.1+EDR, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit)7.9 lb וזה קישור לערכה של NVIDIA: http://…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. Started by Daniel Jozefowicz,

יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. Started by mandarin,

האם הפסיקו לייצר לגמרי ניידים עם ציפוי מסך מאט והיום יש רק את הגלוסי עם ההשתקפות הדבילית ? אילו דגמים עדיין מגיעים עם הציפוי הישן ? הבנתי שיש דגם של fujistu אחד וה R60 של Lenovo ?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן (כ-12 אינץ גודל מסך). לשימושי אינטרנט, אופיס ושיהיה אפשר לעבוד איתו בתוכנת עריכת הסרטים של ווינדווס. תקציב - 2000 ש"ח. איך זה למשל - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13994 תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by tylor25,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? כן, בשביל מסך וwindows7 ואולי אם יש עוד משהו שממש שווה את הכסף שימושים מהם השימושים במחשב? בעיקר תוכנות עיצוב בעיקר בתוכנות autodesk 32bit עם אפשרות לעוד תוכנות + סקייף, טורנטים, משחקים ברשת. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? לא חובה מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? אין לי מושג אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? לא חשוב לי אבל אני מעדיף בחבילה בנויה מראש ואולי מZAP אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר?…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,BF3,BD2,GW,FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. Started by redead,

בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. Started by esakal,

שלום שלום, אני מיואש....... המטרה: מחשב נייד 12 אינטש בעלות שלא עוברת את 5 (ואם קרוב ל4 מה טוב) אני יודע שנושא זה דובר מספר פעמים בפורום (עברתי על כל מה שנכתב) ואני מתקשה לקבל החלטה בנושא: לטובת pr200 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1129&CatCode=315 1. מתאים לתקציב (היחידי בערך במפרט המוצע) 2. מפרט מצויין 3. ההתייחסות בפורום הזה לpr200 היא סך הכל חיובית 4. מתאים לשימוש המיועד (תוכנות בסיסיות פלוס) החסרונות 1. אייבורי (מנסיון אישי) 2. אייבורי (מנסיון של אחרים) 3. אייבורי (מביקורות רבות) לעומת זאת, לא מצאתי הרבה אפשרויות אחרות. ראיתי למשל את http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14528 שההבדל העיקרי במפרט אם ראיתי נכון זה במעבד (לא אומר לי הרבה …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה לגיימינג בנוסף המחשב ישמש לעריכת סרטונים באופן בסיסי בתוכנות אדובי בשביל עבודות בבית הספר. דיברתי עם tms (חנות מחשבים) וקבלתי הצעת מחיר אשמח אם תכלו להסביר לי האם ההצעה משתלמת מה ניתן לשנות על מנת לקבל ביצועים טובים יותר התקציב שלי הוא 4500 https://www.tms.co.il/143318 תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים