ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקלים, שיכלול תוכנות בסיסיות אך שיהיה בו הרבה זיכרון. אם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב כזה, אני אשמח... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
ראיתי תמפרט הזה במפרטים מומלצים אחרי חישוב מחירים בSKYPC יצא בסביבות ה 1700 מה אתם אומרים? ללא ציוד הקפי פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 140 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 380 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 180 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים כמו NFS SHIFT PES2010 IV ומשחקי רשת כמו combat arms 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 לא עד כדי כך חשוב אבל מומלץ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, מעכת הפעלה לא מקורית 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיריץ משחקים חדשים (לא משהו ברמה של CRYSIS) וגם סרטים. יש עדיפות למעבד עם ליבה מרובעת מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם יש צורך לשנות משהו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤999 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤561 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במ…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי בניתי מפרט למשחקים ואם אפשר לקבל חוות דעת עליו אשמח מאוד (אני קונה את המחשב בעוד כחודש או פחות (מה לעשות משכורת של חייל ) Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH XpertVison Geforce 7600GS Extreme 256MB* TWINMOS 1024MB DDR2 533MHz 4 PC4300 Westren Digital WD1600JS SONY Floppy 1.44MB SONY DVD-ROM DDU161510 (למחשב הישן שיעבור לסלון בתור מחשב לקולנוע ביתי) SunBeam Samurai Black case + HEC 350AR-TF 20/24PIN* סה"כ 3156ש"ח מsktpc.co.il *כרטיס מסך,מארז וספק אני קונה מפנדה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהוא מכיר מאיפה אפשר לייבא או ייבא במחיר הגיוני razerblade stealth. בארץ מצאתי רק דגמים ישנים. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור השרון
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! המחשב שיש לי כרגע כבר ישן אז הגיע הזמן להתחדש! בתכלס תכלס, המטרה היא להריץ בכיף את god of war החדש שיש בsteam *אני לא תמיד מריץ משחקים כבדים, הירוס 3 לדוגמא זה אחד האהובים עלי. אני רוצה משהו שיהיה לי טוב לכמה שנים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
לאבא שלי נהרס המחשב והגיע הזמן להתחדש מהפנטיום 4 שהיה לו... בעיקרון כל מה שחשוב לו שיהיה 500GB מקום ... 2 ג'יגה זיכרון ... ודגש על שקט כל השאר הוא אומר .. שים את הכי טוב עכשיו ניסיתי להרכיב כמה מפרטים ואני לא יודע מה יהיה הכי טוב בשבילו אין צורך בציוד הקפי \ מסך וגם לא בצורב ... תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MOH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' ומסך 42 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1.הדרישות בגדול הן:מחשב חזק עם יכולת טובה במשחקים ובכלל העבודה השוטפת 2.האם קיים מחשב נייד עם כרטיס מסך שתומך ב dx 10 במחיר סביר?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עדיף לוח אם עם כ.מסך מובנה טוב (SD3 וDX10). לא מתכנן OC כלל וכלל. המטרה היא משרד ומשחקים ישנים. COD2. שיהיה כמה שיותר זול.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי אני חדש פה,עם יש משהו שלא כתוב ננכון תתקנו אותי,אוקיי ? טוב יש לי מחשב כבר 8 שנים מחשב איטי רצחחח,בקושי GTA זה מריץ לי. אני צריך מחשב חדש,שישרוד דיי הרבה זמן,שיהיה מהיררר. שיהיה 320 GB או פחות,אני צריך זוג רמקולים חדש.. התקציב שלי זה 5000 עד 6000 ואני צריך שיבנו לי אותו,כי אני לא יודע. עריכה:אני לא זקוק למסך או OC,המחשב בעיקר למשחקים מוזיקה ואינטרנט,שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו קרייסיס.אה..אני צריך כונן DVD אני רוצה מארז יחסית שקט,יש לי כרגע מסך BENQ 19 אינץ'
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מפרט מהחנות www.logicpc.co.il המפרט בשביל מישהו אחר... מעבד-AMD Athlon 64 3200 Winchester Socket 939 BOX מחיר-1179 ש"ח לוח אם-Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard מחיר-809 ש"ח זיכרון-Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory מחיר-299 ש"ח (2 סטיקים כאלה...299*2=598 ש"ח) כרטיס מסך-Gigabyte FX6600GT GV-NX66128D PCI-e 128Mb Retail Video Card מחיר-1199 ש"ח דיסק קשיח-Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD מחיר-579 ש"ח צורב דיוידי-LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x16x24x16x32 מחיר-309 ש"ח מארז-Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless מחיר-279ש"ח ספק כוח-Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply מחיר-329 ש"ח מחיר סופי לתשלום 1 או 2 …
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בהתחשב בדרישות, למה לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש את ההורים שלי, ככה שרוב השימושים שלו הם משרדיים - תוכנות אופיס, אינטרנט ותוכנות בסיסיות אחרות, בנוסף המחשב אמור להוות מאין HTPC ולהתחבר גם לטלוויזה בסלון (37' Full HD) אז צריך כרטיס\מעבד שיתמוך כמו שצריך ויאפשר לעשות העברה מהירה בין המסך מחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI בלי פאקים כאלו או אחרים. וחשוב לי במקרה של מחשב כזה ספק כוח יעיל וידידותי לסביבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של 5,000 ש"ח לצורך קניית מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב היא צפייה בסרטים והתעסקות עם לינוקס, המחשב החדש הולך להריץ gentoo מה שאומר שהוא הולך לקמפל, והמון. משחקים אני לא מתכוון להריץ על המחשב הזה ככה שאין צורך בכרטיס מסך לגיימרים, אך חשוב שיהיה חזק מספיק לאפקטים של beryl. אין צורך בציוד הקפי כלל, מארז ותכולתו נטו. בנוסף לדברים הנ"ל יש לי דרישה נוספת מהמפרט, על המפרט לכלול 2 HDים של WD בתצורת RAID 0, על כל הHD להיות מינימום 160 גי'גה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. יש לי ניסיון מאוד רע עם ספקים, הדבר הפך ממש לפראנואיה אז אבקש לשים את הספק במקום גבוה בסדר העדיפויות. דבר אחרון, יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב. בתודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב נייח, למטרות עבודה משרדית ולימודים, ולעיתים גם שימוש בתוכנות עריכת וידיאו (פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס...) וגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש...). עד כה הייתה לי בעיה לערוך וידיאו וגרפיקה במחשב הנייד שפשוט היה איטי באופן מחריד. יש לי עדיפות ללוח אם של אינטל שיתמוך בזיכרון DDR3, דיסק קשיח של 1 TB, רצוי מאוד שיהיה שקט, ואני כן אשמח אם תוכלו להכליל את המסך במפרט (כל שאר הציוד ההיקפי: עכבר, מקדלת, רמקולים אין צורך). אם לדעתכם ניתן להגיע למפרט יעיל שיענה על הדרישות, וחסכוני זה מאוד יעזור! עוד משהו אחרון- אני לא מבין יותר מידי במפרטים למחשב, אז אם תוכלו גם להסביר לי מעט על המפרט שאתם בוחרים ולמה הוא כדאי אני אשמח! תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב של AMD מישהו מוכן להציע לי את המפרט הכי טוב למחשב בשביל תוכנות,אינטרנט,אבל בעיקר משחקי מחשב בבקשה עזרו לי?????????
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לנעה אין כרגע במלאי את המארז COMPUCASE CI-6920 400w ATX TOWER CASE. אתם יכולים להמליץ לי על מארז באותה רמה שכן נמצא כרגע במלאי של נעה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
the computer must be with the case Thermaltake Soprano Dx with efective and good looking cpu cooler like zalman cnps9500 a q6600 procesor i dont need a monitor
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד איכותי ויעיל שישמש בעיקר לקולנוע ביתי ולצפיה בסרטי HD התקציב הוא עד 2700 - 2800 גג תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למעבד 3200+ AMD 64BIT עם VENICE CORE אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף אבל בכל זאת לעשות אוברקלוק טוב למעבד.... אני יודע שDFI LAN PARTY NF4 מעולה אך הוא יקר מאוד בשבילי ואני גם מתכנן על כרטיס מסך AGP אז זה לא יתאים.... שמתי עין על לוח של GIGABYTE שנקרא GA-K8NSC939 , עם FSB1600 האם זה משנה?והאם הוא טוב לאוברקלוק ועד כמה הבדלים יש באוברקלוק בינו לבין DFI??? והGIGABYTE הוא NFORCE3 250GB האם הוא הרבה יותר נחות מNFORCE 3 ULTRA??? חוץ מזה אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך חזק של LEADTEK 6800GT וזכרונות של GEIL עם גופי קירור וCL2.5 בתזמונים... אז מה דעתכם ??? אודה אם תוכלו לענות לי על השאלות הדחופות כי אני מתכנן לקנות ממש בקרוב ומעוניין לעשות אוברקלוק בת…
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-