עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kaizer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.000 (200) ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 5.…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Omer5060,

היי, אני צריך תקציב למחשב גיימינג עד 5800 ש"ח ואני צריך את עזרתכם כיוון שנהרס לי המחשב ואני צריך לקנות חדש . (אני פותח דיון חדש כיוון שנוסף לי כסף לתקציב ואני צריך מפרט חדש) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5800 , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים ( fortnite ,overwatch ,call of duty , no mans sky ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ולהרכיב את המפרט החזק והאיכותי ביותר הניתן להרכיב עם תקציב זה!!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אינטרנט ואופיס ורצוי שתהיה למחשב יכולת ביצועית סבירה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד לתוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רזולוציית FHD ו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכל המומחים!!! אני זקוק לקנית מחשב שיתאים לתוכנות אפטר אפקטס ופרימייר ותוכנות אדובי כמו פוטושופ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב שיתאים לתוכנות אפטר אפקטס פרימייר ותוכנות אדובי כמו פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה יחסית שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. אני מחפש מחשב לאחיינים שלי שעד עכשיו היו על מחשבים ניידים ולא יכלו להריץ תוכנות ומשחקים שרצו לשחק, הרבה מהמשחקים החדשים לא יכלו לרוץ בכלל והשאר רצים ממש גרוע. אז עכשיו הם רוצים מחשב נייח עם יותר כוח. אני לא כול לתת שמות ספציפיים של משחקים, אבל הם רוצים להריץ גם משחקי AAA שיצאו לא מזמן או יצאו בקרוב. אני מעדיף מעבד אינטל וכרטיס מסך nvidia אלא אם כן יש פער גדול במחיר לעומת AMD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

6. צהריים טובים, רצ"ב מפרט להרכבת מחשב גיימינג. אשמח לקבל הערות והמלצות על המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 585 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock כמות: 1 - מחיר: ₪ 126 לוחות אם: Gigabyte B360N WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 411 זכרונות RAM: DDR4 16G / 3000 CL15 Crucial Ballistix Sport LT White כמות: 1 - מחיר: ₪ 281 מארזים: Corsair Carbide 270R Midi Tower Window Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 209 ספקי כוח: Corsair CX550M 550W PSU 80+ Bronze Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 263 כונני SSD…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by O3R3Z,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג נייח בעלות של כ 5.5K: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל, עדיף ללא אורות מיותרים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, המפרט בשביל חבר. אני פחות מעודכן בשוק ובחלקים היום אז הייתי שמח לקבל איזשהו מפרט ואולי לשאול שאלות אח"כ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 +- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא דילברייקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשר בקטנה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: warzone/gta v/diablo 4/fifa וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 0 תגובות
    • 360 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקרון יותר לגרפיקה אבל בגלל שזה עונה על צרכים גם של משחקים, כנראה שאתחיל לשחק קצת סוף סוף דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף שלא, יש לי עוד לקנות מסך חדש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה: Adobe photoshop, after effects , Indesign, AfterWorks, ותוכנות עריכה למיניהן.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - ל"פנאי" לפרנסה חלקית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב להורים שלי. השימוש היחידי שלהם בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש קצת באופיס, וצפייה בתמונות. התקציב הוא 1000-1500 שח (העדפה לכיוון ה-1000 אחרי שאמרתי להם שלא בעיה למצוא היום מחשב ב-1000 שקל) תודה רבה, רן

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by Chikotai,

משתמש לעבודה על Office וVisual Studio 2008. או במילים אחרות. שום דבר שדורש מאיץ גרפי חזק. תודה! נ"ב, המחשב הקודם נהרס אתמול (תאונת זכרונות קשה), אז אני חייב לקנות עוד היום את המחשב החדש.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bug35,

שלום! אני מעוניין במפרט למחשב נייח שמיועד בעיקר למשחקים כבדים, וסרטים. יש לי מסך מחשב של LG רזולוציה: full hd 1920x1080. דגם: w2261v. בנוסך יש לי מסך טלוויזיה של samsung .דגם: LA-37A550P1R. י FULL HD. כמובן התכנון הוא שתיהיה אפשרות לחבר את המחשב גם לטלוויזיה. אין תכנון לבצע OC. אני צריך גם המלצה למקלדת ועכבר. וגם אל-פסק. התקציב שלי הוא 7000-7500 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח שיתאים למשחקי הספורט המוכרים כגון ודומיהם.. וכן לעבודה מרובה מול המחשב ומעט עבודת גרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 3500-4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אם ניתן להכניס בזה גם עלות מסך עד 4K ש"ח זה יהיה פנטסטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מרובה מהבית, מעט עריכה בפוטושופ ומשחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - PES, FIFA, NBA (LIVE, 2K) 17 ואילך -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרטוט תכניות בתכנת אוטוקאד והדמיות תלת מיימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרש מקלדת נוחה וטובה + עכבר ארגונומי נוח לעבודת שרטוט של שעות רצופות + מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) --- 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, סוף סוף הגעתי להחליף את הנייח הישן שלי מ-2009. האמת שהייתי צריך לעשות את זה כבר לפני שנתיים-שלוש, אבל לא היה לי תקציב פנוי. אני מעוניין לבנות מחשב חזק מבחינת יכולות חישוב, בדגש על חישוב מקבילי, ולכן המעבד, כרטיס המסך והזכרון צריכים להיות חזקים. המחשב ישמש גם לעבודה וגם לגיימינג, אבל מה שאמור לקבוע את הדרישות יותר הוא האספקט של העבודה (תכנות בפייתון ואולי MATLAB). המטרה (בשאיפה) שהמחשב יהיה חזק מספיק כדי להישאר רלוונטי גם אחרי חמש-שש שנים. הנה השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K, אבל המגבלה לא מאוד קשיחה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ברכיבים החשובים, לחסוך במה שפחות חשוב ב) במידת הצורך - עד כ…

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה ווידאו (פוטושופ, לייטרוםו ואפטר אפקטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,000 שקלים, עם חריגה של עד 1000 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג. בעיקר משחקי עולם פתוח חדשים, וגם משחקים ישנים יותר עם הרבה מודים, כמו Skyrim. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מועדף אבל לא על חשבון המחיר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

21. אהלן חברים, אני רוצה לרכוש מחשב נייח לצורכי עריכת סאונד, יצירת מוזיקה ובין היתר גם תוכנות לעיצוב ועריכה של תמונות (פוטושופ ולייטרום) ככה שהוא צריך גם כרטיס מסך חזק עם זיכרון עבודה מספק. הדגש חייב להיות על מעבד חזק, זיכרון של 16 ומעלה וכונן SSD בלבד. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ככה שאין צורך לשלם על הרכבה בנוסף. לגבי קירור, אפשרי קירור למעבד שהוא לא קירור סטוק אבל לא צריך להסחף עם קירור מים וכו'. לגבי המארז, אחד שלא יהיה שואב אבק וגם יקרר את המחשב ושימור על הרכיבים. ניסיתי להרכיב מפרט כזה בעצמי אבל הגעתי לסכום של 20 אלף שקל.. הסכום שאני יכול להשקיע הוא 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 6500 תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמא SIMS, עבודה משרדית (WORD), צפייה בסדרות וסרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המחשב מחובר למסך DELL 19 אינץ' רחב אבל בעתיד כנראה יחובר מסך טלויזיה (32 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אך גם תוכנות לימודים (לא כבדות מדי - לא תכנות או גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אינטרנט ואופיס שימוש יום יומי (גם למשחקי אינטרנט) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. Started by Eyal27,

בקצרה: מחשב נייח בעיקר לתכנות ולגלישה באינטרנט. אפשרות הכנסה לכרטיס מסך איכותי שיידע להתמודד עם רשתות מלאכותיות. בפירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב? תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). IDEs מכל מיני סוגים, כולל אמולטורים (בתכנות לאנדרואיד לדוגמה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הדבר היחיד שחסר הוא רמקולים, והדרישות מהם לא גבוהות. אין צורך במשהו קיצוני באיכותו. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך (כרגע) בכרטיס גרפי נפרד. האלמנטים הגרפיים של המעבד יספיקו למה שאני צריך. כן הייתי רוצה לוח אם…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים