ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אפשר עם חריגה של 500 ש"ח ללא מסך מקלדת ועכבר
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: far cry 3/4 , call of duty advenced warfer , assassin's creed unity -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 פלוס 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = …
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה דעתכם על Packard Bell DOT S2.it/130. צרכים: גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים פרטים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8388 המחיר לא מה שצוין אלא: 1500 ש"ח (399$) אשמח אם תמליצו לי על דגמים נוספים בתקציב ולצרכים. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למספר מערכות מחשב ואשמח לקבל המלצות לשינויים לפני שאני מזמין סופית (כל המחירים כוללים הרכבה): מפרט ראשון- מחשב לעבודה משרדית, הדגש העליון הוא על עלות נמוכה אבל להשאיר מחשב שמיש ליישומי אופיס אינטרנט וכד' מעבד AMD X2 4000 לוח אם ASUS M2A-VM זכרון kingston 1GB 667Mhz דיסק קשיח seagate 160GB SATA 8MB צורב LG-H44N (B) BLACK מארז JSP TECH N-880B 400W מחיר- 1633 ש"ח מפרט שני- מחשב לעבודה משרדית ולימודים, יחס עלות תועלת מיטבי מעבד AMD X2 4000 לוח אם ASUS M2A-VM זכרון kingston 2GB 667Mhz דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA RAID EDITION צורב ASUS DRW2014L1T מארז JSP TECH N-880B 400W מחיר- 1903 ש"ח מפרט שלישי- כמעט זהה לשני, רק בחירה שונה של המארז מעבד AMD X2 …
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים מצויין עם רמקולים טובים ובלי מסך תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד בתחום של עריכת סרטונים קצרים ויצירת סרטון קצר ללקוח... מי שממכם היה או ראה סרטון של "צניחה חופשית" או "צלילה" כאשר מצטרף צלם... אני מצלם קליפים קצרים ועושה מזה סרט קצר... אני עובד על סוני ווגאס (בגלל נוחות) נתקלתי ב Dell Inspiron n5110 - מחשב I7 עם 8גיגה זיכרון... http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-n2670qm.htm רצית לשאול חוות דעת או המלצות למחשב אחר ברמה טובה אך לא יקרה... אנ מחפש מחשב לעבודה ולא צריך להיות אלגנטי וסקסי (כמו סמסונג 9) תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין לי תוכנה עיקרית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO LEAGUE OF LEGENDS ומקווה להוסיף משחקים כבדים בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי רציתי לדעת איך אפשר לשפר אותו כדי שהוא יריץ לי בצורה מהירה,חלקה עם גרפיקה מעולה משחקים,תוכנות אני יכול לקנות חלקים ממש עכשיו אם אתם עוזרים תתנו קישור למה שאני צריך לשפר.... מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz לוח אם: MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון:OCZ DDR2 1024 MB CL4 667MHz כרטיס גרפי:NVIDIA GeForce 7950 GX2 1GB תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ודי לא מבין בעולם המחשבים.... כרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם גודל קטן אבל אם ביצועים סבירים (לא נטבוק ) קשה לי להבין איזה מהמחשבים אותם הצגתי למעלה מתאים לי או טוב יותר.... אני מעוניין בגלישה הורדה ושימוש בתוכנות לא כבדות מידי (לא ברמה של פוטושופ או qbase) אני הולך להביא את המחשב מארה"ב אז אם יש לכם הצעות אחרות או תוכלו לעזור לי להחליט מבין המחשבים אני ישמח!! התקציב שלי עומד על +- 600$ תזכרו שאני קונה בזול מארה"ב. ה5310M ממש גבוהה לי במחיר אני מבין שהוא יותר חזק מהשאר השאלה שלי היא האם זה ממש משמעותי.... הנה המפרטים- http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-4310s.aspx http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-5310m.aspx http://w…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הם בגדול? מספיק משתלמים כדי לקנות בלי אחריות? כדאי לבקש מאמא להבריח אחד לארץ?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
בעקבות התארדים הקודמים שלי ועזרתכם קנינו לאמא שלי דל סטודיו אדום וסקסי. אחרי שקנינו אותו ולפי בקשתה של אימי התקנתי לה WIN XP HOME 32 BIT שיש לנו פה בבית (מקורי) בגלל שהיא לא אוהבת ויסטה. בכל מיקרה, נתקלתי בבעיה של דרייברים והיא שכידוע בכל העולם עובדים היום רק בויסטה ו-XP נחשב דבר "זר" וכבר לא משחררים דרייברים אליו. אחרי שיטוטים רבים וייפושים רק בשביל להתקין ת'מערכת הבנתי בשלב הבא שעליי להשיג דיסק (דרייבר) שמבצע אקיביציה שכזו שיתן לדרייברים שמקבלים עם הנייד שנתמכים בויסטה להיקרא על ידי ה-XP. חיפשתי רבות והרבה זמן והשאלה היא מה אני עושה עכשיו? מאיפה אני משיג את הדרייברים, חיפשתי באתר של דל ולא מצאתי כלום.. :-\ תודה רבה על עזרה באשר תבוא כי כרגע המונה של ה-30 יום סופר …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אשמח אם תועלו לתתלי שני מפרטים לשדרוג למערכות עם מעבדי אינטל. 1. מפרט מלא. 2. מפרט ללא כרטיס מסך, תומך בכרטיס מסך AGP FX5500 תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה? amd xp 2400 0.13 Radeon9500 128mb Pro (Hercules Prophet 512mb Geil 333mhz Asus A7N8X NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] כמה דברים חשובים : אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.. לא מבין בזה , לא לוקח סיכונים. בקשר לכרטיס מסך , קראתי באתר של תום , שהרדאון של החברה הזאת הוא הטוב ביותר (גם קצת יקר יותר) זכרונות , ירידה חדה במחירים... 512 במחיר שעד היום היתה קונה 256. והלוח אם , קראתי גם כן , באתר של תום שהלוח הזה ממש אבל ממש יותר טוב מכל לוח אחר שהיה שם.. וגם שאסוס יש להם את הלוחות הטובים ביותר. ככה בחרתי את החלקים. מחירים : מעבד - 989 שקל. כרטיס מסך - 1414 שקל. זכרונות - 504 שקל. לוח אם - 827 שקל. מחיר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק ל 2 מחשבים למשרד : אופיס, WORD , הצגת תמונות וקצת אינטרנט מה דעתכם על זה ..... ואים לא אז מה כן (אשמח על בסיס המלאי הקיים ב KSP) ? אשמח לכול התיחסות , תודה מראש , דרור מערכת מחשב ביתית / משרדית - כמות מוגבלת Intel Atom [zzB-SIC230] 1,240.00 ש"ח נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין באתר ולבוא לקחת באותו יום, משלוח: נשלח תוך 48 שעות מרגע הסדרת פרטי התשלום (מצב המלאי מתעדכן בזמן אמת) מערכת מחשב ביתית / משרדית מעבד: Intel® Atom 230 processor גוף קרור : מקורי Atom 40m"m זיכרון: 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משול…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחרי 6 שנים של עבודה נפלאה ה P4 1.6 עם לוח INTEL יציב ו768M זכרון RDRAM 800Mhz הגיע הזמן למחשב חדש. המחשב מריץ באופן קבוע שרת מייל, HTTP, FTP מריץ eMule ו Bitorrent. ומשמש לביצועי עבודות גרפיקה בפוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש. אין לי ספק שכמעט כל מחשב שאני אקנה יעבוד מהר יותר ממה שאני עובד היום. אני מעוניין במחשב שיעבוד נורמאלי לתקופה של 3-4 שנים. בתקציב של 3500 ש"ח. אני לא רואה את עצמי קונה מעבד חדש כל שנה. ואף פעם לא הצלחתי לשדרג באופן נורמאלי את המחשבים שהיו לי. תמיד היה משהו שלא התאים: הלוח, הזכרונות, המעבד, ממשק כרטיסי מסך, ועוד... כך שלמרות שנראה לי נכון לקנות לוח שיתאים ל45nm, אני לא מאמין גדול שזה יתאים למעבדים בעוד 3-4 שנים. בטוח שיהיה משהו אחר יותר טוב. אפשרות לעשו…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעבד אינטל: Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם למעבד אינטל: ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זיכרון: DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז: CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח: Tomahawk 450W Active PFC 12cm מקלדת ועכבר: Microsoft Multimedia Keyboard+Wheel mouse Oem +כרטיס מסך ב-200 ש"ח שביקשתי מהחנות שיבחרו מאחר ואין זה חשוב לי. צרכים: תוכנות סימולציה, ללא משחקי מחשב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה אין לי כל כך מושג בחלקי מחשב אז אני צריך את עזרתכם. השימוש העיקרי הוא בתוכנות - ADOBE PHOTOSHOP CS4 , PREMIER CS4 ובנוסף משחקים חדישים. התקציב שלי הוא עד 6000 שקל(כולל 2 מסכים שאני צריך שיעבדו ביחד-עד 20-22 אינצ') ועוד שאלה נוספת, יש לי מסך 37 אינצ' full hd , אני יוכל לשחק בו משחקים? (עדיפות למפרט מskypc) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 ש"ח +- קיבלתי את ההצעה הזאת לא מזמן ורציתי חוות דעת עליה השימושים שלי הם בסיסיים+ הרצה של כמה משחקי רשת כגון CS GO WOW וכדומה להלן המפרט: לוח אם Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz 6MB 1600MHz זיכרון Kingston 8GB DDR III 1600MHz Dual Channel פלאש דיסק Kingston 240GB SSD SATA III דיסק קשיח W . D 2 TB 7200rpm SATA III Purple מארז ATX Case Phantom White + USB 3.0 ספק כח Hec 600W + Active PFC כ.מסך Sapphire R9 270X 4 G DDR5 OC PCI-E כ.קול On board (HAD) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) כונן אופטי LiteOn DVD-RW x 24 SATA Black סה"כ : 4500 ₪ אם יש לכם משהו יותר טוב שאתפ יכ…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מחפש מחשב שיריץ לי תמשחקים פיפא האחרון שיצא GTA וכ"ד אני מעונין במעבד של אינטל עם עדיפות ללוח של ASUS אך לא מחייב במידה וניתן שהמחשב יגיע עם מסך יעזור לי קישור למערכת בנויה כבר שניתן להזמין מאתרי המחירות הגדולים תודה רבה ושבת שלום לכל מי שעוזר נ.ב. ראיתי באתר וואלה שופס את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZIC2DQ6600IPC2 זה מתאים למה שאני מחפש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין לרכוש מחשב חדש בשל רצון להתקדמות אז ככה התקציב שבו אני עומד הוא 6000 ש"ח עכשיו רציתי להתעיץ עם אנשים לגבי המעבד שאני ילך לרכוש אז ככה אני רוצה ללכת על מחשב סופר גימר שיריץ לי משחקים ממש כבדים על הגדרות גבוהות במיוחד ללא רצון לעשות לו oc אני יודע שבשביל משחקים ה2 ליבות כמו ה-e8400 או e8600 מעולה למשחקים אבל חשבתי ללכת על ה4 ליבות בשביל שישמש אותי לדברים נוספים אז ההתלבטות שלי זנ בינו לבין ה i7 החדשים ולכן רציתי לדעת האם המעבד של נדמה לי 920 משהו כזה הביצועים שלו טובים יותר ועם הוא ישמש אותי למספר שנים,
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים שלנו עודכן לחודש ינואר. מחפשים מחשב? אנחנו כאן כדי לסייע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-hwzone-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 5000 ש"ח (יש אפשרות לחרוג גם מעט למעלה עם הסכום). המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם …
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד בעיקר לעבודה גרפית-פוטושופ ושימוש כללי במחשב-מסנג'ר, אינטרנט וכ'ו. לא דרושה מכונת משחקים, אלא רק שיריץ משחק או שניים מידי פעם... התקציב הוא 400 דולר מארה"ב לחלקים- מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך. הארד-דיסק כבר יש, ואת השאר נקנה כשנרכיב בארץ. פשוט בחלקים המרכזיים אפשר לחסוך אם קונים בארה"ב. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מטרה: משחקים!! Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 ABIT NF8 (S-754) Nforce3 250 530 1 DDR 400 256MB Kingston CL2.5 310 1 512MB Kingston CL2.5 580 1 PINE xfx 6800 128MB DVI,TV 1600 1 MAXTOR 120GB (8MB) SATA 510 1 מארזים? 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 290 1 290 Total price + system assemly 4810 ¤ מה דעתכם?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצות למפרט מחשב למשחקים, תקציב 3500 ש"ח כולל מסך, וציוד הקפי. ניתן לחרוג מעט עבור שיפור משמעותי. OC רק אם דרך המוכר (באחריות). אריכות ימים וFPS חשובים לי יותר מרזולוציה (אם זה משנה משהו...). תודה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-