ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שאף על פי שרוב שימושיו יהיו משרדיים, חשוב לי שיעבוד מהר ככל האפשר, ואני מוכן לשלם על כך (אם כי אפשר כמובן גם לחסוך). השימוש, כאמור משרדי, אבל כבד - הרבה חלונות אינטרנט, הרבה Acrobat פתוחים, וכמובן וורד ואקסל רבים.. משחקים לא באמת יהיו (לפחות בינתיים), אם כי לא היה לי אכפת להשאיר מקום לשידרוג עתידי... אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה, וגם השקט לא קריטי.. הסתכלתי במפרטים הממולצים באתר, ויש לי כמה שאלות זהו מפרט ה high end המשרדי באתר: # מעבדINTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 : "SLBLK" - BOX950 # גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 # לוח-אםGIGABYTE GA-H55M-UD2H 620 # זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3500 # כונן ק…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במחשב משרדי למטרות אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים (כולל מערכת הפעלה ואופיס) עד 2500 ש"ח. לשאלות הפרמט - התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח (כולל מערכת הפעלה ואופיס) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רשמתי למעלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) לא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסקטים, יש…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שכתוב בכותרת, צריך מפרט למחשב משרדי בסביבות ה-1500 ש"ח. יש מסך ויש צורב, כל השאר צריך. מטכנאי מחשבים (שאני אישית לא הכי סומך עליו) התקבלה ההצעה הבאה: מעבד Intel P4 3.2G-775PIN 2M + מ.נחושת לוח Asus P5VD2 775 Sata, PCI-x FSB1066 DDR2 8XUSB מארז מקצועי 6xUSB + W500 ATX דיסק קשיח 200G 7200 JB WD 8M זיכרון Kingston 512M DDR2 כרטיס מסך מובנה 64M מחיר: 1562 ש"ח הבוס חושב שזו הצעה מעולה, אני החלטתי לא להגיד כלום עד שאקבל כאן תגובות... (ברור לי שהמארז והספק ג'נריים ושאין סיבה לכתוב את כרטיס המסך בנפרד כי הוא מובנה) אשמח לקבל הערות על המפרט הנ"ל או הצעות טובות יותר באותו מחיר (או פחות) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי עזרה רבה שהענקתם לי בהרכבת "מחשב על" אישי , אודה מקרב לב לעזרה נוספת: מחשבי פי.סי. בעל משרד עו"ד, מעוניין לרכוש מספר מחשבי PC בסביבות 1,500 ש"ח למחשב (2,000 ש"ח גג, אך רצוי מאוד שפחות). שימושי המחשבים: תוכנות אופיס, אינטרנט, והרצת תוכנות ניהול משרד ומאגרי פסיקה. לעת עתה יריצו Windows XP, ורצוי שיהיו חזקים באופן יחסי למספר שנים (עם אפשרות למעבר למערכת הפעלה עתידית). הצצתי במפרטים המומלצים. מה ההבדל בין מעבדי AMD לאינטל? אודה מקרב לב, עבור מפרטים, הערות והמלצות! מחשב שרת כמו כן, דרוש מחשב שרת. איני בטוח מה דרוש, כך שאיני רושם תקציב. על השרת מצויים מסמכי אופיס, הזמינים ברשת לכלל המחשבים. כמו כן, רצוי שתהיה אפשרות למערכת גיבוי. וגם כאן... אודה מק…
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בבקשה מפרטים אך ורק מ KSP, כיוון שאין לי חנות מחשבים מוכרת אחרת באיזור בו אני גר. לא משנה AMD או Intel. העדפה ל 2GB זכרון RAM, כיוון שכדיי לנצל 4GB אצטרך להתקין מ"ה של 64 ביט ואני לא מעוניין. שימושים משרדיים: אינטרנט, אופיס, משחקים בעלי גרפיקה קלה. בבקשה שהמחשב יכלול גם צורב. ויכלול חיבור לטלוויזיה מלוח האם. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר (לא משנה אם אלחוטיים או חוטיים, העיקר שיהיה שימוש נוח בהם ואם אלחוטי שיהיה נוח לטעינה ולא מסורבל). טווח מחירים עד 1,700 ש"ח. אם תהיה חריגה קטנה לא נורא, בלבד שהמחשב יהיה טוב יותר משמעותית מללא חריגה. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר, תוסיפו לתקציב עוד 200-300 ש"ח. (אפשר לשחק קצת עם המחירים, לא מוכרח שה-300 ש"ח יהיו מוקדשים למקלדת ועכבר ולא לחומרה …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט שיהיה אפשר להפיק את המיטב למחשב ב1.4K לשימוש משרדי. ללא OC, ללא ציוד משרדי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין במחשב לצרכי אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומוזיקה. מעוניין במעבד E8400, זיכרון 2*1Ghz, הארדיסק לא מהותי כמה, צורב דיוידי, לוח אם. כרטיס מסך אפשר מובנה, אין צורך במסך או מקלדת או רמקולים. לדוגמא ראיתי את ההמפרט הזה, אבל הבנתי שייתכן ותהיה בעיה עם הספק כח שהוא לא יספיק, מדובר על 350 וואט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWell8300 חנות בירושלים/ת"א/ראשון מה דעתכם על מפרט זה? כמו כן אשמח לקבל מפרט מומלץ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, תוכנות קלות לעריכת מוזיקה, גלישה, אופיס, אינטרנט ותכני HD באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בסיסיים, אבקש להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיתן מקסימום ביצועים במינימ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בבחירת מפרט למחשב לאחותי שישמש בעיקר לאינטרנט כתיבת עבודות ואולי משחקים קלים עד עכשיו היא מסתדרת (בקושי) עם פנטיום 4 מלפני 6 שנים אז אני מניח שכל דבר יהיה שיפור.. התקציב הוא 1500-2200 עדיף כמה שפחות..לגבי השימוש אני לא יודע אם יש טעם לקנות כרטיס מסך חיצוני או מובנה ולהשקיע יותר במעבד.. בכל מקרה חשוב לי שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. לא צריך שום ציוד היקפי (מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר וכו') תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 2500, עדיף לכיוון ה2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט, עבודה עם מספר רב של תוכנות ברקע, כולל תוכנת גיבוי שרצה באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רגיל …
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש אשר ישמש אותי לעבודה ביתית. גלישה מהירה באינטרנט, תפעול מהיר של המחשב, הצגת תמונות ועריכתם ללא בעיה (lightroom, photoshop) ושימוש באופיס. התקציב שלי הוא 2500 ש''ח, כמובן שאשמח להוזיל תקציב זה אם אפשרי. חשוב לי שהוא יהיה שקט, נפח דיסק 500GB. בנוסף, אני זקוק למערכת הפעלה בסיסית של Windows 7. בלי קשר ל2500 ש''ח של המחשב אני צריך גם המלצה למסך רחב בגודל של 21 עד 24 אינצ'. מחיר המסך עד 1000 שקלים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחשב שישמש לאינטרנט אופיס ועיבוד תמונה ברמה נמוכה תקציב עד 2500 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים בכלל
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט למחשב משרדי. עקרונות מפרט: מבוסס AMD (לא sempron) כרטיס מסך - בשאיפה לא OB נפח אחסון: 80GB תקציב רצוי: 1700 תקציב גג: 2100 בנוסף-על איזה SFF את ועם איזה מעבד/כ.מסך אתם ממליצים לבסס תחנה משרדית על אותו עקרון של זו שלמעלה? תודה מראש, אורי. נב קיבלתי בינתיים את ההצעה הזו(היא לא ממש מה שאני צריך גם מבחינת נפח אחסון וגם מבחינת כ.המסך...): מעבד+לוח אם: AMD ATHLON PRO 3300+ ECS L7VMM3+ זיכרון: DDR 256 MB מארז: MIDI TOWER ATX USB + 400W דיסק קשיח :WESTERN DIGITAL 40 GB 7200 RPM כונן : 1.44 כונן תקליטורים :SONY/ASUS CD-ROM *52 כרטיס קול: AC 97 SOUND128 O/B כרטיס מסך: 3D FORCE UP TO 64MB +AGP כרטיס רשת: 10/100 LAN עעכבר גלגלת לאינט…
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב משרדי אמין, ושקט, שיוחזיק לי עכשיו לאיזה 4 שנים בתקווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 1500 שקלים) ואחד לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי bufferים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD כן צריך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למשרד. אני צריך שהוא יהיה מהיר ושלא יגמגם. אני אעבוד ביעקר עם אופיס, ואינטרנט. כמו כן, למחשב יחובר מסך LCD של 42 אינץ בנוסף למסך של המחשב עצמו שהוא בגודל 22 אינץ. אז צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד טוב. ראיתי בבאג את המחשבי מותג של HP שנראה לי שהם יעשו את העבודה. אני יודע שאם אני אבנה לבד יהיה יותר זול, אבל השאלה היא, איפה? לא ראיתי אף חנות נורמאלית בהרצליה, רמת השרון, רעננה או אפילו בתל-אביב. ובקשר למחשבי מותג של HP בבאג, הם מומלצים ? התקציב הוא למחשב עצמו ללא ציוד היקפי.
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי יש צורך במערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מפרט למשרד של חבר שלי ... מחשב משרדי ב-2000 ללא מסך. הוא גר מטר מ-KSP ראשון והבנתי שהם זולים אז רצוי מאוד שניתן יהייה לקנות את כל חלקיו ב-KSP. ראיתי את המפרט המומלץ, אבל באתר של KSP את חלק מהרכיבים. תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב + מערכת הפעלה חלונות 8 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באיזור נתניה. TMS או RSM 9. …
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי בסיסי (אינטרנט + אופיס) והמפרט הכי זול שמוצע באתר עולה 1500 ש"ח וזה קצת יקר עבורי, איפה ניתן לקצץ בו בכדי להוריד את המחיר לאיזור ה1000? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 ש"ח ~ 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי, אופיס + גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב אם המחיר נמוך\חינם אחרת אני ארכיב בעצמי. אין צורך במערכת הפעלה\אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור תל אביב 9. האם יש בקשות…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ותודה רבה לכולם, מחכה מחשב משרדי לאינטרנט ותוכנה ניהול חשבונות עם כל הציוד הקפי כולל מסך LCD לא חשוב כרטיס מסך אפילו משולב תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור למצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. ציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת רשת ומיקרופון (המיקרופון יכול להיות מובנה במצלמת הרשת). אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור מצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש עבור אמא שלי מחשב חדש לעבודה משרדית, המחשב הנוכחי שלה יחסית חדש (בן שנה וחצי - שנתיים) אבל המחשב חוטף כל פרק זמן יחסית קצר BSOD, נסתי לפרמט לא עזר, בדקתי גם את המאווררים הם עובדים והמחשב לא מתחמם לדרגות מיוחדות. בנוסף, היא ניסתה לקחת את המחשב לאיזה טכנאי דמיקולו שהחליף לה מספר רכיבים במחשב (היא אפילו לא זוכרת להגיד לי איזה, כי זה קרה לפני מספר חודשים) וזה לא עזר, גם כן טכנאי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -עבודה משרדיית א) המחשב מיועד לתוכנות: Office, Chrome וכ'ו... למעשה שום דבר מי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים להרכיב מפרט מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) הצעתי להם מפרט איכותי שמבוסס AMD ובנוי ע"פ פרט ממומלץ פה באתר(NF7,XP2500). מפה לשם נוצר אילוץ לאינטל, משימה קשה מבחינת ביצועים/מחיר. בכול זאת אני רוצה את דעתכם על המפרט הנ"ל והצעות לשיפור. cpu: p4 2.8 533mhz mb: asus p4v533 ram: ddr 256mb 333 hdd: wd 80gb 7200rpm מארז+ספק ג'נרי פלופי סי די רום והכול רק היום ב 2500 שקלים חדשים כמו כן אני מאוד אשמח להמלצה לחנות מחשבים אמינה בסביבת רחובות(הסיבה העיקרית לאילוץ אינטל). שאלה נוספת: החנות ממנה המפרט לא מוכרת AMD בטענה שהיבואן לא אמין באחריות שהוא מספק למעבדים .עד כמה זה נכון אם בכלל? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-