ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
המחשב אמור לשמש לגלישה, קצת משחקים (לא כבדים מדי),עבודה משרדית, הורדות, צפיה בסרטים וכד'. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר,מסך) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב כולל מסך בסביבות ה 3000 ש"ח - לשימוש בסיסי, ז"א משחקים (לא עם גרפיקה מטורפת - אין צורך להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך), אינטרנט ושאר שימושים בסיסיים ופשוטים. (רצוי בתצורת אינטל). תודה.
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב תקציבי שישמש בעיקר ל-Office ולגלישה באינטרנט בסביבת Windows 7. התקציב שיש לי הוא 2,000 ₪. אני מעדיף להימנע מלנצל את כולו, אבל במידת הצורך אני מוכן אפילו לספוג חריגה של כ-200 ₪. כאמור, המחשב אמור בסופו של דבר לשמש לדברים די בסיסיים, ואני לא מתכוון לבצע בו OC מכל סוג שהוא. אני כן מצפה מהמחשב שיהיה שקט, שיחזיק מעמד למספר רב של שנים ושיהיה ניתן לשדרג אותו בקלות במידת הצורך. הנה המפרט שחשבתי עליו, מבוסס מעבד Intel: (למען הסר ספק, אין לי צורך ברכיבים שלא רשומים כאן) מעבד: Intel Core i3 530, יחידות 1 526 ₪ http://www.skypc.co.il/pl_product~i3-530ay~3~0.htm לוח אם: Gigabyte GA-H55M S2H/Gigabyte GA-H55M UD2H, יחידות 1 495/581 ₪ http://www.skypc.co.i…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קודם-כל, תודה לאנשי הפורום ולמשתתפים. ברצוני לרכוש מחשב לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב ? שימוש כללי-אופיס,אינטרנט וצפיה בסרטי HD. לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא .יש מקלדת מסך ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן .האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוס…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. האם תוכלו לייעץ לי לבחור מחשב שישמש אותי לאולפן ההקלטות הפרטי שלי ? על המחשב הזה ארכיב בעצמי כרטיס קול מתקדם כך שהמפרט לא יכלול כרטיס קול. אין לי צורך בכרטיס מסך סופר-מתקדם (רצוי שיהיה טוב). אני זקוק ל-DVD וגם צורב. הארדיסק 160. מסך טוב. סה"כ 5000 ש"ח. אבקש אם אפשר את 2 האפשרויות:אינטל ו-AMD . תודות.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך, אני צריך מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. תודה רבה! חג שמח =]
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים ברמה (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך אני צריך עם המחשב מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חשוב לי קצת על מותגים כמו לוח אם שיהיה ASUS וכרטיס מסך מחברה נורמלית שלא תפשוט רגל עוד שנתיים..והרבה זכרון ומקום אחסון ואם אפשר מארז נורמלי עם קירור תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לשימוש יומיומי - גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, טיפה משחקים - לא משהו כבד, עם כרטיס מסך סביר, כרטיס טלוויזיה, מסך 22", מקלדת ועכבר, ללא רמקולים, אין כוונה לעשות אוברקלוק, בעלות כוללת של עד 2500 ש"ח. אני מאזור חיפה - כך שחנויות באזור עדיפות. תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח, אפשר פחות.. שימושים: שימוש יומיומי פשוט, בטוח לא משחקים. אבל שיחזיק הרבה שנים ושיהיה יחסית חזק, לא צריך גרפיקה, כמו כן, רוצה שיהיה HDMI. תודה על העזרה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? אולי יתווסף כרטיס מסך בהמשך (סגנון ה 450 או 5750). לא מוצא משהו משתלם יותר מזה. AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 1 ₪125 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http:/…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אין צורך במסך ומערכת הפעלה. לשימוש ביתי, הרבה מקום (1000 גי'גה) למוזיקה וסרטים ותמונות, ועבודה על photoshop-תחביב. המחשב נמצא בחדר השינה לכן חשוב שיהיה שקט השגתי את המפרט הנ"ל Intel qwad q8200 לוח asus, gigabyte g31 Intel זיכרון סמסונג /ddr2048/800 Kingston כרטיס מסך 9400gt Wd/Seagate 1000 gb sata 2 16 mb DVDRW LG X 22 dual air מארז אנטק- case atx p-4 Power supply ezcool כל זה במחיר כולל של 2900. אשמח לחוות דעתכם
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , אופיס , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אני מחפש לקנות מחשב לשימוש כללי (עבודה, קצת למשחקים ולקולנוע בייתי) תקציב 4000 שח שיחזיק לי 4 שנים פלוס מינוס המפרט מעבד של אינטל E6320 מחיר 955שח לוח אם של ASUS P5K עם chipset החדש P35 מחיר 855 שח זכרונות 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 מהירות 667MHZ מחיר 700 שח (האם כדאי להשקיע?? ) כרטיס מסך 2 אופציות: 1) HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של SAPPHIRE מחיר 580 שח 2) 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של gigabyte מחיר 725 שח דיסק קשיח WD 160GB 8M מחיר 265 שח מה כדאי מארז לקלנוע ביתי או מארז רגיל? תודה רבה על העזרה אבי
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב לדירה של חבר, שימוש כללי- אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכדומה. ארצה גם לחבר את המחשב למסך 40 אינצ כדי לראות סרטים. אין צורך במארז וספק, את זה אני קונה בלי קשר. אם יש צורך לחרוג מהתקציב אז יש אפשרות. אין צורך בOC וציוד היקפי תודה :]
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב לשימוש כללי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות ובסרטים, וזה פחות או יותר. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא, ובפרט על שילוב הרכיבים מעבד - לוח אם - זכרון שבחרתי כמעט רנדומלית, וכמו כן המארז. מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך none צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU מאווררים …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 3.5K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קצת וסרטים אולי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? 500 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופי…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום חבר צריך מפרט למחשב. שימושים: אינטרנט, אופיס וסרטים (גם HD). הוא לא משחק בכלל. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לאמא שלו מחשב חדש, המחשב הישן סופסוף מת (10+ שנים, זה נס שהוא שרד עד היום). אז יצרתי מפרט, ואני שמח אם תוכלו להגיד לי האם הוא טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 בערך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, סרטים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי חברים, ברצוני לקנות מחשב המיועד להתחבר לטלוויזיה בסלון אשר יהווה תחליף ל-PlayStation/Xbox המערכת הפעלה שתרוץ על המחשב תיהיה SteamOS אשמח למארז קומפקטי ויפה מאחר והוא הולך להיות חלק מהנוי של הסלון תקציב של עד 3K תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני כבר במשך תקופה מעוניין לקנות מחשב, אני מניח שזה יקרה בחודש הקרוב. השימוש העיקרי שאני עושה במחשב הוא גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים. עכשיו אי אפשר להגיד שאני מחפש משהו למשחקים כבדים, אני בעיקר משחק במשחקי ספורט, אבל אני אוהב לשחק במשחקים האלה שהם זורמים, גם בהגדרות גרפיקה גבוהות (להנות מהם עד הסוף). בנוסף אני רוצה קירור טוב (אם צריך) ושכמובן יהיה די שקט ולא טרקטור, כי במחשב האחרון קצת סבלתי מכיבויים לא רצוניים שהוא התחמם. כמו כן אני צריך שללוח אם תהיה יציאת FIREWIRE. אני גם רוצה מסך שטוח (אני עדיין עם CRT). בניתי איזשהו מפרט כאן משהו סביב התקציב שלי (הוא די גמיש, אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כספים...) תגידו לי אם הייתם משנים ומה, האם הכרטיס מסך הזה טוב? האם יש…
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום רב, אמא שלי קונה מחשב נייד לצרכים משרדיים (וורד, אימייל, קצת סרטים, אינטרנט, WiFi, בלוטות' וכו'). התקציב הוא 3.5K ללא חריגות. המחשב צריך לבוא עם וינדוס. חובה שתהיה חנות שמוכרת את המחשב בצפון הארץ. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למפרט למחשב,שימושים - אינטרנט ואופיס + מסך LCD וציוד הקפי אלחוטי בקיצור מחשב משרדי.. תקציב - 3,000 ש''ח גג כמו כן אני מבקש לבנות מפרט דרך החברה - IQPC בלבד אם אפשר ... אני מרוצה מהחנות הזאת,אז אבקש איזה מפרט מהחברה הזאת בלבד.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-