ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום קודם המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ¤664 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4300 לוח אם ASUS Striker Extreme או GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 ¤1722 ¤1775 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2115 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤617 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1057 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0131R קרור למעבד Scythe Infinity ¤268 http://skypc.co.il/product.…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד קל, ויחסית חזק מטרות: אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך: 13.3 אבל אפשר 12 עד 14. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך:FHD או יותר דרישות מיוחדות: אין. משקל רצוי : עדיף 1.4 ק""ג ופחות, אבל עדיף פחות. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר יציאות מיוחדות: VGA, HDMI, Card Reader Bluetooth - רצוי כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: SSD 256 לפחות. כונן אופטי - לא תמיכה בתחנת עגינה - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיק לי אחריות שאני אוכל לתקן אותו בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן אבל לא חייב האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רק לא HP. כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף מעבד I5 או יותר, ושיהיה יחסית יפה אם אפשר. תקציב עד 6000 שקלים.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן המחשב בן 3 שנים אשמח לדעת כמה שווה המחשב , מעוניין למכור אותו ביד 2. I5-3570K Z77X-UD3H Gigabyte Corsair Vengence LP 8GB(2x4GB) 1866Hz ScyteMugen 3 Corsair Graphite 600T Seasonic X760W Modular Samsung 830 256GB SSD Gigabyte GTX680 2GB DVD WRITER ASUS XONAR DS 7.1 תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני אענה עוד רגע על השאלון, אני רק רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיריץ ניסויים באוניברסיטה, ולכן יש לי דגשים קצת אחרים: הוא צריך להיות מאוד אמין, כי המעבד יעבוד 24/7 על 100% למשך שבוע או לפעמים אפילו חודש-חודשיים. אין צורך בכרטיס מסך חזק. הוא צריך להכיל חומרה כמה שיותר חדשה, כי כרגע יש תקציב, ולא ניתן יהיה לקנות מחשב אחר במשך 3 שנים לפחות. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K, ניתן לנצל את כל התקציב ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? הרצת ניסויים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בסיסי ביותר- גלישה, שימוש בתוכנות פשוטות ולא כבדות, נוסח אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה -רועש-, מעבר לזה כמובן הכי שקט שאפשר רצוי... 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי מדי 7. האם ה…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר יש לי מפרט פחות או יותר של המחשב החדש שאני רוצה, בשלב ההתלבטות אצל מי לקנות את המחשב אבל עכשיו חשבתי על זה שאולי כדאי לי לחכות ל שבוע הבא ל black friday אני יודע שיש כל מיני מבצעים של black friday בדיסקים קשיחים וכל מיני ציוד היקפי אבל על מחשב קומפלט יכול להיות שגם יהיה ? black friday ואולי אחרי זה גם ה cyber monday..
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים המחשב הנ"ל משום מה לא מזהה אייפון 4S ב"מחשב שלי". אני לא מעוניין להתקין איטונס אלא למשוך תמונות כאילו אני מושך מדיסק און קי. מה שקורה כשאני מחבר יש צליל של התקן נכנס אבל הוא רק מטעין את הטלפון ולא רואים אותו במחשב שלי. כל הדרייברים שיש באתר של לנובו הותקנו (האחרונים). 3 כניסות ה USB עובדות עם התקנים אחרים. מנהל ההתקנים מזהה אבל עם הסמל הבעייתי אז אני מנסה לתת לו למצוא תוכנה באינטרנט לעדכון והוא לא מוצא שום דבר.. מצרף תמונות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי חבר'ה ! שבוע הבא אני הולך לקנות מחשב כנראה בפנדה ויעלה בסביבות 12.7K **לפני שכולם מתנפלים עלי תקראו את המאמר הזה שמראה שגירסה ממומהרת של המותק הזה שווה פר שקל להרבה מחשבים אחרים שמציעים כאן, אז לא מדובר בביזבוז כסף רק כי בא לי** http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/11/intel-core-i7-cpu-value/13 בבקשה תעזרו לי עם המערכת קירור מי שמכיר ויכול לספר עליה, ועצות לגבי האל פסק שאני אצטרך. תודה ! ***והנה המפרט היפה שלי שאני רוצה לקנות*** Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache ASUS P6T DELUXE Intel X58 Chipset LGA 1366 OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 Corsair HX Series 1000W PSU Western Digital 300GB 10K RPM SATA II V…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
P4 , לא AMD.. אני אקח מסך 17 לצערי.. מצטער על התקציב המצומצם.. אבל אין כסף :\ ועוד שאלה.. אם אני אצטרך להרכיב רשת אלחוטית.. מה צריך לקנות וכמה זה יעלה ? בתודה מראש חברים..
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וצריך מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים. הקריטריון הראשון במעלה בשבילי הינו הניידות - אני צריך מחשב שאני אלך איתו כל יום ולא ישבור לי את הגב, הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתבאס מללכת איתו כל בוקר. אני לא צריך שטח אחסון יותר מדי גדול שכן יש לי מחשב נייח לסרטים ומשחקים אלא רק למסמכי וורד וקצת גלישה באינטרנט. חיפשתי קצת באינטרנט והדגם שהכי נראה לי עד כה הוא הASUS zenbook prime ux31a http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=2765 במיוחד אהבתי שבדור השני הם שיפרו את כל הדברים שלא אהבתי בדגם הקודם - מקלדת משופרת, מסך מט ומסך יותר איכותי בכללי. על פניו הוא עומד בתקציב ואולי עד אוקטובר המחיר שלו עוד קצת ירד. הדקיקות שלו הדליקה אותי…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לעצמי מחשב נייד (מכרתי את הנייד הקודם שלי שמופיע במפרט) לקניה בארץ התקציב - עד 9000 שקלים. המטרות - לימודים ועבודה - תכנות בעיקר, visual studio dot net וכו' אני מעוניין במחשב נייד קל משקל - לא מעבר ל 2.5 קליו זה די מצמצם אותי לגדלי מסך קטנים מ 14" כלומר 12" לרוב, למרות שיש גם 13" אבל הם נדירים. ג'יגה זכרון, מעבד 1.7 ומעלה (אם יש בתקציב שלי דגמים עם מרום החדש, זה יהיה מעולה) צורב מובנה לא חובה דיסק קשיח 80 ומעלה, מהיר - 7200RPM יהיה נהדר WIFI וחיבור רשת חוטי רגיל - חובה. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. בלוטות' - יתרון אבל לא חובה. בינתיים חשבתי על LF LW20 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371079 חסרון - יש לו מסך בוהק (תכלס אולי זה לא כזה חסרון, אני צ…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - [482 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [517 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [688 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [698 NIS] 1 Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card - [1,060 NIS] 1 Sound Card : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card - [215 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [56 NIS] 1 CD/DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail - [294 NIS] 1 CD/DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW - [358 NIS] 1 Modem : Encore (Luc…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד חדש כשהוא מגיע, אני יכול להפעיל אותו ישר או שצריך להטעין כמה שעות כשהוא סגור? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהמשך לשירשור הקודם, אודה לקבלת מפרט לרשת אייבורי או חנות אחרת באזור פתח תקווה / רעננה עבור 2 מחשבים נייחים 1. מחשב גיימינג קל בתקציב 3000-3500 ש"ח 2. מחשב לשימוש אינטרנט / אופיס בתקציב 2000-2500 ש"ח. לגבי 2 המחשבים: 1. תקציב - כמפורט לעיל (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית / אופציה לגיימינג קל 3. צריך כונן DVD, אין צורך בציוד היקפי 4. למחשב היקר, צריך SSD + HDD, למחשב הזול מספיק רק SSD של כ- 480G 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. ראיתי שכתבו שניתן לרכוש קוד WINDOWS ב- EBAY האם פשוט להתקין ? 8. חשובה האחריות 9. רכישת המחשב -…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, fallout, Doom, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24 אינץ. 144 hz קנייה מסך Asus LCD 24" Gaming FHD 1ms up to 144Hz 3D Vision Ready VG248QE מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות מחשב, מה אתם אומרים על המפרט הזה.. [ללא OC] AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester 1,850 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 299 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,900 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 574 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB ViVo 3,090 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 398 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 33 ש"ח ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 619 ש"ח Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan 527 ש"ח Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח סה"כ 10,360 …
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר בדיקה ארוכה ומייאשת מול יבואנים, חנויות, EBAY, הגעתי למסקנה הסופית שני המפרטים הללו. אז.. מה כדאי? לאחר בדיקה כאן בפורום ראיתי הצעת מפרט זה של חברת RSM: "Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray ThermalTake CLP0514 Socket 775 מאוורר ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 4GB DDR3 1333Mhz WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX XFX ATI Radeon 6850 HD-685X-ZNDC 1GB GDDR5 XXX Edition LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black צורב ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black ללא מערכת הפעלה סה"כ: 2754 כולל מע"מ" אתמול שלחתי ל- IVORY את המפרט הנ"ל עם ההצעת מחיר הנוכחית - וקיבלתי את ההצעה הזו מנגד: להלן המפרט: מארז ARCT…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הטופס: מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח, אפשר עם חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה עם לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 שקל. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Grand Theft Auto V, Battlefield 4, The Division מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080 * 1920 לאי…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל לימודי עיצוב תעשייתי ואני מחפש לפטופ (לא מאק) שיעמוד בעומס. כרגע מה שמצאתי זה לפטופ dell inspiration מעבד i7 16 giga ram רזולוציית 4k כרטיס גרפי nvidia geforce gtx1050 השאלה אם הכרטיס הגרפי והרזולוציה מספיק טובים לעבודה בתלת מימד ובסוליד וורקס?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור 12 אינצ'. מעדיף מסך המתאים לעבודות משרדיות (אז מאט, לא?). * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זה קריטריון חשוב. ראיתי שמתחת ל-1.2 קילו יש קפיצה גדולה מאד במחיר, אז אני מניח שלכל היותר 1.2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות 6 שעות שימוש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי, אבל מתקשה להאמין שיש עוד מחשב שמגיע ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשובה המהירות על פני הנפח. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני הולך להוציא סכום מכובד על נייד, ואני רוצה בעיקר לדעת: 1. כמה לחכות לhaswel בארץ? אולטראבוקים שמגיעים עכשיו עולים פי 2.5+ מאשר בחו"ל, ככה שזה לא ממש משתלם. 2. השתנה משהו בזמן האחרון לגבי קניה מחו"ל? יש חברות ששולחות לארץ (וזה מגיע)? אני מתכוון ללכת על משהו בכיוון הAtiv book 9 \ Sony vaio pro. כרגע הדגם + הדרישות עוד בהתהוות, אני בעיקר רוצה לדעת איפה לחפש... תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש לקנות מחפש (בארה"ב) בסגום של עד 1000$. צורך ממוצע סך הכל אך מידי פעם שיהיה אפשר לשחק קצת. סך הכל פשוט מחפש מחשב חזק ואמין מבית כמה שיותר טוב. גודל מסך בין 13-15, רזולוציה כמה שיותר גבוה חיבור למסך חיצוני ב 1080, משקל כמה שיותר נמוך ו סוליד סטייד דרייב
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 מחיר: ₪395[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-