עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yair23,

מה דעתכם על המפרט ? INTEL P4 2.4B GIGABYTE GA-8PE667 SAMSUNG 256MB DDR 2700 LEADTEK GF4 TI 4400 128MB DDR ENERMAX FS-710B 350W מה אתם אומרים ???

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by omerikodik,

אהלן חברה מה קורה. קיבלתי חוות דעת טובה מחבר על האתר הזה. אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב הבא שלי, יש לי מחשב נייד בן 4 שנים שעומד לשבוק חיים כל רגע. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי פעולה, הרפתקאות, אולי אפילו גם ספורט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the saboteur/ spider-man/ call of duty/ homefront/splinter…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by orendv,

זה מ[צונזר] בלי מסך(אני צריך גם המלצה למסך) תתיחסו לרכיבים אבל גם למחירים הלוח אם הזה בא עם כרטיס קול וכרטיס רשת? תודה הסר כמות. מוצרים סה"כ Pine 56k V.90 PCI ESS 105 ש"ח LG 24X10X40 OEM 298 ש"ח Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 153 ש"ח Altec lansing ATP-3 682 ש"ח Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 443 ש"ח Gigabyte GA-7VRXP REV 2 575 ש"ח Kingstone 256MB DDR333 565 ש"ח AMD ATHLON XP 2000 + FAN 708 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 169 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 694 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 69 ש"ח Logitech Internet Navigator …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום אנשים יקירים... הודעה ראשונה שלי.. תקופה ארוכה אני מתלבט על מפרט מחשב איכותי.. קבלתי המלצות טובות על הפורום הזה.. תקציב מקסימלי למחשב - ₪4500 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עריכת מוזיקה/. לא מתוכנן לעשות OC... דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגון מחשב שקט, שיוכל לרוץ 24/7 וכו'.) מאווררים שקטים , מעבד TRAY מי הרכיב לכם את המפרט? אני המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S1156 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ₪259 לוח אם: ASUS P7P55D LE for Socket 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪664 מארז: Lanco…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BW4 COD ASC3 GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ulrra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. מפרסמת שוב מאחר וכנראה התפספס ולא התקבלה אף תגובה לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל ו- 300 ש"ח פחות האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://fre.co.il/items/2467917-Dell-Vostro-3480-V3480-5088 תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by FalseStart,

שלום לכולם, מצ״ב השאלון מחשב נייח למטרות גיימינג. חשוב לציין שבעוד כשבועיים אבקר בארה״ב אז אפשרי לחלוטין לקנות את כרטיס המסך שם ולהרכיב אותו לבד. עשיתי מעט מחקר, נוטה לכיוון הsuper 2070 אבל אשמח לשמוע עוד דעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5 אלף, אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. לצרכי עבודה יש לי מקבוק פרו. רק חבל שאי אפשר להריץ עליו משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? קיים מסך יחסית ישן שאפשר לחבר אליו את המחשב. אולי 19 אינץ׳ אולי 21. אבל כנראה אצטרך מסך חדש ב…

9. Started by The-Star,

מתכנן οc ועוד שאלה האם כדאי מומלץ לחכות עד לנובמבר (ליצאת הכרטיסי מסך החדשים של nvidiaאו יש אפשרות לקנות עכשיו את המחשב ולהוסיף את הכרטיס מסך בנוסף לכרטיס המחשב הקיים למחשב בעתיד ? תודה לעונים ולעוזרים ....

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני צריך בבקשה המלצה על נייד עסקי של דל עם מסך גדול. עד 8,000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by AQ King,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים mafia 3, battlefield 1..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p של דל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. -רוצה כרטיס מסך לא משולב. (ושתהיה אפשרות לחבר עם HDMI למסך 24" בבית 1920*1080) -המחשב ישמש כ"מחשב ביתי" -הייתי רוצה שיהיה אמין ולא "פלסטיקי" ככל הניתן... אני עובר מ-Thinkpad T42 של IBM שעשוי מטיטניום ונפל לא פעם מ-מטר ושום דבר לא קרה לו... בינתיים המחשבים שאני מתלבט לגביהם זה- אשמח לדיעות\תגובות וכו'.... [list type=decimal] [*]Dell Inspiron n5110 i7-2630QM nVidia GT525MDell [*] Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 [*]Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M [*]Dell Inspiron N5010 i5-460M 500GB HD 5650 [*]Asus A52JT i5-480M HD6370 HP [*]Pavilion dv6-3060ej WR752EA(HD5650 Intel Core i5-520M)ddd

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by yonir,

שלום, הרכבתי מפרט שמבוסס פחות או יותר על המפרט "מפרט רב תכליתי חזק" במפרטים המומלצים. המחשב מיועד לעבודה שוטפת, לצפייה בסרטי HD (מחובר לטלוויזיה 60 אינץ') ובהמשך ייתכן גם מעט ללכידת/עריכת וידאו. מוכן לשלם קצת יותר כדי לוודא שאף פעם לא "יקרטע", שיהיה אפשר לקפוץ בסרטי HD לכל נקודה במהירות וכו'. (במגבלות הסביר) המחשב ייקנה בפלונטר (בעיקר בשביל המארז הספציפי שמתאים לי) אשמח לשמוע אם יש למישהו הערות לשיפורים/שינויים מומלצים. [TABLE=class: grid, width: 600, align: center] [TR] [TD=align: left]Part[/TD] [TD=align: left]P/N[/TD] [TD=align: left]Description[/TD] [TD=align: left]Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CPU[/TD] [TD=align: left]BX80646I54570[/TD] [TD=align: left]Intel …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 מחיר: ₪395[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום קודם המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ¤664 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4300 לוח אם ASUS Striker Extreme או GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 ¤1722 ¤1775 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2115 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤617 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1057 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0131R קרור למעבד Scythe Infinity ¤268 http://skypc.co.il/product.…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך- למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, גלישה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים- לא חייב באיכות הכי גבוהה ובביצועים המקסימאליים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD רב שימושי .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן הוא צריך להיות לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מרוצים בעיקר NFS ,DIRT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הראשי 19 אינץ מרובע 1280X1024|והמסך המשנה הוא טלויזית LCD SONY 40 עם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לכמו שיותר במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא רק כמה …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם. אמרו למכר שלי כי לא מומלץ לעבוד עם E8400 וזכרון DDR3, זה נכון או סתם שטויות? (שאלה חדשה בעמוד 3).

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היי, כמה מכם זוכרים אותי אולי מהפעם שעברה שחפרתי בישביל מחשב חדש, הקניה לא יצאה לפועל עקב בעיות כלכליות :-\ אבל הפעם זה דיי 100%. אבקש מפרט עד 5000 ש"ח,אפשרי סטיה של 100-200 ש"ח אם ממש צריך, שכולל הכול. גם מסך,גם מקלדת ועכבר ורמקולים. המחשב מיועד בעיקרון לשמיעת מוזיקה,עריכת מוזיקה,הקלטת מוזיקה ,לא בצורה מקצועית. משהו ביתי לכן מספיק כרטיס אונבורד. בין היתר ,גלישה באינטרנט ,ומשחקים. עכשיו בקשר למשחקים,אני כבר 5 שנים לא שיחקתי במשחקים ממש, אומנם אני מאוד רוצה להתחיל בזה ולכן הייתי רוצה כרטיס מסך נורמלי-טוב, כדי שאוכל לשחק במשחקים חדשים. אני לא יכול להגיד כמה אני אשחק מאחר והרבה זמן לא ניסיתי,אבל ככה,שיהיה כרטיס טוב. סה"כ בכלליות זהו. כמה דברים לגבי החלקים: * מאחר…

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by CaTaLuNy,

מחפש מחשב עד סכום 2500שח. עיקר פעילותו תהייה גלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? מחשב מיועד לגלישה באינטרנט. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI,וUSB כמובן. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250G. * כונן אופטי? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.אפשר בלי מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב שהיה רק לא בצבע שחור. ועדיפות למסך מגע.ועדיפות למחשב דק. תודה …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by galgalgal2001,

אני מחפש מחשב נייד או לייתר דיוק טבלט שיהיה איתי בזמן שאני נמצא בטיולים. דרישות! (לפי סדר עדיפות) מערכת הפעלה ווינדוס (לא מתמצא באנדואיד או בתוכנות הIPOD) שלא יהיה מסך מבריק המון שעות סוללה 7 אינצ' (שיכנס לכיס) GPS אינטרנט סלולרי מחיר: זול יותר טוב יותר ואם מישהו מכיר תוכנה שבה יש את כל המפות בטופוגרפיות של הארץ אני אשמח לשמוע עלייה! תודה רבה לכולם!!!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Dean110,

הטופס: מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח, אפשר עם חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה עם לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 שקל. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Grand Theft Auto V, Battlefield 4, The Division מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080 * 1920 לאי…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by hadar1981,

אני צריכה מחשב דחוף למחר לצורך עבודה על תלת מימד והחלטתי שבמקום לקנות לוח אם וספק חדשים אני אקנה מחשב חדש המחשב הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung יש לכם אולי המלצה לחנות שיכולה לספק לי את מה שאני צריכה במחיר אטרקטיבי? רצוי לציין שהמחשב הישן עלה לי 4000 שקל בערך +- תודה רבה לעונים

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. ברצוני לרכוש מחשב לצורך OC. האם זהו מפרט טוב, והאם אני צריך להוסיף חלקים? Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX CPU Cooler for Pentium IV 478 pin Generic 80mm Fan CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory 433 Mhz ! Simbadda Mask 2 Blue 400W Case 2 fans Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) ATI RADEON 9500 PRO עכבר LOGITECH מקלדת רגילה מסך MAG האם עדיף זכרון MUSHKIN על CROSAIR?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים