ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח לעזרה עם המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכנות, פיתוח אפליקציות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות פיתוח לדו' eclipce וכו', פוטושופ, אילוסטריטור - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1080 או 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב נייח לתל ממד וגיימינג, תקציב עד 6000 אלף, רוכש באילת החודש. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייח חדש, עבור עבודות תלת מימד ואנימציה (Blender,Adobe After Effects), וגיימינג ב 1440p. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, אם אפשר לחסוך ללא הפרש ביצועים, זה מעולה. אין צורך בציוד היקפי. (מקלדת, עכבר רמקולים וכו') עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במדד מ-1 עד 10: 8 חשוב מאד, אבל שלא יבוא על חשבון קירור הולם או ביצועים. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, זה מסיח את הדעת מהעבודה. כנראה מארז Micro או ATX איכותי ויפה כמו שיש לחברת NZXT, עם חלו…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
בינתיים אני לא מתכנן שום אוברקלוק, אבל אני יודע שבערך עוד שבוע-שבועיים לאחר קניית המחשב אני ארצה להרביץ משהו קטן. אז, איך המחשב הזה, מה להוסיף ומה להחליף? אוברקלוק חלש עד בינוני, לא משהו מפלצתי. Processor: AMD Athlon XP 2000 +FAN (638nis) MotherBoard: Epox EP-8K9AI KT400 (555nis) Video Card: WinFast A250 TD MyVIVO- Leadtek GeForce 4 Ti4400 128MB DDR (1149nis) Memory: Micron 256MB DDR PC333 (532nis) DVD/CD-ROM Drive: BenQ DVP-1648A- DVD-ROM 16x48 (272nis) Case: Chieftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver (570nis) Power Supplier: HEC 475dvd Watt (372nis) Mice: Logitech MX500 Dual Optical Mouse (269nis) Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 (565nis) Floppy Drive: Tea…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יותר מדי התלבטויות. הגיע הזמן לעצה מהמקצוענים. תקציב - 3.5K, אפשר לגרד עוד מאה מאתיים אם שווה. גודל מסך - 13.3-14". הבנתי שישנה עדיפות למסך מט. דרישות - סטודנט למדמ"ח. תכנות, אופיס, סרטים, אולי משחקון פה ושם אבל זניח. עדיפות לכונן קשיח משולב SSD (500/32? זה יספיק למערכת ההפעלה?) * משקל רצוי - עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב. * כונן אופטי? אין צורך ממשי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סעיף נפרד למטה. * כרטיס מסך - בהחלט אסתפק ב4000 המובנה, בעיקר אם חוסך סוללה וכסף. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, WIN8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שהארבע המובילות כרגע בשוק הניידי…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר חרגתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבדים שלוקחים הרבה משאבים מהמעבד), מולטימדיה, וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BF3, BF4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב שמיועד להריץ על האיכות הכי גבוהה…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מצטער מאוד על פתיחת הנושא החדש . היום בשעות הצהריים אני נוסע לIQPC לרכוש את המחשב החדש שלי בעזרת השם . רציתי רק התייעצות אחרונה ולקבל תמונה יותר גדולה על המפרט כי בנושא הקודם ממש לא קיבלתי את זה . אני מבקש רק לעבור חלק חלק ולהבין את דעתכם זה מאוד מאוד חשוב לי . המפרט הזה יתחבר למסך T260HD ואני מעוניין לשחק על הגדרות HIGH - VERY HIGH . ( אין לי מושג אם הHD4890 יספיק לדרישות שלי אני ממש חייב יעוץ דחוף לגבי זה ) למעבד אני הולך לעשות OC אני מקווה להגיע איתו ל4.0GHZ בערך אתם חושבים שהרכיבים מקוררים מספיק ? אני מקווה שתגיבו מהר ככל האפשר כי אני לחוץ בזמן . מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1531 לוח אם: ASUS P6…
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב לצורך OC. האם זהו מפרט טוב, והאם אני צריך להוסיף חלקים? Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX CPU Cooler for Pentium IV 478 pin Generic 80mm Fan CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory 433 Mhz ! Simbadda Mask 2 Blue 400W Case 2 fans Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) ATI RADEON 9500 PRO עכבר LOGITECH מקלדת רגילה מסך MAG האם עדיף זכרון MUSHKIN על CROSAIR?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 8K כמו שכתוב בכותרת לא צריך שום ציוד הקפי המחשב יקנה מKSP העדפות חשובות: לוח אם של ASUS כרטיס מסך 4870 עם העדפה לחברה ספיר וכרגע ההעדפה שלי זה DDR3 אתם מוזמנים לשכנע אותי אחרת ואני גם אשמח להסבר למה Q9550 כל כך יותר יקר מq9450 ומה ההבדלים בינהם תודה
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים רוצה לקנות רק את הדברים הבאים לוח מעבד מארז זכרונות ספק כח למטרת גיימינג וסרטים ברוזולוציית 1920x1080 תקציב סביב ה3 וחצי העלתי שני תמונות של מה שאני חושב ללכת עליו לבינתיים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קודם כל, כל הכבוד על הפורום, הרבה זמן חיפשתי פורום מקצועי וטוב בארץ. הגיע הזמן בשבילי לקנות מחשב חדש, וזה מה שגיבשתי עד כה. אם יש לכם רעיונות לשפר, לחסוך או להביע דעה, אתם מוזמנים! המפרט: - AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice - Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 BH5 Dual Channel Gold - GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS - Antec High Performance 1088 AMG - Thermaltake SMART CASE FAN II סה"כ מחיר כולל הרכבה: 6135 ש"ח
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים, הוא איטי האמת וזה שמשתמש בו משתמש בו רק לגלישה באינטרנט ומשחקים ממש קלים.. מה אפשר לעשות איתו? גם הסוללה שלו לא עובדת והוא חייב להיות מחובר לחשמל.. צריך לשדרג אותו? שווה את זה? אולי למכור אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריכה מחשב דחוף למחר לצורך עבודה על תלת מימד והחלטתי שבמקום לקנות לוח אם וספק חדשים אני אקנה מחשב חדש המחשב הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung יש לכם אולי המלצה לחנות שיכולה לספק לי את מה שאני צריכה במחיר אטרקטיבי? רצוי לציין שהמחשב הישן עלה לי 4000 שקל בערך +- תודה רבה לעונים
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב בשביל חבר שלי ב5000 שקל כולל מסך. הוא מעדיף אינטל אבל אם זה יהיה הרבה יותר זול אז הוא יסכים AMD. בקשר למסך הוא לא רוצה משהו יקר מדי וגם לא בטוח שהוא יצטרך בכלל מסך אז תחליטו בעצמכם אם לשים מסך או לא. בתודה מראש PENNY.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לקבל התרשמות על זמן מומלץ לקניית מחשב נייד למטרת לימודים. האם לחכות לBF? בשנה שעברה זכור לי כי ההנחות המשמעותיות היו על מחשבי גיימינג ולכן זה לא רלוונטי. או שאלי אמור לצאת דור חדש של מעבדים וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בעזרה הנושא של בניית מחשב לסלון אני מעוניין להשקיע לא יותר מאלף שקלים לנושא מה שאני מעוניין שהיה לפי חשיבות 1) ממויזקה שישמיע מוזקה מהאינטרנט או מהמחשב שלי (היה מחבר ברשת חוטית) 2) יש לי כבר HD ישן לכן לא צריך HD לא צריך DVD כי הDVD היה על המחשב האישי שלי ושוב הם מחוברים ברשת מהירה 3) מארז כנראה שצריך לקנות...שוכב. 4) לוח אם ומעבד ...אפשר להסיג יד שנייה מחשב ישן פנטים 4 או ללכת על חדש כבר? 5) כרגע שהיה לו כרטיס קול פנימי על הלוח אם 6) שלט יש לי 7) סרטים באיכות סבירה לא מעוניין ב FHD 8) יוריד סרטים סדרות. מה אתם חושבים ? רבותי ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! אני צריך שתבנו לי מפרט למחשב ב4500+- המחשב יהיה בעיקר למשחקים , ללא oc ואני אצטרך גם עכבר ומקלדת. בנוסף אני צריך גם מסך שיעלה עד 1500. תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד - עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מא 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקדלת עם numpad * משקל רצוי? לא קריטי - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, דוד שלי ביקש ממני למצוא לו מפרט למחשב, הבעיה הגדולה היא התקציב,משהו כמו 2000 ש"ח (2300 גג), כמובן שהוא לא רוצה את המחשב הכי טוב, המחשב צריך להספיק לגלישה באינטרנט ולמוזיקה (בגלל זה המפרטים המומלצים לא הספיקו, יש דרישות ספציפיות), את הכיוון הכללי יש לי, ואני רוצה לשמוע את עצתכם ואת המפרטים שלדעתכם יכולים להתאים. אז המפרט ככה- מעבד- פנטיום שלוש או AMD (מה שעדיף לדעתכם, זול ונותן ביצועים סבירים)... לוח אם- אחד מספק, שיתאים כמובן לזכרונות ולמעבד, אין דרישות מיוחדות, כרטיס מסך און בורד יכול להיות טוב (כל עוד הוא ברמת הגיפורס 2 mx)... זכרונות- נוטה לכיוון ה256 (אני ממש לא יודע אם Sdram או ddr, פה אתם יכולים להחליט)... כ.מסך- און בורד ברמה של הג'יפורס 2 mx או לא און …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז חיכיתי לכרטיסים החדשים של ATI ועכשיו שהם הגיעו הנה המפרט. השימושים הם למשחקים חדשים, סרטי HD ועבודה כללית עם הרבה תוכנות ברקע. מתוכנן אוברקלוק. המסך שלי הוא LCD 32' רזולוציה: 1366X768. מפרט:
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קראתי את המפרטים המומלצים וראיתי את המחירים, אבל לאיזו חנות המחירים מתייחסים? חנויות שונות - מחירים שונים, את זה אתם כבר יודעים בטוח... לפי מה שהבנתי מהחוקים (זה הפורום היחיד שבו טרחתי לקרוא חוקים ) אסור לפרסם אתרים... אז אם יש עם זה בעייה תשאירו בבקשה איסיקיו/מסנג'ר (או שתבדקו בפרופיל שלי) תודה מראש איל =]
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם ! אני בונה לעצמי בימים אלו מפרט חדש והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו חשוב לי להדגיש כי אני כרגע בחיפושים אחרי לוח אם ראוי בתקציב של 1500 (אפשר לחרוג קצת ) יעוד המחשב הוא בעיקר משחקים סרטים כרגע השווי אליו הגעתי הוא 6500 ( הוספתי כבר 1500 של לוח אם בפנים ) מעבד : intel Core i5-4670K Trey לוח אם : ??? ספק כוח : coolermaster 1000W (קיים ממחשב קודם) זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone (קיים ממחשב קודם) כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX770 2GB Lightning GDDR5 http://www.msi.com/product/vga/N770_Lightning.html#/?div=Specification הארד דיסק : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 SSD: SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ללא מסך....רמקולים ומיקלדת..! תודה מראש! ואם יש מצב תנסו לשים 6800 אולטרה.....
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-