ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע האם האחריות שמגיעה עם מחשב נייד של ACER שנקנה בארה"ב תקפה גם בארץ? ואם כן איפה מרכז השרות שלהם כאן?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הפרט בא לענות על הדרישות הבאות: מחשב לעבודת גרפיקה בדו מימד קבצים עד 500מגה כל אחד +עריכה ורינדור בתוכנות תלת מימד=אנימציה והדמיות +עבודה מקבילה בלפחות 3 תוכנות מובילות בתחומים הנ"ל +משחקים חדשים וכבדים-farcry וכו' בנוסף על המחשב להיות שקט מאוד(מאוד) מערכות הפעלה: ווינדוס(בעעע אבל אין ברירה) ולינוקס(פדורה) מי שכבר ענה להודעות שלי יודע שאני לא ממש מבין גדול בעיניני חומרה....איתכם הסליחה לכן אבקש כל התייחסות והבעת דעה או הערה שיש ואם אפשר כמה שיותר מפורט זה המפרט ברובו על סמך ההצעות של הגולשים בפורומים פה באתר: מעבד: 1800= Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 640 Box לוח אם: 1050= ASUS P5GDC-V Deluxe Intel 915G GMA-900 LGA 775 כרטיס מסך: 6800GT Albatron…
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?farcry 2 crysis left4dead * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?vh 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש הכול 4. האם יש רכיב…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי כולם תודה על הסיוע מראש אני מרגיש שאני צריך עוד זיכרון למחשב, הוא מתחיל לקרוס לי כל הזמן. זה הלוח אם שלי ומה שהוא תומך בו והזיכרון הקיים אני רוצה לשדרג ל 32 מה שאומר שאני צריך לקנות 2 של 16 אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצתכם למחשב לסטודנט למדעי המחשב לשימושים הבאים: כלי פיתוח - JAVA-ECLIPSE, Visual Studio. אינטרנט - עד 50 טאבים פתוחים. הרצת מכונות וירטואליות. משחקים בסיסיים. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח. - קיים כונן קשיח HDD 1TB, ככה שהכונן צריך להיות רק להתקנות למערכת הפעלה ותוכנות (שאר הדברים יועלו על הכונן הקיים). - המפרט הוא ללא מסך. אני מעדיף מפרט פחות חזק אבל יותר אמין. כלומר, שימוש ברכיבים שידוע שמחזיקים מעמד זמן רב יותר. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בייתי/משרדי/ רב תכליתי שיכלול בין היתר : כרטיס מסך חיצוני, דיסק SSD, כרטיס רשת אלחוטי, דיסק רגיל בנפח 1 טרה וזיכרון פנימי של 16 גיגה ראם. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל ואני גר באזור ראשון לציון אז החנות צריכה להיות בקרבת מקום. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפרט שעשית בעצמי, אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע התקציב שלי 8,500 תודה מראש! ;D ;D דרך אגב המחשב מועד למשחקים - OC לא מתוכנן לזמן הקרוב אולי רק בעתיד. כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,615 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 744 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,164 ש"ח 1 CD ASUS CD X 52 150 ש"ח 2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 946 ש"ח 1 Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 375 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 352 ש"ח 1 IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 413 BLUE 1,616 ש"ח 1 PHILIPS M…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בלי OC... CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory [ ¤ 724.8 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 125.39 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 259.6 ] 1…
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב נייח קטן שישמש כמרכז מדיה בסלון למשחקים ולסרטים, כולל זוג שלטים אלחוטיים. חשוב לי מאוד שהוא יהיה במארז קטן, שקט, עוצמתי עד כמה שאפשר ב 3000 ש"ח (העדפה ל Nvidia ו Intel בלבד, אבל לא חייב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? זוג שלטים אלחוטיים למחשב, תוצרת Microsoft או Sony, מה שיותר עדיף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד אך גם לתכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher cs:go fallout -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 40 אינץ ומטה ברך כלל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, אפילו לא בחצי שקל, בלי דיונים בנושא, תודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו באופן שוטף. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תלוי אם ההשפעה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod: ghosts, BF4, GTA 5, CO:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 23 אינץ׳. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ויותר! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לעכבר- אבל לא כדאי שאבדוק בחנות, כדי לראות …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עניתי על השאלות המצורפות, אשמח לתגובות עם הסבר למה ואיזה מחשב יהיה טוב עבור הצרכים שלי. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר סקייפ. גם אינטרנט ואופיס, לא למשחקים! צפייה בסרטים, youtube. * גודל המסך? 17 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב מקלדת נוחה וגדולה. * משקל רצוי? שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד שיהיה זמן סוללה ארוך מאוד. אתם תחליטו מהו זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל ממש לא משנה לי, גם לא צריך הרבה gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך …
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחותי המתוקה מתחילה את שנתה הראשונה באוניברסיטה באוקטובר הקרוב, ולכבוד המאורע (פלוס יום הולדתה המתקרב) היא מעוניינת להצטייד במחשב נייד לצורך זה. בעזרתם האדיבה של האנשים הפעילים בפורום זה (אתם כנראה יודעים מי אתם לאור הדגמים שבינהם אני מתלבט), ולאור צרכיה של אחותי, זיקקתי את הדילמה לשני דגמים. להלן השאלון הקבוע ולאחריו הדילמה: * מטרות המחשב? סטודניאטליות בעיקר, אך גם לשעות הפנאי (אין לה נייח). "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה, אולי איזה סרט טוב פה ושם. * גודל המסך? לפחות 13", עדיף פחות מ-15" לאור הצורך במחשב קטן לנשיאה ע"י בחורה קטנה. * רזולוציית המסך? לא חשוב.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל ר…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות מחשב, מה אתם אומרים על המפרט הזה.. [ללא OC] AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester 1,850 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 299 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,900 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 574 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB ViVo 3,090 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 398 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 33 ש"ח ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 619 ש"ח Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan 527 ש"ח Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח סה"כ 10,360 …
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לעבור לדירה קצת פחות מרווחת וחשבתי שזאת הזדמנות מצוינת לבדוק אפשרות לעבור למחשב ALL IN ONE. הייתי שוקל IMAC אבל אני לא בטוח שאני רוצה לעבור מערכת הפעלה אחרי 24 שנים בערך של ווינדוס. האם הטכנולוגיה הזאת בשלה או שכדי לחכות עוד קצת? במידה וכן- השימושים שלי מאוד פשוטים. לימודים (קריאה וכתיבת מסמכים), צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ככה שהפרמטרים היחידים שצריך להתחשב בהם זה האיכות של המסך, והמהירות עבודה של המחשב עצמו. אני מניח שתקציב יהיה בערך 4500. אני לא רוצה מסך 27' גדול ומעדיף 23. לא צריך מסך מגע. יש משהו מתאים ומומלץ? תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 8K כמו שכתוב בכותרת לא צריך שום ציוד הקפי המחשב יקנה מKSP העדפות חשובות: לוח אם של ASUS כרטיס מסך 4870 עם העדפה לחברה ספיר וכרגע ההעדפה שלי זה DDR3 אתם מוזמנים לשכנע אותי אחרת ואני גם אשמח להסבר למה Q9550 כל כך יותר יקר מq9450 ומה ההבדלים בינהם תודה
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 2 - נייד לצרכי לימודים בתיכון, מגמת צילום. תקציב - כ-5000 ש"ח גמיש אין צורך בציוד היקפי ו/או WINDOWS או אופיס השימוש העיקרי - לימודים בתיכון, כולל נשיאה של הנייד לביה"ס (כל הלימודים יהיו תוך שימוש במערכת דיגיטלית, כולל הספרים, כך שעדיף שהנייד לא יהיה כבד) מגמת צילום - כך שאני מניח שיעשה שימוש בתוכנות עריכה כלשהן (לא נאמר לנו איזה), אבל כן קיבלנו המלצה לנייד, שאמור לעמוד בדרישות המגמה לשלוש השנים הקרובות: ASUS 16.0-inch i7 1355U Touch screen NVIDIA® GeForce® RTX 2050 DDR5 32GB 1TB WIN11 +3YO ExpertBook B3 (B3604) | AI PC for Work | ASUS Global לטעמי, הנייד הזה קצת OVER…
-
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד מתאים לתיכנות, יהיה נחמד עם יהיה לו כרטיס גרפי שיאפשר לשחק קצת. חשוב שיהיה עם מסך גדול (15.6). מעדיף עם ביצועים מירבים גם אם זה בא על חשבון משקל וזמן סוללה קונה מארה"ב - תקציב עד 900 דולר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי לאבי היקר נמאס מהלפטופ שיש לו והוא עכשיו רוצה לפטופ מהיר, עם מספיק נפח (נראה לי שבישבילו 80GB יספיקו) ושיהיה יחסית קל ונוח.... כמו שהכותרת אומרת (???) בתקציב הוא עד 2300 דולר (משו כמו 10500 ש"ח)... למשל מה אתם אומרים על הלפטופ הזה של SONY? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=VGNTX750P%2fB&Dept=computers&CategoryName=cpu_VAIONotebookComputers_TXSeries תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-