עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני כבר כמה פעמים שלחתי הודעות אבל כל פעם התאריך של הקנייה נדחה מעט כתוצאה מאילוצים ועדיין אני ממשיך לקרוא כאן ולהסתכל על מפרטים, ישנם כמה דברים חדשים שראיתי במפרטים חדשים שהצאתם לאנשים, לדוגמה לוחות אם Z68. זה לוח חדש שיצא עכשיו? מה היתרונות שלו ביחס ללוח אם H67 ו P67? בנוסף גם ראיתי אפשרות ל SLI של כרטיס המסך GTX470 ורציתי לדעת האם זה משתלם יותר מאשר לקנות כרטיס מסך אחד של GTX570 או שני GTX470 ? התקציב הוא בסביבות ה 5000 לא מתוכנן OC כי לצערי אני לא יודע לעשות ואני צריך גם את כל הציוד ההיקפי(מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) לא צריך מערכת הפעלה.למחשב שלי עכשיו יש נטייה לשאוב פנימה אבק ולהאט את המחשב וכל תקופה אני צריך לפתוח את המארז ולנקות אותו אז אם יש אפשרות שזה לא יקרה ז…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by OhadOnPC,

אוקיי, אז אני רוצה לבנות לעצמי מחשב חדש. עכשיו, הבעיה היא שאני לא יודע אם הרכיבים תואמים אחד לשני או לא. לכן אשמח לעזרה של מומחים או כאלה שמבינים יותר ממני, שיגידו לי אם הם תואמים או לא (לא כולל כרטיס מסך ראם ומערכת הפעלה): מעבד: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=28236&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מאוורר מארז: http://ksp.co.il/index.php?uin=16019&select= קירור למעבד: http://ksp.co.il/index.php?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=36843&txt_search=מאורר+למעבד&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= לוח אם: http://ksp.co.il/?enter_zap…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by kayben,

היי, לפני השאלון קצת רקע כללי: אני בן 30 ונשוי ללא ילדים. המחשב משמש אותי בערבים רגילים בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים. בסופי שבוע אני נוהג לשחק משחקים בני 3-4 שנים. דוגמאות: civilaztion 5, GTA4, convicition, Assassin Creed1-3 lara craft, בדרך כלל בהגדרות בינוניות-נמוכות. גרפיקה זה פרמטר פחות חשוב לי, יותר חשובה לי המשחקיות. ב3 שנים האחרונות שירת אותי מחשב: Pentium Dual Core E5500 2.8GHZ GeForce GTS 450 Gainard 1GB GDDR5 Edition 3GB זיכרון משני סטיקים ולוח אם של asus, לא יודע איזה דגם. מארז גדול עם מאוורר גדול מאחורה. השבוע הלך הלוח אם והחלטתי לקנות חדש. אני גם בקושי מצליח להריץ משחקים... ישנים לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אהלן. אז ככה. ברשותי מחשב P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה מעל לשש-שבע שנים [נקנה כחדש והורכב בזמנו בהמלצת דרי פורום זה]. היום הבנתי סופית שהוא הפך להיות בית קברות לאלקטרוניקה. המחשב נתקע פה-ושם ("קופא"); וכל הנסיונות שלי להחיות אותו או אפילו לברר מה מקור הבעיה עלו בתוהו. לפיכך החלטתי שעלי להתחדש במשהו נחמד יותר. לצערי, העניין שלי בחומרה ירד משמעותית בשנים האחרונות, והפעם איני מתכוון להשלים את חוסר הידע שלי ולברר בקשר לכל חלק וחלק או לנסות להרכיב משהו" טוב", אלא פשוט לקנות מחשב מוגמר וסביר מאחת מהיצרניות/חנויות הגדולות ולסגור עניין. בשביל לא להיות לקוח הדיוט לחלוטין, ובגלל שאני זוכר מה טיב הפורום, הייתי רוצה לשאול: התקציב שלי עומד בערך על 4,000 ש"ח (אלפייה לכאן או לכאן).…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by adam2008,

שלום אני רציתי לפרמט את הנייד ובעקבות עזרה כאן הבנתי שאני צריך דרייבר בנוסף לדיסק ההתקנה של אקפ פי sp2 ובתחילת המסך ללחוץ על f6 את כול זה קראתי והבנתי הבעיה שלי עכשו שכול מה שאני מוריד וכמה שאני בטוח שזה זה ..לא עובד לי אולי אני לא מחפש נכון אני עדיין ממשיך לחפש ומבקש ממי שמבין קצת ואולי יודע לעזור לי בחיפוש תודה מראש נייד toshiba setellite notbook a200 10w psaece מצאתי את המסמך הזה באתר של טושיבה Contents and Installation order for Windows XP INSTALL ORDER No. Component Name Version 2 VALUEADD folder Service Pack2(RTM) 3 SUPPORT folder Service Pack2(RTM) 4 Microsoft Internet Explorer 8 Step by Step Interactive Training(Pro) for ENG version 9 SLP Module OEMSLP2.0 …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9400 BOX בכמות 1 ¤1375 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1049 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3 בכמות 1 ¤570 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1100 זכרונות - A-DATA DDR2-800 4GB בכמות 1 ¤495 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1025 כרטיס מסך - GIGABYTE GTX260 260C בכמות 1 ¤1615 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1118 כונן קשיח - SAMSUNG SATA2 640GB 16MB בכמות 1 ¤400 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1127 מארז - COOLER MASTER CM 690 בכמות 1 ¤394 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=948 ספק כח - ENERMAX LIBERTY 400W CROSSFIRE בכמות 1 ¤369 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=490 צורב - LG…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. היי לכם אני צריכה עזרה בא לי על מחשב חדש ואני משתמשת בעיקר בהרבה תוכנות גרפיקה התקציב הוא 4000-4500 מה לדעתכם רצוי שיהיה שם? מה לא? במה כן כדאי להשקיע ובמה לא כלכך תודה שהשקעתם כמה דקות מזמנכם :-*

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש ללימודים, (בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט) בסכום של 3000 ש"ח. מחשב קל יחסית, עם מסך בגודל של עד 14'', כדי שיהיה קל לנשיאה ולשימוש מחוץ לבית. באייבורי המליצו לי על "14 Dell Vostro 5468 i5-7200U. אבל אני רואה שהוא מגיע עם דיסק קשיח ולא SSD, שיש לו רק 4GB זיכרון ולא 8GB ושהמסך שלו מגיע עם רזולוציה נמוכה מ-1080p. האם בתקציב של 3000 ש"ח יש מחשב מוצלח יותר? תודה!

9. לפני חצי שנה קניתי ASUS N550JK , במקביל קניתי SSD SAMSUNG EVO 840 הזמנתי כידוע מתאם מ EBAY כדי להלביש את ה SSD במקום הכונן דיסקים כרגע הSSD מותקן כפי שצריך ועליו מותקן גם ה WINDOWS , אני מבסוט מהמהירות שלו אך יש לי שאלה חשובה שאני פותח את הממשק של הSSD ( תוכנה שסופקה לי עם ה SSD ) הוא רושם לי מפורשות שהSSD מחובר כרגע ל SATA 2 ועל מנת להנות מבצועים מיטביים עליי לחבר אותו ל SATA 3 עכשיו אני תוהה האם יש מצב שהחיבור של הארד דיסק המכני הרגיל (איפה שהוא יושב במקומו הטבעי) הוא בעל חיבור של SATA 3 וכן אני אוכל להחליף בניהם וה SSD ישב על SATA 3 וינצל את מלוא כוחו והארדיסק המכני יהיה במקום הכונן דיסקים ( אלביש אותו במתאם שנקנה מ EBAY איפה שה SSD נמצא עכשיו) יכול להיות שאני מבולב…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by rashgud,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעקרון עדיף שלא, תלוי בעלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט וצפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by zipdrive,

לא, לא השתגעתי לגבי הסכום, פשוט כבר יש לי כרטיס מסך וספק כח (GTX 470 ו- Sapphire 750W) בנוסף לכל מה שמסביב. אני נוטה ללכת על core i5-2300, 1x4GB DDR3 1333, Gigabyte H67. צריך גם: מארז, כונן אופטי. מתלבט לגבי: דיסק קשיח 500GB, מעבד 2400 - 2500K, לוח אם ספציפי., תועלת בהוספת SSD קטן למערכת ההפעלה. אגב, מכיוון שאני לא נוטה להרבות בדיסקים קשיחים, עד כמה חשוב לחכות עם הלוחות של אינטל. נראה לי שאפשר בשקט להשתמש בחיבורי ה- SATA3, לא?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אהלן, חיפשתי בפורום ולא הגעתי למסקנה חד משמעיית. הבנתי שדל בארץ דורשים אחריות NBD, אבל לא לכל הלפטופים שנמכרים שם יש את האופציה הזאת (inspiron, xps). זה אומר שאין להם אחריות? מי האדם המתאים אפשר לדבר איתו בדל ישראל כדי לברר את התשובה? במספר של 1-809, לא היה עם מי לדבר על זה.. ושאלה אחרונה - למישהו פה יש Inspiron 14? האם האחריות שלו תופסת בארץ? (הוא לא נמכר פה)..

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by idoleff,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לעבודה. מבחינת מטרות שימוש: אופיס,אינטרנט, מיילים. לא מעבר לזה. גודל מסך - 15.6 רזולוציה - לא משמעותי משקל רצוי - מעדיף מחשב קל ודק ככל האפשר, לא יודע איך זה מסתדר עם התקציב והמסך. זמן סוללה - מאמין שסביב ה-3 שעות זה סבבה, כמובן שכמה שיותר עדיף כונן קשיח - 320 אמור להספיק, איו צורך בSSD (סתם מייקר) כונן אופטי - אין צורך אחריות בינלאומית - לא צריך, אבל חשוב שהאחריות בארץ תהיה ל-3 שנים. חברות מועדפות, Lenovo,Dell תקציב גמיש עד 4000, אבל לא מעבר. (עדיף עד 3800, עד 4000 גם בסדר) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. HP מחייה את מותג ה-Omen ומצטרפת רשמית לטרנד החם של ניידי גיימינג אשר שומרים על מימדים קומפקטיים ועל שיק ועיצוב סולידי. איך הנייד החדש שלה מתמודד מול המתחרים החזקים בקטגוריה? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94-omen-%d7%a2%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. מה התקציב המקסימאלי? 5,450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom / Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לעריכה גראפית/ווי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by tendo,

היי, קניתי לא מזמן את הDELL 5470 באילת (כמובן בהמלצת מספר אנשים כאן בפורום). לאחרונה יצא לי להציץ באיביי ומצאתי מדבקה שהיא מעיין אנטי גלייר: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Anti-Glare-/171279073081?pt=US_Screen_Protectors&hash=item27e1073f39 ועוד משו דומה: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Ultra-Clear-/181361680930?pt=US_Screen_Protectors&hash=item2a39ffa222 ורציתי לדעת, אם אני אשים את זה על הדגם של המסך מגע שקניתי, האם זה לא ישפיע לרעה על המגע? בנוסף, זה יעזור כנגד השתקפויות של פלורסנט וכאלה? מישו ניסה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. קראתי את המפרטים המומלצים וראיתי את המחירים, אבל לאיזו חנות המחירים מתייחסים? חנויות שונות - מחירים שונים, את זה אתם כבר יודעים בטוח... לפי מה שהבנתי מהחוקים (זה הפורום היחיד שבו טרחתי לקרוא חוקים ) אסור לפרסם אתרים... אז אם יש עם זה בעייה תשאירו בבקשה איסיקיו/מסנג'ר (או שתבדקו בפרופיל שלי) תודה מראש איל =]

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום. החלטתית סופית לקנות את המפרט מחשב מזיגזג אז המפרט הבא שיהיה אך ורק מזיגזג לא להזמין מכמה חנות שונות... צריך שיהיה : מעבד אתלון 3200+ VENICE 939 לוח אם שיתאים ל גם לאוברקלוק טוב המליצו לי על DFI INFINTIY אם למישהו יש הצעה אני אשמח לישמוע (אני מתכון OC בעיקר למעבד) כרטיס מסך חובה שיהיה PCI-E אני רוצה שיכנס GEFORCE 6600GT ספק של HEC 425W שיהיה ATX 2 זיכרון 512MB PC3200 רצוי של איניקס או KINGSTON העיקר ששום דבר לא יהיה כאן ג'נרי.. מסך שטוח 17" של LG או של SAMSUNG שלא יכאיב לעיניים(אני עובד מול מחשב די הרבה זמן ביום) שיהיה כולל גם רמקולים ומקלדת ועכבר(עכבר אופטי אך לא אל חוטי) קורא וצורב DVD קירור של BT אני אתכנן בעתיד OC רציני למעבד... ותדאו שיש להם הכול …

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום רב, אני מתחיל בעוד כשלושה חודשים לימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה. כיום יש לי מחשב נייח בעל: מעבד I5-6500 8GB ראם SSD 500 GB GTX 1060 6GB. ומעניין אותי לדעת האם אני חייב להחזיק מחשב נייד בשיעורים(או האם זה יתרום בצורה כלשהי). אני שואל עכשיו משום שבקרוב אימי טסה לחול ואני אוכל לבקש ממנה להביא לי בחזור במידת הצורך.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. הדגמים הם: Geforce 9200, Geforce 9300, Geforce G103, Geforce 8400, HD4530, HD3470 אשמח לדעת מה הדירוג, מה רמת ההבדלים ביניהם. האם הHD4530 הכי חזק פה וכמה הוא קרוב ל9600 של אנווידיה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Started by menyd1,

שלום רציתי לדעת אם יש אופציה לשידרוג כרטיס מסך במחשב נייד? acer aspire 5749-6663 (intel hd graphics 3000) < זה מה שיש כרגע

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. המפרט שאותו שיניתי הוא המפאט של עד 5000 שקל ללא מסך ומיועד למשחקים, אז קודם כל חשבתי להוריד את הרמקולים כי אני לא צריך אותם, -670 -ש"ח (יש לי כבר רמקולים מחוברים לרסיבר) ומתוך ה-670 ש"ח האלו לתת עוד קצת למעבד AMD ATHLON XP 2000. להוריד את המודם והמקלדת והעכבר (יש לי את הכל לא צריך...) - 220- בערך, ואת הכסף הזה להוסיף להארד דיסק של 60 GB 7200RPM או 80... וכרטיס מסך במקום לקחת TI4400 אני ייקח 4200 וימהיר אותו למהירות של 4400 ע"י אובר קלוק קטן... ואת הכסף שחסכתי ע"י הקיצוץ בכרטיס מסך אני אקח את הכסף ואקנהכרטיס קול סביר (CREATIVE 5.1...) וכל השאר אותו דבר.... ואם נשאר מכל החישובים האלו קצת כסף אפשר להוסיף ללוח אם יותר טוב קצת אבל מה דעתכם באופן כללי <?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני כבר יומיים עוקב אחר נושאי הפורום השונים שהועלו בפורום הנפלא הזה לאחרונה ורציתי לתת מילה טובה לאנשים שיודעים ורוצים לעזור מכל הלב. המשיכו כך... אם ניתן אשמח לקבל גם עזרה בנוגע למחשב נייד שאני מחפש כבר חודש. שמי חיים ואני מוכר עצמאי באנטרנט של מוצרים תעשייתיים לחו"ל. אני מחפש מחשב נייד ונוח ביותר ושלא אצטרך לאמץ את העיניים שלי יותר מדי. העבודה שלי על המחשב תהיה רק באינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ, אך ארצה להשקיע במחשב שגם ייראה טוב, דגם חדש יחסית ו... מסך טוב וגדול אם אפשר(14" ומעלה) עם רזולוצייה טובה סוללה רצינית+טעינה מהירה כרטיס מסך בינוני ומעלה מעבד טוב משקל ממוצע של 2KG כמובן מערכת הפעלה נוחה חשובה לי מאד האחריות לתקופה ארוכה, לכן אקנה רק בארץ ולא אתנגד לפינו…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם מחפש מחשב נייד "תחליף שולחני" 15-16 אינץ' שישמש גם לצפייה בסרטים (עם יציאת HDMI) וכן לתיכנות VBA וגם SAP/ORACLE/MS SERVER משקל: לא קריטי. לא מתכוון להיסחב איתו ולסחוב אותו יותר מדי. תקציב - 4 אש"ח (אם ניתן לחסוך - יתקבל בברכה) בנוסף - נראה לי שאני אעדיף משהו מהדור הנוכחי של המעבדים (i3 או i5 אם נכנס בתקציב) יש לי מערכת הפעלה win7 ultimate חוקית (נרכש מעובד מייקרוסופט :-) )- האם כדאי להתקין אותה לבד או שעדיף לקחת משהו מובנה ? אחריות - עדיפות ל-3 שנים ומעלה תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by tgen,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בבערך 3500 ש"ח. שמתי לב שבמחיר הזה יש מפרט שהרבה ממליצים עליו מ-TMS. (התמונה התחתונה) העניין הוא שאני מעדיף לקנות מחשב מחנות קרובה אליי כמו KSP. יצרתי מפרט דומה ורציתי לדעת אם הוא בסדר. (התמונה העליונה) לגבי המפרט, כדי לא לחרוג במחיר ירדתי ל-270X ואין לי צורך בצורב. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.