ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של חברת Fujitsu-Siemens דגם Esprimo M9410, גודל 14.1". אני מחפש תחנת עגינה עבור המחשב אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת דגם שמתאים למחשב הספציפי הזה. רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת תחנות עגינה של החברה הזו? 2. האם אני חייב לקנות את הדגם של חברת פוג'יטסו-סימנס שמופיע באתר שלהם או שישנן תחנות עגינה אוניברסליות שיכולות להתאים? 3. אם ישנן תחנות אוניברסליות איך אני יכול לדעת מה יתאים למחשב שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן טוב המחשב שלי מזה 4 שנים נדפק (ליתר דיוק נשרף לי הלוח אם ) אני מעוניין לרכוש עכשיו מחשב חדש ואני מחפש משהו סולידי אינטרנט office להוריד קצת מוזיקה, סרטים אבל לא בקטע של להפציץ אותו במשחקים או משהו כזה אני מעוניין לקבל מפרט למחשב בן זונהההההההה בטווח מחירים של 1500 גג עד אזור ה2100, 2200 ככה ואם מישהו מכיר מקום שיכול לסדר לי מחיר סוף סופני שבו אני גם אקנה את המחשב החדש וגם על הדרך יסדרו לי גם את המחשב הקודם אני אשמח... תודה : )
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=VL055EA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE התקציב שלי זה עד 6000, ואני דיי סגור על HP. האמת היא שאהבתי מאוד את העיצוב שלו אבל משום מה נראה לי שהמפרט שלו דיי חלש ביחס למחיר. המעבד שלו מסדרת T שכמה שהבנתי הם מתחממים יותר וצורכים יותר סוללה מסדרת P. בעקרון הייעוד של המחשב זה לצורכי תיכנות, והפעלה של הרבה יישומים במקביל. מה דעתכם? יש הצדקה למחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטים, משחקים -World of warcaraft * גודל המסך?13\15 * משקל רצוי?2 ק''ג+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?dell/LG/samsong
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני צריך ממכם עזרה כי אני נואש השירות לקוחות של KSP פשוט גרוע.. הם לא יודעים כלום אם יש פה מישהו שקנה מהם את הלפטופ הבא: Lenovo IdeaPad G560 M27C2IV 0679-C2G מהקישור הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12230 שסתכל על הלפטופ ויגיד לי אם הוא רואה את החיבור הזה: או החיבור הזה: זה החיבור שמתחבר לכניסות האלה: בבקשה שמישהו יציל אותי מהאי וודאות הזאת.. אני משתדל כמה שיותר לא לקנות חתול בשק אבל זה כנראה פשוט בלתי אפשרי אלה אם כן מישהו מפה שקנה מהם יאשר את זה תודה לעוזרים עריכה: ב KSP כתוב על הדגם הצירוף הבא: SD/SD pro/MMC/MS pro/XD וזה בדיוק הצירוף שיש בתמונה הראשונה מעל הכניסה הזאת! מה המשמעות של זה? האם זה אומר שמדובר בכניסה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה יש לי את הכסף ביד לקנות מחשב חדש (ואפילו יותר ממה שתיכננתי). אלו הן הדרישות: תקציב: עד 4,000ש"ח (אפשר חריגה קטנה אבל רק אם זה באמת שווה את זה. מטרות: עבודה כללית: אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים. משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם אבל לא ברזולוציה הכי גבוהה ולא בהגדרות הכי טובה (Diablo3 כשייצא, COD4..) ציוד הקפי: צריך הכל חוץ מרמקולים ועכבר שונות: רצוי שיהיה שקט - לא קריטי. לא צריך הרכבה, לא צריך מערכת הפעלה. אני קונה את המחשב ביום חמישי או שישי כך שאשמח לתגובות. קראתי הרבה בפורום שלכם וזה מה שהרכבתי לעצמי: מעבד(495ש"ח): AMD Athlon II X3 435 Box לוח אם(357ש"ח): Gigabyte GA-M720-US3 זכרון(212X2=424ש"ח): G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 …
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שמטרתו בעיקר פיתוח תוכנות עם גרפיקה יחסית מתקדמת + צפייה בסרטי HD. אני בעיקר עובד עם Visual Studio 2010 ומפתח ב-WPF. גודל המסך הרצוי הוא 15.6 בעל רזולוציה מירבית ומשקל 2.5 ק"ג פלוס מינוס. יציאת HDMI הינה חובה ו-USB 3.0. זמן הסוללה פחות קריטי. כונן קשיח 500GB לפחות + צורב. מערכת הפעלה Win7. יש לי תקציב יחסית גבוה מכיוון שהדרישות באמת קצת בעייתיות. הסתכלתי על ה-Dell XPS 15Z אבל יש עליו הרבה תלונות. מה אתם חושבים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן... קראתי פה כל מיני מפרטים שהיו אבל או שהיו לא מהזמן האחרון(ואז אולי אפשר לקבל יותר באותו סכום...) או שהם לא בדיוק לשימוש שלי(ואז אולי כדאי לבחור ברכיבים אחרים...) בקיצור, מפרט ב2500 ש"ח מקס' לשימוש ביתי בלי משחקים\עריכת וידאו או כל שימוש שדורש יכולת מיוחדת.... רק מוזיקה\סרטים\אינטרנט\אופיס\מיילים.... במפרט דרוש צורב דיוידי וזהו בערך(המפרט כמובן ללא מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת).... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין, אבל לא מחפש להתפרע 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר COD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך RTX2060 שאין צורך לכלול (היא בשימוש ככרטיס חיצוני עד היום) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, אני רוצה שהוא יחליף מגירה במעמד מגירות של איק…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה8500-900 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, בגדול כל הFPSים החדשים, לפעמים גם משחקי single player כמו god of war,elden ring 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, רוצה מסך 2K עם לפחות 144HZ, לא יודע אם כדאי גם תמיכה בgsybc 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי שולחני, בעיקר למשחקים \ משחקי רשת. התקציב כמו שאמרתי בכותרת 3000ש"ח כולל מסך. אני לא מצפה לקבל את המחשב הכי טוב שקיים אני פשוט רוצה את המפרט הכי טוב שאני יכול בתקציב הנ"ל. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג (רזולוציה גבוהה ומשחק חלק) עד ה - 3K. מחשב שבתקציב הזה יוכל להחזיק משחקים ברמה של Skyrim וכו'. תודה!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב (באילת) לקראת שנת הלימודים באוניברסיטה. מקריאה בפורום הבנתי שדגמי הU חלשים בהרבה מדגמי המעבדים האחרים. האם מעבד i5-4210U אמור להספיק לשימושים שלי או שאני צריך ללכת על מעבד יותר חזק (i7)? בעיקרון ההשוואה היא בין הדגמים הבאים: Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6615 : http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..214..7.&list=1&sort=3&glist=1&uin=23771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Dell New Inspiron 15 3000 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ההעדפה הכללית שלי היא ל- 2 lenovo flex, הוא יותר מתאים…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אז כמו שהכותרת אומרת,צריך המלצה לנייד 17" בתקציב של 4-4.5K *חשוב לי 17 אינ'ץ -צרכי שימוש: שימוש יומיומי(גלישה באינטרנט,סרטים אונליין) תודה ענקית לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
- 2 followers
-
-
חברים אני יודע שאני משגע אותכם.. אבל אני הרבה זמן מתכנן לקנות מחשב אז אני כל הזמן משנה דברים.. אני מקווה שזה המפרט האחרון... איך הוא מבחינת שקט? יציבות? מפרט טוב? אני מבקש לא להחליף את כל המפרט אלה חלקים שלא טובים (כי אני לא מאמין שכל המפרט לא טוב) מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1442 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤122 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3L כמות: 1 - מחיר: ¤528 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 קירור למארז: Zalman F1 80MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤27 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשי…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב למשרד, רוב ההתעסקות זה עם אופיס וכדומה, אך לפעמים גם Google Earth וכאלה. אני מוסיף למפרט גם מערכת הפעלה מסוג Win Vista Business בגלל שזה משרד והכל... שאלה נוספת, האם מישהו יודע היכן משיגים Office 2007 STD OEM? מה דעתכם על הספק והמארז? מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤546 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤349 כרטיס גרפי GeCube RADEON 2400PRO 256MB PCIe ¤235 מארז כולל ספק HEC 6A19 300W ¤279 מערכת הפעלה Windows Vista Business 32Bit ¤727 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3600¤ המפרט הורכב באתר:…
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין במחשב שישמש אותי כמחשב ראשי - חיבור לLCD והצגת תוכן HD מלא. בנוסף ישמש כמחשב לימודים, בעיקר תוכנת office וקצת תוכנות להסקה סטטיסטית (קלות ביותר). את המחשב כנראה לא אקח ללימודים חוץ ממקרים חריגים. איך המחשב הזה לדוגמא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv62130ej. ואם יש המלצות למחשבים זולים יותר אחר חזקים אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הכרטיס נמצא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים המצב שלו מצויין, המאורר שלו עובד לא מרעיש, אני רוצה לדעת אם יש טעם למכור אותו Sapphire ATI Radeon HD5670 1024MB DDR5
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין שני ניידים. אני צריך נייד חזק כי אני לומד עיצוב. האם כדאי לקנות ב- ksp???? הוספתי קובץ של המחשב שאני רוצה?? אולי. : ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אתם חושבים שמסך מגע בלפטופים באמת שימושי או סתם גימיק? ואם לא כל כך שימושי עכשיו מה יהיה בוינדווס 10?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי HP DV6-1310 אני מחובר ל LCD עם HDMI אבל ה SOUND מה LCD לא מספק . אני רוצה לחבר את הנייד למגבר עם כבל קואקסיאלי. האם זו יציאה דיגיטלית ? אני יקבל 5.1 או סטריאו רגיל ? תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איך אני יכול לשפר את הביצועים של המחשב הזה? הוא תומך ב-SSD וכמה זיכרון מהיר אני יכול (או כדאי) להוסיף לו? ואיפה אני יכול לקנות לו מקשים למקלדת (כמה חסרים)... החלקים יכולים להיות מהארץ או מחו"ל (עדיפות לאיביי ואמזון). תודה לעוזרים חג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-