ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני בונה מחשב (מערכת הפעלה XP) לעריכת וידאו נטו. חיבור מצלמות וידאו דיגיטלי/אנלוגי וכן מכשירי וידאו ולדגום את החומר המוקלט למחשב עם מעט עריכה לאחר מכן. עוד לא החלטתי עם איזו תוכנה אני אעבוד אבל מכוון שזו חברה אז התוכנה לא תהיה יקרה כלכך ועד כמה שדוע לי ללא יכולות 64BIT (כי הן יקרות?!), אם משהוא חושב שעלי ללחוץ כדי לקנות תוכנה מסוימת שתיתן לי יותא ביצועים, אני פתוח להצעה. לפי הידע שלי המעבד המתאים ביותר יהיה אינטל (זה היתרון שלו מול AMD-בעיבוד מולטימדיה) תקנו אותי אם אני טועה. אז על מעבד חשבתי P-4 3MHZ מסדרת הLG. כרטיס מסך לעניות דעתי לא מהוה אלמנט חשוב בתצורה מכוון שאני הולך על כרטיס לכידת וידאו, אז מה דעתכם על GF 5200 128MB נחמד ולא יותר. זיכרון מערכת שני סטיקים של 256 …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
CPU: Core i7 930, s1366 8MB Tray CPU Cooler: COOLER MASTER Hyper 212 Plus Intel Core i5 & Intel Core i7 compatible OR MUGEN2 SCMG2100 Mother Board: Gigabyte GA-X58A-UD5 RAM: Corsair 6Gb Kit (2GX3) CMT6GX3M3A2000C8 CL-8-8-8-24 GT Hard Drive 1 OS: OCZ SATA 2.5" MLC SSD OCZSSD2-1VTX60G Hard Drive 2 DATA: 2 x WD Caviar Black 2TB, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 7200 RPM in RAID 0 Graphic Card: Sapphire HD 5870 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E CDROM: Dvdrw NEC sata x24 CASE: Antec 300 Gaming case POWER Supplier: Antec Earthwatts 750W Screen: LG W2486L-LED שלום טוב אז כרגע זה המפרט לגבי המסך אני עדיין לא סגור ואשמח לקבל המלצות למסך 23,24 LED . השימוש במחשב יהיה לצו…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למפרט למחשב עד 6K. יש אפשרות לחרוג מהתקציב, אם נדרש, עד 8K. ללא ציוד היקפי. בסולם של 1-8 חשוב השקט 5-6 לא מתכונן OC. אין צורך במ"ה, המחשב יריץ Centos\Ubuntu\NixOs ולא נדרשת הרכבת מחשב בחנות. קניית הרכיבים מאזור המרכז. הקנייה השבוע. ללא בקשות מיוחדות אך תשומת לב לכך שהמחשב ישמש לזה בלבד ככה שלא נדרשים שום פיצ'רים מיוחדים (2 כניסות USB יספיקו וכמובן חיבור למסך וכו') מודה מאד לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כריית CryptoCurrenc…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ללא כוננים ומסך כי יש לי מחשב כרגע שאני יכול להעביר ואני לא מעוניין בסלרונים למניהם והתקציב הוא כ2000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לציין שיש לי כבר כרטיס מסך שהוא יחסית טוב וחדש amd radeon hd 7770 ואני רק צריך לשנות את חלקי המחשב שיהיו טובים ושיעבדו עם הכרטיס מסך שלי.1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO LOL PAYDAY 2 BATTLEFIELD 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן להחליף את המחשב שלי אחרי 4 שנים... תקציב: 6000 אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה שימושים: תכנות. ENCODING, עריכת וידאו בסיסית, VMWARE, ושימוש כשרת קבצים משחקים ואוברקלוק לא מתוכננים, אבל עדיף לשמור את האפשרות. שיהייה מקורר ושקט יחסית. רכיבים איכותיים ושיתמכו בטכנולוגיות עתידיות לצורך שידרוג (בורד, ספק, מארז וכו) ציוד היקפי: צורב DVD , כרטיס טלויזיה, מקלדת ועכבר שני דיסקים - אחד למערכת הפעלה ותוכנות + 1 של 500GB לקבצים המחשב יריץ ויסטה (מעדיף כרטיס מסך של ATI, חשבתי על HD2600 כי יש לו תמיכה ב HD ונראה מספיק חזק למשחקים כמו FIFA ו NFS) תודה
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט למחשב לפי החלקים הבאים: מעבד, כרטיס מסך, ספק ולוח אם.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים ה…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הכנתי לי מפרט אבל מצאתי כמה תחומים שאני ממש לא מבין בהם(כרטיס מסך,מארז,לוח אם) , המחשב שאני מחפש משמש לעבודה כללית(אינטרנט,תוכונות ושאר ירקות) ומשחקים בסגנון nfs carbon ועוד כמה, לא משהו כבד במיוחד אבל עדין דורש קצת יותר ממה שיש לי כרגע הנה המפרט שאני הכנתי, אני לא מקובע עליו או משהו אם יש לכם משהו יותר טוב אינ אשמח לקבל.שכחתי להוסיף שאני מעדיף לקנות כרטיס מסך בינוני ולשדרג אותו בעתיד כי כרגע אין לי כסף למשהו ממש רציני. לוח אם Asus P5PE-VM - ¤329.00 ¤329.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,030.00 ¤1,030.00 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤380.00 ¤380.00 כרטיס מסך ASUS EN7600GT…
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני חודש השתחררתי מהצבא, ומכיוון שאוטוטו מתחילים הלימודים, החלטתי לקנות מחשב. יש לציין שהמחשב מיועד להרצת משחקים באיכות טובה ולמשך הזמן ארוך עד כמה שניתן מבחינת המחיר. את המחשב אני מעוניין לקנות באזור חיפה, משני חנויות: נועה או פנדה (אני מכיר את שני החנויות זמן רב, וכן גם בגלל המצב אני לא בדיוק משתגע על הרעיון להתחיל לעשות טיולים בארץ). הנה המפרט (מנועה מחשבים): דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 1210 ¤ 1 DFI INFINITY C51PV-M2 NVIDIA 6150 FOR AM2 580 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 533mhz CL4 270 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW BLACK 250…
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב לשימוש ביתי/משרדי לא משהו מיוחד שלא יעשה הרבה בעיות פשוט מחשב סולידי וטוב יש למישהו אישוזהי הצעה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים לפוטושופ ו3DSMAX יש לי מסך 19 אינץ (lg 1970hr) וגם מארז COMPUCASE של HEC וזה המפרט שעליו אני חושב : לוח אם : 559¤ - לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L זיכרון : 465¤ - PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מסך : 1600¤ - MSI NX8800GTS 320MB OC ספק כח : 350¤ - LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח : 330¤ - 250GB 16MB SATA2 WD מעבד : 960¤ - E6750 סכ"ה: 4264¤
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לא למשחקים, לא ל-OC ללא מסך וללא ציוד היקפי (רק צורב DVD) שימושים: אופיס ואינטרנט. רכיבים כמה שיותר איכותיים (על חשבון מהירות).... כמובן במסגרת התקציב... אם אפשר 1GB וכרטיס מסך בסיסי לא OB... HD מספיק 40GB SLOT PCI פנוי לכרטיס מודם/פקס תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לסביבות 2000 אבל אם השדרוג משמעותי עד 2500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא 22 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רמה טובה עד שנתיים-שלוש קדימה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת - מחשב ב2500 ש"ח לעבודה משרדית עם אינטרנט, פה ושם משחקים לא כבדים (ש7300 יכול לסחוב, אבל לא חובה כרטיס מסך). בלי מסך, רצוי עם מעבד E4300 (אני פחות אוהב את AMD), אבל אם אין ברירה אז AMD. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב, בתור לא מבינה כזאת ענקית במחשבים אנסה לפרט עד כמה שאני יכולה מה אני צריכה מהמחשב. אני אשתמש בו לאינטרנט והורדות מהאינטרנט, גם של מוזיקה וסרטים, ומן הסתם צפייה בסרטים. חוצמזה, שיהיה אופיס. אין צורך בתוכנות ספציפיות ואולי גם אופציה קטנטנה למשחקים אבל ממש בלייט. מבחינת ציוד היקפי יהיה מסך LCD שעדיין לא קניתי אז אני לא יודעת מאיזה דגם, רמקולים ומדפסת. יש לציין שהמחשב ישב בסלון ככה שחשוב לי גם שלא יהיה רועש מדי. בהתאם לזה אני צריכה המלצה על כל חלקי המחשב כולל צורב DVD אך ללא הציוד ההיקפי האחר. התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח אבל כמובן שאשמח להצטמצם עם זה ככל האפשר. זהו, תודה רבה לכל מי שיכול להמליץ ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום שלום =] בזמן האחרון גלשתי הרבה באתרכם ונוצר בי הרושם שיש פה רמה ברצוני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לשמוע דעות על המפרט שבניתי בתקציב 4K: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1051 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם FOXCONN P9657AA8KS2H ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM059 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤406 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤690 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR8002GK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤637 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV360 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 DVD ¤167 http://skypc.co.il…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני צריכה מפרט ללא מסך, רמקולים, כוננים למיניהם ושאר ציוד היקפי. מתוכנן אוברקלוק, לא כרגע, אך בעתיד. התקציה הוא 5600. אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד - AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU - 691.51 לוח אם - Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) - 764.39 זיכרונות - DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory X2- 480.56 כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 2,099.36 הארד דיסק - Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 691.51 מארז - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case - 336.22 סה"כ: 5,649.09 רציתי לשאול אם יש איזשהם הערות או שינויים שצריך לבצע במסגרת התקציב. כמו-כן, שמעתי שלוח האם הזה עושה …
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מטרות השימוש הם בעיקר למשחקים ועבודה משרדית, ושיריץ תוכנות ומשחקים לטווח ארוך. אני מודע לתקציב הנמוך אבל זה מה שביכולתי להוציא על מחשב :. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לזוג צעיר (סטודנטים, לא במקצועות ריאלים) שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים - כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב - 2500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בסיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS לכל היותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - דרוש מסך, 17"-19" גג. . האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כרטיס מסך נפרד. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ממש לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה 7 או אקס פי, לא קריטי, תלוי במחיר. ו/או הרכבת מחשב בחנות? 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? זאת הבעיה - יש יותר אפשרויות עם KSP\אייבורי באזור, אני לא מבין של כל החברות. מעדיף לקנות את המחשב ב…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, מברר בשביל חבר שלומר הנדסאי בניין ומחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד עליו הרבה עם אוטוקאד גלישה וכו' אשמח להצעות..
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לקנות לידידה טובה שלי מחשב רק לצורכי לימודים וסרטים (לא למישחקים) מחנות אמינה באזור ירושלים. התקציב הוא 3000 ש"ח ללא מסך. האמת שניראה לי שהתקציב גדול מידי אבל אני לא בתוך אם לקחת מחשב פשוט יותר בתקציב נמוך יותר. אם יש למישהוא הצעה למיפרט או ולחנות אשמח לישמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך עזרה לגבי מפרט למחשב למוזיקה....יש לי בערך 4000 שקל ואני רוצה מחשב רק למוזיקה..לא אינטרנט ולא משחקים..אני מתכנן להשתמש בו גם לשמוע מוזיקה וגם להכין... ויש לי שאלה לגבי רמקולים...יש לי רמקולים של מערכת סטאריו...אני יוכל לחבר אותם למחשב?? ולשמוע בעזרתם?? תודה מראש : )
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל שיהיה בנוי רק לבניית מוזיקה, עריכת מוזיקה והקלטה של מוזיקה ומשחק אחד CS אתם יכולים לרשות לי מפרט בבקשה . התקציב שלי זה עד 5500 שח' אני לא צריך רמקולים יש לי רמקולים טובים יש לי אולפן בלי מסך
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, סבא שלי מתכנן לקנות מחשב (כן, נשמע מצחיק), מן הסתם הוא לא הולך להיות גיימר, מטרת המחשב אני מאמין תיהייה בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. כל מה שצריך זה מחשב שירוץ טוב ולא יתסכל אותו. מבחינת תקציב, אפשר להשקיע 2000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות לספק את צרכיו הבסיסיים אז אני ישמח אם תעזרו לי בזה. מבקש המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי אך לא כולל מסך.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-