עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hitman47,

בלי משחקים מחשב לאינטרנט וזה כולל מסך דק כולל מקלדת, עכבר, מיקרופון, מצלמה, רמקולים. 80 גיגה יספיק תודה לעוזרים :]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by EG,

אני חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 404.92 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 372.16 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 469.98 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 295.94 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 Black ! [ ¤ 125.39 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 261.68 ] 1 Sca…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, הורדות, אם יופעלו משחקים אז בעיקר ישנים * האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא * האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא * האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ראה מפרט * האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא קריטי * האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא * האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? יציאת DVI/HDMI, אך אין צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה בלוח * האם חשוב שקט? עד כמה? יהיה נחמד אם לא יהיה רעש של מכונת כביסה, אבל מעבר לכך לא קריטי * האם מתוכנן OC? לא בעתיד הנראה לעין (-: מפרט שהרכבתי בהתבסס על שיטוט בפורום: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 …

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by MARZOOK,

שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by bitcoin,

שלום אני מעוניין במחשב המסוגל לבצע mining עם GPU ברמה גבוהה של כ 30000 KH/s יש דברים כאלה? ואם כן איזה חלקים אני צריך לגבי מעבד אפשר להתפשר כי החישובים התבצעו על ה GPU ובכמה אפשר להעריך מחיר של מחשב כזה ? כמה יעלה לי המפרט שלו בארץ\חו"ל (הזול שביניהם)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by davyekulan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדים, סרטים/סדרות באינטרנט. רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה (LG 47') ולראות דרכו סרטים (אפשר?). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הכנת מצגות ועריכת סרטונים ביתיים (ממצלמה רגילה, מסמארטפון). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כאמור רוצה לחבר לטלוויז…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bve,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, וידאו בלו-ריי (צפייה), אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  9. שלום רב אשמח לקבל המלצות ודעות לגבי מחשב חדש שאני הולך להזמין בקרוב. המחשב משמש אותי בעיקר למשחקים ואת אשתי שצריכה אותו למטרות עבודה שהיא מעצבת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטור התקציב שלי הוא 5.5-6K ללא OC וללא ציוד היקפי. מסך אני קונה בנפרד- החלטתי ללכת על ה VIEWSONIC VX922 כפי שקראתי בכתבות ברשת שיתאים לנו. אני בעיקר משחק במחשב להנאתי, לא מחפש את מפלצת העתיד אבל רוצה בהחלט כרטיס מסך ראוי. העניין הוא שלעיתים היא עובדת על לפחות 2 תוכנות גרפיות במקביל ורוצה ביצועים טובים. במה להשקיע פה? (זכרון פנימי, דיסק קשיח מהיר, כרטיס גרפי, מעבד)? האם התוכנות הגרפיות ומשחקים דורשים מפרט חומרה דומה או שונה? בכל אופן זה מה שבינתיים חשבתי עליו: מעבד מעבד INTEL …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Psilocybe,

צריך מפרט למחשב בסביבות 5000 ש"ח, כבר בנו לי אחד ככה שאתם יכולים לבנות חדשים או להגיב על הנוכחי: http://img516.imageshack.us/my.php?image=dsadasddasdsadtq8.jpg תודה =]

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. שלום לכולם אז המחשב הישן כבר מזדקן מאוד, ומת ההארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. תקציב עד 4.2K, שימושי המחשב זה למשחקים (שיריץ משחקים עדכניים כמן COD אבל אני לא גיימר כבד) סרטים ואינטרנט. יש צורך במסך בלבד בקשר לאוברקלוק אני אשמח לעשות אם זה הכרחי/אפשרי רק שאני לא מתמצא בזה כלכך שיהיה שקט מ1-10 ברמה של 7-8 עדיפות לחנות KSP כי אני גר בנהריה מבחינת מערכת הפעלה אני אשמח אם תייעצו לי למרות שאני נוטה לכיוון ווינדוס 7. ויש לי מפרט שחבר עשה לי אני אשמח אם תגיבו לי עליו! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by dinbrca,

1. מה התקציב המקסימאלי?3900 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - בין היתר כרגע Battlefield 3, modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by mary22,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims3 SC2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

15. קודם כל אענה על השאלון לגבי המחשב שאני רוצה לקנות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed, NFS הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 מסך 23.7'' של LG. מתכנן החלפת מסך בקרוב ככל הנראה ל 27-32 אינץ'. -לאילו הגדרות …

• 32 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? 14K~ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למטרה אחת : DCS 2.5 +VR 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים יש , ספק כוח מודולרי 750W יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kresa3333,

היי ברצוני להרכיב מחשב + מסך + רמקולים + סי די רום בתקציב כולל של 5000 ש"ח מעדיף לחסוך קצת במקום לחרוג מהתקציב (אלא אם כן החריגה שווה את זה) המחשב מיועד בעיקר למשחקים (כבדים וקלים). עדיף שיהיה שקט ושיכלול את הרכבת המחשב בחנות. *כמו כן רציתי לשאול לגביי כרטיס מסך : GeForce GTX460 1GB מה ההבדל בין GainWard ל LeadTek מבחינת משחקים? (אם יש הבדל כזה)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX-1563 ש"ח לוח אם: ASUS STRIKER EXTREME -1872 ש"ח זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ 2422 ש"ח לשתי היחידות. כ.מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL סה"כ מחיר לשתיהם: 6960 ש"ח הוראות: לחבר את שתי הכרטיסים ב SLI!!! כ.קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREMEGAMER FATAL1TY מחיר:940 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS מחיר כו…

• 102 תגובות
    • 11.9k צפיות
  20. Started by zion789,

כמו שראיתם מה הייעוד של המחשב,אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זכרון,כרטיס מסך מהסדרה של ה880(אם אין תקציב אז את הגרסה המוחלשת טיפה),מעבד core 2 duo(אתם תחליטו איזה) דיסק קשיח ענק! של לפחות 320 ג'יגה אם לא יותר(אם אפשר יותר בתקציב אז למה לא),לוח אם אם שיתאים לכל הסיפור הזה וגם לעתיד אם אני ירצה לשדרג למשהו יותר מסיבי(כמובן שקיימת אפשרות לאוברקלקינג) שיהיה עליו גם כרטיס קול מובנה טוב וכו',מערכת קרור עצבנית שתקרר את כל העסק,ובנוסף מארז טוב ויפה שיכניס את כל העסק פנימה. כמובן שאל תשכחו את הציוד ההיקפי מלבד מסך שזה צורב DVD מקלדת עכבר וכו' וכו' נ.ב אם כל העסק מצריך שדרוג בתקציב תגידו לי כדי שאני יידע אבל אל תפריזו במחיר תודה רבה רבה ציון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו בליסט של חנות מחשבים רגילה, מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. נא לתת חוות דעת שם מוצר מחיר מעבד :INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX¤ 1500 כרטיס מסך :EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS SUPERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 320-P2-E815-AR - DX10 - RETAIL¤ 1833 http://www.evga.com/products/morein...15-AR&family=23 דיסק קשיח :SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS¤ 442 מארז :THERMALTAKE KANDALF (SILVER+WINDOW) VA9000SWA w/o PSU¤ 1108 ספק כול THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI ¤ 665 http://www.thermaltake.com/product/...W0104/w0104.asp לוח אם :ASUS P5KC http://www.asus.com/products4.aspx?...=11&l3=534&l4=0 ¤ 969 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב 4000 אפשר לחרוג עוד 300 ש''ח אבל עדיף שלא, המחשב ישמש למשחקים וסרטיי HD יש לי מסך 22 - 1680 1050 אבל המחשב יחובר לפעמים לטלויזיה 37 FULLHD איך צורך בציוד היקפי רק בקשה שיהיה מעבד אינטל ודיסק קשיח של 1TB, שהמחשב לא יהיה רועש אני רוצה שהמחשב ילווה אותי תקופה ארוכה ושלא אצטרך להחליף חלקים כל חצי שנה עדיף חנויות באיזור חדרה תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. שלום חברים ברצוני ליידע אותכם בכוונתי לרכישת מחשב לגיימרים ברמה גבוהה , אשמח לקבל הצעות מכם לגבי מפרט : כרטיס מסך של רדאון 4870 ומעבד q9550 (לא I7 לוח אם יקר מדי) אך בכל זאת אשמח לקבל הצעות נוספות.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by bariko123,

שלום אנימ מעוניין במפרט למחשב לגיימרים וסרטים עד 6500 שקל(כולל LCD) אני רוצה מחשב חזק למשך 3 שנים הבאות לפחות דרישות: מעדיף מוצרים מKSP מעבד- קונרו אך ורק דיסק קשיח-250GB מינימום בנוגע לשאר תתפרעו... ותודה שוב..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים