ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד 4.2K, שימושי המחשב זה למשחקים (שיריץ משחקים עדכניים כמן COD אבל אני לא גיימר כבד) סרטים ואינטרנט. יש צורך במסך בלבד בקשר לאוברקלוק אני אשמח לעשות אם זה הכרחי/אפשרי רק שאני לא מתמצא בזה כלכך שיהיה שקט מ1-10 ברמה של 7-8 עדיפות לחנות KSP כי אני גר בנהריה מבחינת מערכת הפעלה אני אשמח אם תייעצו לי למרות שאני נוטה לכיוון ווינדוס 7. ויש לי מפרט שחבר עשה לי אני אשמח אם תגיבו לי עליו! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3900 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - בין היתר כרגע Battlefield 3, modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims3 SC2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אענה על השאלון לגבי המחשב שאני רוצה לקנות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed, NFS הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 מסך 23.7'' של LG. מתכנן החלפת מסך בקרוב ככל הנראה ל 27-32 אינץ'. -לאילו הגדרות …
-
- 32 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 14K~ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למטרה אחת : DCS 2.5 +VR 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים יש , ספק כוח מודולרי 750W יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברצוני להרכיב מחשב + מסך + רמקולים + סי די רום בתקציב כולל של 5000 ש"ח מעדיף לחסוך קצת במקום לחרוג מהתקציב (אלא אם כן החריגה שווה את זה) המחשב מיועד בעיקר למשחקים (כבדים וקלים). עדיף שיהיה שקט ושיכלול את הרכבת המחשב בחנות. *כמו כן רציתי לשאול לגביי כרטיס מסך : GeForce GTX460 1GB מה ההבדל בין GainWard ל LeadTek מבחינת משחקים? (אם יש הבדל כזה)
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX-1563 ש"ח לוח אם: ASUS STRIKER EXTREME -1872 ש"ח זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ 2422 ש"ח לשתי היחידות. כ.מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL סה"כ מחיר לשתיהם: 6960 ש"ח הוראות: לחבר את שתי הכרטיסים ב SLI!!! כ.קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREMEGAMER FATAL1TY מחיר:940 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS מחיר כו…
-
- 102 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
כמו שראיתם מה הייעוד של המחשב,אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זכרון,כרטיס מסך מהסדרה של ה880(אם אין תקציב אז את הגרסה המוחלשת טיפה),מעבד core 2 duo(אתם תחליטו איזה) דיסק קשיח ענק! של לפחות 320 ג'יגה אם לא יותר(אם אפשר יותר בתקציב אז למה לא),לוח אם אם שיתאים לכל הסיפור הזה וגם לעתיד אם אני ירצה לשדרג למשהו יותר מסיבי(כמובן שקיימת אפשרות לאוברקלקינג) שיהיה עליו גם כרטיס קול מובנה טוב וכו',מערכת קרור עצבנית שתקרר את כל העסק,ובנוסף מארז טוב ויפה שיכניס את כל העסק פנימה. כמובן שאל תשכחו את הציוד ההיקפי מלבד מסך שזה צורב DVD מקלדת עכבר וכו' וכו' נ.ב אם כל העסק מצריך שדרוג בתקציב תגידו לי כדי שאני יידע אבל אל תפריזו במחיר תודה רבה רבה ציון
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו בליסט של חנות מחשבים רגילה, מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נא לתת חוות דעת שם מוצר מחיר מעבד :INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX¤ 1500 כרטיס מסך :EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS SUPERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 320-P2-E815-AR - DX10 - RETAIL¤ 1833 http://www.evga.com/products/morein...15-AR&family=23 דיסק קשיח :SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS¤ 442 מארז :THERMALTAKE KANDALF (SILVER+WINDOW) VA9000SWA w/o PSU¤ 1108 ספק כול THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI ¤ 665 http://www.thermaltake.com/product/...W0104/w0104.asp לוח אם :ASUS P5KC http://www.asus.com/products4.aspx?...=11&l3=534&l4=0 ¤ 969 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב 4000 אפשר לחרוג עוד 300 ש''ח אבל עדיף שלא, המחשב ישמש למשחקים וסרטיי HD יש לי מסך 22 - 1680 1050 אבל המחשב יחובר לפעמים לטלויזיה 37 FULLHD איך צורך בציוד היקפי רק בקשה שיהיה מעבד אינטל ודיסק קשיח של 1TB, שהמחשב לא יהיה רועש אני רוצה שהמחשב ילווה אותי תקופה ארוכה ושלא אצטרך להחליף חלקים כל חצי שנה עדיף חנויות באיזור חדרה תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני ליידע אותכם בכוונתי לרכישת מחשב לגיימרים ברמה גבוהה , אשמח לקבל הצעות מכם לגבי מפרט : כרטיס מסך של רדאון 4870 ומעבד q9550 (לא I7 לוח אם יקר מדי) אך בכל זאת אשמח לקבל הצעות נוספות.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אנימ מעוניין במפרט למחשב לגיימרים וסרטים עד 6500 שקל(כולל LCD) אני רוצה מחשב חזק למשך 3 שנים הבאות לפחות דרישות: מעדיף מוצרים מKSP מעבד- קונרו אך ורק דיסק קשיח-250GB מינימום בנוגע לשאר תתפרעו... ותודה שוב..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר עם חריגה של 500 ש"ח ללא מסך מקלדת ועכבר
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי כיום מחשב מבוסס: 1. Intel® Pentium E5200 2. SAPPHIRE HD 4770 512MB GDDR5 3. DELL ULTRASHARP 2209WA 4. ANTEC NSK4480 II + EarthWatts 380W המחשב סוחב יפה ובסך הכל מספק אותנו. קיבלתי הצעה למכור אותו תמורת 1500 ש"ח ולקנות לעצמי אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים (HD) וגימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שאלתי בפורום לפני כחודש, אבל קצת התעכבתי עם הקניה, ובזמן שחלף, זכיתי בתחרות של האתר בלוח אם MSI Z77A-G43 GAMING. (קיבלתי אותו אתמול ) 1. התקציב המקסימאלי: 5500 ש"ח. עדיף לנסות לחסוך. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב: צפיה בסרטים (HD) וגימינג בינוני המסך שיחובר למחשב: Dell UltraSharp U2312HM 23 1920x1080 3. ציוד היקפי: דרושים עכבר ומקלדת אלחוטיים וסט רמקולים. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: לוח אם. 5. שקט: חשוב מאד (9/10). המחשב עומד על השולחן ליד המסך. 6. OC: לא מתוכנן OC 7. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקה. 8. מעדיף לקנות ב TMS, אבל אני גמיש. 9. בקשות מיוחדות: כונן SSD + כונן בנפח 3 או 4 TB. 10. לא מתוכנן ש…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה אופיס אולי איזה משחק של ילדים קטנים בלי ציוד עקפי ניתן לחרוג בתקציב מעט אם זה הכרחי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט, מדי פעם להכנס ליוטיוב או משו ולעבוד עם אופיס. אם אפשר שהמחשב יכלול גם כונן דיסקטים (1.44) וצורב DVD. אני גם מחפש מסך עם המחשב, עדיף 19 אינטצ' שלא יעייף יותר מדי את העניים בעבודה ממושכת עליו (אני אעבוד מולו כמעט כל היום). סתם זרקתי מספר בתקציב, באמת שאין צורך לנצל את כולו אם אפשר למצוא משהו זול יותר שיתאים לצרכים שלי. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, ללא משחקים (אין צורך בכרטיס מסך שאיננו OnBoard). התקציב הוא עד 2000 ש"ח (עדיף פחות במידת האפשר), כולל ציוד היקפי (מקלדת ועכבר - רצוי אלחוטי, אין צורך במסך ורמקולים). ובבקשה שהמחשב יהיה שקט. רצוי מחנות אמינה באזור המרכז. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, רציתי לבקש עזרה בהרכבת מחשב במחיר של בין 2500 ל-2800 במזומן. ( כולל מסך, לא כולל עכבר מקלדת ורמקולים). אני טיפה מבין אבל לא מספיק בשביל לדעת איזה לוח אם מתאים לאיזה מעבד ולאיזה זיכרון. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים עד בינוניים ( אני לא גיימר אבל יהיה נחמד אם יעבדו בו משחקים כמו CNC 3 וכאלה...), הורדות, ועריכה גרפית (עוד לא יודע באיזו רמה, אני הולך ללמוד עיצוב פנים במכללה). אני רוצה שיהיו בו: מארז וספק (יכולים להגיע יחד ) לוח אם ( עדיפות לחברות כמו ASUS או GIGABITE ), מעבד ( אינטל ) וכרטיס מסך ( שהוא לא ON BOARD ) שתומכים בדרישות שהזכרתי למעלה, זיכרון 2GB טוב ( KINGSTON למשל ) בשבב אחד ( למקרה שאי פעם ארצה להוסיף ), צורב DV…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, הולכים לאיבוד כאן. מישהו יכול להמליץ על מפרט ספציפי עד 5000 ש"ח? תודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לקנות מחשב והיא עוסקת בעיצוב גרפי היא רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ופרי הנד ביחד המפרט אמור לכלול הכל המסך צריך להיות 19 אינץ (רגיל לא LCD) ואם מישהו מכיר עכבר שיותר טוב לביצועי גרפיקה מוזמן להציע, אני מניח שצריך כרטיס מסך חזק וזיכרון טוב (לפחות גיגה השאלה היא של מי), האם צריך גם מעבד חזק במיוחד או AMD 64 3200 יכול להספיק? אני כנראה אקנה מחנות לוגיק אז מי שרוצה מוזמן לעשות מפרט דרך שם אלא אם תמצאו מקום יותר זול שנותן 3 שנים אחריות וכמובן שירות טוב גם לאחר הקניה כמו שאמרתי הסכום הוא בסביבות ה 7000 ש"ח להכל אפשר לזוז בקצת אם יש מפרט שמצדיק זאת תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא ורציתי לשמוע את דעתכם המחשב מיועד רק לצורכי גרפיקה עיקר העבודה זה autocad, revit, Photoshop, Solidworks התקציב הוא עד 8K כולל מסך (מעוניין במסך זה ספציפית) וסט מקלדת ועכבר אשמח לקבל את דעתכם והצעות ליעול שיפור תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים המטרה לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי (תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) ולעבודה גרפית בתוכנות דו מימד של אדובי CS5: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין ובמידת הצורך יהיה שימוש גם בתוכנת קורל 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. הא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-