ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קיבלתי את המשכורת הראשונה שלי D: כל חודש 5500 שקלים... =] אז אני יכול לתרום 7500 שקל למחשב.... =] אני צריך רק את המחשב בלי מסך בלי כלום. חשוב שיהיה אינטל וחשוב שיהיה כרטיס מסך geforce ממממ לא צריך לדעת עוד כלום נכון? עם צריך עוד משהו תגידו לי... תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
צריך הצעה למחשב לתוכנות תלת מימד [color=pink]3DS MAX6,POSERלא צריך מסך,מקלדת ועכבר סכום 4000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לצורך הרצה של OFFICE, אינטרנט וסרטים. ברצוני לקבל מפרט למחשב לצרכים אלה שיהיה טוב ב-4 השנים הקרובות. דברים חשובים: כרטיס מסך לא ONBOARD לפחות 512MB זכרון תקציב: 1500-1700 ש"ח (ללא מסך)
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב - שימוש ל- HTC VIVE באיכות אופטימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט – צריך את כל שאר החלקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 4 6. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב בשבוע הבא. לעבודה. הישן כבר לא סוחב ... :'( המחשב דרוש לי לעבודת תלת מימד ורנדורים ( 3D Studio Max) גרפיקה/פוטושופ, ןעריכת ווידאו. מעבד מהיר, לוח טוב - בודק אפשרות לעשות אוורקלוקינג, לפחות 2GIG זיכרון, 2 דיסקים קשיחים, כרטיס מסך מהיר אבל לא יותר מידי יקר ( 1000-1600 ש"ח) כונן DVD-RW + כונן DVD רגיל, ספק מתח טוב, מארז מאוורור. עלות: 6000-7000 ש"ח למחשב + באופציה מסך 19" LCD אכותי. כרגע אני חושב על מערכת הבאה: מעבד: E6600 או E6300 לוח GYGABITE P965 DS4 זיכרון 2 GIGA KINGSTON כרטיס מסך GEFORCE 7950GT 2 דיסקים קשיחים של SUNSUNG 150+300GIGA וכל השאר... אם יש המלצוות, הערות, מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה על תגובה מהירה כי אני צריך להזמין/או להרכיב מערכת ביום…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 524.57 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card [ ¤ 1779.06 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM MSI 16/48 Retail [ ¤ 230.35 ] 1 Monitors : 17" CTX FP705 FLATRON Monitor [ ¤ 976.03 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לאחותי מפרט מנצח ב-2500 ש"ח הצרכים: ICQ, MSN ושאר זבל אינטרנטי... משחקים לילדות (יש כאלה?) סרטים, סדרות ועדיף שהכרטיס מסך (שכנראה יהיה מובנה בלוח) יוכל להתחבר לטלויזיה גם. בקיצור, הארד דסק של WD 160G אני יודע לבחור לבד, אבל אני לא עדכני בנושאים של לוחות צ'יפסטים ומעבדים ופה אני צריך את העזרה. יש לי fetish ל-ASUS אז אם אפשר שהלוח יהיה שלהם, מה טוב ...ועם כרטיס מסך מובנה כמובן, תודה רבה. עריכה: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD ואני חושב שvista מחייב 2GB זכרון.
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זה מחשב לאחותי הקטנה.. היא לא משחקת במשחקים כבדים (מקסימום gun bouand או איך שלא קוראים לזה...או heroes 3 .. דברים בסגנון הזה) היה לה מחשב ישן שהתקלקל... ככה שאני לא צריך ציוד היקפי יש לי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, יש לי צורב DVD הייתי מעדיף שהמחשב יהיה עם רכיבים של חברות נורמליות ולא איזה חברות זבלה (נגיד, לוח אם של asus/gigabyte/intel או כל חברה נורמלית אחרת) אני נוטה יותר לכיוון מעבד של INTEL. הארד דיסק רצוי 160GB רצוי כמובן מחיר כמה שיותר נמוך... תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על מפרט ב3000 למשחקים (לא כבדים), אופיס ואינטרנט. ללא מסך ללא מקלדת ועכבר תודה
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לוורד אינטרנט וכאלה... יש לי כרטיס מסך וציוד הקפי אבל אני כן צריך מסך 19 דק (כחלק מהתקציב) סכ"ה עד 5000 ש"ח גפ פחות הולך... אני בנתיים הרכבתי את שני המפרטים המצורפים, אשמח לשמוע מי מהם עדיף וגם לקבל מפרטים שלכם! תודה! מפרטים: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 4JA-L-DT8…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי את המחשב מימין בנוסף, יש לי כרטיס מסך נוסף X550 פשוט.. אח שלי רוצה מחשב לעבודה משרדית... אז אמרתי, יאללה אני אשדרג, אני אביא לו את המחשב שלי והוא ישלם לי עליו את מה שהוא שווה פחות או יותר... ואני אוסף קצת ואשתדרג. בקיצור, התכנון הוא לקחת את ה 7600 שלי למחשב החדש ולהחזיר את ה X550 למחשב הנוכחי ולתת אותו לאחי אז אני צריך מחשב שיכלול: קונרו, 2 ג'יגה זכרון, ספק+מארז (המארז יכול להיות פשוט ואז אני אקח את המארז הנוכחי שלי...), הרד דיסק 250 ג'יגה, צורב דיוידי,ולוח אם סבבה אני משחק די הרבה.. גם במשחקים כבדים, אבל אני לא עושה OC (לפחות בינתיים - אבל הייתי שמח אם הייתה האופציה) עדיף זכרון 800 או 667? אני פתוח לכל רעיון
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב מקצועי לעריכה ויצירת של מוזיקהץץ חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד ושיסחוב את כל התוכנות ליצירת מוזיקה (כמו קיובייס).. אין צורך בכרטיס קול ולא ממש משנה הכרטיס מסך.. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב עם מסך דק לשימושים הבאים: 1. אינטרנט. 2. אופיס. 3. שיחזיק 3 שנים לפחות. עדיף מארז כמה שיותר קטן. יכול להיות לא שקט, אבל עדיף כמה שפחות רעש. תקציב - 2200 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנוכחי איתי מהבר מצווה, כבר 5 וחצי שנים. הגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, אני נשאר נאמן לרמקולים ולמסך שהם לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה מהם. אז מה אני מנסה להגיד כאן? עם משחקי מחשב הפסקתי מזמן. כל מה שאני צריך מהמחשב זה לראות בו את הסדרות שלי, לגלוש באינטרנט ובו זמנית להיות במסנג'ר בלי שייתקע (כמו שקורה בהווה) מעוניין במעבד של AMD ו.. 2GB, נראה לי שזה הכרחי לא? ואני כנראה שהולך לרכוש את המחשב או מKSP או מIVORY. כאן אתם נכנסים לתמונה. איזה מבין המפרטים הבאים מומלץ? זה שבאייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 או זה שבKSP.. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אוח, לא מצליח להכניס קישור שלהם, קיצר מחשבים במבצע > מערכות מח…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בלי משחקים מחשב לאינטרנט וזה כולל מסך דק כולל מקלדת, עכבר, מיקרופון, מצלמה, רמקולים. 80 גיגה יספיק תודה לעוזרים :]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 404.92 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 372.16 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 469.98 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 295.94 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 Black ! [ ¤ 125.39 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 261.68 ] 1 Sca…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, הורדות, אם יופעלו משחקים אז בעיקר ישנים * האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא * האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא * האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ראה מפרט * האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא קריטי * האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא * האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? יציאת DVI/HDMI, אך אין צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה בלוח * האם חשוב שקט? עד כמה? יהיה נחמד אם לא יהיה רעש של מכונת כביסה, אבל מעבר לכך לא קריטי * האם מתוכנן OC? לא בעתיד הנראה לעין (-: מפרט שהרכבתי בהתבסס על שיטוט בפורום: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 …
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב המסוגל לבצע mining עם GPU ברמה גבוהה של כ 30000 KH/s יש דברים כאלה? ואם כן איזה חלקים אני צריך לגבי מעבד אפשר להתפשר כי החישובים התבצעו על ה GPU ובכמה אפשר להעריך מחיר של מחשב כזה ? כמה יעלה לי המפרט שלו בארץ\חו"ל (הזול שביניהם)
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדים, סרטים/סדרות באינטרנט. רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה (LG 47') ולראות דרכו סרטים (אפשר?). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הכנת מצגות ועריכת סרטונים ביתיים (ממצלמה רגילה, מסמארטפון). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כאמור רוצה לחבר לטלוויז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, וידאו בלו-ריי (צפייה), אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות ודעות לגבי מחשב חדש שאני הולך להזמין בקרוב. המחשב משמש אותי בעיקר למשחקים ואת אשתי שצריכה אותו למטרות עבודה שהיא מעצבת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטור התקציב שלי הוא 5.5-6K ללא OC וללא ציוד היקפי. מסך אני קונה בנפרד- החלטתי ללכת על ה VIEWSONIC VX922 כפי שקראתי בכתבות ברשת שיתאים לנו. אני בעיקר משחק במחשב להנאתי, לא מחפש את מפלצת העתיד אבל רוצה בהחלט כרטיס מסך ראוי. העניין הוא שלעיתים היא עובדת על לפחות 2 תוכנות גרפיות במקביל ורוצה ביצועים טובים. במה להשקיע פה? (זכרון פנימי, דיסק קשיח מהיר, כרטיס גרפי, מעבד)? האם התוכנות הגרפיות ומשחקים דורשים מפרט חומרה דומה או שונה? בכל אופן זה מה שבינתיים חשבתי עליו: מעבד מעבד INTEL …
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בסביבות 5000 ש"ח, כבר בנו לי אחד ככה שאתם יכולים לבנות חדשים או להגיב על הנוכחי: http://img516.imageshack.us/my.php?image=dsadasddasdsadtq8.jpg תודה =]
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם אז המחשב הישן כבר מזדקן מאוד, ומת ההארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-