עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aybby,

שלום. אני מעונין לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים משרדיים שוטפים ולצרכים ביתיים. כמו"כ ישמש המחשב לגרפיקה ברמת התוכנות: FOTOSHOP, ו-FREEHAND. ולבסוף אף לעריכה מוסיקלית. לאחר בדיקת-מה החלטתי על המפרט הבא ואשמח לקבל את תגובותיכם והמלצותיכם. מעבד: P4 2.4 GH, FSB 800, ,תומך HT לוח-אם: מסדרת 865 , תומך HT, DUAL DDR, SATA, 1394 ורצוי כולל LAN ו- RAID זכרון: 2*256 במהירות 400 סה"כ 512 MB כ. מסך: GF 4 MX440 128MB דיסק קשיח: SATA, 80 GB כונן תקליטורים:*52 צורב:52*24*52 מודם: 56K פלופי מקלדת רמקולים: 2.1 (סאבוופר) מסך: 17, שטוח מארז : 400W זהו המיפרט, באם תראו דבר המפריע או לא-מתאים לצרכים ולשאר המערכת אשמח לשמוע את דעתכם. וכעת לנושא פרטני יותר: בלוחות האם הוצעו לי פחות או יותר מספר …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום... התחלתי ללמוד הנדסת אלקטרוניקה לא מזמן... אז.. תקראו לי צעיר מסטול שובניסת ובן ... אבל.. חשבתי שאתמודד בלימודים הללו בלי מחשב נייד ע"י זה שאסתמך על המחשבים במקום לימודי.. אז..כניראה שטעיתי אז אני מחפש מחשב נייד. מה שחשוב לי במחשב מסך מט 15.6" קשיח לפחות 500GB 4G RAM שיחזיק שעתיים 3 התוכנה הכבדה ביותר שאריץ עליו כניראה היא C++ או משו כזה. אוכל להתקין מערכת הפעלה לבד. כך שזה לא כזה חשוב שיהיה כלול בתוכו. חשוב לי חיבור HDMI והמינימום ההכרחי חשוב שלא יהיה כבד.. כלומר עד 2.3~ זה סבבה תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם.. מחפש מפרט למחשב עקב מעבר לבאר שבע ללימודים (הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון) בגדול המחשב צריך להיות בסיסי מאד , בעיקר WORD אינטרנט וסרטים, יכול להיות שאצטרך אותו גם לפעמים לעבודת תכנות (לפי דעתי תכנות בסיסי מאד ברמה של אוניברסיטה) מסך כבר בחרתי : dell 2007wfp (החלטתי להשקיע במסך), התקציב למחשב עצמו הוא עד 2000 ש"ח כולל עכבר ומקלדת אל-חוטיים (כמה שיותר זול עדיף...) כונן של 120G ומעלה. צורב DVD. כמובן מחשב נייח ולא נייד (אין טעם לדון בזה, כבר עשיתי את השיקולים שלי..) אם יש משהו נוסף שאני צריך לפרט תכוונו אותי... תודה לכולם מראש..

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לפני שעה הייתי במחשב הנייד שלי (למזלי יש לי גם נייח) בסלון ושהרגשתי שאני עייף הלכתי לחדר לישון המחשב היה על הידיים שלי ושפתחתי תדלת המחשב ממש נפל לי מהיד. שפתחתי לראות מה קרה עם המחשב נייד גיליתי לרעתי שהמסך קבל מכה ונהיו כתמי דיו כאלה והמסך הפך בהיר כזה המחשב הוא של חברת HP נקנה באופיס דיפו ב25.5.10 אפילו לא עברה שנה איך אני מסדר עם החברה שיתקנו לי את זה עם מימוש אחריות בלי לקבל מהם סיפורים??? פליז הלפ מי איך יוצאים מהתיסבוכת הזאת קיבינימט

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום! ברצוני לשדרג את המחשב, התקציב שלי נע בסכום של עד 10000 שקל. ברשותי כבר מסך, מקלדת ועכבר, וכן רמקולים. המחשב נועד לגיימר כבד מאוד(Unreal2004, Doom3, Half Life 2 ). הדבר המיוחד שאני צריך זה מיקרופון טוב(ללא אוזניות), וכן כרטיס קול איכותי. המגבלות שלכם: תעשו לי מפרטים עם כרטיסים של Geforce בלבד. תודה. ד'א המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 על הפנים. מחירו 1000 שקל, לא דרוש מסך, ובכל זאת שמו פה Readon9800Pro בלבד, ומעבד במהירות 3.0.

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. 1.השימוש המרכזי של המחשב הוא עריכת וידאו עם תוכנת אדיוס והשימוש המשני הוא משחקים (ברזולוציה גבוהה)וכמובן סרטים באיכות hd ואינטרנט . חשוב לי לציין שאין לי ידע רב בקשר לחומרת מחשבי עריכה ואשמח לקבל הסבר.רצוי הסבר מקיף אם יש סבלנות... לגבי ההרכבים והחלקים החשובים במערכת עריכה ולצורך העניין ספציפית לגבי מחשב-עריכה שעובד עם תוכנת אדיוס(הבנתי שיש הבדל בין הדרישות של תוכנות העריכה השונות,לכן חובה שיהיה תאימות בין החומרה-תוכנה!) -אשמח אם מישו יכוין אותי בשאלות כמו:איזה כרטיס מסך יש לבחור?geforce או Quadro וכו'..? כרטיס מסך בייתי או להשקיע במקצועי? כמה מגה בכרטיס מסך?256?512?...כמה ביטים(bit) בכרטיס מסך?128?256? איזה מעבד?12 מגה או מספיק 8?איזה זיכרון לבחור?DDR2?DDR3? וכמה זיכרון?…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by oshrinuri,

שלום, אבא של ידידה שלי חוזר מארה"ב בעוד פחות מחודש, ואני חייב לקנות אולטרה בוק חדש בדחיפות. רציתי לשאול - מה דעתכם על הדיל הבא: http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-convertible-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory/1817272.p?id=1219065402127&skuId=1817272&st=yoga%202&cp=1&lp=1 אני סטודנט להנדסה - מחפש נייד קליל, לשימוש כללי (לימודים, צפייה בסרטי HD, גלישה וכדומה). האם משתלם? ואילו לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים? ה-ATIV 9 Plus פשוט יקר מדי. חשוב לציין שאני מחפש מחשב עם backlit keyboard.. חשוב לי נורא. מעדיף גם מעבדי Haswell וFHD. תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. נקנה לפני כחצי שנה. אשמח לדעת בכמה למכור אותו ביד2 כיום..

9. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים, לימודים ופוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14', אפשר גם 13.3'. עדיפות למט IPS אך לא חובה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמובן שלפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.8 ק"ג זה הגבול העליון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5 שעות בפועל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כמובן שHDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מתלבט בין SSD ולגבות במקרה הצו…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by AEROsand,

אין צורך ב- DVD. הכוונה היא לשדרג לכרטיס DX10 בעוד שנה בערך. קירור מארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 מחיר: ¤54 אחריות:שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤682 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ¤498 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הג…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ido135,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית,צפייה בסרטים,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V,FAR CRY 4,COD AW וכו' עריכה גרפית: Visual C#, Eclipse Visual Studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1,680x1,050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 1 fallout 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2048X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי ראיתי עכשיו (2:40 בבוקר) אץ ערוץ "טק-טיוי" וראיתי שהם הכינו את מחשב המשחקים המושלם, ניכנסתי מיד לאתר שלהם וראיתי את כל החלקים שהם הרכיבו בו (אחחחחחחח חלום) הינה לינק לUGM: http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3617644,00.html מה אתם חושביפ על המפרט הזה, אני די חושב שהוא מעולללללההההההההה למשחקים אבל הייתי חכה לדור החדש של כרטיסי המסך :

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by shmulike,

ראיתי שכבר מטפטפים מידי פעם מחשבים עם מעבד Haswell יש לי 3 שאלות 1) ראיתי שיש רק מעבדי U, אולי רק 3 עם מעבד M. האם אמורים גם להגיע מחשבים עם מעבד 4200M בזמן הקרוב? או שלמעבדי M לוקח הרבה יותר זמן להגיע מאשר מעבדי U (שאני לא מבין שום סיבה לכך) 2) האם יש הבדל בצריכת החשמל בין i5-3230M לבין i5-4200U? לפי האתר http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200M-vs-Intel-Core-i5-3230M צריכת החשבמל שלהם היא שווה. האם זה אומר שאם יהיו שני מחשבים זהים (גם מבחינת סוג הסוללה) זמן העבודה שלהם יהיה שווה? 3) צריך השוואה בין 2 המחשבים מבחינתת ביצועים. אני הולך להריץ עליהם בעיקר תוכנות גרפיות לשרטוט כמו SolidWork, Cad הראשון: http://www.hvr-plus.co.il/Product/64641/Dell-Inspiron-N3537-I7-4500-…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אוקיי אז ככה חבר שלי המליץ לי על המפרט הבא: -מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX > מחיר 969 שח. -לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard > מחיר 619 שח. -זיכרונות: GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory > מחיר 719 שח. -דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD > מחיר 494 שח. -כ.מסך: Gainward Geforce 6600GT Ultra/1980 PCX 256MB DVI Video Card > מחיר 1199 שח. -מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case > מחיר 339 שח. -ספק כח: Antec SmartPower SL350 Power Supply > מחיר 329 שח. -צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW > מחיר 289 שח. -כונן 1.44: Citizen/…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by raden,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3, GTA5, the crew, skyrim, the division, batman arkham knight ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך א: 22 אינץ - רזולוציה של 1024 על 768 מסך ב: 42 אינץ - רזולוציה לא ידועה (איך לבדוק?)…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Xavi06,

שלום לכולם, הביאו לי מפרט שמסתדר לי עם התקציב ורציתי לראות מה דעתכם..... השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by kaviad2,

היי אני מבקש לקבל מפרט עבור קניית מחשב. תודה לכל העוזרים . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), בעיקר משחקים ברמת גרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, המשקל לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

20. Started by Stav155,

היי אשמח להמלצה למחשב נייד לסדודנט, השימושים העיקריים יהיו יישומי אופיס, צפייה ישירה, סרטים וקצת עריכת סרטונים ברמה בייתית (סרטונים מהפאלפון). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח, חריגה 200-300 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קצת עריכת סרטונים חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אך שלא יהיה מוגזם, לפי מה יודעים איזה מחשב רועש יותר ואיזה פ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הדגם הראשון שאני מתלבט לגביו הוא: asus 303lb http://ksp.co.il/?uin=27528 מחיר אילת: 4800 הבנתי שזה דגם ההמשך ל-303LN, הוא מגיע עם כרטיס מסך חזק יחסית ב-50% מה-5500 המובנה של אינטל הבנתי שזמן הסוללה שלו בגלישה באינטרנט עומד על 7-8 שעות פלוס מינוס. אחריות 3 שנים, בעיה ידועה עם הציר של המחשב שמתפרק אחרי כמה זמן (במסגרת האחריות?) החיסרון\יתרון הוא ההרד דיסק שלו 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache עכשיו אני לא מבין מה זה? הרדסיק של טרה שבתוכו יש SSD של 24 ג'יגה או שני כוננים נפרדים? ואיך הם ביחס ל-SSD מלא של נניח 256GB. מצד אחד אני מרוויח פה הרדדיסק גדול לסרטים וסדרות ו-SSD למהירות הפעלה אבל אולי מצד שני זה לא טוב? המחשב השני של טושיבה: Z30-B-10C http://ksp.co.il/?uin=27907 …

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכל המחשבים הניידים הנמכרים היום, באים, לא במפתיע, עם Windows 7. כיוון שאני מהאסכולה שלא כל כך מחבבת את Windows Vista ו-Windows 7, אני עדיין עובד בבית, ובעבודה, עם Windows XP. ניסיתי את Windows 7 למשך חודש, וזה לא מתאים לי מנגד אני מאד אוהב את Windows XP. השאלה שלי: אם אני אקנה מחשב נייד, עכשיוי, למשל את Acer Aspire S3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812271 ואתקין עליו את Windows XP Professional, האם זה יהיה בסדר? בגדול זה יהיה בסדר, רק הבעיה שאני חושב עליה, היא שלא יהיו לי הדרייברים של היצרן, עבור המחשב.. (לוח, סאונד, SATA, LAN) עשיתי בדיקה באתר של היצרן(Acer), והם נותנים שם להורדה דרייברים של הלוח, סאונד, וכל זה…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by leon2810,

שלום, ההיתי רוצה בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב חזק אני קונה את החלקים בחול התקציב הוא 3000 שח בישראל אבל כיוון שזה מחול זה אמור להיות זול יותר לא? יש חנות אולי בארהב שאתם מציעים אליה? 1. 3K שח למטרות: תכני HD, משחקים, 2048*1536 אין צורך בציוד הקפי יש צורך בהכול שקט המחשב חשוב 7

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by daviditzhaky,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?farcry 2 crysis left4dead * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?vh 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש הכול 4. האם יש רכיב…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by elis02,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד לבית שלו, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' או 17 אינצ' (הנייד הזה יהיה אך ורק בבית ונועד לעבור חדרים בתוך הבית בלבד לכן ככל שיותר גדול יותר טוב). עדיפות למאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.