עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yar26,

למבינים. יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב, בדקתי מפרטים והתאמתי לתקציב ובסופו של דבר נשארתי עם 2 מחשבים שאני מתלבט מאד בינהם. 1. HP Pavilion DV3510NR http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 HP Pavilion dv6-1260se .2. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9398396&type=product&id=1218099255649 אם אפשר יתרונות וחסרונות של כל אחד זה מאד יעזור לי להחליט. בתודה גדולה ירון.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם הערך המוסף שווה את זה - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש רגיל- גלישה באינטרנט יוטיוב סרטונים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battelfield 1, watch dogs, doom ועוד משחקים כבדים וטובים חחח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני רו…

• 38 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. Started by valleyzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה - QBase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - Full HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

זה מה שאני הצלחתי לסדר הכי טוב ב 5000 ש''ח לא כולל תוכנות, מקלדת, עכבר. כולל: רמקולים, מסך (לא דק! אבל שיהיה 19"), מארז וכל החלקים. מה תוכלו להציע יותר טוב בסביביות ה 5000 ? מחשב צריך ליהיות מהיר, טוב למשחקים חדשים..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by FatallChill,

אני צריך מחשב בלי מטרה ממש , רק חשוב שמשחקים של DX9 יעבדו על גרפיקות יפות (רזולוציב גבוה , פילטרים....) , בלי ציוד היקפי (מסך ,עכבר,רמקולים,צורב) מקסימום 3 אלף לדוגמא : מעבדי AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 2x512MB Corsair XMS2 TwinX CL4 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB כרטיסי מסך Point Of View 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E אבל לא נראה לי שהוא טוב מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדות

6. איך המפרט הזה ? שווה ? יש חלקים שלא מתאימים? המפרט - לוח אם : Gigabyte G1.Sniper M3 for 1155 מחיר : 830 ש"ח ( 2 ) מעבד : Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray מחיר : 1011 ש"ח ( 4 ) כרטיס מסך : Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 מחיר : 1099 ש"ח ( 7 ) קירור מעבד : Scythe MUGEN 3 REV B מחיר : 210 ש"ח ( 5 ) ספק כח : Seasonic M12II-750W Active PFC 750W Modular 80+ Bronze מחיר : 671 ש"ח מארז : Raidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black מחיר : 510 ש"ח ( 1 ) דיסק קשיח : WD 500GB Sata 3 Caviar Blue מחיר : 292 ש"ח ( 6 ) זיכרון : Cors…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by DoBayad,

היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …

8. Started by SyPhEx,

שלום לכולם , אחרי כמה שיקולים מחדש ורווחים לא רעים בכלל, רציתי לשוב לכאן ולבקש מפרט שבנוי לגראפיקה בעיקר לפלאש וטיפה לתלת מימד... על המפרט לכלול: מארז- שקט יתקבל בברכה, שיכלול ספק ושיראה יפה (לא יזיק ) המליצו לי על RAIDMAX Scorpio 868 Black מעבד - משאיר לכם את כל השיקולים לוח אם זכרון HD - או 80 או 120 תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by hit-me,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט העיצוב לא חשוב ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חו…

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 2300 שקל למטרות: תכנות (Visual Studio), משחקים קלים,גלישה באינטרנט + אופיס, סרטים. אין לי העדפות לחברות מסויימות אני לא צריך ציוד נלווה יש לי מסך 22 אינצ' wide. אם זה משנה חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית חשוב לי שיהיה הארד דיסק בנפח 500 ג'יגה חשוב לי שיהיה לו מקום ל 4(או מינימום 3) דיסקים קשיחים חשוב לי שיהיו יציאות USB מקדימה אם זה אפשרי, שיהיה מקום ל4 ומעלה סלוטים זיכרון (מינימום 4 זה חשוב וכמה שיותר יותר טוב) WIFI על הלוח אם זה מגניב, אם זה אפשרי במסגרת התקציב אני אשמח (כרטיס רשת אלחוטי) כרגע אני לא חושב שאעשה OC אבל אולי בעתיד אם אני אראה צורך בכך... בכל מקרה, אם ניתן לאפשר OC בתקציב המדובר אז סבבה…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by aperseus12,

אשמח אם תעזרו לי להבין אם למחשב שלי יש קיבולת למשחקים עם גרפיקות חזקות הלינק למפרט : http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5342563&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001〈=he&cc=il תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום הצעות לרכישת מחשב נייד לשימוש עם תוכנות לאדריכלים. שימו לב שמהירות ואיכות העיבוד חשובים ביותר מאחר ולעיתים יש להפעיל מספר תוכנות (רשומות בהמשך) במקביל. אבקש הצעות ומפרט רק מבעלי ניסיון בתחום האדריכלות/עיצוב מוצר. לא של היצרים הבאים: טושיבה ו/או לינובו להלן המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? – 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – 10% 2. מה שימושי המחשב : לימודי אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש – תדיר ולעיתים במקביל - AutoCAd, Abode(photoshop, illustrator, InDesign), Rhino(+v-ray), Revit …

13. שימושים : עריכת סרטים, מערכת קולנוע ביתית, משחקים כבדים, אינטרנט. אני מעוניין שהמחשב יספק אותי ל 3-4 שנים הקרובות. מ KSP מעבד : מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1900 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5W DH Deluxe s775 Conroe, 975X, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire 1 1490 ש"ח כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 970 ש"ח מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Shark VA7000BWA 1 730 ש"ח ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT500AWT 500W 1 65…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. רוב השימושים שלי הם אינטרנט שירים סרטים הורדות אבל אני לא מבין למה אין יציאת HDMI? במחשב כזה? בכל המחשבים הניידים של אפל אין יציאת HDMI? יש איזה תחליף לזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by carmel134,

טוב אני נראה לי כבר שגעתי אותכם פעם התקציב שלי 3000 פעם 4000 ועכשיו 3500 וזהו נקודה לא מתחלף חחח ץ אחרי שיחות והסברים בכל מיני פורומים הגעתי למסכנה שמחשב ב3000 זה לא ממש מחשב טוב למשחקים אוקיי לעינין אני מוענין במחשב בתקציב 3500 ללא חריגה של 50 שקל חבר'ה אני נכנס עכשיו לעוד הוצאה של 500 שקל כבד עלי חח אז ללא מסך וללא כל ציוד הקפי אחר אני יקנה או מKSP או מSKYPC אז או שאתם עושים מפרט בKSP או ב SKYPC ולא לעשות חלק אחד משם וחלק אחד משם כי אני קונה הכל מאותה חנות אני צריך צורב DVD המחשב מעויד למשחקים אז צריך גיגה זיכרון ולפחות 160 גיגה דיסק קשיח וכרטיס מסך אני לא מבין מה טוב אז אני ישאר לכם את זה וגם מעבד ולוחM וזיכרונות ספק אני צריך ספק שירזיק את המערכת ולא יתקלקל אחרי חצי שנ…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by cfirzzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הגדרות גבוהות. תכני HD, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920, מסך 23"-24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by maazg,

שלום.. יש לי שאלה חשובה.... מה כדאי לי לקנות 6800 או 6600 ? תתיחסו גם ל GT ו ULTRA לא רק מבחינת הביצועים אלא גם מהמחיר תודה...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. אהלן אנשים, אני כבר שבועיים בהתלבטויות בקשר לקניית מחשב חדש.מצד אחד אני רוצה לקנות מערכת שהיא מיועדת לWindows Server 2008 Hyper-V אבל מצד שני אני אומר לעצמי שאם אני קונה מחשב חדש אז לפחות גם שיהיה גיימינג. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק גם לHyper-V וגם לגיימינג כבד. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 Hyper V וגיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למ…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היי חברים, צריכים מחשב חזק לתוכנת ARC+. קיבלתי הצעה מסוימת ב-9K עם מעבד i5-7600 והרכבתי מפרט דומה וזול יותר עם i5-8600K שאמור להיות מהיר יותר. יש לכם הערות? קישור למפרט - אם תרצו לשנות מעבד ללא מאוורר Intel Core 8th Gen i5-8600K 6 Cores 9MB Cache 3.60 GHz - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-8600K-Tray קירור למעבד Zalman CNPS5X-Performa - בקניית מחשב חדש כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=CNPS5X-Performa-PC לוח אם חברת Asus דגם Prime Z370-P, Intel Z370, s1151 v2, DDR4, DVI+HDMI כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=AsusPrime_Z370-P זיכרון למחשב Crucial 16GB DDR4-2…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני צריך מחשב לחדר שדרכו אני יוכל לצפות בטלויזיה, בסרטים עם איכות סאונד טובה גם לסרטים וגם למוזיקה. יחד עם זאת שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו קאונטר ומשחקים לא יותר מידי מטורפים. שיכלול ציוד הקפי מקלדת,עכבר,רמקולים(עדיף 5.1) ומסך כמו: lg 22 W2284F 1:30000 ו2ms המלצות לגבי מסך אחר יתקבלו בשמחה. רצוי שהמחשב יהיה שקט אם התקציב מאפשר כמה שיותר ומבחינת עיצוב זה ממש לא חשוב פרקטיות מעל הכל. אין צורך במערכת הפעלה. התקציב עומד על 4000 אך ניתן לחרוג עד 4500 ושיהיה ניתן לקנות אותו מחנויות מהמרכז גוש דן והסביבה. תודה לכל העוזרים והצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by extremex,

היי , אנחנו בקרוב קונים מחשב חדש לאחי הקטן ואני צריך מפרט לגיימינג עד 2,500 ש"ח אני יודע שזה סכום מועט אבל אם אפשר להוציא את המקסימום מזה לגיימינג חוץ מזה זה גם יהיה לשימושים רגילים בישביל גלישה באנטרנט וכדומה 1.לנצל את כל ה 2,500 ש"ח אי אפשר לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים של המחשב : משחקים , גלישה באנטרנט , צפייה בסרטים וכדומה מחשב ביתי אבל כעקרון לגיימינג משחקים של שנת 2009~2011 כמו PROTOTAYPE , Singulatiy , DARKSDIER וכדומה 2.אין צורך בציוד הקיפי ובמסך - יש מסך 23 אינץ , אין צורך בעכבר / מקלדת / רמקולים / WINDOWS / אבל צריך כונן DVD שהוא גם צורב 3.השקט של המחשב חשוב בדרגה 8 שיהיה נוח ולא יעשה רעשים חזקים שיפריעו לשינה ומהלך היום 4.אין צורך ב OC 5.לא צריך מערכת הפעלה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by qqrbjj,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-3200, אם אתם מאמינים שזה באמת הופך את העסקה ליותר משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב גלישה, תכנות, סרטים ומוזיקה. לא מיועד במיוחד לגיימינג אבל אני כן רוצה שיוכל להתמודד עם משחקים מלפני כמה שנים בלי לקרטע (כלומר כרטיס מסך חלש יהיה אחלה אבל לא משהו סטייל Intel Graphics). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו בשימוש תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. Started by imper,

שדרוג המחשב למטרת משחקים יש לי ציוד של רמקולים, מקלדת+עכבר, מסך 19, ספק 500W, דיסקים קשיחים של 20 ו-80 GB (יש בנוסף כונן קשיח חיצוני של 160GB ורשת לעוד מחשבים אז אני פחות לחוץ), צורב DVD, מעבד 2.4 GB וזיכרון פנימי: 1ג'יגה (2X512), כך שאני צריך תאימות בינו ללוח-אם. אני רוצה לשדרג את הלוח-אם ללוח חדש יותר של אינטל (הקודם מתקופת AGP) , כרטיס מסך (Nvidia 6600GT הקודם) לא חייב בהכרח של Nvidia. *הכי חשובה לי התאימות בין הרכיבים החדשים לישנים בדגש על הזיכרונות. *אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק משמעותית מהקודם. *הלוח אם צריך להיות תואם למעבד שיש לי כרגע וגם עם אפשרויות הרחבה טובות לכפולי הליבה ולמרובעים. *התקציב לשני הרכיבים 1600-1800 ש"ח (אפשרות חריגות עד 2000 אם יש משהו טוב לפי ה…

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  24. תחשבו על זה שבמפרטים ששמים APOLLO+LIBERTY 400W זה בכלל לא שווה.. עכשיו תבינו למה.. בתקציב כזה אתה יכול לקבל 2 דברים הרבה הרבה יותר איכותיים.. כמו זה P150 של ANTEC המארז גם הרבה יותר טוב וגם הספק יותר טוב וזה הבדל של 20 שקל.. אז שימו לב מהרבה יותר משתלם!!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים