עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רוב השימושים שלי הם אינטרנט שירים סרטים הורדות אבל אני לא מבין למה אין יציאת HDMI? במחשב כזה? בכל המחשבים הניידים של אפל אין יציאת HDMI? יש איזה תחליף לזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by carmel134,

טוב אני נראה לי כבר שגעתי אותכם פעם התקציב שלי 3000 פעם 4000 ועכשיו 3500 וזהו נקודה לא מתחלף חחח ץ אחרי שיחות והסברים בכל מיני פורומים הגעתי למסכנה שמחשב ב3000 זה לא ממש מחשב טוב למשחקים אוקיי לעינין אני מוענין במחשב בתקציב 3500 ללא חריגה של 50 שקל חבר'ה אני נכנס עכשיו לעוד הוצאה של 500 שקל כבד עלי חח אז ללא מסך וללא כל ציוד הקפי אחר אני יקנה או מKSP או מSKYPC אז או שאתם עושים מפרט בKSP או ב SKYPC ולא לעשות חלק אחד משם וחלק אחד משם כי אני קונה הכל מאותה חנות אני צריך צורב DVD המחשב מעויד למשחקים אז צריך גיגה זיכרון ולפחות 160 גיגה דיסק קשיח וכרטיס מסך אני לא מבין מה טוב אז אני ישאר לכם את זה וגם מעבד ולוחM וזיכרונות ספק אני צריך ספק שירזיק את המערכת ולא יתקלקל אחרי חצי שנ…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by cfirzzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הגדרות גבוהות. תכני HD, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920, מסך 23"-24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by maazg,

שלום.. יש לי שאלה חשובה.... מה כדאי לי לקנות 6800 או 6600 ? תתיחסו גם ל GT ו ULTRA לא רק מבחינת הביצועים אלא גם מהמחיר תודה...

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אהלן אנשים, אני כבר שבועיים בהתלבטויות בקשר לקניית מחשב חדש.מצד אחד אני רוצה לקנות מערכת שהיא מיועדת לWindows Server 2008 Hyper-V אבל מצד שני אני אומר לעצמי שאם אני קונה מחשב חדש אז לפחות גם שיהיה גיימינג. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק גם לHyper-V וגם לגיימינג כבד. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 Hyper V וגיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למ…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. היי חברים, צריכים מחשב חזק לתוכנת ARC+. קיבלתי הצעה מסוימת ב-9K עם מעבד i5-7600 והרכבתי מפרט דומה וזול יותר עם i5-8600K שאמור להיות מהיר יותר. יש לכם הערות? קישור למפרט - אם תרצו לשנות מעבד ללא מאוורר Intel Core 8th Gen i5-8600K 6 Cores 9MB Cache 3.60 GHz - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-8600K-Tray קירור למעבד Zalman CNPS5X-Performa - בקניית מחשב חדש כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=CNPS5X-Performa-PC לוח אם חברת Asus דגם Prime Z370-P, Intel Z370, s1151 v2, DDR4, DVI+HDMI כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=AsusPrime_Z370-P זיכרון למחשב Crucial 16GB DDR4-2…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני צריך מחשב לחדר שדרכו אני יוכל לצפות בטלויזיה, בסרטים עם איכות סאונד טובה גם לסרטים וגם למוזיקה. יחד עם זאת שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו קאונטר ומשחקים לא יותר מידי מטורפים. שיכלול ציוד הקפי מקלדת,עכבר,רמקולים(עדיף 5.1) ומסך כמו: lg 22 W2284F 1:30000 ו2ms המלצות לגבי מסך אחר יתקבלו בשמחה. רצוי שהמחשב יהיה שקט אם התקציב מאפשר כמה שיותר ומבחינת עיצוב זה ממש לא חשוב פרקטיות מעל הכל. אין צורך במערכת הפעלה. התקציב עומד על 4000 אך ניתן לחרוג עד 4500 ושיהיה ניתן לקנות אותו מחנויות מהמרכז גוש דן והסביבה. תודה לכל העוזרים והצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by extremex,

היי , אנחנו בקרוב קונים מחשב חדש לאחי הקטן ואני צריך מפרט לגיימינג עד 2,500 ש"ח אני יודע שזה סכום מועט אבל אם אפשר להוציא את המקסימום מזה לגיימינג חוץ מזה זה גם יהיה לשימושים רגילים בישביל גלישה באנטרנט וכדומה 1.לנצל את כל ה 2,500 ש"ח אי אפשר לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים של המחשב : משחקים , גלישה באנטרנט , צפייה בסרטים וכדומה מחשב ביתי אבל כעקרון לגיימינג משחקים של שנת 2009~2011 כמו PROTOTAYPE , Singulatiy , DARKSDIER וכדומה 2.אין צורך בציוד הקיפי ובמסך - יש מסך 23 אינץ , אין צורך בעכבר / מקלדת / רמקולים / WINDOWS / אבל צריך כונן DVD שהוא גם צורב 3.השקט של המחשב חשוב בדרגה 8 שיהיה נוח ולא יעשה רעשים חזקים שיפריעו לשינה ומהלך היום 4.אין צורך ב OC 5.לא צריך מערכת הפעלה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by qqrbjj,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-3200, אם אתם מאמינים שזה באמת הופך את העסקה ליותר משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב גלישה, תכנות, סרטים ומוזיקה. לא מיועד במיוחד לגיימינג אבל אני כן רוצה שיוכל להתמודד עם משחקים מלפני כמה שנים בלי לקרטע (כלומר כרטיס מסך חלש יהיה אחלה אבל לא משהו סטייל Intel Graphics). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו בשימוש תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. Started by imper,

שדרוג המחשב למטרת משחקים יש לי ציוד של רמקולים, מקלדת+עכבר, מסך 19, ספק 500W, דיסקים קשיחים של 20 ו-80 GB (יש בנוסף כונן קשיח חיצוני של 160GB ורשת לעוד מחשבים אז אני פחות לחוץ), צורב DVD, מעבד 2.4 GB וזיכרון פנימי: 1ג'יגה (2X512), כך שאני צריך תאימות בינו ללוח-אם. אני רוצה לשדרג את הלוח-אם ללוח חדש יותר של אינטל (הקודם מתקופת AGP) , כרטיס מסך (Nvidia 6600GT הקודם) לא חייב בהכרח של Nvidia. *הכי חשובה לי התאימות בין הרכיבים החדשים לישנים בדגש על הזיכרונות. *אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק משמעותית מהקודם. *הלוח אם צריך להיות תואם למעבד שיש לי כרגע וגם עם אפשרויות הרחבה טובות לכפולי הליבה ולמרובעים. *התקציב לשני הרכיבים 1600-1800 ש"ח (אפשרות חריגות עד 2000 אם יש משהו טוב לפי ה…

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  11. תחשבו על זה שבמפרטים ששמים APOLLO+LIBERTY 400W זה בכלל לא שווה.. עכשיו תבינו למה.. בתקציב כזה אתה יכול לקבל 2 דברים הרבה הרבה יותר איכותיים.. כמו זה P150 של ANTEC המארז גם הרבה יותר טוב וגם הספק יותר טוב וזה הבדל של 20 שקל.. אז שימו לב מהרבה יותר משתלם!!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  13. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מפרט לעריכת מוזיקה בסביבות 6000 ש"ח(אפשר לעלות קצת) משחקים לא מעניינים אותי. את המפרט בבקשה תרכיבו בלמיר, אני קונה משם: http://www.lamir.co.il אני צריך: מעבד - אני רוצה 64 ביט, השאלה היא האם כדאי אינטל או AMD? כדאי אולי DUAL CORE? לוח - אני צריך לוח חזק של אינטל, אסוס... כרטיס מסך - לא אכפת לי שיהיה משולב על הלוח אם, כמו שאמרתי אני לא משחק במשחקים. זיכרון - 1-2 ג'יגה של מושקין אני חושב הארד דיסק - משהו כמו 250GB, מה דעתכם על איזה SATA II עם זיכרון מטמון 16MB? כמה RPM? צורב DVD כלשהו מארז טוב, עדיף לדעתי של קומפיוקייס אבל תגידו לי מה אתם חושבים מקלדת ועכבר כרטיס קול שהוא לא ONBOARD, צריך שיהיה כרטיס קול טוב. אני רוצה לחבר אותו למערכת סטריאו שלי. וכ…

14. Started by bvbeaver,

שלום לכולם. אני טס ל3 חודשים לארה"ב ואני מנצל את זה כבר לקניית מחשב נייד ללימודים. אני אשמח להמלצות על מחשב לקניה שם. התקציב שלי לא מוגבל כרגע(אך בגדר השפוי) אם התמורה לכסף היא גבוהה. דרישות: גודל מסך- 13-15" רזולוציה- לפחות 900p משקל- 2ק"ג ומטה (ניתן לחרוג מעט) זמן סוללה רצוי- כמובן שכמה שיותר (מינימום 4 שעות) כונן ssd- כן או לפחות אפשרות להוספה/שדרוג צרכים- אינטרנט, אופיס, קידוד מוסיקה, סרטי HD, ומשחקים קלים(לא חובה) אחריות בינלאומית- כן שונות- אם מגיע עם ווינדוס 8 אז יש עדיפות למסך מגע. סליחה על החפירה ותודה מראש לכל העוזר!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. מעבד של אינטל core2due quad q6600 לוח אם MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN עם ציפ סט של NIVIDIA ותומך בOC זכרון PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ דיסק קשיח WD SATA2 16MB 320GB ברטיס מסך MSI NX8800GTX T2D768E PCIE ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL איך?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zabal12,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++ JAVA #C א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. מה אתם אומרים על זה מיועד לOC ומשחקים! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ¤1480 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤969 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1982 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤411 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤1484 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤258 הרכבת מחשב: ********* ללא הרכבה ********* ¤0 מחיר סופי: ¤6584 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  18. 1. ASUS P4-S 800-D לוח אם 2. P4 2.8 GHZ (BUS: 800 MHZ H-T 1 MB CACHE- - מעבד 3. 1GBMB DDR 400MHz- - זיכרון 4. 120GB - במהירות של 7200RPM 5. CD ROM X52 - 6. מקלדת + עכבר 7. רמקולים- 400W 8. כרטיס קול- מובנה על הלוח אם 7.1 9. כרטיס מסך : 10. +256bit INNOVISION GF FX 5900xt 128MB DDR DVI+TV-OUT 11. מארז מהודר וגדול 4 יציאות usb 200 ¤ 12. כונן דיסקטים 1.44 FLOPPY

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by AndreyH,

שלום, בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני רוצה לקבל את דעתכם בנוגע למפרט. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג למשחקים כמו GTA IV, GTA V, BF 3. מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL ספק כוח - Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black סה''כ עלות המחשב - 3449 ש''ח . מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?…

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by shime800,

היי מפרט מחשב מעבד i7 8700k coffelake קירור מעבד noctua nh d14 לוח אם gigbayte b360 aorus gaming 3 wifi זכרון corsair 16gb 2×8 2666 mhz cl16 vengeance lpx מארז antec p8 tempered glass case ספק כוח antec 650 pro ssd crucial 275gb mx300 m.2 דיסק קשיח wd black1.5 tb 7200 rpm 64mb כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 1060 g1 gaming vr הספק כוח שלקחתי הוא מספיק? אין למושג איך כמה ווט אני צריך כאשר המערכת בעומס כבד

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  21. היי, לפי המבצע של סלקום, אני יכול לבחור בין: Lenovo S10-3 עם מעבד N450 ו-1GB של DDR2 לבין ASUS 1001PXD עם מעבד N455 ו-1GB של DDR3 (אבל רק 667 אם אני מבין נכון). קודם כל - יש עדיפות לאחד מהם (לאו דווקא בביצועים אם ההבדלים שם מינורים, גם בהיבט של מחשב, אמינות, נוחות ושרות)? יש עוד חברות שיצאו במבצע של לפטופ "חינם" תמורת התחייבות לחבילת גלישה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000, חריגה מינימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by C-walk,

שלום ) אז ככה.. אני בתכנונים של קניית מחשב לצורך משחקים יש חלקים מסוימים שהייתי רוצה שהם אלה שיהיו אך יש כמה חלקים שאני לא ממש מבין בהם והייתי רוצה המלצה ממכם אך אם אתם רואים צורך בשינוי מסוים אז אשמח לראות תשינוי. לא מתכונן Oc לא צריך עכבר מקלדת רמקולים כוננים ... אז ככה : intel core 2 duo s775 2.66ghz E6750 1333 mhz\fsb 4 mb box - מעבד לוח אם - צריך עזרה בזה אבל עדיפות לאינטל זכרון - 2 ג'יגה 800mhz אבל איזו חברה ( לא ממש מבין בהבדלים) sapphire pci-ex radeon x1950 xt 256 mb ddr3 dual - retail - כרטיס מסך ספק כח - צריך עזרה דיסק קשיח - 160 מספיק לי רק איזו חברה עדיפה מארז - RAIDMAX SAGITTA + WINDOW BLACK 2X 120MM LED NO PS קירור למעבד - עזרה תודה לעוזרים )

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. השימוש יהיה בעיקר לאופיס ואינטרנט(לא למשחקים, מקסימום פשוטים לילדים בני 4) לגבי כוננים מספיק רק סידירום או צורב אם אין הפרש גדול. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE ו-VST כבדים נלווים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE פרנסה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 יש צורך להסביר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה ה…

• 7 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.