עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. זיכרון קיים 512mb 400mhz. מעבד חובה שיהיה אינטל.. לצערי הוא נעול על זה ואי אפשר לשנות את דעתו (חבר שלי). תקציב 2200. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. ערב טוב אני מעוניין לקנות מחשב לעסק שכבר נפתח (חנות בגדים) הצורך שלי זה אינטרנט ומלאי בחנות ושלא יהיה ישן מידיי אין לי בעיה גם עם יד שניה רק שההבנה שלי בניידים מעט נמוכה הייתי מעוניין שתיעצו לי ....... על סוגים מסויימים תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שלום, אני חדש בפורום. הלוח אם במחשב גיימינג הקודם שלי הלך ואני צריך לקנות חלקים חדשים. התקציב הוא 4000-4500 ואני רוצה חלקים שמתאימים לגיימינג הכי טובים שאפשר עם התקציב הזה אני מצפה למחשב שיחזיק ל7-8 שנים. כרטיס מסך RX570 4GB (הכרטיס מסך יוחלף בהמשך) וספק Corsair cx600 600w יש לי כבר אחסון כל מה שצריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות, קירור למעבד ומארז אשמח לעצות מה הכי כדאי ושווה לקנות. לא מעוניין בAMD

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. אני צריך מפרט למחשב שיהיה טוב שישמש בעיקר לאיי סי קיו מסנג'ר גלישה באינטרנט משחקים פה ושם לא משחקים כבדים או גרפיקות מחשב פשוט בשביל אחותי, אני צריך הצעות למפרטים עד 3000 שקל וכולל מסך הצעות בברכה....

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. אני מצרף מפרט שקיבלתי. אין לי מושג בחומרה אז אני לא יודע כמה זה טוב. התקציב הוא בסביבות 10000. התוכנה שנמצאת שם זה ברשיון חינוך אני אשמח לשמוע מה דעתכם.. תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. שלום לכולם. אני כרגע מחפש לקנות לעצמי מחשב נייד חדש, בעיקר ללימודים. הצרכים הם בעיקר תכנות ב VS, פוטושופ, אופיס,ומשחקים פה ושם. עד כה אני מתלבט בין שלושה דגמים: Alienware M14X XPS L502X XPS 15Z שלושתם עונים על הצרכים שלי, אך כל אחד בסטייל ובדרך שלו. אני מאוד מתלבט מה לקנות, חשבתי ללכת על ה L502X וזהו, אך העיצוב והמשקל שלו דחו אותי קצת. ה 15Z מציע עיצוב יותר נעים, אך לפי מה שהבנתי הוא נורא מתחמם והוא לא באמת מציע את אותם הביצועים של L502X. ה AW הוא גם חייה, אך גם הוא מתחמם נורא, והוא נורא כבד יחסית ל 14 אינש. אני אשמח לשמוע חוות דעת, מה לדעתכם הכי כדאי מבין שלושת אלה שנותן את התמורה המלאה לכסף?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סדרות, סרטים וגלישה ברשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשימושים שביקשתי לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כמו שאמרתי, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לצורך עריכת ווידאו בלבד. תקציב בין 4 ל5 אלף תודה רבה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by crazyshit,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שניתן במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?יצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא חשוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא חשוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - לא חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. * מטרות המחשב? משחקים קלים כדוגמאת פרו איבולושיין * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Bluetooth hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 dhdv kpju. * כונן אופטי? צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חברים אני מחפש מחשב נייד עד המחיר שמצויין בכותרת, בעיקרון אני מוריד הרבה סרטי hd וצופה בהם בטלויזיה כמו כן אני מוריד משחק מדי פעם כמו פרו איבולושיין ומעביר אותו בכבל לטלויזיה. השימושים שלי הם בעיקר שיטוט באינטרנט והורדות של סרטים האם יש מחשב בתקציב כזה שעונה על הדרישות שלי??

11. Started by nandrut,

amd5200x2 65w או INTEL E5200

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by gilka,

מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Logitech G5 Laser Mouse רמקולים Logitech X…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by avia2120,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד/נטבוק שישמש אותי לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט(ברמה טובה), צפייה בסרטים וכו'.. אשמח להמלצות תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by Oo Meitar oO,

שלום לכולם! עברו 3 שנים מאז שהייתי בפורום הזה ודברים קצת השתנו. לכן אני פונה אליכם לעזרה! אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח האם והזכרונות שלי. גם מערכות קירור למעבד ולכרטיס מסך זה רעיון לא רע. המפרט שיש לי כרגע הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - רוצה לשרג לוח אם: Asus P5B Deluxe - רוצה לשדרג זכרונות: 4X1GB DDR2 של supertalent ו- Corsair - רוצה לשדרג כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800 Ultra ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte Aurora 570 3D - אני מעוניין ב: - מעבד אינטל i5 לפחות. במידה ו- i7 חורג מהתקציב - האם הוא שווה את ההשקעה? - לוח אם: לא מבין בחידושים האחרונים - לגמרי לשיקולכם - זכרונות: 2X4GB DDR3 לפי המלצתכם - קירור: צריך? אם כן אז משהו חסכוני *** שימו לב לספק הכח שלי - אין …

15. Started by ido-nava,

שלום, לאחר כחודש של חיפושים אחר מחשב נייד, נינעלתי על שני דגמים של ASUS. שההבדל ביניהם הוא ענק, אז אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטויות שלי ולבסוף להגיע להחלטה. אז קודם, השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט, סרטים (FULLHD), הורדות, אופיס וכו', מה שאין למחשבים המודרניים החדשים להתמודד איתם, אך ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להכניס אופציה למשחקים או לא (למרות שאני עוד לא סגור עד כמה אני ישחק משחקים ואם יהיה לי זמן לזה)... כרגע אני עושה מכינה ובעתיד הכוונה היא התחלה של לימודי הנדסה/מדעי המחשב, כך שארצה שהמחשב ישמש אותי בהמשך גם ללימודים. המחשבים הם: 1.Asus Zenbook EX31E http://www.fre.co.il/pl_product~135135135~39~89.htm 2. Asus N55SF-S1188V http://www.fre.co.il/pl_product~132131…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Intel Quad Core . Ram , 2 גיגה, DDR2 . 800 MHZ. Geforce 8600.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. שלום רב, בהמשך לת'רד "מפרטים לגרפיקה - גרפיקאים כנסו" אני מבקש לתת רשימת דרישות ממוקדת יותר. התקציב: מתחילים מ-3000. אםשר לעלות ב- 10-15%. התוכנות הרלוונטיות נכון להיום (לפי כמות השימוש): Autocad Revit Matlab Photoshop Sketchup מה חשוב? (פחות או יותר לפי סדר חשיבות) רכיבים אמינים ואחריות טובה. ביצועים. תמיכה בשדרוגים של המערכת (זכרון, כ. מסך, דיסק קשיח...). פעולה יחסית שקטה. על מה אפשר לוותר בקלות? אין צורך במסך או כל ציוד היקפי אחר. נפח אחסון. היום אין לי שום צורך ב hard disk בגודל 1T ואפילו 500G זה כנראה יותר ממה שאני צריך. זה כמובן לא יפריע אבל הרבה יותר חשוב שיהיה מהיר ואמין. אם יהיה צורך אקנה עוד בעתיד. הערות: * עד כמה שידוע לי Revit לא משתמשת בכ. מסך בשביל לעשות את …

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by tuso,

שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום. חיפשתי אולטרה-בוק עם כרטיס מסך ייעודי, מעבד I7, כונן SSD, ולפחות 6GB RAM באיזור ה5000 שקל. מצאתי את הדגם הבא: asus UX32VD-R4013H בכל הרשת כתוב שיש לו 6GB RAM, מסך FHD, וכונן SSD עם זאת, שתי החנויות שמוכרות את אותו דגם בדיוק בארץ כותבות שיש לו רק 4GB, מסך 1366X768 ולא רשום דבר על SSD http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-ux32a-r3008h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-1?aff=Zap http://www.newpc.co.il/items/260966 השאלה היא האם אין סיכון ואפשר להזמין(כאשר מניחים שהם טעו ברישום המפרט באתר)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by navk2,

שימושים : קצת משחקים (לא משהו הרבה מעבד ל WC3) , וורד אינטרנט... דרישות : חייב ג'יגה מעבד מעל 3600,ספק כוח נורמלי כנ"ל מארז ולבסוף כדאי שיהיה שקט. אני ניסיתי ליבנות לו (זה לא לי זה לחבר) ולא הצלחתי, אמרתי אולי אתם תצליחו ליבנות שהו נורמלי ואם אי אפשר אז אני אגיד לו. ד"א : IQPC/KSP תודה !

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  21. חבר ביקש לבנות לו מפרט למחשב. המטרה העיקרית היא תכנות, אבל גם למשחקים, אף על פי שהוא לא גיימר כבד. לדעתי כדאי שיקח 2GB זכרונות, כי בסופו של דבר עוד שנה הוא בטח יעבור לויסטה כמו כולם. נטיית הלב שלי היא להמליץ לו לקחת C2D. המפרט שהרכבתי בזיגזג: 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,066.66 ש"ח 1 GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) - ATX 533.48 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 797.21 ש"ח 1 Gigabyte 7600 GS 512MB DDR2 - PCX - Retail 794.76 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 398.96 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 486.01 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.00 ש…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. כדאי לקנות מחשב: לוח אם ASUSאו MSI מקורי CHIPSET INTEL 865PE(לא sis או via) תומך מהירות 800MHZ LGA 775PIN (לא 478PIN) תומך בזכרון DUAL DDR יתרון חשוב: הלוח אינו משולב עם כרטיס מסך מעבד מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ HT800 1MB cache (לא סלרון) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 215ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! דיסק קשיח דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE או דיסק קשיח 120GB זכרון פנימי 512MB DDR 400MHZ DUAL DDR כרטיס מסך כרטיס מסך(לא משולב על לוח האם!) MSI GEFORCE 4 128MB FX5200 TV OUT AGPx8 עם זכרון DDR כולל 3 שנות אחריות מתוצרת MSI יצרן כרטיסי המסך הגדול ביותר בעולם או GEFORCE FX5500 128mb עם TV OUT מסך 17" MAG (המחשב ניתן לרכישה ללא מסך …

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by israel_0,

האם מומלץ AMD למחשב חדש למשחקים בינוני עד 2K

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני דיי סגור על הלנובו y50-70 (אלא אם למישהו יש הצעה אחרת, לשימושים רגילים וקצת גיימינג), אבל יש לו הרבה דגמים ואני לא יודע אם כדאי ללכת על מסך 4K כי בעתיד הלא רחוק כבר תהיה כמות נכבדת של תוכן ב4K וגם הפלאפונים כבר מצלמים ברזולוציה הזאת. יש חסרונות בולטים למחשב נייד ברזולוציה כזאת?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. שלום לכולם =] בניתי 2 מפרטים ב5000 שקל סה"כ,בלי ציוד היקפי בכלל. מחשב אחד למשחקים ושני לעבודות משרדיות ואינטרנט. איך המפרטים האלה; יש משו לשפר? שזה עולה 3020

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.