עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doni27,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד 15.6 אינץ בתקציב של עד 3000 ש"ח וחוב לי שתיהיה בו יציאת HDMI ראיתי 2 מחשבים vostro 3500 vm-rd33-4341 של DELL או Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD שניהם בערך באותו מחיר , איזה ביניהם עדיף ? והאם יש משהו יותר טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור השרון

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. אני מתלבט איזה מחשב להזמין לצרכים בסיסיים (אינטרנט, תמונות,סרטים) : מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: 1. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=OLC51285450&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 2.http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GBK3105&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 3. http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=M27C2IV&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 4. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12230 5. http://www.mediashop.e-shop.co.il/pl_product~150109~16~142.htm יש הצעות נוספות ??

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. Started by MECLAREN,

שלום לכולם יש לי 3500-3000 שח וברצוני לקבל מפרט לגבי מחשב מסויים. המפרט הוא: AMD 3000 64BIT לוח טוב שמתאים לו. 512MB DDR 400MHZ כרטיס מסך לא זול ולא יקר מידי דיסק קשיח 80GB DVD צורב וזה הכל (לא כולל מסך) אני אודה מאוד לפניות מהיורות תודה נתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hi:

5. שלום התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח, והמחשב מיועד בעיקר לעיצוב גרפי (דו מימדי-פוטושופ וכו') intel core 2 duo e4400 gigabyte ga945g2-sm kingsrton ddr 2 1gb 667mhz X2 geforce 7300GT 256mb/128bit song dvdrw wd 160gb sataII 7200rpm פלוס ספק כח+מארז+ווינדווז ויסטה home premium 3300 ש"ח ההתלבטות העיקרית היא בין athlon 64X2 4200 לבין core 2 duo 4400. אני לא כ"כ מעורה בשוק הדינמי הזה, אבל הבנתי שהאינטל הוא בערך דור אחד קדימה. והאת'לון נוטים יותר להתחמם. דעתכם? אפשרויות לשיפור במסגרת התקציב? תודה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by נדב יפת,

אפשר לקבל מפרט למחשב גיימינג עד 4000 שח?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. Started by lharpaz,

שלום, התקציב הוא באיזור ה-3,200 ש"ח, וזה למחשב עצמו (ללא ציוד היקפי). אני זקוק למפרט מחשב לשימושים כלליים: אופיס, אינטרנט, מסנג'ר, ICQ, שיתוף קבצים וכו'. (המחשב לא ישמש למשחקים). בגדול, אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון, צורב DVD, הארד דיסק של , עדיף של WD250GB (שנראה שכמעט הפך לסטנדרט במפרטים פה), מארז וספק סבירים (לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה רועד כמו טרקטור). נראה לי שכרטיס משולב על לוח האם צריך להיות מספיק, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק כדי שיהיה סיכוי שהוא יריץ את הממשק הגרפי של ויסטה. ראיתי שיש מפרטים נחמדים כאלה מבוססי AMD בסביבות ה-2,700 ש"ח (למשל זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256850.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257153.0) …

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by politin,

אהלן. בזמנו מישהו פה המליץ לי על מפרט, שעלה 3560 ש"ח בדקתי עם חבר שיש לו קצת קומבינות, והוא הציע לי את המפרט כולל הרכבה ב3250 ש"ח לפני שאני סוגר איתו אני רוצה להיות בטוח שזה באמת יספיק לי בשביל מה שאני צריך... אני משתמש במחשב בעיקר בשביל תוכנות מסרים וגלישה באינטרנט בנוסף, אני צריך שהוא יהיה מספיק חזק בשביל לערוך קליפים קצרים בפרמייר (לא תוכנה כבדה במיוחד.. אני עובד איתה יחסית בסדר עם מחשב בן 5 שנים) ובנוסף לזה, אני רוצה שמשחקים בסגנון של פיפא יעבדו עליו נורמלי (אני לא גיימר שמה שחשוב לו זה רק המשחקים, אבל פה ושם להתקין משחק אחד או שניים, צריך שהם יעבדו כמו שצריך) המפרט: מעבדי AMD Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, …

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH מחיר: ¤558 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - GV-NX79G256DP-RH - RETAIL מחיר: ¤1263 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤348 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤573 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX NINJA BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤495 אחריות: שנה. אם למישהו יש הצעו…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ran07,

דרוש מפרט (לא בשבילי) עד 2500 שקל בעיקר לוח,מעבד,כרטיס מסך, מארז בעיקר לא מדובר במשחקים פעולה וכאלה אלא משחקי מרוץ וכאלה

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by אSף,

שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב יחסית ישן, זה המפרט שלו : מעבד intel e5500 לוח אם - Asus p5G41c-m lx זיכרון - 2G של DDR 2 אין כרטיס מסך חיצוני HD 250 G הייתי מעוניין לשדרג ככה שיוכלו לשחק עליו משחקים , כמובן לא הכי חדשים, אבל נניח שFEAR1+ 2 ירוץ עליו, קרייסיס 1+2 , ועוד כהנה וכהנה משחקים מלפני שנתיים שלוש, ברמה בינונית + (כלומר שהיראו את היופי של המשחק אבל שלא ייתקע..לפחות 40 FPS). תקציב של כמה מאות שקלים, נניח עד 1000 ש"ח. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? האם להרחיב את הזיכרון? האם לשנות את הזיכרון לDDR3?(ניתן או 2 או 3, לא שניהם ביחד). המון תודה וחג חנוכה שמח.

12. חברס' אני צריך הצעות למפרט עד 3500 ש"ח כולל מסך ורמקולים! מטרות - ICQ, אינטרנט, משחקים כמו FIFA, עבודות ב WORD וכו'... מה אתם אומרים יתאים פה? מחשב מבוסס אינטל יהיה יקר מידי, נכון? אם כן, אז מערכת AMD עם כפול ליבה יכולה להתאים... תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לינק לדרישות מומלצות של המשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום, אני צריך את עזרתכם בהמלצה לשני מחשבים שולחניים, אחד לגיימרים, והשני לא לגיימרים, אבל צריך להיות מסוגל להריץ לדוגמא football manager 2009. נכון לעכשיו יש לי מחשב עם: CPU: AMD athlon 3000 (socket 939) 64 bit MB: gigabyte k8nf-9 (נשרף) RAM: 2x400mhz 512mb DDR CASE: COMPUCASE CI-6A19-midi tower PSU: HEC 475W GPU: Gainward Radeon 9800gtx+ 512 PCI-E בעקרון, אני מתכוון לשמור למחשב הגיימרי את הכרטיס מסך, ואת המארז. ואני רוצה לקנות לוחם אם חדש (במקום זה שנשרף) + מעבד + 2 סטיקים של גיגה ראם (DDR3?). (יש התנגדות נחרצת לזה?) HD, לא גדול מידי, אין צורך... וספק שיחזיק את הכל (אלא אם לא צריך, ואז אני לא אחליף את הספק) בעקרון זה בשביל אח שלי, הוא לא גיימר מט…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by GolanT,

שלום לכולם, חג שמח! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד 7000 ש"ח. ממה שביררתי בשוק יש המון דגמים, ואפשר להשיג דברים טובים מאוד גם בפחות מהתקציב המקס' הזה. בגדול הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: -מסך 13.3" לא מבריק!! אפשר גם יותר גדול רק בתנאי שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. -כאמור, שיהיה משקל קל (לא יותר מ-2 ק"ג). -זכרון 4GB. -מעבד חזק ומתקדם (מסדרה T או P החסכונית בחשמל). -סוללה 9 תאים, אפשרי בתקציב הזה?? -יציאות: בלוטות'. לפחות 3 USB. קורא כרטיסי זכרון, רצוי. -מצלמה. -צורב DVD. -כונן קשיח לפחות 200GB. -כרטיס גרפי חזק וטוב (לא מאלה של nVidia שעושים בעיות לאחרונה). -חשוב: שלא יתחמם מדי ורכיבים שקטים. -אחריות מעל שנתיים, בינלאומית זה נחמד. -רצוי מותג מוכר. האם אני ריאלי במחיר הזה?…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. Started by רון88,

https://www.wellcom.co.il/builds/23746 אשמח שתאשרו לי! תודה

17. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by שלמה הדג,

שלום, אחי הקטן זקוק למחשב חדש, המיועד למשחקים בסיסיים, גלישה באינטרנט ועבודות פשוטות לבית הספר. אני זקוק למפרט עד 2500 ש"ח, לא כולל מסך וציוד היקפי. בנוסף, רצוי ביותר שהמפרט יבנה מחנות באיזור המרכז (קרוב לת"א) - יש לי ניסיון טוב עם LogicPC ו-KSP, אז אם תוכלו לבנות מפרט מהחנויות הנ"ל זה יהיה אף יותר טוב. אין צורך במערכת הפעלה, אבל הרכבה היא משהו שעדיף שיכלל, אף אם מדובר בחריגה קלה. כמובן שאין צורך במשהו יעודי ל-OC, קירור מיוחד, מארזים מיוחדים וכולי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  19. * אין שימושים מיוחדים, בעיקר שימוש משרדי וצפיה בסרטים לפעמים, אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל לתמוך בהרבה משימות בו זמנית (בעיקר הרבה מאוד חלונות גלישה שפתוחים בו זמנית) * מסך בגודל 14"-15" * זמן סוללה של כ-3 שעות או יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות * רצוי שיהיה כמה שיותר קומפקטי * בלוטות? נחמד אם יהיה אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 GB * צורב DVD? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - כתבתי שהתקציב הוא 4000 אבל אם יש לכם המלצה למחשב שעומד בדרישות ועולה פחות אז כמובן עדיף

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתחבר לטלויזיה ב HDMI על מנת לראות סרטים וסדרות, ומעט גלישה באינרנט. לא יהיה עליו גיימינג או כל עבודה כבדה אחרת. תקציב 1500-2000. מה הייתם ממליצים ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת IBM-thinkpad T40 עכשו במחשב יש רק סלוט אחד של כרטיס זיכרון יש לי ג'גה אחד ddr1 במפרט של המחשב כתוב שהוא תומך ב 2 ג'יגה חיפשתי ואני לא מוצא 2ג'יגה בסלוט אחד (ddr1) משהו יכול להגיד לי עם קיים 2 ג'גיה בסלוט אחד תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by RomanKr,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בסביבות 5.5K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- כמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמה שיותר לפי התקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אין משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. היי, אז ככה הגיע הזמן למחב חדש... יש לי תקציב של בערך 4500 שקל כשאני שומר את כל הציוד ההקפי מהמחשב הישן שלי, וגם תכרטיס קול (Creative audigy platinium 1) הרכבתי משהוא בסגנון הזה: מעבד: 1241 ש"ח. Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz 2MB לוח אם: 700 ש"ח. GA-945P-S3 זיכרון: 900 ש"ח. 2X TWinmos DDR2 1024MB 667Mhz דיסק קשיח: 450 ש"ח. W.D 250Gb 7200rpm 16MB כרטיס מסך: 1200 או 1527 ש"ח. X1800GTO 256MB או X1800GTO2 512MB יוצא ביין 4500 ל-4800, תלויי בכרטיס מסך... למחשב אין שימוש מוגדר, הוא עושה הכל מאינטרנת ומוסיקה, דרך משחקים פה ושם ועד לעיבודיי MATLAB וכדומה, עכשיו השאלה היא אם הוא באמת בסדר או שיש משהו שצריך לשנות בו? אוליי לעלות בחלקים מסויימים ולרדת באחרים וכאלה...? מארז וספק ז…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצ יב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מעל 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 2. Skyrim. BF3. MW3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050, מסך 22 אינטש רחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by Mr.positive,

שלום זה מפרט טוב : Matherboard-Gigabyte GA-965P-DS3 CPU - CORE 2 DUO E6300 1.86mhz MEMORY-1Gb KIT (512 X2) 800mhz Geil 169$ CASE-RAIDMAX NINJA or RAIDMAX sirius Western Digital 250Gb 16MB NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 VGA - Saphire ATI RADEON X1900XT 256 mb ddr3 VIVO Retail Dual DVI ב5800 שקל ואם הספק של NINJA יחזיק את המפרט RAIDMAX SIRIUS +ENERMAX NOISETAKER EG375AX-VE , 370W , Smart Fan, PFC, Sata EG375AX-VE

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.