עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבןהןץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - יש לי כרטיס מסך HD 7950 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פיתוח תוכנה ב- C++/java וביצוע סימולציות שונות ב matlab/pspice . אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל. שימוש כבד בשוטף זה יהיה המחשב המרכזי שלי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 / diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" / 42" -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by puGs,

איזה מחשב נייד בתקציב 3000-3500 ש"ח טוב בשביל גלישה באינטרנט,מסנג'ר,אויל גם סרטים פעם בהרבה זמן.. בעיקר למטרות עבודה וכו' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום לכם, אני מעוניין להביא מחשב נייד מחו"ל עם המפרט הבא: * Intel® Pentium® M Processor 740 (1.73 GHz) * 1.0GB DDR SDRAM (2x512MB) * 60 GB * DVD+/-RW/R & CD-RW * 15 אינץ' * עדיף כרטיס מסך לא על הלוח אם * דגם מוכן מראש שניתן לרכוש ישירות מהחנות ללא הזמנה אישית. אבקש את שם הדגם המדוייק + החברה. תקציב היעד הוא 1150$ האם תותחי הקהילה יוכלו להפוך בקשה זו לאפשרית? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DuDeAss,

אהלן אני מחפש מפרט למוצרים הבאים: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך ספק מארז כמה הערות בנוסף לחלקים אני לא מצפה למוצרי HIGH END בגלל התקציב הנמוך שאני מקציב למוצרים אני מקווה שאני אוכל להכניס את הדברים הכי טובים שאפשר בתקציב עכשיו ההארד דיסק שאני הולך להתאים למפרט הוא ATA וידוע שהטכנולוגיה ישנה כמובן ולוחות האם החדשים תומכי S-ATA אז האם יהיה אפשרות לחיבור? יש איזשהו תקן שמאפשר זאת? וכל דבר נוסף והסברים יתקבלו בברכה דבר נוסף וחשוב לא פחות שהמארז יהיה מקורר היטב וכל המוצרים שיגיעו ללא קירור פאסיבי חשוב שיהיו מתוצרת טובה וחברות טובות ספק כוח לא ג'נרי שיהיה מספיק גם לשדרוגים עתידיים במקרה הצורך ושלא יהיה בדיוק על הצריכה של המחשב יש עדיפות לחנות KSP

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות בארה"ב את המחשב הבא HP Pavilion DV2-1030US http://www.amazon.com/HP-Pavilion-DV2-1030US-12-1-Inch-Laptop/dp/B001UHOX1Y/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=electronics&qid=1249043216&sr=8-7 השימושים שלי הם אופיס אינטרנט והייתי רוצה שיריץ לי מטלב בצורה סבירה הכי חשוב לי זה הניידות והוא נראה קל מאוד על פניו זה נראה עסקה משתלמת אבל אני לא מכיר בכלל את המחשב או את המעבד משהו מכיר את הדגם הזה ויודע האם הוא שווה? כי אני חושב לקנות אותו בארה"ב (יש לי משהו שיביא) במחיר הזה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. מישהו הציע לי את המחשב הזה: Dell Inspiron e1505 עוד לא ידוע מחיר, בסביבות 3000 שקל. זה המפרט שלו: Intel Core 2 Duo Processor T7200 at 2.0 GHz per core. 15.4" Ultrasharp WSXGA+ display with TrueLife 1GB DDR2 667MHz RAM in dual channel mode ATI X1400 256MB graphics card 120GB 5400RPM SATA Hard Drive 8X DVD +/- dual layer recorder 9-cell lithium-ion battery Microsoft Windows XP Media Center Edition Dell Wireless 1500 (802.11n) וקישור לאתר: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Dell+Inspiron+6400 שווה לי לקנות יד שניה בכלל??? זה מחשב טוב??? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by MrEitan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by manoa,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Mustang81,

מסך אני כנראה אחכה למשכורת הבאה (שיהיה לי תקציב) ואני אקנה את זה מסך מחשב Samsung 19" 931C LCD אני אשמח לשמוע מה אתן חושבים על המפרט

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט המצורף למחשב נייח. השימוש הוא לצרכים ביתיים סטנדרטיים. אפשר להעלות את התקציב בערך ב-200 ש"ח אם זה יביא לשיפור המערכת. חשוב שהמחשב יהייה שקט יחסית. חשוב "שימשוך" כמה שנים טובות ללא צורך בשידרוג. להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 8500 / 1151 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 1034 לוח אם: Asus PRIME H310M-K כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרוi RAM: DDR4 8G 2133Mhz CL15 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪ 328 מארז: ZALMAN Z11 PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 402 ספק כוח: ZALMAN ZM500-TX 500WATT ULTRA QUIET 140MM FAN 80PLUS כמות: 1 - מחיר…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by idooo,

1. מה התקציב המקסימלי? 2.2K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכונן דיסקטים P: 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by poniponi,

אני כרגע בתהליך של בניית מפרט כרגע זה הרכיבים שאני סגור עליהם. 1.מעבד 4770 (רגיל ולא k כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק). 2.כרטיס גרפי gtx760 . 3.מארז antec p280 . 4.כונן ssd של סמסונג evo 250 כמה שאלות בנוגע לשאר החלקים. 1.שמתי לב שבלוחות עם תושבת lga 1150 ישנם מספר ציפסטים ,z87 h87 וכו' מה ההבדלים המשמעותיים בינהם? אין לי מטרה לעשות אוברקלוק ואני לא צריך לוח עם המון חיבורים ויציאות אפשר המלצה ללוח מספיק טוב שיענה לי על הצרכים? 2.אני צריך המלצה לשני סטיקים 2X4GB זולים וטובים .האם ללכת על הכי זול מחברה מוכרת? האם הסטיקים הללו יהיו מספיק טובים?או שיש טעם להשקיע בסטיקים יקרים\מהירים יותר. http://ksp.co.il/?uin=15457 3.צריך המלצה על ספק טוב שיחזיק את המערכת הנ"ל האם הספק הזה…

14. Started by blur30,

אני מעונים לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה בגרפיקה ממוחשבת לחברה שלי. סכום השקעה כולל מעמ 10,000 ש"ח הציעו לי IBM T60 על דגמיו השונים האם מישהו יכול לעזור לי לגבי מפרט ומחיר ? לא מבין כלום בגרפיקה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by source144,

תקשיבו, יש לי מחשב נייד מAlienware שקנתי באמריקה (M17x R2) המפרט: HD5870 CF 8GB Ram 1333Mhz i7 820qm 1.7Ghz עכשיו אחד הכרטיסים לא פועל כבר מעל לחצי שנה, אבל חשבתי שהאחריות רק באמריקה ובאותו זמן הוא עדיין פעל כמו שצריך אז לא רציתי להתעסק עם זה... לפני 4 חודשים ככה התחילה לי בעייה שמידי פעם (כשאני משחק או עושה משהו שדורש מאמץ מהמחשב) אז פתאום היה לי 10fps ככה ושמתי לב שבCPU-Z HA הCLOCK היה 500Mhz... אז יש כפתור פה שמפעיל Stealth Mode (שעושה שיהיה שימוש נמוך בחשמל, נגיד שאני לא מחובר לחשמל) שמשנה את הCLOCK ל600Mhz-700Mhz ושלוחצים שוב אז זה משנה ל"Full Power" שזה 1.7Ghz רגיל. אז דיברתי עם דל בחו"ל והוא עבר לי על המחשב והמליץ לי לכבות את הTurbo Mode של המעבד, דבר שלא מקובל במח…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. היי, אני החלפתי את הדיסק הקשיח במחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. בדיסק הקשיח הקודם הותקן Windows 7 Starter, ובגלל שאין לי את הדיסק של מערכת ההפעלה הזו, אני התקנתי Windows 7 Ultimate. השאלה שלי האם זה מסוכן למחשב או לא? יש לי את הסריאל המקורי של גרסאת ה-Starter, מה אני יכול לעשות איתו? תודה מראש, אליסף

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Fasil,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS BF4 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…

18. Started by LEAF,

הייתה אי הבנה,כי לא הצלחתי להרשם לפורום, וחבר שלי פירסם הודעה בקשר למפרט ב-5~4. אז מחדש: אני רוצה מפרט של משחקים למחשב בעיקר., וזה לא כולל ציוד הקפי (רמקולים,מסך,אוזיניות,מיק וכו' ). לא לבנייה , תכנות ועסקים. ועוד דבר - > לא מתכנן OC. הסכום = = = = 3~4 !!!!!!! תודה רבה לכם, ושוב מצטער על אי ההבנה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by haimiko84,

שלום לכולם, חבר שלי מהעבודה רוצה הצעת מפרט טובה, עד 4000 שקל כולל מסך 19 אינטש, שישמש למשחקים בעיקר. אין חריגות בתקציב. אין צורך ב-OC. אודה לכם על העזרה, גמר חתימה טובה וצום קל!! חיימון.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. אני לא יודע איזה תוכנות ניתן להגדיר אותם כתוכנת גרפיקה במובן של דרישת החומרה מהמחשב אז אולי ניתן לקטלג תוכנות לפי דרישות החומרה מהם -מאחר וישנה משמעות לגבי התימחור .הדרישות מהמחשב סתם רעיון!!!!!! אולי מישהו ירים את הכפפה מחפש מיפרט לגבי הדרישות המחשב מיועד לשימוש בעיקר אוטוקד ומעט RHINO וכן שימוש משני לסרטים- צפיה (לא עריכה) ושמיעת מוזיקה-(אני לא יודע מה זה דיסקים) מחפש את הזול האפשרי (עלות /תועלת) לא מאמין בשידרוגים עתדיים -השידרוג זה החלפת מחשב אסתפק גם במארז מכוער ואמין (חבר המליץ על ZCOOL) אולי אסתפק בכרטיס מסך ONBOARD אם זה יספיק לדעתכם לשימוש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. אחרי שבוע בלי מחשב [הלך הלוח אם] הוחלט על קניית מחשב חדש. התקציב הוא 2000 אבל אפשר לגלוש קצת. או מ KSP או מפנדה. המחשב יעבוד עם ויסטה אולטימיט. [לא צריך לקנות] השימוש במחשב הוא רוב הזמן לאינטרנט אבל עדיף שיריץ משחקים בצורה נורמלית [אם פה ושם יוצא משחק שווה אז שיעבוד טוב,אבל לא צריך כרטיס יקר במיוחד למשחקים]. חלקים שאני לא צריך: צורב DVD HD [יש לי 2 בחיבור IDE,אחד WD 160GB ואחד SAMSUNG 40GB] ציוד היקפי [מסך,מקלדת,עכבר וכו'] תודה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by Armageddon1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת משחקים- גלישה באינטרנט לא מתוכנן אוברקלוק . אני רוצה מחשב שישרת אותי לכמה שנים (נאמר 3 שנים למשל) . עכשיו המפרט שהרכבתי בעצמי הוא כזה ; 1 ASUS P5Q (P45) - ATX 697.00 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - TRAY 754.00 ש"ח 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 115.00 ש"ח 1 G.SKILL DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI 409.00 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX9800 GTX+ 512MB DDR3 - PCX - retail 1,037.68 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W 367.38 ש"ח 1 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case 321.00 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 337.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,038.06 ש"ח סך הכל לתשלום …

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  23. תקציב: 2000+- ש"ח גודל מסך: 10-12" כונן קשיח: 250 ומעלה זקוק לזמן סוללה ארוך. מטרה: אינטרנט,סרטים,עבודות וורד. בנתיים מצאתי את הנייד של אסוס: asus eee pc 1215N האם יש לו מתחרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by gilgol,

יש לי THERMALTEK 1200 2 TERA WD GX2 9800 מערכת קירור מים ג למעבד וגם למסך מארז THERMALTEK ענק לא זוכר את הדגם זקוק למעבד לוח וזכרון עד 5000 או שעדיף לחכות כבר לI7 וכו?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by bnmh1234,

עדיף פחות, אזור האלף ארבע מאות... צריך: מהיר, הקלדה טובה, מסך טוב (סיכומים וסרטים) יוכל להריץ עליו תכנות של אלגוריתמים בג'אווה אנטנת אינטרנט אלחוטי חזקה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק בו... מה אתם אומרים על אלה? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902607-1/43153825 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-yyydeals-5-23/42897345

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.