עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים קניתי את HP OMEN באילת ואני עדיין יכול לבטל עסקה ביומיים הקרובים ראיתי שבפורום אתם ממליצים על Y540 וכמעט לא ראיתי המלצות על ה OMEN איזה מהם עדיף עם אותו מפרט ?.. HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006JIV ההפרש במחיר ב KSP בסביבות 400 שקלים איזה מהם עדיף? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, אני מחפש לשדרג את המחשב הקיים על ידי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (גם FPS "כבדים"). יש לי כבר כרטיס מסך BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB, אז אני מקווה להמשיך איתו. לגבי ספק כח: יש לי ספק של HEC, אם אני לא טועה (אני לא ליד המחשב עכשיו) הוא של 480W. אני צריך המלצה לרכישת שלושת הרכיבים הנ"ל בתקציב של 2,000 - 2,500 ש"ח.

3. היי השימושים בעיקר ישומי Office ואינטרנט , מצגות ויכולת להציג אותן על טלויזיה ( TV out). וסרטים בקטנה. אתם מוזמנים באותה הזדמנות להמליץ לי על מסך 22" תודה תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by Morfium,

שלום, אבא שלי מעוניין לקנות את הלפטופ הזה Dell 1090 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Dell%201090 האם משהו מכיר את המחשב הזה, ייצא לו לעבוד איתו ? אם כן, מה אתם אומרים על המחשב הזה ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by amir77a,

מגוון ניידים מגיעים עם כונן קשיח רגיל משולב ב-SSD של 24 ג'יגה. האם מע' ההפעלה עובדת מה-SSD? האם הדיסק מתנהג כמו SSD "רגיל"? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by valleyzz,

אז אחרי דיונים רבים בפורום הגעתי למפרט הזה: מעבד: Intel Haswell Core i5 4670 Socket 1150 6MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe Ninja 3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 Socket 1150 H87 Chipset VGA+DVI+HDMI זיכרונות: Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 דיסקים קשיחים: SeaGate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB Sata3 Samsung SSD 840 Evo Series MZ-7TE120BW 120GB 540/410 Sata3 7mm כרטיסי מסך:GigaByte GeForce GTX760 2GB GDDR5 256Bit מארז: Fractal Design Define R4 Mid-Tower Atx Black Case ספק: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze זה מחשב שיהיה מיועד למשחקים כבדים באכויות הכי גבוהות, שיעבוד בשקט. לא יעשה …

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by FrankS,

היי חברים, מדהים שהפורום הזה עוד חי ובועט! את המחשב הראשון שלי ב2007 קניתי לאחר שהתייעצתי פה אשמח את עזרתכם בקניית מחשב PC בתקציב של עד 5500. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, חריגה של עד כ- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בלבד - DOTA2 / PUBG / COD WARZONE / CS:GO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם יש…

8. שני המחשבים יהיו מחוברים ברשת משרדית קטנה. המחשבים מיועדים למפעל ובעל העסק מעוניין להחזיק במצלמות במעגל סגור (כ- 7 מצלמות). כלומר המצלמות צריכות לעבור ברשת. האם יש צורך בחומרת מיוחדת? לגבי המחשבים עצמם: חשוב שהמפרט יהיה חזק, המחשבים הולכים להריץ הרבה גרפיקה (AotoCAD) לכן מדובר במחשבים מבוססי אינטל. כמו כן מדובר בשני מסכים דקים אייכותיים. מחיר: בסביבות ה6000 שקל כולל המסך! (ליחידה)

• 45 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. 1.00 מתאם אודיו וUSB קדמי למארז ידית 2.00 זכרון 1GB DDR-2 800MHZ 1.00 מארז ידית כסוף שחור ללא ספק 1.00 צורב SATA DVD +- DL X18 שחור 1.00 מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D 1.00 ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL 1.00 דיסק קשיח HITACHISATA2 16MB 320G 1.00 לוח אסוס P5KSE P35 1.00 כ.מסך 215MB PCIE צק+8500GT ספרקל תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. שלום, מחפש מחשב לשימושים ביתיים פלוס 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? ביתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 7 לדעתי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Walter Walterr,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call Of Duty WarZone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…

12. שלום לכולם אני צריך מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט,ופתיחת קבצי וורד.אני נמצא הרבה בדרכים,ולכן המחשב הזה חשוב לי על מנת לתקשר עם הקרובים לי.[יש לי מחשב נייח בבית]. גודל המחשב הרצוי הוא עד 15 אינץ. אני מעדיף לקנות מחשב של דל כי יש לי אפשרות לקנות זאת מהם דרך האתר שלהם באמריקה.[אני חושב לקנות גם מחשב שהוחזר על ידי לקוח..] התקציב הוא:עד 300-500 דולר,עדיפות לכמה שיותר פחות. כמו שאמרתי המחשב ישמש נטו לצורכי גלישה באינטרנט ולא מעבר לכך.לאחר קניית המחשב אני אקנה התקן USB לצורך התחברות לאינטרנט דרך אחת מחברות האינטרנט באמריקה. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין,נוח,מקשים נוחים,ושישמש אותי ל-3-4 שנים הקרובות. בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by ori-silver,

מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים\צפייה ב-hdבחיבור למסך lcd37 \עבודה ברבה תוכנות בו זמנית. Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤564 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤429 Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ ¤638 Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1473 NZXT Apollo No PSU Black ¤394 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 Dell 20" 2007WFP Wide UltraSharp Flat Panel ¤2239 המפרט נבנה ב-tms ס"הכ 7587 ש"ח

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  14. אני כנראה הולך לקנות מחשב בקרוב באחת מהחנויות האלו, יש הבדל חסר משמעות של 20 שקל במחיר, אז רציתי לדעת מהניסיון שלכם האם יש העדפה לאחד מהמקומות? כי בסך הכל שמעתי ביקורות די טובות על שניהן..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא (לא כולל מארז וספק, אני אקח ג'נריים), הצרכים שלי: מחשב סולידי, אמין, לאורך זמן, אולי מתישהו להוסיף כ.מסך לצורך משחקים אבל לא בינתיים, מה שכן - אני רוצה להתקין עליו ויסטה ובנוסף שרתים של מיקרוסופט (ע"י VMware) לכן אני צריך הרבה זכרון (שמתי בינתיים 4GB, נראה מה הלאה) ומעבד יחסית טוב (בחרתי את המעבד בעיקר משיקולי עלות/תועלת, אני יודע שיש פחות חזקים שגם יתאימו למשימה, אבל כמו שאמרתי, אני חושב על העתיד). התקציב - פחות או יותר 2500, אפשר כמה מאות שקלים לכאן או לכאן (התקציב למחשב עצמו כולל מארז וספק ללא מסך וציוד היקפי). אז הנה: 1 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 789 2 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz 450 1 Intel "Buffalo Creek" G33…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by guy922,

שלום מביני עניין. אני מנסה לבנות מפרט למחשב גיימינג. זה מה שיש לי בינתיים האם הכל עובד ביחד? יש משהו שאפשר לשפר? כדאי לשנות? האם יש חשיבות למפרט עם רכיבים של אותה חברה? (מפרט מבוסס קורסייר למשל) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. ****דברים שנערכו מלווים בכוכביות**** tl;dr תקציר: אהיה בחול (קנדה) למשך שנה לפחות ללימודים ומחפש "נייד" חזק למשחקים מחברה שתיתן לי את השירות המקומי הכי טוב ונטול כאבי ראש. אחריות בינ"ל זה רק בונוס. תקציב 2500 דולר קנדי. **אם אפשר להשאר בתוך ה 2000 אז עדיף.** -------------------------------------- שלום חברים, אני כרגע בונקובר, קנדה, למטרת לימודים. אשאר כאן לפחות עוד שנה וחודש, אולי יותר אם אני יאריך את הלימודים והאשרה. . אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 2,500 דולר קנדי עם חריגה של נגיד 500 דולר. אם נח יותר אפשר לפי 2800 דולר אמריקאי וחריגה של 300. כמובן שאני מעדיף לא לחרוג. אבל בכל מקרה המחשב עצמו משני עבורי. בחשיבות ראשית נמצאת החברה לתנאי השירות/אחריות שהיא נותנת. ***…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום רב, בעבר נעזרתי בכם בצורה טובה בחיפוש מחשב בסכום גבוה יותר, הפעם אני צריך שתרכיבו לי הצעת מחשב בסכום של בערך 3300 שקל (אפשר לשחק עם הסכום כלפי מעלה אבל לא דרמטית). עקרונית אני מעוניין במחשב עם מסך LCD רצוי 17 אינץ', עם WIN XP מקורי, לא צריך כרטיס מסך מיוחד (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים ופחות למשחקים, אבל רצוי שהוא יאפשר הרצה של משחקים ברמה מסוימת). אם אפשר גם המלצה למדפסת (הצעות גם למדפסות לייזר שחור לבן יתקבלו בברכה). תודה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 961 צפיות
  19. שלום לכולם , יש לי תופעה מאד מוזרה במחשב הנייד שלי. כאשר המחשב פועל על סוללה , מהרגע שהווינדוס עולה הוא קופא לאחר 2-3 דקות (הכל קופא , שום דבר לא מגיב). כאשר המחשב פועל על חשמל הוא עובד פיקס. אבל זה כבר המוזר , כאשר אני מעלה את הווינדוס בSAFE MODE המחשב פועל פיקס על הסוללה :s05: אני ממש מיואש מהבעיה הזאת , יש לציין שהיא החלה להופיע פתאום. דברים שעשיתי בשביל לנסות להתגבר על הבעיה: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 (לפני זה היה מותקן XP והיתה אותה תופעה) עדכנתי ביוס + embedded עדכנתי ווינדוס עדכנתי power manager שחזרתי הגדרות יצרן לביוס. בדקתי עם סוללה אחרת טובה וגם אותה תופעה מה יכולה עוד להיות הבעיה?? מדובר ב R50e. נ.ב. העלתי את המחשב על סוללה ונכנסתי לביוס ושיחקתי אי…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. * אין שימושים מיוחדים, בעיקר שימוש משרדי וצפיה בסרטים לפעמים, אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל לתמוך בהרבה משימות בו זמנית (בעיקר הרבה מאוד חלונות גלישה שפתוחים בו זמנית) * מסך בגודל 14"-15" * זמן סוללה של כ-3 שעות או יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות * רצוי שיהיה כמה שיותר קומפקטי * בלוטות? נחמד אם יהיה אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 GB * צורב DVD? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - כתבתי שהתקציב הוא 4000 אבל אם יש לכם המלצה למחשב שעומד בדרישות ועולה פחות אז כמובן עדיף

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by Just-tal,

תביאו הצעות

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  22. היי, אני מתחילה ללמוד באוקטובר, מסלול שדומה קצת למדמ"ח מבחינת הדרישות ללימודים. בנוסף אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ ועריכה. כרגע חשבתי על הZENBOOK של אסוס, עם מעבד I7 ו16RAM, מתלבטת איזה כרטיס מסך. בין NVIDIA GeForce MX250, ל intel UHD GRAPHICS 620 . אמרו לי שהאינטל יספיק למה שאני צריכה, ושהNVIDIA סתם יכביד על המחשב, יאכל יותר סוללה וכאלה, אבל לא הצלחתי למצוא על האינטל שום ביקורת שזה באמת לא יפריע. אשמח לעזרה בקשר לכרטיס מסך או אפילו להצעות אחרות למחשב אם יש תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by omerha,

שלום, אני שוקל לרכוש חלקים מ https://www.bhphotovideo.com מישהו קנה מהם? על פניו זה נראה 600 ש"ח חסכון כמעט מה אתם אומרים?

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - למה לא? b. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 ש"ח, אם ההבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח (תכנות) והרצת מספר virtual machines במקביל. איכות הגרפיקה לא מעניינת. בנוסף השתמש במחשב גם לצורךלכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט, אך כידוע צורך זה לא דורש ביצועים מיוחדים. a. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש הקמת מחשבים וירטואלים באמצעות Vmware. ביצוע עבודות תכנות באמצעות eclipse, java, c++, php וכו'. התכנות הוא יותר אלגוריתמי לוגי, ופחות תוכנות גראפיות. b. במידה וה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זקוק לעזרה בהרכבת מחשב שקט ואמין, למטרות כלליות וגיימניג בינוני לכל היותר, הרכבתי לפי המפרטים המומלצים באתר בשינוי של מארז שקט, קירור, וספק אמין, אשמח לקבל הערות לשיפור תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים