ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ביומיים האחרונים לקנות נייד שישמש ללימודים ובעיקר לשימוש ביתי. אני סגור על הגודל של 15 אינץ' וראיתי שישנם דגמים שמגיעים עם מקלדת מלאה כולל מספרים בצד וחלק לא. אם אני מתכוון לעבוד קצת עם אקסל מה אתם ממליצים לי לקחת? יש הבדל קריטי בין מקלדת מלאה לחלקית? כי ראיתי דגם טוב של דל אינספיריון שמגיע עם מקלדת חלקיץ
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד אם זה מפרט טוב ושווה את המחיר? מעבדים: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 775 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 145 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 438 זכרונות: DDR 4 16G / 2400 CL15 1.2V Vulcan Grey TEAM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 640 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 255 ספקי כוח: Corsair CX550 550W PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪ 285 דיסקים SSD: Corsair SSD 120G Force Series LE200C 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 דיסקים קשיחים: WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 כרטיסי מסך: Palit GeForce GTX 1060 Dual 6…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר אבל לא על חשבון ביצועים(לחסוך על דברים שנראים יפה וכולי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? שיריץ משחקי יריות כמו אוברוואטץ pubg לא צריך שיריץ במהירות הכי טובה אבל שיריץ חלק עם איכות בינונית פלוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?3-4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך שיורכב בחנות,לגבי מערכת הפעלה לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תפקיד המחשב הוא לשמש סטודנט להנדסת חשמל, כלומר תוכונת כמו MATLAB ו-Visual studio ו-ORCAD צריכות לעבוד חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתכונות הנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? שיריץ את כל משחקי הספורט על רמה גבוהה - פיפא, פרו אבולשיין, ניד פור ספיד אם עדיין קיים. גם לעוד מספר שנים, בד"כ הדרישות שם נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 , שיהיה רעש רגיל כזה... אף פעם לא ייחסתי חשיבות תמיד היה יחסית שקט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות workstation שאינו מרעיש, כלומר שרמת הרעש שלו לא תהיה גבוהה יותר ממחשב שולחני רגיל. הסיבה היא שמחשב זה מיועד לפינת עבודה בבית, ואני אעבוד עליו שעות רבות כל יום. רמת הרעש היא גורם מכריע בקנייה: בשום אופן לא אקנה מחשב רועש מעבר למחשב שולחני רגיל. המעבד צריך להיות xeon e3 או Xeon e5. למישהו יש היכרות עם מחשב כזה ? רצוי שיהיה dell או hp. ראיתי באתר מסויים הצעה סבירה ל dell precision tower 3620, אבל אינני יודע לגבי רמת הרעש שלו, וכאמור זה גורם מכריע ברכישה. בברכה דן
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, בשבוע הבא אני נוסע לארה"ב ואני שוקל לנצל את ההזדמנות כדי לקנות שם מחשב נייד. השימושים במחשב יהיו שימושים כלליים ולימודים (אופיס, אינטרנט, סרטים), כאשר יכול להיות שבשלב מסויים ארצה להפוך אותו לתחליף לנייח בכך שאחבר אותו למסך, מקלד ועכבר חיצוניים, והוא יעבור לבלות את מרבית זמנו בבית. לא מאוד חשוב לי שהוא יהיה קל, והייתי רוצה מסך של 15 אינץ' לפחות. כדאי שהסוללה תהיה סבירה פלוס לפעמים שכן ארצה לקחת אותו איתי לנסיעות. מסך מגע זה נחמד אבל ממש לא חובה. מאוד חשבו לי שהמחשב יהיה רלוונטי לאורך זמן. ממש לא מתחשק לי לשדרג אותו אחרי שנתיים כי אין מספיק זיכרון/כוח עיבוד כדי להתמודד עם מערכות ההפעלה/התוכנות העדכניות. חשבתי לקנות מ-bestbuy, או מחנות א…
-
- 11 תגובות
- 11k צפיות
-
-
היי, לצערי הכרטיס מסך שלי שווק חיים, ואי אפשר להציל אותו, אני לא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב הנוכחי שלי מכיוון שהוא טיפה מיושן כבר. אם רק כרטיס מסך אז התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח אם לשדרג אז אני אצטרך לעלות לסביבות 5000 ש"ח הנה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G לוח אם: B85-Pro4 -ASRock Socket LGA1150 CPU Haswell, Broadwell זכרון: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v KINGSTON כרטיס מסך:GeForce GTX780 Ti GPU - 3GB 384 bit GDDR = מת ספק כוח: S12G-550 -Seasonic 550W - 80+ Gold certified - Active PFC קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Sup …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם עומד לקנות מחשב שבוע הבא והרכבתי 2 מפרטים ב TMS ומאוד רוצה לדעת פה חוות דעת, מה עדיף, ומה יותר טוב. המחשב עבור גיימינג. חשוב לציין המחשב לא הולך לעבור OC. אם יש המלצות להחליף או לשנות משהו אשמח מאוד. תודה! מפרט 1: https://www.tms.co.il/12124 מפרט 2: https://www.tms.co.il/12125
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות קבצי RAW של DSLR / עיבוד וידאו של גופרו 6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום CC , לפעמים נעזר בפוטושופ לטיפול בתמונות, עריכת גופרו (PowerDirector או Quick של גופרו) יתכן שמידי פעם סרטון קצר של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימוש בסיסי באינטרנט ובפלטפורמות שיווק כגון adwords א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ובנוסף משתמש מידי פעם לעריכת תמונות ומוסיקה (לא משו מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
ראשית כבוד על האתר.. לא מבין במחשבים.. עכשיו קצת יותר.. אני מחפש מחשב למעצבים... ז'' א תוכנות גראפיות.. פוטושופ /אילוסטרייטור /רינדור אני אומן שמצייר פרטים מאוד קטן בראפידוגראפ.. רוצה לסרוק ולשפר את הציורים בתכונות ( למכירה באינטרנט..) באופן כללי מחפש משהו שאוכל לפתח את יכולות הציור שלי... (אולי מסך מגע שמתאים לעט? אבל אז צריך מסך ועט ממש מקצועי אם קיים כזה בכלל.. מדובר על קווים ומרווחים מילימטרים...) כמו כן חשבתי אולי להתחיל לעשות מוסיקה אלקטרונית... אז שתהיה האופציה.. (הבנתי שכ. קול אני קונה חיצונית...) בגדול אולי גם שיתאים לתוכנות תלת ממד...(לא חובה) בקיצור אני רוצה משהו טוב... בעיקר לדרכים ( עובר ממקום למקום פחות עובד על הסוללה)... שיהיה נעים לעבודה... ג…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
LENOVO G580 - 8 g ram 2.4 ghz Windos 10 מסך 15.6 500 g 2020 m אשמח לדעת חוות דעת על המחשב נייד !! והאם הוא שווה 1000 שח ביד שניה , תודה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcaft 2, assisens creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p inch 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור אפטר ואקרובט כמו כן אינדיזיין, שימוש קבוע יומיומי ופרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יהיו משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ביתי+ אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל - נייד 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למינימום קרי 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק Battlefield bad company 2 אולי GTA 5 וגראפיקה UNITY3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). UNITY3D כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 רמת גרפיקה לא ULTRA שיהיה אפילו כמו ב PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 BATTLEFIED BAD COMPANY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-