ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצ"ב המחשב הבא, מתבסס על FM1 של AMD. מה דעתכם? האם הוא משתלם יותר ממחשב אינטל עם כרטיס מסך OB? דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Vision x2 Dual Core A4-3400 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6410D Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13818 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6149 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE A55M-S2V FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13813 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http:…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב אינטרנט שישמש אולי גם כמקום אחסון עתידי עם עוד כונן אין צורך בציוד היקפי מכיוון שאני מתכנן עבודה עם מתג עכבר\מקלדת\מסך לעבודה מקבילית עם המחשב הקיים . הדרישות היחידות שיש זה כונן מינימום 80 GB וזכרון 512 עקרונית התקציב שיש לי הוא לכיוון ה 1500 אבל אם יתאפשרו שיפורים משמעותיים עד ה 2000 אז בכיף.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחפש מחשב לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בסביבות ה1500-2000 שח. ראיתי את המפרט הזה :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 מה אתם אומרים עליו? איזה מסך 22 אינטצ' אתם ממליצים באיזור ה1500 שח? תודה!
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים בלבד ואשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עבודה משרדית - לא חייב רמה מטורפת של מחשב...אבל שיהיו לו ביצועים טובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לאיזור ת"א ר"ג גבעתיים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נדרש מפרט לשימוש ביתי + פוטושופ בצריכה בסיסית ומינימלית . מחשב אשר בשיאו ישמש כשעתיים עבודה ביום ולא יותר . התלבטות בין השקעה ממושכת ( חלקים מעט חזקים ויקרים ) או ללכת על בסיס ולשדרג בכל תקופה . התלבטות שלי עם עצמי בין i5 6600 tray שעולה 1000 שקלים או להשקיע מעט יותר וללכת על i7 tray שעולה 1490 שקלים ושוב ! השאלה אם יש צורך , כי i3 בטוח שלא ארכוש . זכרון 16gb ram אמור להספיק ? כרטיס מסך שאמור לתת גיבוי לפוטושופ אמור לעבור את ה500 שקלים ? כגון 1050 או שגם 730gtx יעשה את העבודה ? ואת כל השאר אשמח לשמוע מכם .
-
- 19 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב תקשיבו סליחה אל הביטויים מקודם , את המחשב אני רוצה לשימוש אישי באינטרנט למשחקים ושהכרטיס מסך יספיק לי לפחות עד לעוד 3 חודשים של משחקים... לא יותר יקר מ-3000 שקל מומלץ 2600
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 9000 ש"ח כולל מסך 17" LCD מעבד מבוסס אינטל,לוח אם ASUS,כרטיס מסך ASUS או אחר,צורב DVD.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה... המחשב של ההורים של אישתי שבק חיים באופן סופי, מאחר והוא בילה אצלי בתיקונים לא מעט הם החליטו (בשעה טובה) לרכוש מחשב חדש ולא להחיות את הישן. אני זקוק למפרט מחשב עד 2000 ש"ח לשימושי אינטרנט, אופיס וכו' - שום דבר קטלני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה אמי ןויחזיק כמה שיותר זמן (שנים?) כדי שאבלה כמה שפחות זמן בתיקונים שלו. אשמח מאוד אם ניתן יהיה לעזור לי בהתייחס לנקודות הבאות: 1. מחשב מKSP או פנדה מחשבים (אני פשוט רגיל לקנות שם). 2. מחשב אמין (כבר אמרתי) מחלקים טובים ולא משהו פשוט. 3. האם יש צורך ב כרטיס מסך מעבר למה שבא על לוח האם? 4. זיכרון - לפחות 2GB, אבל יותר ם נכנס אז למה לא (מהנסיון שלי זה מאוד משמעותי). 5. מארז - אני משתמש במארז של אנרמקס ומאד מרוצה - א…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח, תואם למערכת הפעלה של אפל, השאלה היא כזאת: האם זה מתאים וטוב לעשות הרכבה של מחשב עם מפרט זהה למחשב של אפל? האם אוכל להריץ עליו מערכת הפעלה של אפל כאילו המחשב מקורי של אפל? העניין הוא שהעלות אמורה להיות זולה משמעותית. תודה, רן
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
3000 זה גם קצת יותר מידי תאמת... בכל מקרה אני מחפש מחשב בעיקר לסתם גלישה באינטרנט וכו' למרות שיש סיכוי שאני ישים בו משחקים. מעדיף לא כרטיסי מסך של ATI ולא כרטיס מסך משולב בלוח אם. דיסק קשיח גדול. 1 GB זיכרון RAM . ואחד הדברים שהכי חשובים לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. ואני רוצה גם לקנות מסך..דק? בקיצור המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מפרט למחשב ב - 3000 ש"ח. שלום חברים. אני צריך להרכיב לאחותי מחשב חדש. הדרישות: 1> המחיר הזול ביותר (עד 3000 ש"ח) 2> רכיבים שאינם זבל. מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, וצפיה בסרטים (DVD ואחרים) קניתי בעבר בזיגזג והיתי מרוצה. שיטוט באתר שלהם העלה את המפרט הבא : Gigabyte 7NF-RZ (nForce 2) - ATX ¤ 394 AMD Sempron 2200+ 333FSB - RETAIL ¤ 328 TWINMOS SO-DIMM 256MB DDR 333 ¤ 292 Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8 - BULK ¤ 285 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ¤ 380 iLITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE ¤ 200 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ¤ 203 ViewSonic CRT 17" E70 - E2 Series ¤ 678 ס"ה 2760 האלטרנטיבה היא קניה מ KSP, שלהם יש מערכת מורכבת ב 2380 ש"ח: כול…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום למומחים, מצ"ב קובץ עם מפרט שבניתי למחשב על סמך כל מה שקראתי כאן בפורומים השונים. אבקש חוו"ד ממכם האם מדובר במחשב מאוזן מבחינת כל המרכיבים. מיועד בעיקר לאינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, תוכנות תמונות וסרטים (ברמה ביתית). לא OC. אל תתייחסו למחירים כי אין לי ברירה אלא לקנות בחנות למיר ולכן אשלם כמה שידרשו. הם גם ירכיבו את המחשב. אני רק רוצה לוודא שהמחשב מאוזן ושלא חסרים בו חלקים ששכחתי. (לא שמתי כונן 1.44 כי לדעתי לא חשוב - מה דעתכם). תודה רבה. עמית [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום ! זקוק למחשב שיתחבר למסך טלויזיה LCD ,המחשב נועד בעיקר בשביל אינטרנט (כולל עריכת אתרים חובבנית), וצפייה בסרטים ובתמונות.. האם צריך כרטיס מסך כלשהו על מנת לראות סרטים או שמספיק BUILD IN ? המחיר של המחשב הוא בסביבות ה- 1500 ש"ח. דגשים: --מארז שקט -- כולל כרטיס רשת אלחוטי ( לא USB). לא מיועד למשחקים כלל ! כולל צורב DVD. תודה מראש עדי
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מפרט למחשב ב 10,000 ש"ח. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver + ספק W 630 . לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7900GTX 256 mb DDR3 דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB
-
- 60 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב שיחליף את המחשב הנוכחי שלי. יעודו העיקרי של המשחב הוא משחקים/ משחקי online למשלך COD4,WOW,2MOONS,DIABLO 3,וכו' (RPG ו- FPS) המסך שאני משתמש בו הוא סמסונג T200 - 20 אינצ'. לגבי חנויות אין לי ממש העדפות אבל המחשב הזה נקנה מאייבורי ושירת אותי במשך כ-3 שנים. רצוי שזה יהיה קרוב אני גר בחולון ליד הכניסה לראשון(5 דקות הליכה לקניון הזהב). יש ברשותי חלקים שאולי אשתמש בהם במחשב החדש: -כונן DVD -הארד דיסק של 240 גי'גה IDE -שתי כרטיסי מסך nvidia 8600GT/nvidia 9400 -שתי גי'גה ראם (שתיים של גי'גה) DDR2 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לשמוע את חוות דעתכם עליו, אם ניתן לשפר אותו באותו המחיר או פשוט לקחת חלקים יותר טובים גם אם החריגה קלה. המפרט מצורף בתמונה למטה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב לגיימינג ולעריכת מוזיקה כתחביב... בלי רמקולים. כולל מסך LCD שטוח דק, מקלדת ועכבר. תודה מראש ליאור.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לשימוש בכמה שנים הקרובות, בניתי מפרט מסויים לאחר הרבה קריא ומחקר בפורום, כמובן שכל הצעת ייעול תעזור, המסך הוא 20' רחב 1050*1680, אין לי העדפה לשום מותג, אין בעיה לקנות את המחשב בחלקים במספר מקומות אם זה שווה ויחסוך לי כסף, הדרישה היא מקסימום ביצועים אמינות ואריכות חיים לתקציב שהקצה העליון שלו הוא 2999 כולל מארז וספק ומאווררים נוספים, כל דבר שקשור במחשב. הדברים שאני לא יודע בכלל עליהם זה ספק שיחזיק את הכרטיס מסך, בחרתי באחד של Chieftec 450W במחיר של 220 שקל יש באתר גם THERMELTEC ב200, שוב לא מכיר אותם איזה עדיף בשבילי או אולי יש בכלל משהו אחר שיותר טוב. מארז, לא משנה לי היופי והעיצוב או החברה העיקר שיהיה פרקטי, שקט אם אפשר, ובמחיר מינימאלי…
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ללא מסך כמובן. מעוניין במחשב בסביבות ה- 1500 ש"ח עד 2000 ש"ח (2000 תקציב גג.) המחשב מיועד למשחקים. יש ברשותי כ.מסך GF FX5600 או משהו כזה... אם לבנות עליו את המחשב או לא, זה להחלטתכם. עדיפות למעדי אינטל, משאיר את זה לכם.... בתודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:06:23 במידה ו זה לא היה מובהר דיו...ללא צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר וכל הנלווים. [כ.קול ורשת OB.]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לעזור בהרכבת מפרט למחשב ב 2200 ש"ח כולל מסך בעיקר למטרות אינטרנט , סרטים , שירים וכו'. אבל חשוב גם שיוכל להריץ איזה כמה משחקים חדשים , כגון GTA החדש שיצא מתישהוא.. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אתם יכולים להביא לי מפרט של מחשב גיימר סה"כ 2500-3500 שקל שיחזיק הרבה זמן ויהיה יציב למשחקי רשת (!) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט למחשב ב 3 k שקט מאוד לסרטים ומוזיקה בלבד לא htpc בלי ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-