עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nanu,

צריך מפרט אינטל בלבד כולל מסך שטוח 512 MB זכרון, לוח אם טוב אפשר כולל כרטיס מסך טוב, כרטיס קול טוב דיסק 40GB 7200RPM, באפר 8MB יש לי כבר צורב להוסיף כל פריט: מקלדת, רמקולים, עכבר אופטי USB, שאלה: מדוע כל המפרטים הזולים שלכם מבוססים AMD

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום. אני זקוקה לעזרתכם להמלצה למחשב כפי שפירטתי. המחשב ישמש בעיקר ליישומי אינטרנט אבל בהחלט גם למשחקים. למה אינטל ? זה עבור שכן שלי ופשוט אין טעם להתווכח איתו. צורב DVD ו-גיגה זיכרון מאוד רצויים פה. וכן רצוי עם לוח אם חדיש ובעל אפשרויות שדרוג. תודה רבה לכל בעלי הרצון הטוב.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  3. אני צריך מחשב מבוסס על אינטל -שמיועד למחשב לבית עם אפשרות לשחק משחקים באופן טוב...... התקציב הוא בערך 4000 אני צריך את המפרט כמה שיותר מהר בבקשה..... תודה רבה לעוזרים!! :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מחשב ברמה טובה (רמה אני מתכוון למהירות עבודה מספיק גבוהה גם אם מעמיסים עליו מעט) דיסק קשיח: עד 250G מסך: עד 19'' זכרון: 2G, 800MHZ לגבי המעבד ולוח האם : ראיתי את ההמלצות אך נראה לי כי הE5300 מעט חלש מדי (CASH של 2MB זה מעט)-אנא תקנו אותי אם נתון זה אינו חשוב כל כך. האמת אני הסתכלתי יותר בכיוון של E7500 BOX והוא בהתאם גם יקר יותר. לוח אם: מעוניין בכרטיס מסך טוב מובנה וכרטיס קול, חיבורי SATA וכמובן FSB שיתאים למעבד ולזכרון. מארז מספיק מאוורר כולל ספק. כונן קריאה- סטנדרטי (יכול לוותר על אופציית צריבה אם קיים דבר כזה בכלל) הכל בהכל, כפי שציינתי אני מעוניין במחשב אמין שלא יתקע לי כשבמקביל רץ אניטי וירוס ,פתוחים 3 חלונות אינטרנט, וקובץ OFFICE (רק דוגמא) אני מניח …

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. אני צריך לקנות בשביל קרובי משפחה מחשב חדש... תקציב: כמה שפחות יותר טוב... דרישות: - המחשב אמור להריץ אינטרנט ואופיס בלבד! לא ישוחקו משחקים (ואם כן זה יהיה קומפי או משהו בסגנון משחקי ילדים)... - חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן... - צריך ציוד היקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים (סבירים...לא צריך משהו עוצמתי...), מסך (!).. בקשר למסך, כמובן שאם אפשר להכניס LCD זה יהיה מצוין..העיקר שלא יתעייפו מלשבת במחשב...(לא שהם יושבים כל היום אבל זה הכרחי שלא יהיה בעיות עם קצב הרענון) מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤459 מסך: LG LCD 17" L1753TR 2ms DVI ¤997 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 80GB 8MB …

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB 1 980 980 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 650 650 זכרונות‏ DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER 2 370 740 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 745 745 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 1 455 455 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA 1 215 215 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000BWS 1 415 415 ספקי כוח‏ HEC כמות מחיר סה"כ 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by barak_11,

שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב ללא ציוד הקפי שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וכו' אצל משתמש כבד... אחד שלא אוהב לחכות יותר מידי מהדאבל קליק עד לביצוע. אין צורך בכרטיס גרפי חזק-הוא לא משחק. חשוב שהכל ירוץ חלק גם אם זה בא על חשבון המחיר... לכן אם אפשר גם מפרט נוסף שיכלול כונן פלאש למערכת ההפעלה (ואז נעלה את התקציב לאזור ה-2500-2800). בתודה, ברק.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by whodosntlikeomri,

שלום, אני רוצה מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, Skype ודברים כאלו אם חיבור Firewire כדי לחבר מצלמת וידאו כי יהיה ממש קצת עריכה וזה אבל לא משהו על רמה.... קיצר התקציב 2000 ולא צריך מסך מקלדת וכו... תודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום לכולכם. התבקשתי לסייע לאמא לשדרג את המחשב וכבר הרבה זמן לא הסתובבתי בשוק. חפרתי קצת בפורום המפרטים והבנתי שאני לא כל כך מבין. אז אפתח בכמה שאלות - ואשמח כמובן גם להצעות למפרטים (נראה לי שRSM בכפ"ס קרובה יחסית). למה כל המפרטים המומלצים מבוססי AMD (סגרו את אינטל כשלא הסתכלתי?) וברצינות האם במידה ואקנה היום מרובע ליבות של AMD או לחילופין I5 של אינטל לוח האם יאפשר לי בעתיד לשדרג מעבד על אותו סוקט, או שיקרה לי מה שקרה לי עם ה-E6750 שקניתי לפני ארבע שנים והתחלפה לי הטכנולוגיה? חוצמזה - אין כמובן שום כוונה לביצוע , OC אבל ישנה חשיבות לשקט - נאמר 8 עפ"י הסולם שהצגתם. ושאלה אחרונה - הבנתי שהיתה התקדמות רבה במעבדים הגרפיים המובנים (בלוח האם? במעבד?) האם הם יספיקו גם להקרנת סרט…

10. שלום לאחר קריאה מרובה באתר וחיפוש רכיבים הגעתי למפרט הזה חוץ מלוח אם שאני לא יודע איזה לקחת הצעות יתקבלו בברכה הדרישות שלי מהמחשב הם: שיהיה שקט, שלכרטיס מסך יהיו יציאות S VIDEO DVI ו VGA (רציתי גם HDMI אבל לא מצאתי כרטיס כזה שמכיל את כל הפרמטרים שציינתי לפחות לא במחיר של עד 300 שקל +- ). גם הצעות לזה יתקבלו בברכה משחקים אני לא הולך לשחק. 2 כניסות USB מקדימה ולפחות 4 מאחורה. מארז - NSK 4480 Antec 457 מעבד - 365 E5200 צורב - 115 LG 22H קשיח - 280 WD 500 16B ‏מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan 70 כרטיס מסך 190 - 8400GS 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ Zotac זכרונות 285 - OCZ OCZ2G8004GK 4GB (2GBX2) DDR2 800MHZ CL5 GOLD SERIES סה"כ ללא לוח אם - 1762

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי לחסוך, אבל שיהיה מחשב טוב - לחסוך. אם לא, בסדר. לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב.2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט. שמיעת שירים, צפייה בסרטים, משחקים - לא גיימר, אבל משחק במשחקים חדשים. אוהב לשחק. אבל לא צריך מפלצת, רק שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה, אפילו ברמה הכי טובה שאפשר להגיע עם התקציב שלי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל …

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום, מצ"ב המחשב הבא, מתבסס על FM1 של AMD. מה דעתכם? האם הוא משתלם יותר ממחשב אינטל עם כרטיס מסך OB? דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Vision x2 Dual Core A4-3400 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6410D Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13818 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6149 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE A55M-S2V FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13813 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http:…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. מעוניין במפרט למחשב אינטרנט שישמש אולי גם כמקום אחסון עתידי עם עוד כונן אין צורך בציוד היקפי מכיוון שאני מתכנן עבודה עם מתג עכבר\מקלדת\מסך לעבודה מקבילית עם המחשב הקיים . הדרישות היחידות שיש זה כונן מינימום 80 GB וזכרון 512 עקרונית התקציב שיש לי הוא לכיוון ה 1500 אבל אם יתאפשרו שיפורים משמעותיים עד ה 2000 אז בכיף.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by rom1,

מחפש מחשב לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בסביבות ה1500-2000 שח. ראיתי את המפרט הזה :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 מה אתם אומרים עליו? איזה מסך 22 אינטצ' אתם ממליצים באיזור ה1500 שח? תודה!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים בלבד ואשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Gal763,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עבודה משרדית - לא חייב רמה מטורפת של מחשב...אבל שיהיו לו ביצועים טובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לאיזור ת"א ר"ג גבעתיים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by binyamin8,

נדרש מפרט לשימוש ביתי + פוטושופ בצריכה בסיסית ומינימלית . מחשב אשר בשיאו ישמש כשעתיים עבודה ביום ולא יותר . התלבטות בין השקעה ממושכת ( חלקים מעט חזקים ויקרים ) או ללכת על בסיס ולשדרג בכל תקופה . התלבטות שלי עם עצמי בין i5 6600 tray שעולה 1000 שקלים או להשקיע מעט יותר וללכת על i7 tray שעולה 1490 שקלים ושוב ! השאלה אם יש צורך , כי i3 בטוח שלא ארכוש . זכרון 16gb ram אמור להספיק ? כרטיס מסך שאמור לתת גיבוי לפוטושופ אמור לעבור את ה500 שקלים ? כגון 1050 או שגם 730gtx יעשה את העבודה ? ואת כל השאר אשמח לשמוע מכם .

18. Started by stingeR-,

טוב תקשיבו סליחה אל הביטויים מקודם , את המחשב אני רוצה לשימוש אישי באינטרנט למשחקים ושהכרטיס מסך יספיק לי לפחות עד לעוד 3 חודשים של משחקים... לא יותר יקר מ-3000 שקל מומלץ 2600

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 9000 ש"ח כולל מסך 17" LCD מעבד מבוסס אינטל,לוח אם ASUS,כרטיס מסך ASUS או אחר,צורב DVD.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, אני צריך עזרה... המחשב של ההורים של אישתי שבק חיים באופן סופי, מאחר והוא בילה אצלי בתיקונים לא מעט הם החליטו (בשעה טובה) לרכוש מחשב חדש ולא להחיות את הישן. אני זקוק למפרט מחשב עד 2000 ש"ח לשימושי אינטרנט, אופיס וכו' - שום דבר קטלני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה אמי ןויחזיק כמה שיותר זמן (שנים?) כדי שאבלה כמה שפחות זמן בתיקונים שלו. אשמח מאוד אם ניתן יהיה לעזור לי בהתייחס לנקודות הבאות: 1. מחשב מKSP או פנדה מחשבים (אני פשוט רגיל לקנות שם). 2. מחשב אמין (כבר אמרתי) מחלקים טובים ולא משהו פשוט. 3. האם יש צורך ב כרטיס מסך מעבר למה שבא על לוח האם? 4. זיכרון - לפחות 2GB, אבל יותר ם נכנס אז למה לא (מהנסיון שלי זה מאוד משמעותי). 5. מארז - אני משתמש במארז של אנרמקס ומאד מרוצה - א…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ran_ga85,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח, תואם למערכת הפעלה של אפל, השאלה היא כזאת: האם זה מתאים וטוב לעשות הרכבה של מחשב עם מפרט זהה למחשב של אפל? האם אוכל להריץ עליו מערכת הפעלה של אפל כאילו המחשב מקורי של אפל? העניין הוא שהעלות אמורה להיות זולה משמעותית. תודה, רן

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by shay-360,

3000 זה גם קצת יותר מידי תאמת... בכל מקרה אני מחפש מחשב בעיקר לסתם גלישה באינטרנט וכו' למרות שיש סיכוי שאני ישים בו משחקים. מעדיף לא כרטיסי מסך של ATI ולא כרטיס מסך משולב בלוח אם. דיסק קשיח גדול. 1 GB זיכרון RAM . ואחד הדברים שהכי חשובים לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. ואני רוצה גם לקנות מסך..דק? בקיצור המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by koby100,

מפרט למחשב ב - 3000 ש"ח. שלום חברים. אני צריך להרכיב לאחותי מחשב חדש. הדרישות: 1> המחיר הזול ביותר (עד 3000 ש"ח) 2> רכיבים שאינם זבל. מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, וצפיה בסרטים (DVD ואחרים) קניתי בעבר בזיגזג והיתי מרוצה. שיטוט באתר שלהם העלה את המפרט הבא : Gigabyte 7NF-RZ (nForce 2) - ATX ¤ 394 AMD Sempron 2200+ 333FSB - RETAIL ¤ 328 TWINMOS SO-DIMM 256MB DDR 333 ¤ 292 Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8 - BULK ¤ 285 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ¤ 380 iLITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE ¤ 200 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ¤ 203 ViewSonic CRT 17" E70 - E2 Series ¤ 678 ס"ה 2760 האלטרנטיבה היא קניה מ KSP, שלהם יש מערכת מורכבת ב 2380 ש"ח: כול…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by alanir,

שלום למומחים, מצ"ב קובץ עם מפרט שבניתי למחשב על סמך כל מה שקראתי כאן בפורומים השונים. אבקש חוו"ד ממכם האם מדובר במחשב מאוזן מבחינת כל המרכיבים. מיועד בעיקר לאינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, תוכנות תמונות וסרטים (ברמה ביתית). לא OC. אל תתייחסו למחירים כי אין לי ברירה אלא לקנות בחנות למיר ולכן אשלם כמה שידרשו. הם גם ירכיבו את המחשב. אני רק רוצה לוודא שהמחשב מאוזן ושלא חסרים בו חלקים ששכחתי. (לא שמתי כונן 1.44 כי לדעתי לא חשוב - מה דעתכם). תודה רבה. עמית [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים