עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Danniel,

שלוםרב זה המחשב שיש לי שימושים משרדי אופיס אינטרנט חושב שיתאים למשחקים ישנים ממש (שנת 2004) I5 4460 socket 1150 - CPU GIGABYTE B85M DS3H A – motherboard 1 X 8 GB DDR3 1600 KINGSTON MEMORY בלי כרטיס גרפי SSD 120 GB SAMSUNG850 EVO WD 1 TB מסך CTX LCD 20" לשימושים האלה יש מה לשדרג כדי להשיג תוספת ביצועים? המחשבה לא איטי, אבל אני רוצה מטוס מה הייתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by danh2,

שלום, אני חדש בפורום ורציתי לשאול כמה דברים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שיעסוק בעיקר בגלישה באינטרנט ולעבודה עם תוכנות של עריכה גרפית, כמו Photoshop. רציתי לשאול האם המפרט הזה הוא בסדר לצרכים שלי, איזה סדר גודל וזכרון פנימי של מעבד אני צריך? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXDV6102 ועוד דבר האם אני יכול להשתמש ב 512MB או שממש מומלץ 1g בגלל שאני הולך להשתמש בעריכת גרפיקה דבר שמצריך מעבד חזק וגם זכרון טוב. ואיזה מעבד \ זכרון אני צריך בערך כדי להשתמש בPhotoshop בצורה יעילה לפתיחה ושמירה של מסמכים תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by כלכלן,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב(לא שידרוג) נייח בסכום של עד (כולל הרכבה)1500 לא כולל ציוד נלווה,שיתאים לאינטרנט(שלא יתקע מFLASE) האם בסכום כזה ניתן לשחק במחשב כזה עם משחקים טובים(שלא דורשים גרפיקה גבוהה)?האם לצורך הדרישות שלי ניתן להסתפק במחשב זול יותר?המלצה למסך עד סכום של 500-700 ש"ח המלצה לחנויות מחשבים מאנשים שחוו על בשרם תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לאבא שלי מחשב נייד לשימוש משרדי, השימושים שלו הם: מיילים, אינטרנט, אופיס וכו'.. הדרישות שלו הן: גודל מסך: 13 אינץ (אפשר אינץ או שניים יותר..) סוללה: חזקה עד כמה שאפשר, וכמובן שתיהיה אפשרות לסוללה נוספת עם אותו כח עבודה.. Dvd, מצלמה, חריץ לכרטיס-זכרון, 2 חיבורי USB לפחות. אופציה לחיבור לטלויזיה ושאלה קטנה: האם ישנה אפשרות לקנות איזשהו חיבור שאני אוכל לגלוש דרכו בכל העולם? כמו Net Stick, אבל שיעבוד בכל האופן, אולי דרך לווין? תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור, נאור.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. אז ככה..אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנט להנדסת מחשבים שרק התחיל כלומר מחשב שיוכל להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית בשנתיים הקרובות וגם מתאים לעבודה עם תוכנות כבדות. מחפש דגם עם מעבד מסדרה של t6500 ומעלה וזכרון של 4 mb ומסך של לא יותר מ15 אינץ למישהו יש הצעות? שמתי עין על הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=173&prodid=411&keySearch= יש עליו ביקורת מאוד דו כיוונית וציון מאוד סביר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639193,00.html המחיר שאני מחפש הוא עד 5500. אני אשמח להצעות אחרות . תודה לכל מי שמגיב

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dkingb,

מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף המעבד שאני קונה זה E6700. המלצה על כרטיס מסך GF?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  7. ראיתי את הנייד הזה שעונה על צרכיי לפי דעתי. אבקש את תגובתכם או המלצתכם לגביו והאם כרטיס המסך מספיק חזק למשחקים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. אהלן, מחפש לקנות נייד 14 שישמש סטודנט. שימושים ביתיים רגילים, וגם תוכנות כמו מטלאב וכו. זיכרון לפחות 8, עדיף 16. לא בטוח לגבי כרטיס מסך לא on-board - כנראה אין צורך אבל נחמד שיהיה. 4500 זה תקציב שממש אמור להספיק כנראה, אפשר גם בפחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500. אפשר לחרוג קצת אבל זה אמור להספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים, מטלאב. לא יתחבר למסך חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by גלוס,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה יומיומית על מספר תוכנות גרפיקה של אדובי : אילוסטרייטור פוטושופ ועוד. תלת מימד: סוליד וורקס, ריינו להתחשב בעובדה שהן יעבדו בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by Oded Balazada,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

11. שלום לכל הקוראים, מדור המפרטים המומלצים שלנו עודכן שוב והוא יעודכן כל מספר שבועות, בהתאם לשינויים גדולים שיהיו בשוק. הדיון הזה נועד ל-3 מטרות עיקריות- להסביר מעט על המפרטים והקטגוריות הנמצאות במאגר, לתת מענה לשאלות נפוצות בקשר למפרטים וכמובן לקבל מכם הערות על המפרטים. להרכיב את המפרטים הללו לקח לא מעט זמן ובדקנו אותם מספר פעמים, אבל, כולנו בני-אדם לכן יכולות להיות פה ושם טעויות. מה שכן, תמיד יכול להיות שיש חומרה אחרת עדיפה או שבטעות הכנסנו רכיב לא מתאים או מחיר לא מתאים ולא שמנו לב אליו. לכן, במידה ואתם אכן נתקלתם בבעיה כלשהי באחד המפרטים ו/או יש לכם חלופה אחרת- נשמח לשמוע ונעדכן בזמן אמת כמובן. עם זאת, שימו לב שאין דבר כזה מפרט מושלם לכן כל אחד כנראה יחשוב מע…

12. היי, פתחתי פה דיון לפני שבועיים בערך, וקבלתי אחלה של תשובה. כמעט הזמנתי את המחשב, אבל חלו כמה שינויים ועלו בי עוד מספר תהיות - אז החלטתי לפתוח עוד דיון על מנת שיהיה רלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר, אך תמיד כדאי לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מקסימום. עדיף פחות, ועדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח, תכנות, וירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משחקים כגון BF3, BF4. עבודה: תוכנות כגון Eclipse, Visual Studio עבודה עם VMWare. (אני לא מ…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  13. שלום ותודה על כל עזרה בנושא [i1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג , המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" LG W2486L -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by moshe20,

תגיבו ותגידו לי מה לשפר ולהוסיף מארז אני לא צריך יש לי מארז שבא עם ספק 500W אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ואני רוצה לעשות איתו OC לכמה OC אני אגיע??? 18424 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,122.00 ¤ 1,122.0 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 מחיר לפריט - 1,162.00 ¤ 1,162.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ F2-6400CL5D-1GBNQ G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 מחיר לפריט - 750.00 ¤ 750.00 ¤ 250YS דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר לפריט - 460.00 ¤ 460.00 ¤ סהכ:4,504.00

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  15. [b]Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312[/url] כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) [b]ASUS P8P67-M PRO B3 (P67) - mATX[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14364[/url] כמות: 1 מחיר: 800 ש"ח ( למזומן:776 ש"ח ) [b]2x2GB CRUCIAL DDR 3 - 1333 - CRUCIAL MICRON Original - שניים יותר טוב מאחד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907[/url] כמות: 1 מחיר: 220 ש"ח ( למזומן:213 ש"ח ) [b]Sapphire ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 - RETAIL[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?pro…

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by mnhm,

שלום http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D# אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב שהמלצתם במפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?hd משחקים חדשים כגון crysis call of duty וכולי הפעלת הרבה תוכנות במקביל פתיחת הרבה דפי אינטרנט (20 דפים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).utorrent explorer משחקים אולי אם יש אפשרות תמיכה במשחקים ישנים אני מ…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 כשהשאיפה היא לרדת כמה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מחובר לקונסולת אודיו וישמש בחלק מהזמן כמחשב לעריכת מוזיקה, ובשאר הזמן כמחשב לעריכת וידיאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, יש במחשב הישן כיום Radeon RX 570 עם 8GB. בנוסף יעברו 2 כרטיסי PCI-E שמשמים לחיבור לקונסולה (הם לא Firewire, אני בתהליכים להבין למה הם משמשים... הקונסולה מתחברת גם בUSB סטנדרטי) 5. עד כמה חשוב שקט פעו…

• 34 תגובות
    • 32.9k צפיות
  18. Started by SnakeBite,

שלום בניתי מפרט לאחותי למחשב לעבודות גרפיות ולמשחקים ולשימוש שוטף אם יש לם הצעות איך לשפר את המפרט או להוריד את המחיר Intel Core Duo 2 E6400 2.13Ghz 775 2MB Cache G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 Gigabyte 965p s3 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA Gigabyte Triton GZ-XX1CA Western Digital 160GB 7200RPM ,8 MB SATA II? LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? Mag AH778 17" ?Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer? Logitech Media elite Leadtek WinFast GeForce PX7900GS 256MB 256bit PCI-E 6036 ש"ח עידו

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by Sheffer24,

שלום לכולם, אודה לעזרה בבניית מחשב חדש, נא להתחשב בתקציב דל שעומד ברשותי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - black ops2, crysis2, shogun2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 24, רזולוציה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. ברשותי מחשב ישן של LG חיבורי ה USB אינם פועלים ברצוני לחבר למחשב USB Wireless Internet האם יש חיבור אחר במחשב שבאמצעותו על ידי מתאם אוכל לחבר אינטרנט אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Vitaly Lubin,

שלום! חיב להגיד שאתם תותחים פה ויש פה אחלה פורומים! לאמא שלי שבק המחשב נייח, היא השתמשה במחשב עשור, ככה שפעם אחרונה שהתעניינתי בנייחים הייתה מזמן ולא התעדכנתי כ"כ בזה מאז. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייח מתאים, צרפתי גם מפרט של מחשב מ-רשת אחת שיש לה מחשב "מוזל" ב1540 שח עם שנה אחריות ואם אני ורצה שנתיים אחריות לממרכיבים השונים אז זה ב200 שח יותר יקר מפרט מחשב.pdf . 1740 שח. האם האחריות שווה את ה200 שקלים האלה? האם המחשב סה"כ מתאים לצרכים שמפורטים מטה? אם לא מה כדי לשנות בשביל להוזיל או לטייב? מה שכן חשוב לי שיהיה פנטיום (מנסיון רע עם אחרים) ונראה לי צריך לפחות I3 לצורך עבודה חלקה (או שלא?) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה…

22. אוקי השאלה העקרונית שלי אם אני צריך מרובע ליבה [q6600 ] או שעדיף לשימושים שלי ללכ תעל כפול ליבה שעם oc יגיע רחוק יותר.. אני עכשי בכיתה י וככול שהזמן יעבור יהי לי פחות זמן לשחק.. אז אני לא חושב שכל כך חכם מצדי לקנות משהו שישמש אותי "טוב" יותר בעתיד אלא משהו שיהיה לי הכי טוב לעזמן הנוכחי של השנה שבא אני הולך לשחק הרבה ... המפרט שלי אמור לכלול.. מעבד - q6600 steping g0/e6750.. לוח אמ - מכיוון שאני לא צריך מערך רייד ותמיכות מאלפי כניסות sata ולא בfw אני לוחק GB P35-DS3L זכרוונת - ממצועים של קוסאייר 800MHZ 2G שעולים 458 בTms ארד דיסק - 320G sata 2 16mb כרטיס מסך - sparkle 8800 320mb כרטיס קול - x-fi Extrem audio שעולה 327 עכבר - Mx-518 מקלדת - בהתחלה logitech media keyboars…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by orses,

Athlon 64 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders SONY 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 5012 יש לי כמה שאלות 1 הלוח אמ הזה טוב? יהיו לי אפשריות לשדרג בעתיד או שיהו לי אם זה בעיות? 2 הכרטיס מסך מתאים ללוח אמ? 3 השאלה הכי חשובה המכיר סביר ?

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  24. אני משדרג את המחשב הקיים שלי בצורה רצינית ביותר וזקוק למפרט שיוכל להריץ משחקים חדישים באיכות גבוהה (אני לא פריק שדורש הכי גבוה, אלא מכוון לMid range הגבוה ) המפרט שחשבתי עליו: מעבד - Pentium D 930 (לא ברור לי למה הוא זול משמעותית מה830), אפשר גם d 820 זכרון - Kingstone 1G DDR2 533mhz (הצעות שלכם? שני זכרונות של 512?) לוח אם - טרם נבחר כ. מסך - 7600GT או 7300gs ex/sonic בקשר לאוברקלוקינג (מעבד וכ.מסך) - יתכן שאעשה בעתיד, כעת (מכיוון שאני חדש בתחום) מעדיף להמנע. בנוסף אשמח להמלצה על מערכת קירור טובה בתקציב (יספיק גם מאוורר שיתאים לOC) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי טריפל A על מסך 144hz 2560x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוגXCHARX כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש לי כבר 2070 RTX. אין צורך בעוד כוננים קשיחים חוץ מ SSD 512 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, בעיקר בזמן idle 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעוניין להשאיר את האופציה פתוחה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים