עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MiGHTyDuCK97,

היי כולם תודה על הסיוע מראש אני מרגיש שאני צריך עוד זיכרון למחשב, הוא מתחיל לקרוס לי כל הזמן. זה הלוח אם שלי ומה שהוא תומך בו והזיכרון הקיים אני רוצה לשדרג ל 32 מה שאומר שאני צריך לקנות 2 של 16 אשמח להמלצות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב? בסביבות ה10 אלף + במזומן 2. מטרות המחשב?גיימינג כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך דק 19 אינצ' מקלדת (לא אלחוטית) צורב דיוידי וכונן דיסקטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן , לא דרוש כרטיס קול איכותי אם בכלל ולא צריך עכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , רצוי מעבד AMD סוקט 939 , וכרטיס מסך 6800 GT ULTRA של Nvidia או חלש יותר אבל של נווידיה מסדרת ה6800. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?רצוי מארז אלומיניום טוב שאוויר עובר בו טוב , כמו כן אני צריך מאוורר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן אני צריך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי home והרכבה במעבדה. לא דרוש התקנה ש…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב קל ופשוט בגודל 11.6" יש לו 2 מטרות: Office אינטרנט תקציב עד 2500 שקל אין דרישות לביצועים או רכיבים שיהיה כמה שיותר קל, עדיף 1 קג, ושיהיה מסוגל לעמוד בהרצת office ודפדפן. מצטער שזה לא בפורמט הנכון, אני רושם מהטלפון. ואני מוכן לחכות עד אמצע סוף דצמבר אם יש טעם

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Overkiller,

אהלן חברים; חבר שלי מעוניין בקניית מחשב חדש עקב מות ה-9800 שלו.... המחשב יהיה מיועד למשחקים ותבוצע בו המהרה. עכשיו, הדרישות שלו הן: C2D E6700 ניסיתי לשכנע אותו שאין צורך.....אבל זה כסף שלו 2 GB ראם מינימום....אני לא יודע, יש צורך ביותר? 320 GB של דיסק קשיח..... מארז....אמממ, מארז נחמד דרוש, שקט במיוחד, ועם כיסוי לאזור הכוננים 8800GTS 320MB אני יודע שלתקציב אפשר להכניס יותר, אבל יש לו מסך 17" CRT שהוא לא מעוניין להחליף....אז....לא צריך יותר. לוח אם רק של GIGABYTE....שוב, הדרישות המוזרות שלו... וספק....אין עדיפות כלשהיא, רק שלא יהיה ג'נרי (מן הסתם) אין צורך בצורבים למיניהם, יש לו צורב דיי חדש (ולבן, לכן צריך כיסוי לאזור הכוננים). -רון

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by hutorihunzu,

היי אשמח לעזרתכם הרבה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, בודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תיכנות , matlab וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher 3, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

6. צריך עזרה במפרט התקציב שלי עומד על 7400 ש"ח ואני לא יודע איזה מערכת לקחת הנה שתי המערכות האחת עם מעבד יותר חזק והשנייה עם כרטיס יותר חזר בבקשה תגובות שתי המערכות לא כוללות ספק ומארז ולא מתוכנן OC ודרך אגב המחשב מיועד למשחקים המערכת הראשונה: ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3500+ (S-939) 1 2390 2390 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 690 690 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 610 1220 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 160GB (8MB) SATA 1 730 730 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.4…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by yoel12,

הסיבה העיקרית שאני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק היא פשוטה, עברה עליי שנה וחצי לא קלה, בגלל המחשב הנוראי שלי, ולכן אני מעוניין לפצות על כך במחשב גיימינג שייספק לי ביצועים גבוהים מבלי להתפשר על גראפיקה, מכיוון שמאסתי בלפתוח משחקים בהנמכה מיידית של הגראפיקה, אשמח לקבל ייעוץ כמה שיותר מהר הרבה משחקים מעבר לפינה ואינני מעוניין להחמיץ אותם ברגעי התהילה שלהם. תודה :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? ברמת העיקרון 6500 לא כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מדובר על וויתור משמעותי בביצועים אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לשיקול דעתכם במידה וניתן לשפר את הביצועים משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by UV1,

שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים HD ללא ציוד היקפי יחובר למסך 22" מעדיף את SKYPC

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. ¤ 842.00 EPOX 8RGA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם ¤ 407.00 AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN מעבד ¤ 302.00 Thermalright SLK 800 גוף קירור למעבד ¤ 140.00 Thermaltake SmartFan 2 מאוורר ¤ 616.00 Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי ¤ 675.00 WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE דיסק קשיח ¤ 1,611.00 Connect3D 9700 128Mb DDR כרטיס מסך ¤ 1,463.00 IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR מסך ¤ 413.00 Compucase Super Mi…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by יוסי כהן,

שלום, איך צורך לכתוב להסביר יותר מידי לדעתי מיותר ולא נכון בעליל. כל שיטת העזרה פה שגויה. מה שצריך לשאול לדעתי 1. תקציב 2. למה מיועד המחשב? 2 אופציות גיימר או לא. 3. מארז שקט או שלא. מעבר לזה פשוט מיותר. אני גיימר כבד משחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים איך צורך לכתוב. הכל הכי חדש. משחק על 3440X1440P כעור של דל על 143 הרץ 34 אינץ. מחשב שקט לא מדבר אליי בכלל. לשלם על לוח אם 1200 שקל זה גניבה. כל החיים לוחות האם עלו 500 שקל מעבר לזה זה גניבה. המחשב הישן שלי: AMD Ryzen 7 2700X B450 AORUS M NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - ר…

11. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000(יש נספח ב10) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ללנצל אלה אם זה מבזבז או על פי 10 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים בעתיד הקרוב בשאיפה שיוכל להחזיק יפה גם משחקים שיצאו בעתיד הרחוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).syncmaster p2250f full hd אם היה צריך לשרג את המסך כדי שאני אוכל להנות מהמחשב אני לא היה הטיפש ש…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by yanirdam,

שלום, אני אשמח להמלצה למחשב נייד לשימוש כללי ועריכת תמונות לא כבדה. המאפיין החשוב לי ביותר הוא מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה - המחשב אמנם לא ישמש למשחקים או סרטים, אבל ברזולוציה סטנדרטית של 1366X768 אני שם לב לפיקסלים וזה מפריע. אני אוהב חדות בנוסף, רצוי כמובן מעבד טוב (i5 לפחות) וכמה שיותר זכרון כדי לאפשר עבודה מהירה עם כמה תוכנות במקביל והרבה טאבים פתוחים. המחשב יהיה בשימוש בבית בעיקר ולכן משקל וגודל לא משנים. דגמים שבחנתי: Lenovo Ideapad z510 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=874263 15". אהבתי את הרזולוציה של 1920X1080. Dell Latitude E5440 LT-RD33-7821 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878129 14". רזולוציה גבוהה של 1600X900. Lenovo…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. היי אני רוצה הצעה למפרט למחשב מלא (אני מתכנן לקחת רק חלקים בודדים מהמחשב הנוכחי, אם בכלל) המפרט הוא *לא למשחקים* *ולא ל OC* המפרט צריך לכלול: 512MB RAM מעבד P4 (לא AMD) כרטיס מסך עם VIVO של ATI - עדיף בעל תמיכה לשני מסכים כרטיס קול טוב עם הרבה יציאות (כנראה AUDIGY 2 או GTXP 7.1) מסך 17" דק יציאות מכל הסוגים: USB 1, USB 2 (קדמי ואחורי) PS2, COM, וכו' DVD, צורב, פלופי, מקלדת ...... חשוב שיהיה מקום להרחבות וכרטיסים נוספים בהמשך אני לא מחפש את הלוח הכי משוכלל, מעבד הכי חדיש או הזכרון הכי מהיר... רק מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות בקשר למחיר, הכוונה לא ציינתי, אני לא רוצה להשתולל, אבל גם לא לחסןך, שהמחשב יהיה "כלכלי" כלומר, לא המעבד 3GHZ HT... אלא מעבד יותר זול כמו .2400M…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by OFIRLEVY66,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אני בעיקר צריך אותו למשחקים, *מעבד אינטל E6850/Q6600 - תלוי מה מתאים יותר למשחקים. *לוח אם של אסוס/ גיגהביט P35/X38. *כ.מסך 8800 768/640. *מה עדיף 800MHZ 4GB/1066MHZ 2GB? *דיסק קשיח 500GB WD *צורב DVD LightScribe וכל זה בתקציב 8500, מנעה מחשבים.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. נאמר לי שביולי הדור העשירי יוצא רק לניידים. הקנייה לא מאוד דחופה אני יכול להמתין אם זה ישתלם לי. מה דעתכם?

16. Started by kfirbs83,

. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון כגון COD + BATTLEFIELD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום רב, אשמח להמלצה למחשב נייד שמיועד למישהי שרוצה לנהל אתר אינטרנט של העסק 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, עדיף כמה שפחות אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול אתר אינטרנט, בעיקר גלישה, צפיה בתכני וידאו ומידי פעם עריכה של סרטוני וידאו קצרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי לחבר לו מסך (-אשמח גם להמלצה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל"ר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ל"ר 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shlomoro,

שלום וברכה, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש, מחר או מחרתיים המפרט הרלוונטי די סגור אצלי (I5 258GB SSD 8GB RAMׂ) מה שחשוב לי ברמה קריטית זה האמינות, והאפשרות לעבוד איתו לאורך זמן. מצאתי את המחשב הזה של DELL מה שבעיקר מצא חן בעיני, זה השירות באתר הלקוח שמאפשר שימוש רצוף גם במקרה של תקלה בלי צורך לחכות שבועיים שהמחשב יחזור מתיקון. הבעייה שחבר טכנאי אמר לי שלפי נסיונו האיש האמינות של דל בשנים האחרונות מאד ירדה. מישהו יכול לומר: א. האם אכן כך ירדה הרמה שלהם משמעותית? ב. א"כ איזה חברות יותר אמינות? ג. האם יש עוד מחשבים בסדר גודל של מחיר/מוצר כזה של חברות אחרות שהאחריות כוללת שירות באתר הלקוח? תודה רבה, של…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Eran23,

1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שהתקציב יהיה כמה שיותר נמוך אך אם יש צורך רב אז עד 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. middle earth shadow of mordor , The Evil Within -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה- 1920/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. היי, פירקתי את הכיסוי האחורי של המחשב לכמה ימים. כעת, אינני מוצא את הברגים ועלי לקנות חדשים. מידת המברג הנה Torx T5, אך לא מצאתי מידע באינטרנט על מידת הברגים. אשמח למידע נוסף בעניין. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היי חברים , הגעתי מהT61 ומאוחר יותר ל T400 , אחרי זה לטושיבה חדיש שקיבלתי מהעבודה וכרגע אני מחפש תחליף אני מחפש מחשב נייד קטן וחזק (10"-11" , אפשר לגדול ל 12" במקרה הקיצוני) אני לא יודע את הבדלי הגודל בין 14-15 ל13-12 מבחינת גודל אבל חשוב לי שהמחשב יהיה קטן וקל אני מוכן להשקיע תקציב של עד 4K (אולי קצת יותר) ראיתי כמה מאוד חזקים של LENOVO אבל הם מגיעים ל7 ו 8.. האם יש חיה כזו? מחשב קטן מאוד וחזק? הסתכלתי על כמה מפרטים אבל התחלתי לחרוג לכיוון ה 13" חשוב שיהיה בו 4GB זכרון (אני עובד המון ב VMWARE WORKSTATION) ודיסק מהיר (7200RPM) ראיתי שיש כמה דגמים נחמדים של I3 וכמה של AMD ATHLON NEO 2 אבל הבנתי ש NEO 2 הוא יותר כמו ATOM מאשר I3.. מחפש תשובות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by ticls,

לוח אם - Gigabyte MA785GM מעבד - QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz זיכרונות - 8gb (DDR3-1333 DDR3 - Corsair כרטיס מסך - hd5850 sapphire xtreme צורב dvd של lg אחסון קשיח - Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ) ספק כוח -Seasonic SS-400ET 400W מארז - CoolerMaster Elite 310 עם שני מאוררים במארז המחשב מגיע עם - win7 64 גירסת oem (עם הדיסק והרשיון) מה יהיה מחיר הוגן למכור את המחשב? בנוסף יש לי כרטיס מסך hd4770 , כמה נראה לכם הוא שווה? תודה

23. שלום לכולם לפני חודש השתחררתי מהצבא, ומכיוון שאוטוטו מתחילים הלימודים, החלטתי לקנות מחשב. יש לציין שהמחשב מיועד להרצת משחקים באיכות טובה ולמשך הזמן ארוך עד כמה שניתן מבחינת המחיר. את המחשב אני מעוניין לקנות באזור חיפה, משני חנויות: נועה או פנדה (אני מכיר את שני החנויות זמן רב, וכן גם בגלל המצב אני לא בדיוק משתגע על הרעיון להתחיל לעשות טיולים בארץ). הנה המפרט (מנועה מחשבים): דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 1210 ¤ 1 DFI INFINITY C51PV-M2 NVIDIA 6150 FOR AM2 580 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 533mhz CL4 270 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW BLACK 250…

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by gaizeror,

היי, התחלתי ללמוד מדעי המחשב והלפטופ שלי לא סוחב compile ו Build של אפליקציות בסיסיות. אשמח לקבל סיוע מכם בבחירת מחשב חדש. המפרט הנוכחי: X555U 4g ram, i5 gen6, 500gb sata HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח למקרה וזה באמת משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אפליקציות בסיסיות של מדמ"ח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2015, Office, Chrome ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא …

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד של חברת דל. מדובר בדגם מסויים: Dell Studio XPS 13 להלן המפרט: מפרט המחשב: מחיר: בסביבות 1200 $ שימושים: תיכנות, בניית אתרי אינטרנט, לימודים, משחקים, עבודה עם גרפיקה, עבודה עם קבצי וידאו, גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, וכו'... אודה לקבל חוות דעת מכם חבר'ה ? מה אתם אומרים???

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.