ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי, ה DVD תקין כי בדקתי אותו על כמה מחשבים נייחים אחרים. יש איזו דרך מיוחדת לעשות את זה בניידים? אולי ל"להכריח" BOOT באיזושהיא צורה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בתור סטודנט אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם? יש לו יתרונות/חסרונות בולטים? איך הוא לעומת מתחריו/מקביליו?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב6300 ש"ח, מבוסס אינטל עם מסך LCD. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, אינטרנט, וקצת קצת אוברקלוק. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Dell Inspiron 6400 Intel® Core Duo T2400 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife 1GB Shared Dual Channel DDR2 80GB 7200rpm SATA 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition הוא עולה לי 4886.1 ש"ח הוא בעיקר ללימודים אבל אני רוצה לשחק לפעמים משחקי אסטרטגיה וAmerica's Army הוא יתאים? או שכדאי לי לקנות נייח בכלל (בגלל המשחקים) ?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכול האנשים הנפלאים שעוזרים כאן לבורים כמוני. כמו שציינתי בכותרת, עברתי על המפרטים שהמלצתם כאן וגם במומלצים שלכם. וצצו לי כמה שאלות שאני מקווה למצוא להן כמה תשובות כאן. אני כרגע מחפש מחשב בעלות של 2500-3000 שח ללא מסך. וראיתי קצת חוסר התאמה, בין המפרטים המומלצים כאן ע"י חברי הפורום, לבין המפרטים המומלצים באתר. 1. למשל בכרטיסי מסך, חלק ממליצים על GF .... FX חלק על ה-TI וחלק על הרדיאון.למה? 2. או בלוחות אם החברות שונות בין ABIT לEPOX. למה? 3. בזיכרונות חלק ממליצים על 400HZ וחלק על 333HZ לאותו המעבד(AMD 2500), למה ההבדל? 4. מאיזה אתרים אתם לוקחים את המחירים? 5. האם מישהו ממכם הזמין משם כבר? כלומר אני רוצה לדעת עד כמה הם אמינים? 6. האם אתם מכירים את האתר KSP? פשוט הרכבתי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? לקנות ככה או שיש מקום לשינוי? http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core I5 660 3.33GHz 4MB LGA1156 - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12123 כמות: 1 מחיר: 1,002 ש"ח ( למזומן:972 ש"ח ) GIGABYTE GA-H55-UD3H (H55) VGA + DVI and HDMI - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12118 כמות: 1 מחיר: 549 ש"ח ( למזומן:533 ש"ח ) G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10716 כמות: 1 מחיר: 560 ש"ח ( למזומן:543 ש"ח ) HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?produc…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום, כאמור התחלתי ללמוד משפטים ומיד ראיתי את הצורך החיוני בקניית מחשב נייד, פישפשתי קצת באינטרנט ולא הגעתי להחלטה מכרעת. אשמח לעצתכם. * מטרות המחשב - המחשב ישמש בעיקרו לאינטרנט, סרטים, אופיס - ללימודים. * גודל המסך - 13"-14" * משקל רצוי - מעדיף מקסימום של 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - מספיק לי בין 4-5 שעות עבודה(6 תאים אמור להתאים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI מומלץ אבל לא מחייב. * בלוטות - לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב? - אין חובה בכונן אם זה חוסך ממשקל המחשב. * כונן Bluray - אין צורך * האם נדר…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (לא כולל מעבד, מסך וציוד היקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ספורט ותלת מימד חשוב שיתאים למשחקים חדשים בעלי דרישות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 3K יש ברשותי ציוד היקפי (עכבר מקלדת ומסך) ללא חריגות עם צורב DVD בעיקרון למשחקים
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
בידיעות של סוף שבוע היתה הצעה של ZED מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בכ-5000-5500 ש"ח. איזה מחשבים אתם ממליצים? , תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. הוא רוצה לקנות מחשב לעצמו... המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. אין תקציב, אבל כמובן אל תתפרעו כי לא צריך. הקו המנחה זה לא ללכת על חלקים שנחשבים זבל'ה כדי שייצא זול, אבל גם לא ללכת על חלקים יקרים שאין צורך בהם. כמה שיעלה יעלה - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. צריך את כל החלקים - מסך 17/19 אינץ', רמקולים, מקלדת, עכבר, מארז + החלקים בפנים…
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב ב3.5K שישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועם האופיס. צריך ציוד היקפי [רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך] עדיפות לכמה שיותר שקט. צריך גם הרכבה וגם התקנת מערכת הפעלה [וינדוז 7 עדיף] גר בחדרה ואין העדפה לחנות כלשהי. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי לכל חבריי הפורום, כהרגלי לפני כל מחשב שאני רוכש אני מתייעץ בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטשופ, אילוסטריטור, עבודה משרדית, אינטרנט וטלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטשופ, אילוסטריטור ואופיס. חשוב לציין שהעבודה על פוטושופ ואילוסטריטר היא יחסית קלה (כלומר לא קבצים מורכבים מידי ולא יותר מ3-4 שעות שבועיות) אך היא חשובה מאוד. ב) במידה ו…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 6500 שקל כולל מסך וללא ציוד הקפי תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=30238&select= האם יש לכם ביקורות שניתן להתרשם מהם ? אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי. איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה אני מתחילה ללמוד עיצוב גרפי ובניית אתרים.. אחרי המון חיפושים לבחירת מחשב שיתאים לתקציב שלי כרגע המליצו לי על המחשב של לנובו (המפרט שלו למטה..) "17.3 Lenovo IdeaPad 700-17 80RV000WIV אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב.. האם הוא יתאים ויעמוד בדרישות של התכנות הגרפיות? תודה מחשב Lenovo דגם IdeaPad 700-17 מעבד Intel® Core™ i7-6700HQ Processor 2.5GHz מסך "17.3 1920x1080 IPS Full-HD LED מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® GT 940M 2GB זכרון 16GB DDR4 דיסק קשיח 256GB SSD מערכת הפעלה Windows 10 Home …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר די הרבה זמן שאני לא מעודכן בחומרה, אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע למפרט גיימינג בסך מקסימלי של 3500 ש"ח. המפרט שבניתי: מה דעתכם על המפרט? האם יש כרטיס מסך חזק יותר שכדאי לחרוג בשבילו? האם משתלם יותר לרדת בספק כוח ל520W? האם שווה לקחת גרסא חזקה יותר של המעבד? הצעות לייעול/שיפור/מפרטים חדשים יעזרו לי מאוד, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לגלישה, סרטים ויישומים משרדיים. כרטיס אלחוטי חובה (אבל את זה גם ככה יש בכמעט כל הניידים היום, לא?) ושהמעבד לא יהיה סלרון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה שלי קצת כללית. אני רוצה לקנות נייד מארהב. התקציב שלי הוא עד 650 דולר. חשוב לי שתהייה יציאת DVI/HDMI. כי זה לא מגיע בכל דגם וגם כרטיס מסך בינוני ומעלה. אתם יכולים להמליץ לי על דגם? כמו כן מישהו מכיר אתר זול ואמין שכדאי להזמין דרכו. יש לציין שאני לא שולח לארץ אלא שולח לחבר בארהב שיביא לי אותו. אני מודה לכם על כל תשובה. ערן
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מפרט עד 5400 שקל, בניתי לו את המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 611.2 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 274.14 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 599.99 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW / …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית וגימיינג בינוני-גבוה. ה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? hitachi 42 1980*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים שארצה לשחק בהם זה פרו אבולושן משחקי מכוניות למינהם ומשחקים כמו COD. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות לא חשוב לי שכל המשחקים יעבדו על High. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? דרושים רמקולים איכותים 200 שקל בערך כלול במחיר הכולל. 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לעבור את ה.5.5 אבל אם יש שדרוג קיצוני מוכן לחרוג בעוד כ500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה מקסימלית אני ח…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני צריך מחשב נייד שיהיה דבר ראשון זול ודבר שני יוכל להריץ ווינדוס, אופיס, אינטרנט (עם נקודות חמות) ותוכנות כמו MATLAB, הבעייה שאין לי מושג מה לקנות. לפי מה שאמרו לי ל-IBM יש אחריות עולמית כך שאם אני קונה בהוןנג קונג והמחשב מתקלקל אני אוכל לבקש מ-IBM לתקן אותו, האם יש עוד חברות כאלה? בנוסף, הייתי רוצה לשמוע איזה דגמים לפי דעתכם יתאימו לדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-