עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yonir,

שלום, הרכבתי מפרט שמבוסס פחות או יותר על המפרט "מפרט רב תכליתי חזק" במפרטים המומלצים. המחשב מיועד לעבודה שוטפת, לצפייה בסרטי HD (מחובר לטלוויזיה 60 אינץ') ובהמשך ייתכן גם מעט ללכידת/עריכת וידאו. מוכן לשלם קצת יותר כדי לוודא שאף פעם לא "יקרטע", שיהיה אפשר לקפוץ בסרטי HD לכל נקודה במהירות וכו'. (במגבלות הסביר) המחשב ייקנה בפלונטר (בעיקר בשביל המארז הספציפי שמתאים לי) אשמח לשמוע אם יש למישהו הערות לשיפורים/שינויים מומלצים. [TABLE=class: grid, width: 600, align: center] [TR] [TD=align: left]Part[/TD] [TD=align: left]P/N[/TD] [TD=align: left]Description[/TD] [TD=align: left]Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CPU[/TD] [TD=align: left]BX80646I54570[/TD] [TD=align: left]Intel …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Kurt,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח, אפשר לחרוג ב5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בדיסק מכני (רק SSD) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב יהיה בחדר שינה, השקט חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

3. המחשב מיועד בעיקר למשחקים והוא לא יעבור OC. אחרי שקראתי בפורום הרבה הודעות,התחלתי להרכיב משהו אבל הוא לא סופי. AMD ATHLON XP 2500 804 ש"ח 1 ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח 1 Mushkin 256MB PC3200 Blue 316 ש"ח 1 GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster 971 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 616 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 322 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 265 ש"ח 1 MAG 19 996PF 1,314 ש"ח 5200 שקל עוד 500 שקל לתוספות קטנות מה אתם אומרים? יש משהו שאני צריך לשנות?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by NeptuneMB,

היי חברה,, כמה דברים לפני שאתם מגיבים להודעה שלי,.. אז ככה: את המחשב הזה אני אקנה רק בינואר, אז כל עצה ועידכון שיגיע לגבי חומרה חדשה אני מצפה לקבל ממכם. כל שינוי שאתם מציעים, אם זה לגבי הכסף או לא יודע מה, שילווה עם הסבר קצר למה דווקא זה...(סליחה שאני קשה .. ) המחשב מיועד בעיקר למשחקים,ובעתיד הלא רחוק אולי גם לעבודה תלת מימדית. --את המחשב אני קונה ללא מסך,כ.קול,רמקולים, וכונני סידי רום/DVD., וכנראה גם ללא כ.מסך+מודם. אז ככה: מעבד:AMD 64BIT 3000+S754 - 990nis לוח אם:ASUS K8VDX s754 - 830nis זכרון:A-DATA PC3200 512MB 400mhz - 460nis דיסק קשיח:Maxtor 120GB SATA 7200Rpm - 580nis מארז:680שח - Thermaltake Xaser III VM-3000A midi/?Thermaltake Xaser V VM-7000A? - 680ni…

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. נייד קומפקטי לגיימינג מזדמן בדרכים , להזמנה מהארץ או מחו"ל: מסך מט ורצוי מאוד גם שהגוף יהיה מט ( כדי שיהיה אפשר להשתמש בו גם בחוץ ,עם כמה שפחות החזרי אור ) גודל מינימאלי 10 ומקסימלי 11.6 ( ואם אין ברירה ,אז גם 12 -13 במאמץ ) משקל עד 1.5 קילו מעבד כפול ליבה בתדר 1.6 לפחות רצוי כרטיס מסך חזק יותר כמו m620 או g7570 זמן עבודה של לפחות 5 שעות עם WIFI סוללה מתפרקת כך שאפשר בקלות להחליף לסוללה רזרבית . אשמח לקבל המלצות

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. הי, בעקרון חשבתי על 2500 בתור תקציב, אבל באמת שאין לי מושג מה עולה כמה ולכן אני מוכן לשמוע גם יותר (אפילו הרבה יותר אם זה חובה לצרכים שלי, אבל אני מעדיף לא סתם לבזבז). הפעולות העיקריות שהמחשב יעשה מצויינות בכותרת, קומפילציה זה פעולה אינטנסיבית על המעבד, ריבוי ליבות בעקרון עוזר, אבל לא חובה להתשגע. חשבתי בעקרון על i5, אבל אני לא מבין כלום, סתם קרץ לי. דרישות מהמפרט: לוח-אם: אני רוצה כרטיס מסך on board של intel בלבד ו**לא** עם הציפסטים: GMA 500/600. אני רוצה מבחינת יציאות DVI*2 או DVI+HDMI, בנוסף כניסת PCI-E לשינויים עתידיים מבורכת. זכרון: אני רוצה מינימום 4gb ddr3, אם זה ממש זול, מוכן לזרום על יותר מארז: חשוב לי מארז שקט (זה מחשב בחדר שינה שפועל 24/7) שחור וסולידי, …

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by LIAM BEN GAL,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתחיל לימודי סייבר ואני משחק אז אני צריך מחשב שיריץ הכל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים דיסק קשיח של 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט דיי חשוב (לא חובה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

8. Started by drago,

שלום לכולם. שאלה ראשונה ! קניתי את המחשב של LG דגם LG M1-3DUOE במחיר של 6700 . פירמטתי את המחשב התקנתי עליו XP PRO ( הוא מגיע עם XP Home ) עשיתי לו בדיקות עם התוכנה super_pi קבלתי תוצאה של 1:24 דקות ב- 2M , האם זה בסדר? שאלה שניה ! בנוסף עשיתי לו בדיקה עם התוכנה 3dmarks05 ניסיתי להשוות אותו למחשב של DELL הדגם הזה קבלתי תוצאות הבאות , שאלתי היא , האם התוצאות האלו תקינות יחסית למחשב הזה? במידה ויש למישהו את אותו המחשב שזה LG M1-3DUOE 1.83GHz 512MB וניתן למצוא קישור למפרט שלו כאן האם הוא בדק את התוצאות של המחשב ?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by WootaCoolin,

אני לא מילאתי את הטופס כי זה די יוצא דופן.. אין לי ממש הגדרה לתקציב. יש צורך בציוד הקפי, אבל בחרתי לו כבר מסך. דוד שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט, ואני צריך קצת עזרה. דיברתי עם בן דוד שלי, והוא רוצה מחשב למשחקים, למרות שהוא לא באמת משחק משחקים במחשב אלא על הקונסולה שלו.... אמרתי לו "אז למה אתה רוצה מחשב למשחקים?" והוא ענה "למשחקים שאין לקונסולה". ביקשתי ממנו לתת לי דוגמה, והוא הביא לי לינק לאתר טורנטים.. אמרתי לו לתת לי דוגמה ספציפית, אז הוא חיפש 10 דקות ואז הביא לי לינק למשחק באתר שלא רשום שיש שם לקונסולה, משהו של Battlefield, עשיתי חיפוש קצתר והראתי לו שהודיעו ב-E3 שזה משתחחר גם לקונסולות, ויותר מזה לא היה לו מה להגיד לי. הוא אומר שהוא צריך את זה בעיקר לסרטים. דוד שלי אמר…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. יש לי מחשב נייד Dell Vostro 3350 13.3" גרסת ה-i5. העוצמה של הרמקולים חלשה והסאונד לא איכותי. חשבתי שהרמקול פגום כי היו מקרים שהסאונד נשמע מעוות, אך החליפו לי רמקול וזה נשאר אותו דבר. במידה ולא ניתן לשפר את הסאונד ברמקול המובנה (כך אני חוששת), האם המחשב הזה תומך ב-Stereo Bluetooth כך שניתן לחבר לו רמקולים אלחוטיים Bluetooth בסטריאו? במידה וכן, איזה רמקולים מומלצים? אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מעבד - אינטל Q9450 - עידכון - הוחלף לE8400 קירור מעבד - Ultra 120 eXtreme לוח אם - Gigabyte X48-DS5 - עידכון - הוחלף לGigabyte EX38-DS4 מארז - Lian-Li PC-P60 זכרון - OCZ Reaper HPC 1066MHz 2GBx2 - עידכון - הוחלף לMUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ספק - Seasonic M12 700W דיסק קשיח - Seagate 7200.11 500GB SATA 32MB Buffer אחד פנימי ואחד נוסף במארז Thermaltake Max4 5.25" eSATA/FireWire400/USB2.0 כונן אופטי - LG-DVD-RW Dual Layer SATA וכרטיס מסך HD 4870 כנראה של Sapphire - תלוי בביקורות שיתפרסמו בקרוב. ראשון מיידי שני בעוד שישה חודשים. רציתי לשאול לחוות דעת של החברה פה לגבי הUltra 120 eXtreme לOC על הQ9450 - עידכון - אין צורך. כמו כן אשמח לקבל חו…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Shlomi32,

אני מעוניין לבנות מחשב עד 4000 שח המחשב מיועד למשחקים, עבודות וכו'... עדיף כרטיס מסך חזק... בלי סי די רום, בלי צורב. זהו תודה!!!

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by tomerdol,

היי כולם, טוב, אז כל הודעה שנייה פה בחודש האחרון היא באותו נושא, בד"כ גם עם אותן דרישות ואותו תקציב כמו שלי. השתדלתי לעבור על כמה שיותר והגעתי למסקנות די סופיות, אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם לפני הקנייה. נתחיל עם זה שהתקציב הוא 3500 ש"ח בלי ממש אפשרות לחריגה ואני גם מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולשאלון: * מטרות המחשב? לימודים (ומשחקים פה ושם) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" כנראה. מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות netbook. עכשיו ראיתי של-ACER יש נייד חדש מאד אטרקטיבי, עם מסך גדול ומשקל נמוך. http://www.dtown.co.il/articles/852.html חיפשתי פרטים ומבחנים עליו ולא מצאתי. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה מראש.

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Shumy2,

אהלן, אני בעצם מחפש שתי הצעות למפרטים שיריצו גיימינג קל מאוד וסרטים ב4K. יש כרטיס מסך ישן שאולי ארכיב , אז אחת מהם צריכה להיות בלי כרטיס מסך. חשוב מאוד - 16GB זכרון.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש'ח. אפשר לחרוג בקלות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, סרטים ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממ…

16. מפרט שעשית בעצמי, אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע התקציב שלי 8,500 תודה מראש! ;D ;D דרך אגב המחשב מועד למשחקים - OC לא מתוכנן לזמן הקרוב אולי רק בעתיד. כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,615 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 744 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,164 ש"ח 1 CD ASUS CD X 52 150 ש"ח 2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 946 ש"ח 1 Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 375 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 352 ש"ח 1 IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 413 BLUE 1,616 ש"ח 1 PHILIPS M…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. התחלתי להתעניין במחשב הזה. Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442 עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת? ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by dorbi4,

אני צריך מחשב חדש, ואין לי ידע ממש בנושא אז אני ישמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדי כמובן כמה שפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K, FIFA12, napoleon total war, empire total war. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, 19 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. מה הולך חברים? אני מחפש נייד חדש לעריכות סרטים (Sony Vegas) וגראפיקה עד 3000 שקל: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל, במידה וזה ממש יועיל אז בטח! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכות סרטים וגראפיקה - SONY VEGAS, תוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך :) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

20. שלום רב חברי הפורום אני מעוניין בעזרה שלכם בבחירת הרכיבים הטובים ביותר עד 5000 ש"ח עם כרטיס מסך לא פחות מ 1070ti אשמח לעזרתכם האדיבה במציאת המפרט הטוב והמאוזן ביותר סתם לדוגמה מפרט שהכנתי מאתר שנקרא ולקום https://www.wellcom.co.il/4545 איך המפרט הזה פחות או יותר אשמח לתיקונים בהצעה שהכנתי והמלצת חנויות אמינות בתודה מראש כמובן

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם, בעקבות כמה שיחות עם חברים, יצרתי קשר עם פנדה והצעתי אופציה לקנייה קבוצתית של זכרונות למחשבים ניידים. לאחר מספר מיילים נענתי לחיוב והצעת המחיר שלו היא כזאת: זכרונות KINGSTON יבואן רשמי תגה 667 - 109 שקל 800 - 115 שקל זכרונות SAMSUNG 119 - 667שקל 800 – 129 שקל זכרונות OCZ 120 - 667שקל המחירים מדברים על סטיק אחד, של 2GB, במהירויות הנתונות לעיל (למי שלא הבין מדובר על DDR2). כמובן שאפשר להזמין כמה סטיקים שרוצים לאדם, אם אתם מכירים אנשים נוספים שצריכים או חושבים על זה, מציע לכם לומר להם את זה (אם בא לכם תבדקו בזאפ, ותגלו שיש הפרש מחירים די גדול בין ההצעות). מבחינת איסוף הסטיקים, יהיה ניתן לאסוף בכל אחד מהסניפים שלהם, בהנחה שלא יהיה מדובר על בן אדם א…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום, מבקש המלצתכם למחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות: מטרות המחשב - שימוש ביתי ומשרדי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. ללא משחקי מחשב. גודל המסך - 13.3", עדיף מסך מט בעל בהירות גבוהה. נדרש יכולת צפייה סבירה מהצד. רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת נוחה לשימוש בגודל מלא (ללא numpad). מבחינתי trackpoint יהווה יתרון אבל אסתדר גם בלעדיו. משקל רצוי - 1.6-1.8 ק"ג, אבל לא אפסול גם אם מעט כבד יותר. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 3-4 שעות לפחות בשימוש סביר (כולל wifi, בהירות מסך סבירה). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI. Bluetooth? לא חובה. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוחדת. במידה והדגם מגיע עם SSD, עדיפות …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ag25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם. אמרו למכר שלי כי לא מומלץ לעבוד עם E8400 וזכרון DDR3, זה נכון או סתם שטויות? (שאלה חדשה בעמוד 3).

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. תודה לכל העוזרים, מצטער מראש על הבורות. אני מצייר ומעצב ופתוח לדברים חדשים ולכן אצטרך מחשב חזק.1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית דו מימיד ותלת מימד בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי למיניהן והייתי רוצה גם לעבוד עם תלת מימד כמו מאיה וכו'... אומנם אני עובד בעיקר למטרת הנאה כרגע, אבל אני עובד בפורמטים ממש ממש גדולים בפוטושופ וכמו כן אני מתפרנס מזה מידי פעם ולכן כן, זמן שווה כסף. ואני עובד המון המון על ה…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.