ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לבית התקציב הוא +- 2000 שנה הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר , ובאמת יש שם מפרט למדיה סנטר בסכום הנ"ל השאלה שלי , האמת מפרט שכולל לוח אם ב350 שקל ובלי כרטיס מסך , יכול להסתדר בלי בעיה עם כל סוג מדיה שקיים ? ואני בעיקר דואג לגבי תוכן בלו ריי. זה לא יתקשה בהרצה?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות), סרטי HD, סרטי תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חובה 1920X1080 (FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למדיה סנטר שישמש גם כמחשב ראשי ויריץ ויסטה . צריך לכלול לפחות 2GIGA RAM, כרטיס מסך טוב, מעבד core 2 duo, צריך HD רק למערכת ההפעלה (יש לי שניים 320 ג'יגה) יש צורך בכרטיס טלויזיה טוב עבור המדיה סנטר. חשוב שיהיה שקט מאוד, מארז נורמלי אולי אפילו מארז HTPC, אין צורך במסך אבל צריך ספק חזק. מחשב שאוכל לשדרג בקלות בהמשך. עדיף כמובן כמה שפחות הוצאה כמה שיותר תמורה. תודה. אה ומאוד מומלץ מחנות אחת בשביל לא להתרוצץ.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! יש תקציב של 8000 ש"ח. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק,רצוי RADEON... 2 ג'יגה זיכרון... כמה שיותר זיכרון בהארד דיסקים... לוח אם עם מעבד חזקים (לא עקרוני אם AMD או INTEL)... ספק חזק... מארז TOWER מרווח (חשבתי בכיוון של KENDALF LCS) לשם ביצוע קירור מים לכל רכיבי המחשב - מעבד+כרטיס מסך בנפרד יהיה קירור להארד-דיסקים... אנא עזרתכם...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאחרונה ללמוד CUBASE ואני צריך מחשב כדי לעבוד עליו. הבנתי שכרטיס מסך לא חשוב לצורך המוזיקה אבל אם כבר אני קונה מחשב אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (לדוגמא: IL2: CLIFFS OF DOVER) כרגע לא צריך כרטיס קול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לחבר שלי מת אתמול הכונן הקשיח בנייד שלו (amd64 כלשהו), ששימש כמחשב היחיד שלו. השימושים העיקריים שלו - מוזיקה (עם midi keyboard), עיבוד תמונה (צלם חובב), ועיבוד וידאו בעזרת Cuda/OpenCl. 1. מה התקציב המקסימלי? באיזור ה5000 שקל. אם יש יתרון משמעותי אפשר לחרוג מעט, אבל עדיף פחות. 1.1 אופן תשלום - מה שייתן את ההנחה המקסימאלית. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עריכת מוזיקה, עיבוד תמונה, עיבוד וידאו באמצעות Cuda (לדוגמא, h.264 encoding/ decoding, ועבודה אלגוריתמית רלוונטית). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, nuendo, photoimpact, paintshop pro, ati stream sdk, cuda toolkit, visual studio, matla…
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למוזיקה עם דגש על מעבד 4 ליבות
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
זה מפרט שבניתי בזיגזג 2000, מעדיף לקנות מהם (המחשב הנוכחי שלי מהם ואני מאוד מרוצה, גם השירות מעולה). לקחתי מרובע ליבה כי אני מפעיל הרבה תוכנות במקביל ועושה הרבה דברים וזה יותר חשוב לי ממשחקים, רוצה שהמחשב יעמוד בזה ולא יתחיל לקרטע/להתקע.. אני יודע שהוא קצת פחות טוב למשחקים אבל לא משמעותי, אני מניח שמשחקים יפעלו איתו מעולה גם כן. רוצה כרטיס מסך חזק שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בזמן האחרון על הגדרות גבוהות ועם קצת פילטרים. פה ושם אולי אני אערוך סרטים, לא משהו רציני מידי, קבצים עד 500 מגה נגיד. אני לא צריך ציוד היקפי, לא צריך צורב ו CDROM, מתכוון להעביר מהמחשב הנוכחי. תקציב עד 4500 עם חריגה קלה עד 100-150 גג. על שני דברים אני לא מתפשר וזה המארז הספציפי שבחרתי, ועל 1TB …
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למוזיקה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?כרטיס קול לפחות ב2000-1500 שקל לפי מה שהבנתי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. ה…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש אבל נגיד 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית.שולחן מרוחק למקום העבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 2 מסכים של 22 אינץ (אחד כבר קיים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז שקט מועוצב חלק…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה חוות דעת על המפרט הבא: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 לא לצורכי משחקים אלא בעיקר אינטרנט,סרטים והורדות
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MODERN WARFARE 2 ועוד . ואני בד"כ מרבה במשימות. חשוב לי המעבד והזיכרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22.5 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
-
היי כולם. זאת כבר הפעם השנייה שפתחתי דיון בשביל המפרט,אז לא הייתי ממש בטוח שאני קונה מחשב,הפעם בע"ה אני קונה עד ה-10 לחודש. אני צריך מחשב למשחקים כמו Cs:S ,Ut2004,כאלה.. בלי מסך,מקלדת ,עכבר,ורמקול.. אם אפשר איכשהו להכניס גם אז איזה עכבר MX 510:P התקציב הוא 3000 שקל שהמפרט יהיה מ KSP כי שם אני קונה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם על המפרט שבניתי ואת הערכתם לגבי מחירו בשוק: 1.מעבד: intel core duo 6600 2.זיכרון: OCZ DDR2 1024mb 800mhz 3. לוח אם: Gigabyte GA965PDS4 4. כרטיס מסך: nvidia 7950GT 512mb DDR3 5.כונן קשיח Hard disk Western Digital WD1600YS
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק 4 מכונות וירטואליות שעל 3 מהם מותקן server 2008 לטובת תירגולים של networking כמו כן שעל אחד מהם יותכן גם exchange
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן להחליף אץ המחשב שלי(pentium dual core e2180 , 2 gigs 667MHz.) ואני מ חפש מפרט נחמד ב1500 שקל, יש לי כבר כרטיס מסך ספק מארז , רק חסר לי מעבד לוח אם ראם והארד דיסק. מה שחשבתי עליו זה ככה: מעבד: Intel Quad Core i5 2300 2.8G 6Mb 1155 Tray או Intel Quad Core i5 2400 3.1G 6Mb 1155 Tray או Intel Quad Core i5 760 2.8G 8Mb 1156 Tray לוח אם : biostar H61MH+ B3 Intel H61 Chipset for 1155 או Intel H55PJ socket 1156 אני יודע ששניהם גרועים והכל אבל זה הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב שלי. ראם: kingston 1333MHz DDR3 הארד דיסק: western digital 750GB sata II 64 MB caviar green סך הכל יוצא בסביבות ה1500 אולי קצת פחות. חשבתי אולי ללכת על AMD ולקחת phenom II x4 955BE עם GigaB…
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אזז ככה ישלי מחשב כבר כ 6 שנים והוא חצי מת והגיע הזמן להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?טיפה משחקים ותוכנות מוזיקה כגון :קיובס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לכ כלכך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv שירוץ חלק אוו לחילופין battlefield 3 באיכות נורמאלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל עדיף כמה שפחות כיאלו משהו כמו 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS COD וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי בעזרה של כמה חברים מפרט שמיועד להרבה דברים (משחקים, עריכה גראפית) ומיועד לאוברקלוק בעתיד. אני קונה הכל באתר www.pandas.co.il אז רצוי שתביאו (אם תביאו..) מוצרים משם. -ותודה מראש.. אז הנה מה שיצא עד כה: NEC CDROM X 52 CD-3002A Bulk 100 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 498 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 65 ש"ח ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,274 ש"ח Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron 299 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח Gigabyte GA-K8NSNXP-939 nVIDIA nForce3 Ultra 939-pin 1,415 ש"ח Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-4000PRO P…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג BF4 ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 GTA V DAYZ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). או 19 או 21 אינץ' לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי ושאלתי בהרבה מקומות ולא קיבלתי תשובה ולכן חשובה לי ההענות שלכם אני מבקש מפרט למחשב בסכום של עד 8000 שח ללא המסכים המחשב מיועד לעבוד עם 4 מסכים ובכל מסך יראו משהו אחר{ פלייט סימולטור } המחשב יכלול בעיקר את הפרטים הבאים : מעבד amd 939? זיכרון 2*512 mb? וכל השאר לשיקולכם תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה זמן!! אני לא גיימר כבד ככה שאני לא צריך את כל הדברים הכבדים האלה יש לי תקציב של 4000 אני לא צריך מסך/ מקלדת/ עכבר/ רמקולים בחרתי כפול ליבה כי אני חושב שלמרובע יקח הרבה זמן עד שיכנס לשוק ואני לא רוצה OC אז הנה זה תגידו לי אם זה טוב ואם כדאי לי לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤243 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002G כרטיס גרפי GIGABYTE nVI…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-