ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם נתתי פה פוסט בעבר והיו קצת שינויים מאז... אז ככה, אני בקרוב מקבל E6600 אני מוכן להשקיע בנוסף עד 4250. זה מה שהרכבתי מKSP. אם יש לכם הערות או הארות אני אשמח. את המחשב אני מתכנן לקנות בשבוע הבא... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מעדיף בשביל הנוחות, לקנות מחנות באיזור ק.אונו. השימושים כמו שאמרתי אינטרנט וקצת פוטושופ. אולי קצת עריכה של סרטים (סרטי משפחה) ככה בקטנה. שקט חשוב הייתי אומר 7. מסך 22 של LG לא זוכר דגם וממש לא כזה עקרוני. שכחתי משהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום זה מפרט בשביל חבר מחול יש לו תקציב של 700pound והוא רוצה מחשב חדש למשחקים אם SLI ולפחות Q6600 ומארז טוב אם אפשר אז גם מהאתר הזה : www.ebuyer.com אז : -SLI ,אם Q6600 לא היכנס אז מעבד אחר אם SLI או ללא SLI אם מעבד טוב -INTEL -ללא עכבר או כל דבר אחר תודה עריכה : לא צריך SLI לא חובה Q6600 (העיקר 4 ליבות..) וצריך מפרט אחד אם מסך (יותר מ19") ומפרט אחד בלי מסך
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט, הוא קצת חורג מהתקציב שלי.. התקציב הוא 4000 יש פה דברים שאוכל להוריד שלא שימושיים כל כך ? המחשב צריך להיות שקט, ועבור גרפיקה.. לא בשביל משחקים בכלל. מחשב חזק מאוד אני צריך.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤569 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤486 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤516 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P10004GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe ¤543 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1032…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן חברים אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עד 3000 שח ללא ציוד הקפי כלל ואם אפשר שיכלול כרטיס מסך או טלויזיה שאני אוכל לחבר גם לטלויזה ולא רק למסך.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבהזיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אולי למשחקים ישנים ,זה ממש לא עיקר המ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט מבוסס INTEL בשבילי, ללא כל צורך בציוד הקפי + כ.מסך! המחשב ישמש להכל - משחקים, גלישה, משרדי וסרטים. אני מאוד רוצה מחשב עם תמיכה בUSB3 העתידי , ושהמחשב יורכב בIQPC. תודה מראש. מה דעתכם על המפרט הזה (הכ.מסך בשביל ההחלפה בין המחשבים): מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪989 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪720 זיכרון: G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪551 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4350 256MB DDR2 HDMI - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪180 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - S…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, לאחר שרכשתי שני מחשבים בעזרתכם והייתי מרוצה עד השמיים, החלטתי להעביר את המחשב האחרון לבין משפחה שהיה זקוק לו וכעת אני מעוניין לרכוש מערכת. הצרכים שלי עומדים על תוכנות לפיתוח אתרים (Adobe Photoshop, Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash ועוד) ומשחקים (Call Of Duty, FarCry, Rainbow SIX ועוד בסגנון). המערכת לא תכלול ציוד הקפי. יש לציין שאני משחק ופועל על גבי רזולוציה גבוהה (מסך 42'). התקציב שלי הוא לא גבוה מאד, עומד על 3.5K עם חריגה (עדיפה שלא) ל4K. נסו להוציא את התוצר הטוב ביותר (כפי שאתם עושים תמיד). מערכת מבוססת אינטל עם עדיפות למרובע ליבה וזכרון של 4GBף לשיקולכם וע"פ התקציב כמובן. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך חדשים ב2200 ש"ח ואני לא מעוניין בOC מה הכי כדי לי לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב ללימודי עיצוב גרפי ב2000 ש"ח לאחותי. לא צריך צורב מקלדת ועכבר וגם יכול להיות שאת ההארדיסק נקנה בנפרד. המסך שיש לה הוא DELL 2209WA, אז היא דיי מסודרת מבחינת מסך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב ללימודים עם מסך 17 אינץ עכבר ומקלדת שיוכל להריץ וורד, אקרובט רידר ושיתמוך באינטרנט מהיר והכי חשוב שיהיה אמין ויחזיק הרבה זמן תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראשיתו המחשב מיועד ללימודים שלי בהנדסת תוכנה, בתור תפקיד שני הוא מיועד למשחקים כמו BF3\BF4 ומשחקים ששמתי עליהם עין שיצאו בקרוב, אין טעם לתת פירוט כי כולנו מחכים לאותם המשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ באופן קבוע VMware Workstation עם אובנטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כרגע שניים ממה שאני זוכר שהם BF3\B…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב ללימודים וגם קצת עבודה. אני מריץ כמה מערכות וירטואליות בו זמנית ולפעמים עושה עבודות בגרפיקה לדפוס, בעיקר פוטושופ. הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש עסקה ב36 תשלומים, אני מצ"ב לינק למפרט בוואלה שופ.ניתן להוסיף עליו דברים משם. http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2596332# התקציב 3500 כולל ציוד הקפי. ( אני לא צריך ציוד היקפי משוכלל). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט. המחשב הוא בעיקר ללימודים, כלומר שימוש שגרתי אינטנסיבי. שהכל ירוץ חלק ולא ארגיש שכבד למחשב להריץ המון חלונות ביחד (אקסל, וורד, אאטלוק וכו'). שימוש שני הוא בשביל סרטי HD. בגלל הסרטים ובגלל השימוש הממושך בקריאת טקסט (אני קורא המון טקסטים ללימודים על המסך) אני צריך מסך באיכות גבוהה, זה חלק חשוב. אם נשאר כסף אז שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים, לא אכפת לי אם לא ברמה הכי טובה, מספיק שהם ירוצו. - לא מתוכנן OC - חשוב לי קירור של המעבד בעיקר. - צריך גם ציוד היקפי (עדיף מקלדת טובה.. אני רגיל למקלדת של יבמ Thinkpad R51). התקציב הוא: 3500-4000 שח כולל מסך. המון תודה, שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בביצועים מיוחדים, מקסימום צפיה ב-YOUTUBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, דרוש מפרט שלם (כולל צורב DVD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף (אפשר חריגה קטנה). 2. מה שימושי המחשב? לימודים, תכנות (Visual studio) ומשחקים פה ושם (בעיקר FPS). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע. אולי OC קל בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גר בחיפה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם , קצת זמן התלבטתי איפה ואם בכלל לפתוח את הנושא בגלל החוקים. בכל אופן בזמן הקרוב (3-6 חודשים) מחשב חדש(עכשיו אני על נייד דיי מעצבן שצריך לשלוח לאחריות בגלל בעיות בחיבור למסך או יותר גרוע בחומרה ואני צריך לפרמט ולגבות דברים לפני זה כי בוא נגיד יש לי על המחשב הרבה מידע מפוזר ומערכת הפעלה שהיא בכלל לא הOEM , ד"א אם מישהו שמבין על מה אני מדבר ושלח מחשב ככה שיעצור שנייה לומר אם זה משנה משהו עבורם וכדאי לי בכלל להתאמץ) בעיקר רציתי לשאול כמה כסף כדאי לבזבז על זה(הכי קצת שאפשר לעסוק בדברים הנ"ל בכבוד בזמן הקרוב ושאפשר יהיה לשדרג בלי לקנות כמעט הכל מחדש ואולי אופציות): אני מתכוון להשתמש במחשב ללימודים בעיקר , סרטים , פיתוח , היית רוצה להתחיל להשתמש עם,או להוסיף מסך נו…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לפטופ שאמור לשמש כמחשב בייתי לכל דבר לאנגליה. ראשית אני צריך שזה יהיה לפטופ עם אחריות בינלאומית כדוגמת IBN שהמליצו לי ובנוסף שיהיה לא כרטיס רשת אלחוטית . עד עכשיו המליצו לי על דגם של HP 2151 ואז התברר לי שאין לו אחריות בחו"ל (בינלאומית) ואח"כ המליצו לי על IBM דגם UROJ8IM שנראה לי בסדר גמור אני לא מתכנן להריץ על המחשב תוכנות כבדות או משהו דומה, בנוסף אני רוצה שכל התוכנות יבוא כבר עליו בלי כאבי ראש של התקנות וכאלה, אין לי הרבה מושג בלפטופים ואשמח לקבל כל חוות דעת בקיצר אני מחפש מחשב טוב אמין ובסכום של עד 6500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון להתקדם סוף סוף מתיקלוט עם דיסקים, ולעבור ללפטופ (דבר שנמנעתי ממנו לאורך שנים). אין לי כמעט שום שימוש אחר ללפטופ בחיים (אני מעדיף מחשבים נייחים ויש לי אייפון, אז זה די מספק אותי . לכן, אני צריך מפרט שיספיק לצרכי תיקלוט ואולי טיפה מעבר. חשוב לי שתהיה לי אפשרות לשמוע באוזניות שיר אחד כשהלפטופ יוצא שיר אחר לרמקולים. מה אני צריך בדיוק? איזה כרטיסי קול? יציאות? ציוד נלווה אולי? איזה לפטופ לקנות? אני יכול להסתפק בנוטבוק? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תכנות, סרטים, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rohan, Silkroad וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע...? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בתקציב שלי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ חדש ואשמח לקבל איזה מפרט מתאים. השימוש בכללי הוא לעבודה סטנדרטית ולא למשחקים ועריכה שדורשים כרטיס מסך רציני.. 4/8 ג'יגה RAM , נפח של 1.0/2.0 טרה יספיקו. גודל המסך(13.3-15.6) זה מקום להתגמש לטובת מחיר נמוך והעיקר שהסוללה תחזיק לאזור ה5-6 שעות בלי חיבור לחשמל. תקציב של 2500 ש"ח, תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש העיקרי שלה יהיה עבודות בautocad ואולי בהמשל בניית דגמים תלת מימדיים ב3d max מעבר לזה, שימוש רגיל (אינטרנט, צפייה בסרטים, וכד׳) הציעו לה כמה מחשבי Lenovo ו-Dell. היום הציעו לה Lenovo דגם Legio y520, עם מעבד i7, 16 ג׳יגה זיכרון, כונן ssd של חצי טרה, ב5700 שח בערך. אני בטוח שהמחשב הזה עונה לדרישות שלה, גי בדקתי מה הדרישות של התכנות שהיא צריכה. השאלה שלי היא האם זה לא קצת יותר מדי בשביל מה שהיא צריכה. בכמה מקומות ראיתי שהמחשב הזה מוגדר כמחשב גיימרים (לא מהחזקים, רבל בכל זאת) היא קצת מוגבלת בתקציב והייתה רותה משהו עד 3k נגיד מה דעתכם? האם יש המלצה למחשב אחר שתיתן מענה ויהי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, זקוקה ללפטופ חדש לכבוד שנת הלימודים הקרובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן למתוח עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה סטודנטיאלית, SPSS ומאטלאב (הרבה...) משחקים ישנים סטייל הירוז וGTA, קריאת מאמרים, צפייה בסדרות וסרטים. משאירה 70 טאבים פתוחים ברגיל - אז שהמחשב ידע להתמודד עם זה. מתכוונת גם להתחיל ללמוד פיית'ון אז שיוכל להריץ סקריפט בלי לגמגם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-