עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מעוניין במפרט למחשב לעבודה בעיבוד תמונה ועיבוד מתמטי, ומעט עבודה משרדית ושימושי סטודנטים. תקציב: 2500 ש"ח דרישות: ליבה כפולה כרטיס מסך - עם 2 יציאות, רצוי On board זכרון 2GB מארז טוב תודה,

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by d1a1n0,

אהלן חברה, דרוש מפרט לידידה, היא רוצה כרטיס מסך שתומך DX10 , כדי להשתמש בויסטה (אלוהים יודע למה..) אממ אני חושב שדרוש לפחות 2GB זיכרון , לא צריך ציוד היקפי ושטויות כאלה (לא צריך עכבר, מקלדת, מסך, קירורים שונים וכדומה..)

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין בקבלת מפרט מחשב המיועד לסבתא שלי. ברור שלא חשוב לה משחקים כבדים וכו' אבל חשובים היכולת לצפות בסרטי HD וגלישה מהירה. אני רוצה שהיא תהנה מהמחשב עד כמה שניתן. תודה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים (ברידג' וכו'), תכני HD וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קלים, סקייפ, תוכנות צפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזול…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by mayeast2,

פניתי בעבר לפורום ונעזרתי רבות בקשר למחשב זה אך עדיין לא הזמנתי. המחשב הוא עבור ילד, שישתמש למשחקים בינוניים וכן גלישה באינטרנט. אני רוצה שהילד יוכל לראות טלויזיה במחשב - יש לו ממיר דיגיטאלי - כך שמספיק VIVO ולא צריך כרטיס TV התקציב הינו עד 2800 חשוב לי דיסק 80 גיגה - כגיבוי למחשב שלי ונא לא להזהיר על המארז עם הספק הג'נרי - אני משתמש בעבודה שנים עם ספקים כאלו (זה מה שקונים במשרדים) ואין לי שום בעיה עם מחשבים שפועלים 24 שעות ביממה כל השנה. אני מודע לך שה 9200 אינו הכי אופטימאלי, אבל חשוב לי VIVO - או אולי יש לכם הצעה אחרת אקיצר, מה דעתכם ? CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Mothe…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אילו הם המפרטים: 1) מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IS7-V2 (intel 848) זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GIGABYTE GF FX5500 128MB AGPx8,DVI כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders 52 x 24 x 52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 770 מחיר 3543 ¤ 2) מפרט -AMD מעבדי ?AMD Sempron 2600 לוחות אם למעבדי ?AMD EPOX 8RGM3I+(n-force2)sb,GF4,lan זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Tigerin,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ל3000, אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט לילד בן 13, אז בעיקר משחקי דפדפן וקצת משחקים אחרים (Diablo3, Heroes 6, CIV5) וכן לעבודות לביה"ס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Heroes 6, CIV5 ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by m6e4free,

שלום אני צריך מחשב לבר מיצווה, ילד ב 13. דרישות המחשב לא גדולות, אך כך שהמשחקים יעבדו, לא הכי חדשים, אך גם עם בעתיד יתקין משהוא שיעבוד על מינימום. מחפש מפרט ללא מסך, מפרט שמצליך לבנות בעצמי, מגיע עד 4 ויותר...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימלי? 3200 - ללא חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת האפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה, משחקים כגון FIFA, סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: הוא משתמש בעיקר לגלישה,הורדות ומשחקים כמו WARCRAFT ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו WARCRAFT ומשחקים ברשת * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/ג…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  9. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן לחרוג מהתקציב! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. אני קצת בבעיה לגבי המפרט כי הוא מיודע לילד בן 5 וילדה בת 13 ...שאני חושב שהמקסימום מבחינת גרפיקה יהיה איזה FIFA 2005 ...או משהו בסגנון ... אז ככה : יש כרגע מבצע מחנות שקרובה לאיזור מגוריי ב 2490 , תגידו לי מה דעתכם : p4 3.00 775 800FSB HT64 intel s775 2 PCI-E 800 HT 8 USB 512 DDR 400 160 GB HD DVDRW RADEON X300 256 כרטיס קול - INTEL HD SYSTEM 7.1 כרטיס רשת 10\100 מארז 400 ג'נרי מקלדת \ עכבר\רמקולים 2490 ש"ח מה אתם חושבים ?.....או שיש משהו יותר טוב במחיר דומה אך כמובן טוב יותר ... דבר שני .....ופה ההשקעה : מסך LCD 19 .....אני מאוד אוהב את SAMSUNG הבעיה שאני לא בקיא במחירים ובטח בדגמים (האחרון שקניתי היה לפני המון זמן) אז אני צריך גם LCD 19 . נ.ב עוד חצי ג'יגה אני יוסיף זה…

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by toppy,

גרסא קודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213462.new טוב, אחרי שהוגדרו הצרכים, הוגדר התקציב, נבנה מפרט ונבחרו מסכים, שיחה עם SKYPC הניבה שאין כרגע מעבדי AMD בארץ ויקח חודש לקבלתם. מצ"ב כPDF הפרט שנבנה כאן (והוגדר לקראת הזמנה), אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט INTEL דומה שיהיה אפשר להזמין. דרישות: קניה מחנות אחת, מסך 19", בעקרון הוא משחק משחקי פלאש באינטרנט, אבל בעתיד אני מניח שהוא יתחיל לשחק משחקים של גדולים. בנוסף, צריך מסך 17" בשביל אחיו הקטן (בן 4), התקציב הוא בערך 1000, למרות שבחרתי לו את ה731BF שזה בסדר גמור. אפשר לראות מה שרשמתי בPDF, ואם אפשר להוריד בתקציב, מה טוב. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by toppy,

דוד שלי ביקש שאני אמצא לו מפרט לילד. הילד מסתובב הרבה באינטרנט, לומד לבנות אתר, ומשחק קצת. בניתי לו משהו, אבל יצא 4034 בלוג'יק. איך אפשר להוזיל / צריך בכלל להוזיל (הוא על זה רוצה להוסיף מסך LCD למחשב הזה ולעוד מחשב)? שם מוצר מחיר Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W 362.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ Intel Pentium D 2.80GHz 2X2M Cache 915 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 895.00 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 375.00 ¤ Logitech Value PS2 Black Keyboard 59.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 577.00 ¤ Samsung 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 640.00 ¤ Logitech Wheel OEM Bl…

13. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין במפרט לילד בן 8 עם מסך 19 LCD. תודה.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  14. היי אנשים, רוצים לקנות מחשב לילד בן 8, כמובן במחשבה על גיימינג, וחשבתי להמליץ על המפרט הבא מקיי.אס.פי: AMD Athlon II 245 2.9ghz Arctic Cooling Alpine 64 Pro Cooler Gigabyte M61PME-S2P Kingston 2gb DDR-II 800mhz Hitachi 500gb SATA-II Asus Radeon HD4770 512mb LG DVDRW GH22ns Black Hec Compcase 63RA Seasonic 500W SS-500ET Power Supply Microsoft digital media keyboard 3000 Logitech SBF90 Black Mouse Creative SBS 245 speakers LG W2043T 20.1inch סה"כ כול הרכבה: 3197 ש"ח זה שידרוג של חבילה שלהם שהתחילה ב-1260 ש"ח, בגדול אני מרוצה ממה שיצא למרות שהייתי מעדיף לוח אם חדיש יותר, אין לכך באמת יתרון. כמו כן הייתי מעדיף מסך עם רזולציה 1680x1050 במקום זה, אבל לא נראה לי…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אחותי ביקשה ממני לקנות לה מחשב זול ואין לי מושג איזה מחשב אפשר להביא במחיר הזה חח ??? אז תציעו לי מפרט לא יקר ואפילו אם צריך חריגה אז בסדר . תודה!

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  16. אני זקוק למפרט הטוב ביותר בתקציב של 2.5K שיתאים למשחקים, רובם לא יהיו כבדים מדי. בנוסף, יש צורך במסך לא כחלק מהתקציב.. המסך צריך להיות מעל 21 אינצ' ובמחיר ממוצע (זה לא גדול מדי נכון?). עדיף מחשב שקט.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by jack77,

המפרט מיועד לילד בן 12 שמשחק בעיקר MINECRAFT וCALL OF DUTY על הגדרות נמוכות יחסית. אין צורך בציוד הקפי ואפשר לוותר על צורב. עדיפות מפרט מTMS. התקציב המקורי היה אמור להיות 1600 ש"ח אז אם אפשר שיצא פחות מ2000 אז יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by guypld,

מה קורה אנשים... מחפש מחשב לאחי הקטן(11) לשימושים בעיקר באינטרנט באתרי פלאש וטיפה משחקים כמו וירטואל טניס 3 ,sonic DX וכל המשחקי רכבות הרים האלה... הארדיסק כבר יש..אבל חוץ מזה צריך את כל המארז. חשבתי בכיוון שלAMD, הכי זול שיש היום, 1GB זכרוןגם הכי זול מארז וספק גנריים לחלוטין אני חושב שכרטיס מסך מובנה לא יספיק לכן חשבתי על משהו בסגנון GF8400...העיקר שיריץ משחקים ולא משנהממש באיזה איכות, העיקר שירוצו חלק. הסתכלתי בKSP הצלחתילהרכיב בערך מפרט ב900. זאת השאיפה...גג 1000 ש"ח. פתוח להצעות והסברים תודה!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by שלמה הדג,

שלום, אחי הקטן זקוק למחשב חדש, המיועד למשחקים בסיסיים, גלישה באינטרנט ועבודות פשוטות לבית הספר. אני זקוק למפרט עד 2500 ש"ח, לא כולל מסך וציוד היקפי. בנוסף, רצוי ביותר שהמפרט יבנה מחנות באיזור המרכז (קרוב לת"א) - יש לי ניסיון טוב עם LogicPC ו-KSP, אז אם תוכלו לבנות מפרט מהחנויות הנ"ל זה יהיה אף יותר טוב. אין צורך במערכת הפעלה, אבל הרכבה היא משהו שעדיף שיכלל, אף אם מדובר בחריגה קלה. כמובן שאין צורך במשהו יעודי ל-OC, קירור מיוחד, מארזים מיוחדים וכולי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by שלמה הדג,

שלום, אני זקוק למפרט מבוסס AMD לילד בן 9 במחיר שבין 4000 ל 4500 ש"ח. המחשב ייועד למשחקים והוא צריך לכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים. בנוסף, הכונן הקשיח לא צריך לעלות על 80GB. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤354 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤353 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS 256MB (UP TO 512MB) DDR2 - RETAIL ¤316 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤163 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤401 מארז: JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤195 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118 מחיר סופי: ¤2176 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  22. בוקר טוב, לפני חודשיים ביקשתי מפרט לילדה בת 10 בשביל גיסי. ובכן, הוא התעכב עם הקנייה ומתכוון לעשות זאת השבוע, אלה הדרישות וההצעות שהוצעו לי לפני חודשיים, האם יש עדכונים? 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. Started by Anat72,

שלום לפורום אני באה לפה בעקבות המלצת חברה. זקוקה למחשב עד 4000 ש"ח לבתי ולי. היא אוהבת לשחק משחקי בנות כמו Sims ודומיו, אני משתמשת באופיס. יש צורך בכל הציוד ההיקפי כולל חלונות ומסך 21 אינץ. כמו כן המלצה לחנות באזור חולון בת ים תודה לכולכם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אולי גם קצת משחקים אבל משחקים קלים ... תודה!

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום, אשמח לסיוע בבניית מפרט לילדה בת 7. המטרה העיקרית היא לאפשר לה יותר עצמאות עם מחשוב, היא כבר היום משתמשת קצת בגלישה ומשחקי אינטרנט אבל אנחנו רוצים לתת לה קצת יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש משרדי, תכני HD, משחקים קלים מאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים