ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,437 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. אני זקוק לעזרכתם.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה וכו' אבל שגם תיהיה אפשרות למשחקים. התקציב הינו: 5000 ש''ח (לא יותר... זה כבר אחרי שהגדלתי את התקציב). ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24024&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 *הוא מעל התקציב אבל נראה דיי טוב מה שמיוחד בו זה שהמסך הוא 4K ויש לו GTX 860 4GB האם זה יספק אותי? ה4K נורא מושך אותי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מעבדה או חנות או בנאדם פרטי שעושה תיקונים לנזק חיצני ללפטופ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפני כ 3 שנים הרכבתי את המערכת הבאה: 1. מעבד: Q6600 G0 2.4GHz מואץ ל 3.3GHz 2. לוח אם:ABIT IP35 PRO .3 קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 4. זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף המערכת משמשת בעיקר לשימוש ביתי רגיל (ללא משחקים) ומעט לעבודה (תוכנות שירטוט וסימולציה אלקטרוניות), לשימושים אלה המחשב יותר ממספיק אולם ישנו שימוש כבד (מאוד) אחד והוא המרות ווידאו שמנצלות את כל 4 הליבות עד הסוף. בזמן האחרון הלוח אם מתחיל עוד יותר להשתגע עם תקלות שונות ומשונות והחלטתי בהזדמנות זו לשדרג ל i5 ולבצע OC בינוני או יותר. ה…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד קומפקטי, קל משקל, בעל סוללה חזקה ואמין. שימושים : אינטרנט, סרטים, מוזיקה (אין צורך ברמקולים טובים, מספיקה יציאה לאוזניות ) וכתיבת מסמכים וחומרי לימוד. שמתי עת עיני על סדרת asus eee אך יש כעשרים סוגים שונים בלי שינויים של ממש ( חוץ מסדרת המעבד) ואם יש אלטרנטיבה אחרת - מה טוב. אז שוב, התקציב עד 1500 עם אפשרות לחריגה קטנה. תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח בייעוץ לרכישות מחשב נייד רב תכליתי בתקציב 3500k-4000k. מעוניין במחשב חזק, איכותי ואמין. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (לא כבדים. שתהיה אופציה להריץ משחקים בצורה סבירה) צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה גבוה מהממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו ספציפי, אם כי אני לא אתנגד אם יהיו לי יציאות כאלה שייתכן שאשתמש בהן בעתיד. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא מבין בנושא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה עם לפטופים אמינים ואיכותיים. בברכה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום.! מה אתם אומרים על המפרט הזה למחשב נייד לצורכי בית(אינטרנט,משחקים קטנים)ולסטודנט:מעבד Intel 714 P-M 1.5Ghz/2MB cache מסך: 15.1" TFT 1024x769 זיכרון 256MB (266Mhz) עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כ.מסך Intel Extreme Graphics כונן - DVD/CDRW Combo קבוע משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך:32-64MB Intel Ext 2 sharedות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחשב עולה 999$=4400ש''ח מהדיוטי פרי
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אולי זה נשמע מצחיק, אבל זה עניין של חיים או מוות.. אין לי כרגע יותר מדי כסף להשקיע במחשב אבל רכישת מחשב די דחופה לי.. אין לי דרישות גבוהות מדי למחשב, כל מה שאני צריך זה מחשב עם כרטיס מסך סביר, זיכרון של מינימום 1 GB של ראם הכי חשובה לי האופציה שאני אוכל להתקין כרטיס קול מתקדם שאני שוקל לקנות בעתיד. שכחתי לציין שאין צורך בציוד היקפי תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ובמידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר שינוע בין 3K - 3.6K , אם יש רכיבים עם יחס ביצועים/מחיר גבוה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סביבות עבודה למניהן של תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי FPS מהתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 20 אינצ' -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. אני חושב כרגע לקנות מחשב חדש ללא מסך, ומוכן להוציא 3000 ש"ח או קצת יותר. אני בעצמי לא כל כך מבין במעבדים, והייתי רוצה לשאול כמה דברים בקשר לנושא. למשל אני יקח מעבד אחד של INTEL ואחד של AMD במחירים כמעט זהים: ?P4 3.0Ghz, s775, 2MB Cache, (65nm)?] Model Number: Pentium IV 631 Frequency (MHz): 3.0 L2 Cache Size: 2MB Socket: 775 System Bus (MHz): 800 המחיר: 845 ש"ח ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? Model Number: X2 3800+ Frequency (MHz): 2000 L2 Cache Size: 2x512KB Socket: AM2 Process Type 90nm Voltage 1.30/1.35V System Bus (MHz): 2000 המחיר: 855 ש"ח הייתי קודם כל רוצה לדעת מי מביניהם טוב יותר, ויותר טוב למשחקים. בנוסף גם הייתי רוצה לקבל הסבר על כל …
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב בשביל סבא שלי. השימושים שלו הם סקייפ, יו-טיוב ומידי פעם הנכד הקטן מגיע אז שיעלה גם קאונטר סטרייק רצוי שיעבוד מהר כי לא נשאר לו עוד הרבה זמן :lol: תקציב 2000 שח כולל מסך 19-22 אינטש אם אפשר להוזיל אז עוד יותר טוב תודה רבה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זה לא לי זה לאחותי אבל בקיצור היא ראתה את כל ה hp מאוד התלהבה מהם... תקציב: סביבות ה 4000 לא ירוצו עליו משחקים או כדומה אופיס ווינדוס אקס פי אינטרנט ומיילים זה השימוש העיקרי אז זה לא צריך להיות סוס עבודה השאלה היא מה ההמלצות מבחינת למשל גודל המסך והאם כדאי כזה מבריק או לא מבריק יש המלצות? אשמח להמלצות ספציפיות על דגמים למישהו יש את כל הסדרה היחסית חדשה של ה hp ? יש לו אולי המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי לאחרונה בשיתוף עם מספר אנשים מביני עניין מחשב גיימינג בתקציב שמתאים לי ועם רכיבים שנראים לי הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב שלי... אני אגיע ישר לעניין, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שלי, כלומר אם הוא עובד טוב, האם הוא מאוזן, האם יש רכיבים שיש להם אלטרנטיבות זולות/טובות יותר באותו טווח מחירים. יש לציין שהתקציב בכל זאת גמיש טיפה לפה ולשם, אך בכל זאת צריך להתחשב בזה שאני צריך גם לקנות מסך אז מעל 6500 זה כבר טיפונת מעל התקציב שלי... אני מצרף פה את המפרט, אשמח לחוות דעת מנומקות וכו' תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בעברי הייתי מנהל IT והרחבת אחריות לניידים הייתה חובה בעיקר כי דיסקים קשיחים היו הולכים כמו לחמניות אצל העובדים. היום כשאני בא לקנות נייד עם SSD אני תוהה על הנחיצות. בגדול אני שומר מאוד על המחשבים שלי (יש לי dell כבר 7 שנים ללא שום תקלה חוץ מHD שהחלפתי בעצמי) זה עולה 500 ש"ח לעוד שנתיים (כי שנה מגיע עם המחשב) מחשבות ? בבקשה אל תכתבו סתם "חייב להגדיל או לא צריך" תנמקו את דעתכם שיהיה דיון
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=core-i7-3770-4&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75&aff=Zap〈=he נראה שאם מעריכים מחיר של כל חלק וחלק, המחשב יחסית זול. יש פה טריק?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המיני הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-1018.htm רוב הצרכים יהיו פייסבוק \ לימודים \ יוטיוב \ סרטים וכו'... יש לי כמה שאלות: 1. איך המחשב מתפקד בהרצת סרטים (לא full HD, משהו באיזור 720p)? כנ"ל יוטיוב ומשחקי פלאש? יהיה עדיף אם מישהו עם ניסיון עם המחשב יענה לי... 2. מה הקיבולת של מחשבי מיני עם מעבדי ATOM מבחינת RAM? למחשב הזה יש 1GB של DDR3 1333, האם אפשר להוסיף? האם זה יעזור בכלל? 3. המעבד הוא ליבה אחת עם Bus של 667Mhz, אז איזה זכרון הכי מתאים, כלומר מה "התמיכה הטבעית" של המעבד מבחינת זכרון? 1333? 1066? Single \ Dual Channel?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שניתן לפתח בו משחקי מחשב ב3D וגם יכול לעבד דאטא ברמה גבוהה מחומרות וחיישנים (eeg). המטרה העיקרית היא לאפשר לי, כיזם, לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, מבלי שיהיה פער בין מה שעובד על המחשבים של המפתחים לבין המחשב שלי, וגם יאפשר לי לתת יד בפיתוח, עיבוד מידע ותכנות. כרגע שם עין על אסוס, אבל לא בטוח שמהסיבות הנכונות. סכום: 3000-6000. תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6,500 ש"ח עם יכולת חריגה של מאות שקלים בודדות (אם באמת מצדיק את זה). התקציב כולל מע"מ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך. אפשר אפילו לקבל הצעות חריגה, אבל אני אשמח אם אפשר לעמוד בתקציב של -6,000 בלבד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? המפרט המוצע צריך לעמוד בתקציב, וניתן להציע חריגות בנפרד. 500-600 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ואמור להתחבר לרסיבר ולטלוויזיה HD (בכניסת HDMI) סימולטורי טיסה ומשחקים בסיסיים משמש כתחנת עבודה (אמור להתחבר לשני מסכי 22" ב-RGB או DVI, חוץ מהטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל הערות והארות למפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪189 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪137 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪328 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual La…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מפרט לא לגיימר כבד, למשתמש ביתי(חבר שלי) למשחקים, אינטרנט, אופיס, סרטים וכו' צריך הצעה אחת של AMD (אפשר 64 ביט אם אתם מצליחים לדחוסף אם לא אז בארטון) והצעה אחת של אינטל (P4, לא פרסקוט) הסכום כמו שאמרתי בכותרת 5000 שקל. צריך לכלול הכל: מסך, מקלדת, עכבר, ואת המחשב שיכלול: -די וי די, צורב, צורב די וי די או סי די רום רגיל, לבחירתכם. -ספק איכותי + מארז. -דיסק קשיח טוב. -לוח אם שכולל כרטיס קול וכרטיס רשת (ו USB כמובן), במפרט ה AMD אני רוצה NF7-SL -זיכרון(במפרט אינטל שיהיה DUAL CHANEL), עדיפות ל OCZ -מעבד מן הסתם..... -כונן דיסקטים פלופי. שכחתי משהו? לא חושב... אם כן תוסיפו.... תודה... עריכה: זה מה שאני הצעתי לו, תגידו מה דעתכם: דגם מחיר כמות AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL 530 ¤…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפושי אחרי מחשב חדש נתקלתי במחשב הזה http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295 המפרט נראה מאוד מזמין ומספיק טוב למחשב אופיס אינטרנט וסרטים והוא גם כולל מסך 19 אינץ' רציתי לשאול האם זה נראה לכם הגיוני? אני הגעתי למסקנה שזה בגלל שהוא לא כולל מערכת הפעלה אבל אני מפחד שיש סיבה נוספת למחיר האטרקטיבי ואשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון מהו? האם טמון לי פה פח שאני לא רואה? תודה רבה אביחי
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מאוורר אמין איכותי והכי חשוב שקט למחשב נייד DELL N5050. מוכן להשקיע 100-150 ש"ח אם למישהו יש קישורים או ביקורות על משהו אני אשמח. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב חדש שאני רוצה לקנות אבל לא יודע אם כדאי כי כרגע יש לי מחשב עם מעבד די טוב אז ככה יש לי i7-4790 לוח אם של h97 plus 16 גיגה ראם ספק כוח 550w של קורסאייר אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים ודור חדש של כרטיסי מסך השאלה אם המחשב הנוכחי יספיק לכרטיס המסך החדש של 2080 או שעדיף כבר לשדרג מה דעתכם סכום ההשקעה שאני הולך להוציא אם אני משדרג זה באיזור ה10000 אלף
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך עזרה לרכישת מחשב למשחקים ללא OC כולל מסך 22 כולל כרטיס רשת אלחוטי מה שקיבלתי : Intel Q8400 Gigabyte P43-DSD3L KINGSTON 2GB 800 X 2 pal-9800gt -1gb generic case ספק HUT LW6550HG צורב X22 סמסונג דיסק סייגייט 500GB /7200/SATA/16MB מקלדת LOGITECH עכבר LOGITECH מסך סמסונג 2233N 22 WIDE כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EDM-EW7318SG קיבלתי את ההצעה ב 4300 ש"ח "אין להם" יותר זול למחשב משחקים. הצעה שניה שקיבלתי: AMD PHNOM 2 X3 710 2.6 GIGABYTE GA-MA770-UD3 RAIADMAX APEX COOLER MASTER 500W KINGSTON DDR2 4GB SAMSUNG 500GB POWERCOLOR ATI RADEON HD4850 512 DDR3 SMASUNG DVDRW X22 LOGITECH KETBOARD +MOUSE SAMSUNG LCD 22 2243EWX מחיר 3700
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי, משחק בעיקר League of Legends, Fortnite, אבל כן מעדיף שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ גם דברים קצת כבדים יותר במידת הצורך. הרכבתי מחשב מכל מיני מפרטים שראיתי פה ומהאינטרנט בכללי עם כרטיס מסך / מעבד שהבנתי שנותנים תמורה טובה למחיר. אשמח לחוות דעת / הצעות לשינוי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 48 לוחות אם: Gigabyte H310M A כמות: 1 - מחיר: ₪ 316 זכרונות RAM: DDR 4 8G / 2666 TSP (Korea) כמו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-